Onko V. Juntunen eriseurainen kuin Haho, Lääkkö ja Voittonen

Konttorin veli

kun viimeksi mainitut hyökkäsivät kovasti Hurtigin Johannan tutkimuksia vastaan ja nyt Juntunen kutsui oikein puhujaksi ja kiittteli Hurtigia.

Perustavatko Haho, Lääkkö ja Vode oman ZRK-puljun (Ziionin Ryiden keskusyhdistys) joka on vielä enemmän oikeassa kuin V. Juntusen johtama SRK ?

39

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eriseura?

      Joo-Aika erikoiseen valoon joutuu nyt Hahon ja Lääkön touhut.

    • ypsilon09

      SRK:n opit muuttuvat. Kuka nyt enää tänä päivänä vaatii Kososlaisuus-parannuksia, Demonisoi PS:N äänestämisen, opettaa Hevosvaunu-oppia jne. PF-asioita paljastaessaan Hurttiikki tuli leimatuksi saatanan enekeliksi. Ja nyt tulee suitsutusta 25 tuntia vuorokaudessa.

      Mut kyl SRK:n lähihistoriassakin on mielenkiintoisia juttuja. Hännis-Salmi -keissi on vuodelta 2013. Vuodelta 2008 muistamme, kun past. Stiven Natus pantiin syrjään erään kesän ripari-vetäjyydestä niinkin vakavan rikoksen kuin elokuvissa / teatterissa käymisen perusteella. TH:n ratkaisu. Sama TH, joka arvioi piispa Samuelin uskon tilaa Pudasjärvellä 2013.

      • Korinttilaiskirjeen

        Näyttää että uusi oppi Valde-ismi on alkanut johtoportaassa....kovasti ihmetyttää tavallista kansaa...


    • 20+14

      No miten ne ainakaan samaa maat voi olla kun ovat täysin erimieltä hyvin keskeisestä asiasta.

      Sakko SRK:n salaripin suojissa tehtyjä syntejä ja rikoksia paljastaa. On oltu suojelemassa rikollisia ja tekemässä uhreista syyllisiä.

      Voiko paholaisempaa toimintaa enää kuvitella - ja Kristukselle kalleimpia, lapsia kohtaan.

      • SRK:n sisäinen

        raportti pedofiiliasta ja insestistä lahkon sisällä julistettiin salaiseksi 70 vuoden ajaksi. Kyllä sekin kertoo omaa kieltää siitä mädästä ytimestä tämän lahkon sisällä. Hurskastelevia paskiaisia - eivät mitään muuta.


    • Asiat kääntyvät

      Epärehellisyys ja asioiden mulukkaaminen yhteisölle eduksi vastoin totuutta ei ole oikeaa uskovaisuutta! Sanoi kuka mitä tahansa. Tutkimuksia, jotka perustuvat tositapahtumiin vastaan hyökkääminen on väärin. Nyt SRK on oikean tien alussa, mutta vasta alussa. Pedofilian ja väkivaltahoitamisten selvittämisesteet/valtarakenteet tulevat kaatumaan.

    • 39+44

      Kyllä ollaan pikku hiljaa eriseuraa perustamassa, niinkuin juuri tänään kuulimme seuroissa.

    • 4+10

      Lääkkö jatkaa entisellä linjallaan. Muhoksen ry:llä puhui Pookin radioseuroissa ja vanhan syntielämän puolustelu oli vallalla.

      • ypsilon09

        Ilman muuta on selvää, että SAMAAN "Jumalan valtakuntaan" ei VJ mahu OV:n / Lääkön eikä TH:n kanssa.


      • retater

        "Muhoksen ry:llä puhui Pookin radioseuroissa ja vanhan syntielämän puolustelu oli vallalla."

        Mitä syntielämää puolusteli?


    • mihin tämä johtaa

      Tuleekohan hajaannus, kun on vallalla kahdenlaista opetusta.

      • ekumenia-VL

        Näin uskon. Ainoa oikea laestadiolais-suunta on tietenkin alkuaikoijen jakaantumaton laestadiolaisuus. Vai miten juuri nyky-SRK omii VT:n Sakarjan Hevosvankkureiden tuoman "Jumalan valtakunnan" omakseen. Miksi siis SRK eikä esim. ESSUT tai LYRSSIT. Ottaako Sakarja tähän kantaa Vanhassa testamentissa?

        Toiseksi: SRK-vanhoilliset: Mainitkaa jokin kirjallinen lähde / linkki, jossa oppi-isä LLL perustelisi laestadiolaisuus-eksklusiivisuutta. Sitaattikin käy, kunhan lähde näkyy.


    • Kasimummo

      ### jossa oppi-isä LLL perustelisi laestadiolaisuus-eksklusiivisuutta. ###

      Laestadiukselle eksklusiivinen seurakuntaoppi oli aivan vierasta, joten ei hänen kirjoituksissaan ole siitä mitään dokumenttia. Tämä oppi kehittyi meidän liikkeeseemme hiljalleen vuosien 1906 ja 1956 välillä.

    • ekumenia-VL

      No, kyllä joku Kokkola 1911-kokous pöytäkirjoineen kai myös kummittelee. Mutta siis LLL ajalta kaivattais tuki-lausuntoja laestadiolaisuuden eksklusiivisuudelle. JA mistä voi tietää, että LLL katselisi hyvillä mielin juuri SRK-vanhoillisuutta ja kaikkea mitä siellä tapahtuu.

    • 39+33

      ¤¤¤ JA mistä voi tietää, että LLL katselisi hyvillä mielin juuri SRK-vanhoillisuutta ja kaikkea mitä siellä tapahtuu. ¤¤¤

      EI KATSELISI HYVILLÄ MIELIN!

      • ypsilon09

        Ei katselisi hyvillä mielin varmasti kaikkea SRK-vanhoillisuudessa tapahtuvaa. Mutta saisikos niitä LLL kirjoituksia ruutuun. Sellaisia, joissa laestadiolaisuuden eksklusiivisuutta Lars Levi puolustaa. Jos ei sellaista tule, täytyy taas todeta oppien muuttuneen LLL päivien jälkeen.

        Huom! SRK-vanhoillisuus tunnustautuu HEVOSVAUNU-oppiin. Miten VT:n Sakarjan kirjan jakeiden perusteella voidaan päätyä siihen, että juuri nykyinen SRK-vanhoillisuus olisi tuo oikea lauma.


    • hohoi

      Hevosvaunuoppi kyllä vaikuttaa jotenkin ongelmalliselta. Helve-tissä lasten synnyttäminen on vl-käsityksen mukaan täysin absurdi ajatuksena, saatikka sitten seurakunnan yli saarnattuna. Helvet-ttiin syntyisi sen mukaan lapsia, jotka ovat kuitenkin Jumalan silmäteriä ja viattomia vanhempien synteihin. Mitä ne viattomat lapset siellä helve-tissä tekevät, häh. Ho hoi. Kaikkia sitä ihminen keksii toisten järkyttämiseksi.

    • ypsilon09

      VL-käsityksen, jota VILJOKIN edustaa, mukaan kaikille maailman ihmisille vain SRK-vanhoillinen voi julistaa synnit anteeksi niin, että ne todella tulevat anteeksi annetuiksi.

      Yhtäkään lähdettä en ole nähnyt, jossa VJ irtisanoutuisi pois sulkevan seurakuntaopin harhasta.

    • rikosta

      Olisi askel oikeaan suuntaa jos nykyinen johto edes tuomitsisi ankarasti pedofilian ja insestin, eikä antaa anteeksi noin vaan, sehän tarkoittaa että jatkakaa vakavaa

    • Konttorin veli

      Kyllä täällä konttorilla yhden jos toisenkin veljen ja sisaren sieluntilaa arvuutellaan ?

      SRK järjestänee koulutusta ns. henkien haistelusta ja henkien tunnistamisesta.

      Kososlaisuus ja sokoslaisuus (maallistuminen) nostavat päätään - siis ne henget alkaa pullistella.

    • Liperin Vilma

      Kyll miust Viljo on likinnä raamatun linjoja.

      • ekumenia-VL

        Perusteluita, lähteitä, please. Juntusen oikeaoppisuudelle siis. Yhtäkään perustelua ei ole esitetty, ettei Viljo edustaisi pois sulkevan seurakuntaopin harhaa. Peräänkuulutin niitä perusteluita eräässä toisessa ketjussa. Turhaan. Oli hyvä parivaljakko tuo Kososlaisuus ja Sokoslaisuus... Veikkaan, että kaikki 1970-luvulla Kososlaisuudesta parannuksen tehneet eivät edes sisäistäneet mitä tuo "Kososlaisuus" tarkkaan ottaen tarkoitti...


      • 13+9
        ekumenia-VL kirjoitti:

        Perusteluita, lähteitä, please. Juntusen oikeaoppisuudelle siis. Yhtäkään perustelua ei ole esitetty, ettei Viljo edustaisi pois sulkevan seurakuntaopin harhaa. Peräänkuulutin niitä perusteluita eräässä toisessa ketjussa. Turhaan. Oli hyvä parivaljakko tuo Kososlaisuus ja Sokoslaisuus... Veikkaan, että kaikki 1970-luvulla Kososlaisuudesta parannuksen tehneet eivät edes sisäistäneet mitä tuo "Kososlaisuus" tarkkaan ottaen tarkoitti...

        Ettei taas olisi kaksoisviestintää - medialle mielistellään ja omille puhutaan kuten srk-änkyröille puhutaan.

        Tuo kososlaisuus sokoslaisuus oli juuri tuollaista tavalisille ihmisille että he eivät edes ymmärtäneet mistä oli kysymys ja mistä heidän käskettiin tehdä parannusta mutta pakon edessä ja sen vuoksi että julma kiusaaminen olisi loppunut he tekivät. Ja elävät lopun elämäänsä tuon terroripelon alla.

        Kyllä siitä on kaukana kristityn vapaus.


    • Lääkkö edustaa

      sitä susilaumaa vl-lahkon sisällä. Oli niitä suurisuisimpia Johanna Hurtigin herjaajia, kun Johanna Hurtig nosti julkisuuteen pedofiilian ja insestin vl-lahkon sisällä.

      • ypsilon09

        Lääkkö "Jumalan lapsena" vaeltaa totuudessa ja yhteisessä rakkaudessa. VL-pomot eivät erehdy. "Srk-opit" eivät muutu. Hevosvaunuopit ovat voimassa tänäänkin. Kososlaisuus-parannukset ovat voimassa olevaa SRK-opinmuodostusta. SRK-opit eivät muutu. "Seurakunta" ei erehdy.


      • ypsilon09
        ypsilon09 kirjoitti:

        Lääkkö "Jumalan lapsena" vaeltaa totuudessa ja yhteisessä rakkaudessa. VL-pomot eivät erehdy. "Srk-opit" eivät muutu. Hevosvaunuopit ovat voimassa tänäänkin. Kososlaisuus-parannukset ovat voimassa olevaa SRK-opinmuodostusta. SRK-opit eivät muutu. "Seurakunta" ei erehdy.

        "SEURAKUNTA" EI EREHDY! Uskoahan tuo pitää. Hevosvaunuoppi rules!


    • 18+3

      Onpa parin viime vuoden aikana tullut hyvin toinen toisilleen korville lyövää viestiä yhdessä mielessä ja rakkauvessa talostelevasta srk-valtakunnasta.

      Mutta srk-henki opettaa vain yhdellä tavalla.

    • ypsilon09

      SRK-henki opettaa vain yhdellä tavalla: OV ja VJ ovat aika lailla eri kannalla asioista: Uskovat prikulleen samalla tavalla ja ovat "yhteisessä rakkaudessa". Hoipparit lujittavat "yhteistä rakkautta".

      • unter-nehme

        "Yhteisen rakkauden" periaatetta on sovellettu vähän liikaakin VL-piireissä... Ja ilmeisesti myös helluntailais-piireissä.


      • 18+2

        Perinteinen keino yhdistää porukkaa on luoda ja ylläpitää uhkakuvaa kaikista vähänkin toisella tavalla ajattelevista suurimpina vihollisina.

        SRK on paholaisen tavoin monien juonten mestari.


      • BESSERWISSER65
        unter-nehme kirjoitti:

        "Yhteisen rakkauden" periaatetta on sovellettu vähän liikaakin VL-piireissä... Ja ilmeisesti myös helluntailais-piireissä.

        Solvaat uskovaisia (VL), germaani-tollo! Häpeä! Hellari-koirat ovat epäuskoisia eivätkä tiedä yhteisestä rakkaudesta mitään.


    • Selkiintyy toivotaan

      Ammattiauttajia on kuunneltu ja keskustelu on tehnyt tehtävänsä ja kestämätöntä rikoksen peittämistä ripillä on luovuttu koska se mahdollistaa ao. rikollisuuden jatkumisen ja se pilaa lopulta koko yhteisön maineen p,ornoukkojen takia. Ja kun rikottu lapsi jää vaille ammattiapua, oireilee se särjettynä lopun elämänsä.

      • matti vottonen

        Viime vuosina on ollut levoton olo. Nyt on parempi. Änkyrä itseään suojeleva oppi ei saanut valtaa. Terve opetus evankeliumin mukaan palaa ytimeen. Siihen sisältyy saarna omakohtaisesti uskomiseen ja parannukseen sekä Pyhän Hengen yhteyteen Jumalan valtakunnassa joka ei ole ajallinen yhdistys


      • ypsilon09
        matti vottonen kirjoitti:

        Viime vuosina on ollut levoton olo. Nyt on parempi. Änkyrä itseään suojeleva oppi ei saanut valtaa. Terve opetus evankeliumin mukaan palaa ytimeen. Siihen sisältyy saarna omakohtaisesti uskomiseen ja parannukseen sekä Pyhän Hengen yhteyteen Jumalan valtakunnassa joka ei ole ajallinen yhdistys

        Eli muutoksia "muuttumattomassa siionissa". Hyvä näin!


      • ekumenia-VL
        ypsilon09 kirjoitti:

        Eli muutoksia "muuttumattomassa siionissa". Hyvä näin!

        Juuri sellainen on terve hengellinen yhteisö, jossa on valmiutta itsekritiikkiin ja valmius myöntää erehdykset. Iloitsen matin puheenvuorosta. Ne luovat toivoa paremmasta.


    • 18+7

      Kyllä näm kaikki mielipiteet mahtuu yhteiseen srk-rakkauteen.

      Epäuskoisten on mahdoton ymmärtää ziionin talostelua.

    • ekumenia-VL

      SRK-logiikan mukaan oikeassa uskossa ovat asioista prikulleen samalla tavalla ajattelevat. Niinpä SMP-äänestäjä / Korvislainen / TV:n katselija ovat heti "eriseuraa" ja "epäuskoisia". Näitä pitää karttaa.

      Sen sijaan "oikean opin mukaista" on se, että VL-seurakuntapapit ovat mukana eronneiden vihkimisissä pappeina, hyväksyvät käytännön linajuksillaan avokummit, toimittavat alttaripalveluksen naispapin kanssa. Sitten kerran vuodessa suviseuroilla näytellään naispappien vastustajaa ja nautitaan naispuheettomista suvareista. Kuinkahan monta eronneiden vihkimistä VL-seurakuntapappien tunnolle on kertynytkään... "Hengellistä kaksoiselämää", voisi joku sanoa. Ei oma ilmaisu eikä keksintö tosin.

    • Kärsämäkinen taas!

      HEKUMANIA-VELLU, tekstisi on jopa hävyttömämpää kuin MELPERI1-kirjoittelijalla. Mene itseesi! Tuplapersoona-idiootti 09-alueelta tms., lopeta uskovaisten pilkkaaminen.

      • ypsilon09

        Totuus satuttaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe