Pitäisikö nettitreffien profiileissa olla kenttä tissien koolle?

timantinkova

Tai vaihtoehtoisesti naiset eivät saisi nähdä miesten pituuksia. Pituus kostuttaa nimittäin naiset samaan tapaan kuin isot tissit jäykistävät miehen. Pituus on puhtaasti seksuaalinen kiihoke naisille ja se, että profiilin voi laittaa haluavansa vain yli 180-senttisiä miehiä on sama kuin se, että haluaisi vain yli C-kupin rintoja naiselta. Molemmat osoittavat yhtä junttimaista ja seksististä asennetta.

13

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisiko sitten parempi, että nainen vilkaisisi treffeillä kerran sinua päin ja marssisi pois?

      Tai pitäisikö kieltää pituuden kysyminen myös viesteissä?

      • ht ...

        No eihän tota nyt voi kieltää.

        Mutta onhan timantinkovan aloituksessa se ihan validi pointti, että jos nettideiteissä olisi naisille valintakenttä rintojen koolle tai jos miehet sitä naisilta kyselisivät, niin asiasta nousisi äkkiä jonkinlainen äläkkä että kuinka miehet voivatkin olla niin pinnallisia sikoja että valitsevat deittikumppaninsa rintojen koon perusteella.

        Kuitenkaan miehen pituuden ilmoittaminen on oikeastaan melkein vaatimus. Jos sitä ei ilmoita itse profiilissaan, niin nainen melko varmasti kysyy asiasta.

        Tuo nyt vaan pitää hyväksyä, koska niinhän siinä käivisi että jos ei tuota miehen pituutta ei ilmottaisi, niin tulisi aivan tarpeettomia treffailuita, joilla ei olisi mitään edellytyksiä jatkoon.

        Tämä on myös hyvä esimerkki siitä kuinka naiset ovat aivan yhtä pinnallisia kuin miehetkin (tietyissä asioissa pinnallisempiakin). Naisten ja miesten pinnallisuus vaan kohdistuu eri asioihin.


    • ryppis

      Nettideittailussa vaarallisia ovat sellaiset yksitysikohtaiset tiedot, joiden luullaa olevan tärkeitä, mutta jotka eivät olekaan. Eli siis profiili tyrmätään, vaikka livenä henkilö voisikin kiinnostaa. Pituus voi joillekin olla sellainen. Toisille se on varmasti oikea kriteeri, kuten helkan esimerkin tapauksessa.

      • Tuosta olen ihan samaa mieltä. En luultavasti olisi koskaan tavannut nykyistä ihastustani nettideittailun kautta, koska hän ei olisi sopinut niihin pituuskriteereihin, joita tiukimmillaan käytin.


    • Gentle Man

      Jos kuvitellaan että harrastan nettideittailua:

      Minusta on hyvä asia jos naiset kysyvät pituutta. Helpompi rankata ko. naiset ulos jatkosta. Vielä parempi jos nainen ilmoittaa ettei ola halukas seurustelemaan koska näyttäisi hölmöltä juhlakuvissa kun mies on lyhyempi. Silloin tiedän pysyä kilometrien päässä naisesta joka etsii näyttelyesinettä kumppanin sijaan.

      Ja ht on ihan oikeassa. Jos minä laittaisin deitti-ilmoitukseen vaatimukset BMI:stä, vyötärön leveydestä, kuppikoosta, tms - kuinkahan moni kelvollisena pitämäni nainen edes harkitsisi yhteydenottoa?

    • juurikin näin

      Niinhän se on, että jostain syystä jos mies asettaa naiselle jotain tiukkoja ulkonäkökriteerejä, niin hän on pinnallinen sika. Ja taas on kaikki naiset kuorossa itkemässä jostain ulkonäköpaineista, ja siitä että kyllä se selluliitti on ihan luonnollista, samoin kuin nämä kaikki rasvamakkaratkin. Mutta kuitenkin akat varaavat itselleen oikeuden luokitella miehet kelpoihin ja epäkelpoihin pituuden perusteella. Ihan jo parankin sentin "alamittaisuus" saattaa olla jollekin itseään priimayksilönä pitävälle lehmälle ylitsepääsemätön este. Kun sitten mä näytän hassulta korkeissa koroissa.. Ketkäköhän niitä pinnallisia siakkeita oikein olivatkaan..?

      • Mutta kun ei kenenkään ole pakko vastata niille priimayksilöinä itseään pitäville pinnallisille lehmille.


      • ***
        helka kirjoitti:

        Mutta kun ei kenenkään ole pakko vastata niille priimayksilöinä itseään pitäville pinnallisille lehmille.

        Oliko se nyt jutun pointti helka, oliko?


      • *** kirjoitti:

        Oliko se nyt jutun pointti helka, oliko?

        Oli. Tämähän on taas yksi viestiketju niiden lukemattomien ketjujen joukossa, joissa inistään siitä, että naiset haluavat valita, kenelle vastaavat, vaikka he itse saavat viestejä niin-ja-niin paljon. Ei se ole naisten syy, että suosituimmat heistä (sic!) saavat paljon viestejä, iniskää aiheesta mieluummin niille miehille, jotka niitä viestejä lähettävät.

        Voitte muutenkin ihan itse valita, lähestyttekö niitä vähemmän suosittuja naisia (jotka todennäköisesti kiinnostuisivat) vai hyväksyttekö sen, että ihan yhtä lailla kuin te itse lähestytte vain naisia, jotka kiinnostavat teitä, niin myös naiset lähestyvät vain niitä miehiä, jotka kiinnostavat heitä.


    • No ne miehet jotka eivät asiasta tykkää älkööt laittako profiiliinsa pituustietoja? Itsestään tarvitsee paljastaa nettiprofiileissa vain tasan sen verran kuin mitä sinne itse postaa. Muuten kyllä samaa mieltä, että esim. omista kavereistani ne hyvin lyhyen varren omaavat tapauksetkin saattavat aika usein vaatia miehiltä ihan älyttömiä mittoja (esim. 165 cm pitkälle ei riitä se 10 cm pidempi, vaan miehen pitää olla pitkälti yli 180 cm pitkä) mikä ei aina mustakaan ole ihan järkevää.

    • pätkä pötkylä

      Naiset on yhtä pinnallisia kuin miehetkin. Oikeammin on yksilöitä, jotka ovat pinnallisia ja jotkut vähemmän pinnallisia. Itselläni minimipituuskriteerinä oli 166 cm, mutta enpä silti saanut yhteydenottoja juurikaan.

      Minä ajattelen niin, että nuo kriteerit eivät ole mitään absoluuttisia minimivaatimuksia, vaan ainoastaan ihannekumppanin ominaisuuksia. Ehkä nettitreffipalveluissa pitäisikin olla maininta, että onko naisilla 180 cm pituusvaatimus miehiltä ehdoton minimiraja vai ainoastaan toive tai onko miehillä 70 kg painovaatimus naiselta ehdoton maksimiraja.

      Välillä näkee miehillä nettiprofiileja, joissa he eivät määrittele naisesta painoa, jolloin painoraja on 1-200 kg, mutta kuitenkin pitäisi olla siro, hoikka ja sporttinen.

      Jään muuten itse aika usein naisena miesten pituuskriteerien alapuolelle, sillä aina silloin tällöin näkee, että mies laittaa naisen minimipituusvaatimukseksi 165 cm.

    • Jos mies on vähintään minun pituiseni, niin tuo pituuskysymys ei todennäköisesti tulisi edes mieleeni. Sentin-pari lyhyempikin olisi ihan ok, mutta sitten kun sitä pituuseroa alkaa olla se 15 senttiä minun hyväkseni, niin alkaa jo vähän arveluttamaan. Onko näillä erikoislyhyillä miehillä jokin fetissi keskimääräistä pitempiin naisiin, vai miksi minä tunnun saavan yhteydenottoja lähes yksinomaan näiltä?

      Tai no, kyllähän minä oikeasti tiedän että syynä on se, etten ole asettanut mitään pituusrajoja, jolloin voi olla että minun profiilini on niitä harvoja jonka kriteereihin nuo miehet sopivat.

      Tarkkojen pituusrajojen asettaminen tuntuu kuitenkin minusta vähän hassulta. Miten nyt voisi määritellä että kuinka monta senttiä itseäni lyhyempi mies olisi vielä ok? Toisaalta roteva ruumiinrakenne ihan oikeasti kompensoi sitä pituutta jonkin verran, eli hyväkuntoista ja lihaksikasta miestä ei välttämättä huomaa itseään lyhyemmäksi, toisin kuin samanpituista ruipeloa. Eli pitäisi olla jokin 2-ulotteinen taulukko, johon voisi merkitä että mitkä pituus-paino-kombinaatiot ovat hyväksyttäviä, ja sitten vielä jotain lihasmassaan liittyviä kriteereitä lisäksi…

      Joka tapauksessa, vähän samaa tapaan kuin normaalipainoiset miehet eivät voi hyväksyä lihavaa naista, en minäkään hyväksy miestä joka on kääpiö minuun verrattuna. Kovin hintelää kääpiötähän saisi aina varoa tönimästä vahingossa, ja sängyssäkin pitäisi varmaan olla jokin turva-aita etten unissani kääntyäsi miehen päälle kohtalokkain seurauksin.

      • naisen kannattaa

        vaati mieheltä seuraavia asioita:

        Pituus yli 185
        Lihaksikas keho
        Muna vähintään 17cm
        Akateeminen
        Varakas

        Löytyykö monta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe