Lapsiasiavaltuutettu onkin lapsibisnesvaltuutettu

vallan valtuutettu

Lapsiasiavaltuutetusta tuli lapsibisneksen ja lasu-viranomaisten valtuutettu

Lapsiasiavaltuutetun toimiston lakimies Merike Helander on huolissaan siitä, että vanhemmat kertovat sosiaalisessa mediassa lastensuojelun laittomuuksista.http://blogi.lapsiasia.fi/2014/10/some-julkisuus-vai-lapsen-etu_22.html

Heli Hämäläisen mukaan lapsiasiavaltuutetusta on tullutkin viranomaisasiavaltuutettu. Lasten oikeuksien puolustamisen sijaan tehtävänkuvaksi on muodostunut laittomasti toimivien viranomaisten ja lapsibisnesyrittäjien maineen ja kunnian puolustaminen ja laittomuuksien poisselittely:
”Lakimies alkaa puhua tietosuojasta ikään kuin ihmisillä ei olisi perusoikeuksia, joihin kuuluu oikeus kuvata kotonaan ja pihassaan mitä huvittaa. Kyseisessä videossa perheenisä K kuvasi lastensa retuuttamista, joka on pahoinpitelyä.
Helander ei myöskään ota kantaa kysymykseen millä oikeudella poliisi meni sisään kotirauhan piiriin ja kuinka järkyttävää tuo kotoaan riistäen vieminen on ollut lapsille. Missä määrin lapsen etu ja oikeudet vaativat aseistettujen poliisien tunkeutumisen kotiin ja miten lapset kokivat nuo poliisit?”


http://www.lokakuunliike.com/heli-haumlmaumllaumlisen-blogi/kuinka-lapsiasiavaltuutetusta-tuli-viranomaisasiavaltuutettu

Entäpä sitten lastensuojelun omat viestinätavat? Entä sen lehtiin työntämät kasvokuvat laitosmielivaltaa pakenevista lapsikarkureista, joissa mainitaan lasten nimet, liikkuma-alue , tuntomerkit ja lasu-asiakkuus saalistavien pedojen työn helpottamiseksi? Onko lapsilta kysytty lupa tai mielipide tällaiseen viestintään?

Entä moniammatillisissa ja ASO-ryhmissä kiertävät huhut ja panettelut, lastensuojelun 75 vuotta ilman luku- ja korjausoikeutta säilytettävät valheelliset merkinnät ja lapsia ja heidän perheitään mustamaalaavat laittoman viranomaistoiminnan oikeuttamiseksi laaditut dokumentit, jotka tulevat nuoria vastaan kaikkialla?

Entä epäpätevien sijaishuollon osakkaiden ja yhteistyökumppaneiden laatimat epätieteelliset arvioinnit ja niiden tuloksena tehdyt väärät diagnoosit, jotka leimaavat lapset loppuiäksi? Tai sijaishuollon epäkohdista kertovien lasten rankaisu ja leimaaminen elämänmittaisilla leimoilla?http://www.lokakuunliike.com/kauhutarina-blogi

Entä hallinto- oikeusmenettely, jossa perheillä ei ole oikeutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin ja elinkautiset tuomiot valvomattomiin laitoksiin langetetaan sosiaalityöntekijän mielipiteen ja lastensuojelun oman someviestinnän perusteella ilman vaatimusta näytöstä?

Entä epäkohdista kertovien asiakkaiden uhkailu ja pelottelu ja järjestelmän väärinkäytöksistä raportoivien työntekijöiden laittomat irtisanomiset?

Eivätkö juuri tällaiset menettely- ja viestintätavat ole rikollista ja lapsen edun vastaista toimintaa? Lapsiasiavaltuutetun mielestä ei . Vaaralliseksi katsotaan vain lastensuojelun laittomien toimintatapojen kritiikki ja julkaisu vanhempien toimesta.

Lapsiasiavaltuutettu on perinteisesti ollut poliittinen palkintovirka, jonka viranhaltijan tehtävä on ajaa eläintenpidon sijoituslapsilla korvanneen perhekoti- ja sijaisvanhemmuusbisneksen etuja. Lasten ongelmia saa nostaa esiin vain valikoivasti siten, etteivät sosiaalikoneiston virkamiehet ja lastensuojeluun syntynyt tuottoisa liiketoiminta tunne asemaansa ja saavutettuja etujaan uhatuiksi.

Päätehtävä on kohentaa lastensuojelussa häärivän yksityisen yritystoiminnan etuja. Lastensuojelu on miljardibisnes ja maksaa enemmän kuin poliisi tai lukiokoulutus. Sijoitukset kodin ulkopuolelle lisääntyvät vuosi vuodelta ja summan arvellaan kasvavan 50 miljoonalla eurolla vuodessa.

Suomalainen lapsibisnes perustuu vain mielikuville ja retoriikalle; hokemille lapsen edusta eikä sen todellisuutta ole lupa tutkia ,selvittää, kritisoida tai dokumentoida.
Lapsiasiavaltuutetun toimisto on kääntänyt järjestelmällisesti selkänsä tuhansille sijaishuollon väärinkäytösten ikeessä eläville lapsille ja perheille väittämällä, etteivät he voi ottaa kantaa yksittäistapauksiin.
Ulkomaiset lasu-selvitykset paljastavat yhdenmukaisesti, että sijoitukset valvomattomiin sijaisperheisiin ja - laitoksiin tuhoavat lasten ihmissuhteet, terveyden, koulutusurat, luottamuksen viranomaisiin ja oikeudenkäyttöön ja myöhemmän elämässä selviytymisen.

YK ei enää suosittele laitossijoituksia lainkaan ja pohjoismaiset lapsiasiavaltuutetut ovat lukuisia kertoja ilmaisseet huolensa suomalaisesta valvonnan puutteesta. Se ei meidän lasu- päättäjiä,( jotka saavat leipänsä suoraan lapsibisneksestä) huoleta. Lapsibisnestä ei heidän mielestään saa eikä tarvitse tutkia tai valvoa, ainoastaan sen julkisuuskuvaa. Asiakkaiden videot paljastavat ikävästi, mistä todellisuudessa on kyse. Siksi ne täytyy kieltää.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä aloitus, mutta

      Kaikki väittämät totta edellä olevassa. Mutta näistä asioista kannattaa keskustella muualla, sellaisilla palstoilla, joissa on poliitikkojakin mukana tai omassa fesessä tai twitterissä, jossa on myös hankkinut kontakteja mahdollisimman moniin poliitikkoihin.

      Sillä tavalla tieto menee oikeaan osoitteeseen ja siten saa myös helpoiten suoran henkilökohtaisen kohtaktinkin päättäjiin.

      Täällä palstalla lasten aseman parantamisesta puhuminen tässä maassa on sama kuin heittäisi helmiä sioille.

    • muuallemuuallemuuall

      juuh voi tuon sanoa noinkin.

      jos haluaa yht.kunnallisia muutoksia, harva niitä menee mielisairaalaan kuuluttamaan. tää palsta on ollut jo pari vuotta mielisairaalasta käsin vaikuttavan ammattikasvattajan (nykyisin Tero A) käsissä.

      • Mikset sitten mene

        Aikas sujuvasti muutat persoonaasi Tero tällä kertaa muuallemuuttaja.

        Mikään ei estä kirjoittamasta mihin haluaa, mutta tämä palsta on lastensuojelun bisneksen todella vihaama. Lastensuojelu ei inhoa mitään niin kuin paljastumista.

        Lastensuojelu on kehittänyt vaikka minkänäköistä projektia ja muuta luottamusta herättävää osoitetta imuroidakseen vanhempia ja sijoitettuja pois täältä palstalta kertomasta kokemuksiaan sijaishuollon väkivallasta. Täältä sijaishuollon epäkohdat luontevimmin leviävät kaiken kansan tietoisuuteen. Ilman välikäsiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe