Oppaiden käyttöohjeita

28x...

ei ole kukaan aiemmin palstalle kirjoitellut.

Rohkenen niitä nyt hieman raottaa koska katson että kokemukseni heistä on riittävä.
32 käyntikertaa enkä yhtään yötä ole yksin viettänyt. Siis lähemmäs 1000 yötä enkä muista kuin pari huonompaa kokemusta ja silloinkin vika taisi olla itsessä.

Suosittelen oppaan vuokraamista baarista koska silloin mamma takaa sen ettei tyttö pölli mitään. Palmunalustyttöset ovat veteraaneille eivätkä ole muita kuin panokoneita jotka snepataan käytön jälkeen pois.

Aloittelijan ei kannata hamuta heti kahta opasta vuoteeseensa, suosittelen hieman vanhempaa kehäkettua. Hän ohjailee nöösipoikaa sitten seuraavanakin aamuna päivän rientoihin. Vaivihkaa siinä aamutoimien ohessa kyselee elämäntarinaa ja herran mieltymyksiä. Ystävällisesti siinä rupatellen kehittyy jo pieni kaveruussuhde.
Kun saa selvitettyä herran mieliteot päivälle niin huolehtii että äijä pukeutuu oikein, pakkaa kamat päivän retkelle ja patistaa lähtemään sanomalla pah!

Ukkeli jäisi ehkä seurustelemaan viskipullonsa kanssa kämpille mikä olisi virhe.

Jos herra haluaa päivänsä käynnistämiseksi naurunappulaa niin kettu kipaisee sen pyynnöstä hakemassa. Johan löytyy sitten pojasta virtaa, voimaa on vaikka työntäisi puita nurin ja kiire on kova aivan minne tahansa...

Kehäkettu pyyhkii kuolapärskeet pois ja tönäisee ovesta ulos. Sitten mennään.

Päivän pari se rakkaus kestää kun jonain aamuna tulee mieleen että helskatti, onhan täällä Pattiksella muitakin naisia. Sanoo sitten ketulle että voit mennä kotiisi nyt. Joka aamu pitää laittaa tonni likan käsilaukun alle kun on paskalla.
Aina se seteli siitä häviää.
Näin myös ujompi herrasmies välttää mahdollisesti kiusalliseksi tuntemansa maksutilanteen. Älkää tehkö kalliimpaa diiliä, mammalle tietysti se 300.

En voine kyllin korostaa että hinta on aina sovittava etukäteen. Näin toimien välttää kiusalliset ja mahdolliset vedätykset.

Vanha ratakettu ohjailee nöösipoikaa joka asiassa jos tämä älyää kysyä.

Kun kokemusta on kertynyt jo hivenen voi siirtyä mieltymyksiensä mukaisesti nätteihin goukkarilikkoihin tai kimppakivaan. Jopa venäläinen pitkäsääri tuo vaihtelua vaikka niitä nyt on kotomaassakin saatavilla.

Yleisesti ottaen baarioppaat ovat aina ammattilaisia joskin harjoittelijoita silloin tällöin esiintyy. Niistä mamma yleensä etukäteen selventää ettei likka ole oikein ammattilainen sitten oppaan vaativassa ammatissa. Jotkut herrathan pitävät hieman kokemattomista oppaista. Heistä ei kuitenkaan ole kuin sänky- iloa. Eivät tunne menoa ja meininkiä Pattiksella koska ovat yleensä tulleet maalta.

Kimppakivaan vaaditaan sitten jo hieman kokemusta saadakseen kaiken irti kaksin- tai kolminkertaisesta hinnasta. Suosittelen ehdottomasti näille öille suoritusvarmuuspillerin nauttimista.

Joka tapauksessa naivat sinut puhki ja puolikuolleeksi. Se on onnea se.

36

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfdgfdkkkk

      heh....hyvä kirjoitus!!!!

    • he he hee!!

      tästä Sika Amalia saa taas paskahalvauksen

      • 1+1=00000000000

        SAI JO, JO TOISTA PÄIVÄÄ KEITTÄÄ PÄÄSSÄÄN


    • Muistakaa oppaisiin ei sitten rakastuta.Siitä ei seuraa,kuin ongelmia.

    • Opas

      Mitä tää sekakäyttäjä taas urveltaa?
      Hakeudu hoitoon EUNUKKI

    • oppaan käyttöopas

      Kiitos, nyt hommasta tuli kokonaisvaltainen näkemys, kiitos.

    • 28x...

      Pientä omakohtaisiin kokemuksiin liittyvää päivitystä oppaiden käyttöohjeisiin.

      Ensimmäinen viikko, miksei parikin yksinäinen matkaaja on niin seuran kipeä että haluaa tutustua erilaisiin oppaisiin sekä heidän mukanaan tuomiin erilaisiin panotapoihin sekä kulturelleihin keskusteluhetkiin. Kaikkihän he ovat oikeinkin kivoja ja erilaisia.

      Tissifanit tietenkin haluavat joka yöksi erilaisia munkkeja mussuteltaviksi. Se on onnea se. Kasvojen kauneuteen ei nyt niin kauheasti kannattaa kiinnittää huomioita.
      Lättä- ja arpinaamat ovat yleensä parhaita. Eivät ole liian ylpeitä ja ovatkin yleensä parhaimmillaan yleisessä herran huolenpidossa koska haluavat pitää työpaikkansa mahdollisimman pitkään.

      Lisäksi Pattayan yöt ovat tosi pimeitä jos yölamppunsa sammuttaa. Jos sen nyt päällä haluaa pitää tai samalla katsoa töllöstä mäkihyppyjä tai Kaisa Näkäräisen ohiampumisia niin suosittelen ilmavaa ja rentoa hau- hau- asentoa.

      Niin, se matkaajan alkutaival on sitten aikamoista vaihtorulettia koska etsii ja etsii sitä täydellistä naista mitä ei koskaan löydä. Aina vain luulee että totta helskatissa löydän tänään paremman tuon lättäpyllyn tilalle.

      Vaihtoruletti kannattaa aloittaa parinkymmenen baarin päästä omasta hotellista ja lähestyä sieltä sitten majapaikkaa baari baarilta. Viimeisinä ennen loman loppua otetaan vasta käyttöön hotskan vierusbaarit.
      Jos toimii toisinpäin saa aina kuulla huutoja että kato tossa se Butterfly taas menee... Tietenkin voi yrittää käyttää myös toisia tekniikoita. Jos on mahdollista tulla hotellille eri reittiä niin niitä kannattaa vaihtelevasti käyttää.

      Toivotan kaikille vaihtelunhaluisille reippaille matkaajille kivoja lomia.

      Ja muistakaa olkaa sitten varovaisia siellä kujilla!
      Älkääkä käyttäkö kumia koska se paljastaa alokkaan. Lisäksi tippuri on kadonnut jonnekin koko Aasiasta.

      • nohjoohjooh

        Mihin se tippuri on kadonnut? Oliko mulla Tammikuussa viimeinen? Panomiehen tarinoita on kiva lukea. Kaikesta huomaa, että nyt on Suomalainen dildon näköinen mies ollut reissussa.


    • barpaari

      eiköhän neillä pärjäile, kantsuuko aina ottaa opas paarista?

    • 28x...

      No eihän toki suinkaan. Ohjeet oli tarkoitettu lähinnä aloittelijoille.
      Kokemuksen karttuessa voi sitten siirtyä mieltymyksiensä mukaisiin toimintoihin.

      Panokavereita löytyy kaikista Pattis- likoista, ovat kaikki hyvinkin vapaamielisiä ja pitävät nussimista aivan yhtä luonnollisena kuin syömistä.
      Voit kohdata likkasen kaupassa tai vain pysäyttää kujalla ja kysyä jotain hölmöä.
      Jos hänellä aikaa on niin lähtee yleensä huoneesesi heti. Jollei aikaa löydy niin tekee treffit illaksi tai huomiseksi.
      Nämä likkaset sitten kyllä odottavat pidempää suhdetta ja jopa loukkaantuvat kertasutaisusta. Tietysti kaikki tytöt ovat yksilöitä.

      Yksinkertaisinta ja näppärintä on todellakin ostaa opaspalveluja sovitulla yö- tai vrk- hinnalla kaljabaareista. Näin vaihtoruletti toimii kaikista näppärimmin.

      Rantakadun palmunalustyttöset ovat halvimpia koska ovat yksityisyrittäjiä. Sieltä voi löytää helmenkin. Useat ovat narkkareita ja varkaita joten katson että ovat lähinnä konkareille jotka osaavat ansoja varoa.

      Kauneimmat ja nuorimmat tytöt löytyvät goukkareista. Toki sitten heistä joutuu maksamaan n. kolminkertaisen hinnan pelkästä panosta. Pidempiaikaista seuralaista heistä ei kannata ottaa koska jos on esiintyvä taiteilija voi likan rokulipäivästä joutua maksamaan jopa 1500.

      Tässähän näitä vaihtoehtoja nyt sitten olisi ja uskonkin että jokaiselle seuralainen omaan makuun löytyy...

    • ,,pirkko

      mitä rumempi kuori sitä lämpimänpi sydän. toimii monesti myös suomessa. tosin täällä monella rumpilla on harhakuvitelmia tai ovat luovuttaneet,

    • AINA käs jalkoväliin

      Aloittelijan kannattaa kyllä kouraista sieltä jalkovälistä, ettei siellä roiku yllätys, vaikka muutoin näyttäisikin naaraalta.

      Parin drinkin jälkeen sitä menee niin helposti lankaan, olen mennyt itsekin, mutta aina olen kokassut haarat ja hymyilemällä ollaan selvitty.

      • IsänsäJorma

        No onhan se vaihtelua tuokin. Hymyilitkö samalla kun sua ??


    • 28x...

      ,,pirkko taitaa lukemisen ymmärtämisen. Se ei olekaan kaikkien hallussa.

      Elämän pienet ihanuudet täytyy oivaltaa eikä ryppyotsin maailmaa katsella.

      Sängyssäni krohisee nyt hieman varttuneempi rva ja on hieman kuolannut tyynylleni. Juotin Hänelle eilen hieman viinaa ja hienosti upposi. Hieman rintsikan henkseleitä paukutteli ja uhkasi juovansa minut suohon. Ei nyt kuitenkaan tiennyt että olen viinan polttama rantapiru että uhkauksensa jäi toteutumatta.

      Juuh, ei ole kaunotar mutta tiedän miten ihanan nauravainen onkaan Hän kun heräilee ja ilmoitan saunan olevan lämpimänä ja kaljaa jääkaappi pullollaan. Hieman terävääkin on tarjolla.
      Paljastaa siellä saunan hellässä lämmössä naisellisen kauneutensa koko loistossaan. Tissinsäkin ovat aivan somat. Märkiä pusuja ehkä siellä sitten jaamme.

      Osaa tehdä hyvää safkaa kaikenlaisista ihme jämistä joita kaapistani löytyy.

      Ajattelin että vietämme tänään rouvan kanssa ns. kalsarikännipäivän ilman niitä.

      Tämä ei nyt ollut Pattis- tarina. Toivotan kuitenkin alan miehille eli Pattis- faneille hienoa Uljaksen- päivää missä sitten lienettekin...

      • T:gin Kekkeruusi

        minäkin roiskaisin seinälle


    • 28x...

      Voi himpatti. Saunassa käytiin varttuneemman rouvan kanssa, mutta sitten iski taas tuo vanha erektio-ongelma. En saanut meisseliä sisään edes kenkälusikalla. Harmittaa niin vietävästi...

      • 74xxt

        Ja toikin oli matkailutarina? Vidun pässi ja sekopää. Ihme et sun annetaan vaan riekkua noilla jutuilla matkailupalstalla. Vetäisit niin sitä viunaa että tukehtuisit.


    • 28x...

      Rauhallisesti Amalia ! Rauhallisesti. Tekevälle sattuu. Nyt juomme tämän rouvan ensin kauniiksi ja yritämmä uudestaan. Mulla on pumppupulloillinen liukuvoidetta yöpöydällä, eiköhän sillä saada Velltokin taas sisään, ystäväni Pertin sloukaniia lainaten

    • Siirryn taasen ainakin väliaikaisesti käyttämään rekisteröityä nickiäni koska jollain sekopäällä on halua tuo 28x... omia.

      En tiedä motiivejaan, tuskin itsekään muuta kuin kateuden.

      Tunnistatte kyllä taasen tarinani erona tuon pöllön kirjoitelmiin joissa ei tule tule olemaan järjen hiventä eikä sanan suloutta...

    • Askolan Travolta

      Samaa mieltä, nuo 28x... kirjoitukset on kyllä huonoja ja ovat olleet jo pitkän aikaa huonoja. Aina samaa tarinaa, viinaa, hyöriä ja vaikka mitä.

      • 28x...

        Kateelliset peräkammarin poijat täällä kirjottelee ja meitä alan miehiä kohtuuttomasti näin rienaavat. Ei vaan näytä matkaraporttia tulevan. Tästä muistuukin mieleeni tarina, kun ystäväni Börjen kanssa olimme tasoittelemassa siinä kakkosen ja seiskan kulmassa olevassa baarissa, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla.


    • haarasormin lipaisu

      LISÄÄ samaa tarinaa, viinaa, hyöriä ja vaikka mitä.

      Eikä tuo jalkovälin kopelo mitään ratkaise, se on kokeiltava, löytyykö todellakin kaksi eri reikää suolikääreessä.

      Suomalaiselle kun teet tuon, pese sormet välittömästi ja käytä kolmea kumia päällekäin, niin sontaisia nämä Sika Amaliat ovat !

    • morgan kane

      iso kiitos 28 opastuksesta uusille pattis seikkailijoille

    • vanhaketku

      Nostetaan vanha ketju ylös. Silloin joskus olivat tarinoinnit syvällisempiä ja 28 toi niihin realismia.

      • säälittävätsällit

        puute on kova kun pitää nostaa yli vuoden vanhat huoran käyttöohjeet esille...


      • reppanaretonki
        säälittävätsällit kirjoitti:

        puute on kova kun pitää nostaa yli vuoden vanhat huoran käyttöohjeet esille...

        Lueskeletko mielummin onkomiksipojan tai otahanuriinpojun reppana kirjoituksia???? 28x... tarinoita luki hymyhuulilla, osassa saattoi olla hiven tottakin.


      • SiellähänSe
        reppanaretonki kirjoitti:

        Lueskeletko mielummin onkomiksipojan tai otahanuriinpojun reppana kirjoituksia???? 28x... tarinoita luki hymyhuulilla, osassa saattoi olla hiven tottakin.

        Huomaa "säälittävätsällit" nimimerkin pikkukirjaimet ja pilkunpuutteet. Ne on onkomiehen tavaramerkki. Hanuripoju lienee juonut itsensä koomaan jo, mummolta saadulla lahjarahalla, jolla piti lapsille jotakin hommata.
        28 takaisin jutustelemaan ja lisäämään fiilistä!


      • OtaHanuriinPoju

        Vau Retonkihameinen lerppatrolli on taas maisemissa, ja onkomiestä kaipaillen, pikkukirjaimet ja pilkunpuutteet huomioitu, käys kysymässä onko siellä hoitolaitosessasi, jotain onkomiestä... reppana... sinun tavaramerkki on suuren luokan tyhmyys ja hirveät harhat, reppana...


      • tampereenmiesss
        OtaHanuriinPoju kirjoitti:

        Vau Retonkihameinen lerppatrolli on taas maisemissa, ja onkomiestä kaipaillen, pikkukirjaimet ja pilkunpuutteet huomioitu, käys kysymässä onko siellä hoitolaitosessasi, jotain onkomiestä... reppana... sinun tavaramerkki on suuren luokan tyhmyys ja hirveät harhat, reppana...

        Mistäs sinä keksit tuo oman "tavaramerkkisi"? Omasta sairaasta mielikuvituksestasi, joka tuntuu olevan pahasti vääristynyt.. Soita sille putkirunkkarille välillä.


      • lerppakiinninopeasti
        OtaHanuriinPoju kirjoitti:

        Vau Retonkihameinen lerppatrolli on taas maisemissa, ja onkomiestä kaipaillen, pikkukirjaimet ja pilkunpuutteet huomioitu, käys kysymässä onko siellä hoitolaitosessasi, jotain onkomiestä... reppana... sinun tavaramerkki on suuren luokan tyhmyys ja hirveät harhat, reppana...

        Retonkimekkolerppana jälleen suurine suineen asialla, muuhunhan hänestä ei olekaan, tämän joi vuosia sitten naisihmiset saivat kokea.
        Senpä jälkeen hänestä todellinen hanuristi kehittyikin ja Hiekkaharjun Baccuksessa oppiaan jakelee, järjestellen hanuristien kauneuskilpailuja ohessa, minkä vain mopopoikien vaklaamiseltaan ehtii.
        Toivottavasti ei kauaa kestä, kun Iltalehdestä saamme lukea poliisin saaneen Hiekkaharjussa pikkupoikia jahtaavan homoseksuaalin putkaan talteen, odottelemaan vangitsemispäätöstä.


    • ohjeitavaillavielä

      missä ne käyttöohjeet?

      • TginKekkeruusi

        ei tarvii ohjeita, vaan sen sanon, ettei kannata ruikata nurkkaan, kun on muutaman päivän vetänyt Singhaa putkeen ja syönyt heinäsirkkoja, veloittavat nimittäin tuuletuksestakin ja desinfektioaine haisee viikon. Niin, sitähän voisi tietysti juoda.


    • mikäjuttutääon

      miksi huora on opas Pattayalla?

      • Tiamaria1980

        Ei kuulosta niin pahalle kuin huora, ryssissä oli joskus huorat kanssa oppaita, rupusakille on helpompi puhua, oppaasta kuin tuosta oikeasta nimikkeestä...


    • duunaillaannäkyvix

      Vähän lähempänä suurta paljastustani. Tiedän paikkakunnan missä Onko Miksi poika käyttää tietokonettaan. Selvittelen lisää ja uskon saavani kuvan, tuosta "läskejä "inhoavasta poitsusta. Älkää yllättykö poitsun suuresta itseinhosta?

      • pattisboii

        Peräkammarin Jarmo lähellä läpimurtoa? Onko runkkauskoneessa vastus kuumana?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe