Ei vaan tuppaa löytymään

Työeläkeläinen

Siis korjaussarjaa kommunismiin.

Täällä ei edes haluta säilyttää vaan pyritään tuhoamaan se loppukin mitä kommunismista on jäljellä. Ei omaa asiaa paranneta sillä, että muista haetaan vikoja vaan sillä, että uskottavasti tuodaan omaa asiaa esiin ja siten uudella tavalla jotteivät ihmiset enää yhdistä niihin katastrofeihin joita kommunismi on aiheuttanut, tavallisen kansan silmin katsottuna, maailmalla.

Siihen ei enää Marx ja sen ajan profeetat auta koska niitä vastaan meidät on rokotettu, ei myöskään mikään noita profeettoja peesaava julistus. Pitää löytää, kuten muidenkin on tarvinnut, tämän päivän ihmiselle tarkoitettua sanomaa.

Nyt uutta putkeen ja ne asiat jotka jo ovat, ovat sitä mitä ovat eikä niitä enää voi muuttaa, vain tulevaisuus on muutettavissa mutta siinäkin pitää olla tulevaisuuden näkymiä ja vanhat roskat pitää viedä ulos.

Näkisipä nyt edes yhden yrityksen kommunismin uskonpuhdistuksesta mutta lausettakaan ei näytä löytyvän komulijoukosta joten R.I.P. aatteelle!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Espoossa

      "Korjaussarjan" löytyminen on ihan SKP:n asia. Eivät vain sitä pysty löytämään tai tekemään. Sen sijaan, että edes yrittäisivät, niin keskittyvät pelkästään haukkumaan muita.
      Ehkä sitten on niin, että sellaista "korjaussarjaa" ei pysty kukaan tekemään. Niin syvä ja kattava on kommunismin romahdus, että SKP:kään vähäinen väki ei enää usko kommunismiin.
      No, ei se ole ihmekään, kun miettii mitä kommunistinen diktatuuri Neukkulassakin oli ja millä valheella ja petoksella sitä pidettiin pystyssä.

      Sinänsähän voisi jopa olla suotavaa, että SKP:llä olisi edes jotain vaikutusta yhteiskunnassa. Yhteiskunnallinen kehitys vaatii tavallaan tietyn vastakkainajattelun. Ja kommunistit ovat perinteisesti olleet demokraattisen yhteiskunnan vastaisia.

    • Ei komut todellakaan näytä löytävän uusia ajatuksia. Nytkin joku on vetänyt esiin jonkun kesän alun keskustelun talvisodan syyllisestä vaikka kaikki tietävät kuka se tänne hyökkäsi marraskuun viimeisenä kohta aamu saikan jälkeen.

      EI ole toivoa kommunismin suhteen jos ajatukset pyörivät jossain historiassa ja sielläkin vääristeltyinä.

      Koittakaas nyt piristyä jotta me tavikset näemme onko teistä johonkin aatteenne ja näkemystenne puolustajina vai marssitteko hautaan (puolueen) jalkalistoja tuijotellen.

    • Ukrainassakin löytyi länsimielinen korjaussarja politiikkaan joka osoittaa komuloisien sadut jonkun oikeistoääriryhmän vallankaappauksesta. Tuo ryhmä ei taida edes ylittää äänikynnystä joka kynnys saattaisi selventää Suomenkin demokratiaa.

      Onko nyt jo herännyt komuille ajatus siitä korjaussarjasta jolla he voisivat saada kansan luottamaan heihin enemmän ja uskomaan, ettei enää ole haluakaan diktatuuriin vaan ainoastaan vapaan demokratian säilyttämiseen joka antaa aina ja ikuisesti kansalle vapaan valinnan.

    • Tarkkailija 2

      * * * ...uskomaan, ettei enää ole haluakaan diktatuuriin...* * *

      Mutta eihän tuo ole enää kommunismia. Kommunismissahan on yhden puolueen ja puoluejohdon diktatuuri, jossa demokratialla ja vapaudella ei ole mitään sijaa.
      Tämän vuoksi komulien kanssatus on olematon. Kukaan ei9 halua vaihtaa demokratiaa, hyvinvointia ja vapautta kommunistiseen kurjuuteen ja yksinvaltaan.

      • Työeläkeläinen

        Siinähän se on se suurin uudistus ja tärkein jos komulit yleensä haluavat muuta kuin loistaa historian roskakorissa.


      • Timo Espoosta
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Siinähän se on se suurin uudistus ja tärkein jos komulit yleensä haluavat muuta kuin loistaa historian roskakorissa.

        Kommunistithan ovat jo historian roskakorissa. Kansa Suomessa ja muualla Euroopassa on hylännyt kommunismin jo kauan, kauan sitten.
        Eivätkä kommunistit loista edes roskakorissa. Sellainen on kommunismin todellinen totuus; Valtioterrorismia, teloituksia, kidutusta, vankileirien saaristo, kurjuus, pelko, alistaminen, valhe jne.
        Tuollaiseen ei enää koskaan kukaan halua. Vallankumous on komulien pelkkä höpötys, siihenKÄÄN he eivät pysty. Kunhan saisivat ensi vaalien jälkeen edes kannattajakortteja sen verran, että pääsevät takaisin puoluerekisteriin.

        Mutta onhan se mukava täälläkin lukea niitä komulien höpötyksiä. Päivän naurut saa mukavasti Fingerporin lisäksi.


    • jopas !

      "Ukrainassakin löytyi länsimielinen korjaussarja politiikkaan joka osoittaa komuloisien.."

      Ällistyttävää ettei kansallissosialistiset tunnukset ole persupalstalla edistämässä Halla-ahon nostamista kalifiksi Soinin paikalle. Soini tavallisena porvarina SVL:n natsihenkisille ei enää riitä. SVL:n kampanja on persupalstalla täydessä vauhdissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe