Kissa virtsasis uudesa kodissa lattialle

kissa pistoksissa

Jouduin olosuhteiden muuttuessa siirtymään omakotitalosta kerrostaloon ja kissa matkusti tuttakai mukana. 59% ulkokissa ja nyt on ihan raivona kun ei pääse enää ulos. Keittiössä pyykkivuori joka odottaa koneeseen menoa ja kissa virtsannut kostoksi kasan pääälle kun ei ulos päässyt.

Huutaa jatkuvasti ihan täysillä oven edesssä. Mitäs nyt keksitään. Pentu tulossa taloon kaveriksi 6vko päästä mutta vasta sittten. Mites mä ny hoidan tään ettei kissa virtsaa väärään paikkaan. Mä varmaan saan kohta varoituksen kun tuo kissan perhana huutaa 24/7 myös yöllä. Aivan suoraa huutoa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten seuranpito....

      Aika kumma.Mahtaako johtua siitä, ettet ole ennen pitänyt sille paljon seuraa, ja nyt se ei osaa olla vain sinun seurassasi?
      Millaista seuraa olet pitänyt kissallesi ennen muuttoa?
      Pelkkä ruuat kupiin ja pari silitystä, ei varmasti ole se mitä kissa arvostaa.

      Meillä 8vuotias ulkonakin ollut kissa muutti mukanamme rivariin, jossa ei ulkoillut.Leikattu kissa, ja täysin sisäsiisti.Oli tosin ennenkin talvet omasta halustaan vain sisällä.
      Kaikki sujui paremmin kun hyvin.Kissa viihtyi seurassamme, ei huutanut.Kissamme tosin oli jo maalla asuessamme paljon ihmisten kanssa, vaikka välillä ulkoilikin.Ei jokapäivä halunnut edes ulos.Niin oli tottunut seuraamme, ja hakeutui aina jonkun meistä luo leikkimään tai lepäilemään.
      Jos kissasi on ollut paljon omissa oloissaan, saattaa olla kuin omistajan vaihto,se että nyt onkin sinun mukana.Jos et ole sille tekemistä keksinyt ja seuraa ennenkään pitänyt, se vaatii aikansa että sinuun tottuu.Jos kissa on vain ulkona, se ei ole niin ihmisläheinen, kun sellainen kissa joka kuitenkin leikkii perheen lasten kanssa päivät, ja nukkuu yöt sisällä omassa sängyssään.Meillä ei kissaa koskaan jätettykkään ulos yöksi, vaan kutsuttiin illalla sisälle syömään ja nukkumaan.Ulkoilut olivat siis muutamia tunteja vain, tuli aina huutamalla, ellei ollut puussa.Siellä huuteli, kunnes menimme luo, ja sitten tuli alas.
      Mutta kyllä sopeutui, ei muutos ollut kovinkaan suuri, tuo muutaman tunnin yksin ulkoilu loppui, muut asiat pysyivät ennallaan.Meillä kissalle oli tärkeämpää että ihmiset ovat samat, vieraista ei oikein pidä.

    • kissa pistoksissa

      Joo eli joka päivä on nyt ollut kissan pissaa samassa paikassa. Viimeksi äsken pahvilaatikossa joka oli samaassa paikassa, kuin eilen. Eilen se oli vain täynnä vaatteita menossa pesuun. Kissan kanssa ollaan illalla kun tulen töistä. Saa tulla syliin yms. mutkun se ei tule ku hetkeksi. huutaa vain 24/7. Käytin valjaissa ulkona. Karkasi valjaista alta 2 min. Isoi tie veressä niin nappasin heti kiinni ja toin sisään. Nyt taas konserttia riittää. Kaveri sanoi että huudon saa loppumaan sumutepullo koulutuksella. Kokeillaan sitä. Laitoin nyt kissan merkkaamaan paikkaan 2 x hiekkalootan.

      Ärsyttää kun se kivasti vetää paskat laatikkoon mutta kusta pitää nurkkiin. Ei se ilkeyttään tee. Protestoi vain sisällä oloa. Argh ... 5vko uuteen pentuun. Jospa se rauhoittaisi.

      • kissa pistoksissa

        Pelottaa että jos kissa kusee nojatuoleihin. Olenkin pitänyt olohuoneen ja makkarin ovea kiinni ettei tee sinne. Toivotaan ettei tonnin nojatuoli lennä roskiin.


    • tekemistä kissalle

      Jos kissa pissailee sisälle, voi olla syynä virtsatulehdus.Kissa silloin hakeutuu usein pehmeälle pisulle, koska pissaaminen sattuu, ja yrittää näin lievittää kipua.
      Käyttäisin kissan el tutkimuksissa, jospa syy selviäisi.
      Kurjaa jos kokeilet kaikkea, eikä mikään auta, ja lopulta selviää että kissalla olikin pissavika.

      Ulkoilutukseen valjaat joista ei pakene, kysy liikkeistä niistä.
      Miten aktivoitte kissaa, leikitättekö miten?
      Kannattaa jättää pienempään tilaan kun ette itse ole kotona vahtimassa mitä touhuilee.

      • voi sylvi sentään

        Siitäs sait kun raahasit kissan kerrostalooon. Nyt se on stressaantunut suuresta elämänmuutoksesta, reviiri kun on kissalle se tärkein, et sinä.


      • tekemistä kissalle
        voi sylvi sentään kirjoitti:

        Siitäs sait kun raahasit kissan kerrostalooon. Nyt se on stressaantunut suuresta elämänmuutoksesta, reviiri kun on kissalle se tärkein, et sinä.

        Haloo...miks mulle vastaat,ei mun kissalla ole ongelmia, on valvotusti ulkoileva ja onnellinen.Katso kelle vastaat, se on näissä kekusteluissa se tarkotus......sylvi sekoilee =0


    • Nainen -77

      Entä valjaissa ulkoilu, parvekkeen verkottaminen? Toi virtsatie tulehduskin kannattaisi tutkia, naapurin kissalle tuli se muuton aiheuttamasta stressistä.

      Meillä ulkoiltiin valjaat flexi. Viihtyi sisälläkin kun olin juttuseurana.

      Ei ole mikään reviiri tärkein kissalle, ainakin mun kissa oli ihmisten perään eniten ja sopeutui täysin uuteen asuntoon. Kissa oli pennusta pitäen hyvin ihmisläheinen ja puhelias tai sitten se oppi sellaiseksi meillä.

      Parasta kun on omakotitalo, jossa aidattu takapiha yhteiseen oleskeluun sekä kissoille että ihmisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe