Jo yli 8vuotta

Minävaan.

Olen ollut rakastunut erääseen naiseen jo yli 8 vuotta. Pidin asian omana tietonani n. 7 vuotta kunnes uskalsin kertoa siintä hänelle. Olen erittäin ujo ja tämän takia en uskaltanut kertoa aiemmin. Kun olin kertonut asiasta hänellä, sain vastaukseksi että kiva tietää mutta valitettavasti suhdetta ei tulisi koskaan.

Olemme tällä hetkellä todella hyviä kavereita. Hän on ollut ihastunut tämän vuoden aikana 2eri mieheen. Kun hän niistä minulle kertoi niin menin molemmilla kerroilla aivan jähmettyneeksi. En pystynyt tekemään mitään ja itkin todella paljon. Kumpikaan suhteista ei edennyt, toinen miehistä ei pystynyt aloittamaan seurustelua sillä tämä nainen oli hänen hyvän ystävänsä entinen tyttöystävä. Toisen suhteen koen pilaavani minä, sillä sanoin että en valitettavasti enää liikkumaan hänen kanssaan koska se sattuisi niin paljon. Tämä nainen luopui siintä suhteesta minun takiani. Haluan hänellä kaikkea hyvää ja vain parasta. Itse en sitä valitettavasti pysty tarjoamaan hänelle näköjään.

Ajatus jostain toisesta naisesta olisi kaikkein parhain ajatus minulle mutta en edes pysty ajattelemaan muuta naista rinnalleni koskaan. Tai siltä se tällä hetkellä tuntuu.

Näämme tämän naisen kanssa lähes päivittäin ja kiertelemme kaupoissa ja katselemme televisiota ja teemme ruokaa yms.

Tykkään pitää naista hyvänä ja helliä. Teen aina kaikkeni että tämä nainen viihtyisi seurassani ja tuntisi olonsa mukavaksi. Haluaisin kovasti halailla,hipsutella,pussailla ja viettää romanttisis iltoja kun vielä talvikin on tulossa niin tahtoisin ottaa hänet sohvalle kainaloon ja lämmittää. Olen aina todella hellyydenkipeä kun olen hänen kanssaan mutta mitään ei voi tehdä.

Tämä tilanne on minulle todella vaikea sillä haluaisin hänet rinnalleni loppuelämäkseni mutta tiedän etten koskaan tule häntä saamaan. Se satuttaa. Joka ilta nukkumaan käydessäni kuvittelen hänet viereeni/ haaveilen yhteisestä ajasta jolloin seurustelisinme.

Olen sanonnut hänellä että kun löydät sen sinulle sopivan prinssisi niin älä ajattele miltä minusta tuntuu. Tee niin niinkuin teet itsesi onnelliseksi. Olen myös sanonnut etten tod näk enää pysty näkemään häntä kun hän aloittaa seurustelun sillä se sattuisi liikaa.

Meillä oli tovi sitten riitaa emmekä puhuneet kolmeen päivään mitään toisillemme. Olin itse koko sen ajan niin romuna eikä mistäkään tullut mitään. Saimme asian sovittua ja kaikki on palautunut ennalleen. En pärjää ilman häntä ja tämä nainen on sanonnut samaa ettei pärjäisi ilman minua.

Rakkaus on ihana asia jos rakkaudet kohtaavat toisensa. Muutoin se on todells vaikeaa, jos tunteita ei saa kuolletettus vaikka kuinka haluaisi.

4

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fiksu vierottaisi

      itsensä tosta naisesta, vaikka sattuiskin. Toinen vaihtoehto on jatkaa ja kärsiä aisankannattajan roolissa tiedostaen, että et kekpaa kokonaan hänelle. Kyllä kaikki tai ei mitään on sulle pitkällä juoksulla paras. Vieläpä menee niin, että muut olettaa teillä olevan enemmän ja tossa samalla menee se sun elämäs nainenkin sivu suun...

    • minun on hän

      Useampi vuosia minulla myös muttei onneksi ihan noin kauan, kaksi aloitetta olen slle tehnyt mutta oli kihloissa ja siinä välissä myös, samalla antanut sen verran merkkejä että kaipaus jatkuu, tai jos ei jatku ja seloppuu, sitten onkin muuten vaan läjäpäin selvittämättömiä asioita.

    • minua itkettää

      Minä en kyllä ap ymmärrä miksi ette tee asialle mitään. Eikö tuo toinen osapuoli todellakaan tunne mitään sinua kohtaan, vaikka teette noin mahtavia juttuja yhdessä? Mikä syynä? Rehellisesti tiedätte tunteenne, kyllä teidän jotenkin pitäisi saada asiat setvittyä. Tehän vaikutatte toisillenne todella sopivilta. Nyt minua kyllä itkettää yhden hukkaan heitetyn rakkauden vuoksi, jos ette asioitanne saa keskenänne kuntoon. Sinähän rakastat häntä palavasti.

    • Renkomäentyttö

      Voi kumpa minä olisin tuo rakastamasi nainen. Nykyään kunnon rehellisiä ja romanttisia miehiä ei ole enää missään. Pengottu on kaikki paikat. Ihailen sinua suuresti että vielä noinkin pitkän ajan jälkeen edelleen rakastat häntä, vaikka hän on sanonnut ettei mitään tule. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti rakastamasi naisen pää kääntyisi ja rakastuisi myös sinuun. Teistä tulisi varmasti hyvä pari.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe