Kaikki äänestämään Kankaanpään Kirkolliset listan ehdokkaita.

parasta A- luokkaa

Katso ketä äänestät ! Jos haluat muutosta Kankaanpään seurakunnan diktatuurii niin äänestä Kankaanpään Kirkolliset listalla olevia ehdokkaita.
- Olemme valtakunnassa harvoja seurakuntia joissa ei hyväksytä naispappi.
-Meidän seurakuntamme on myös kieltäytynyt vihkimästä eronneita paria. Poikkeuksen tekevät ne eronneet joilla on valtaa tai kuuluvat lähelle kirkkoherran sisäpiiriä.
-Miksi kirkollisveron maksavat seurakuntalaiset yllä pitävät niinisalon herra klupia. Miksi nämä kiihko hajoittajat jat eivät perusta aivan omaa lahkoaan Niinisaloon?
-Kankaanpäässä on nytkin hyviä pappeja mutta he vain asuvat Kankaanpäässä eivät saa olla virassa täällä

15

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nykyaikaan

      Aivan oikein, pitäisi täälläkin jo siirtyä nykyaikaan. Eikä jaotella ihmisiä niin voimakkaasti eri kasteihin kuuluvaksi. Kävisin minäkin useammin kirkossa yms. tilaisuuksissa, jos ei aina tulisi sellainen olo, etten oikein ole tervetullut. Tuntuu kuin sinne voisi mennä vain nämä kiihkouskovaiset.
      No minä ainakin äänestän jotakuta sellaista ehdokasta, joka hyväksyy naispapit.
      Ollaanko sinne Niinisaloon perustamassa jotain omaa lahkoa, vai mistä siellä on kyse ?

    • Onhan siellä

      Eikö siellä Niinisalossa ole jo oma lahko? ...tiettyjen ihmisten sisäpiiri...periaatteella, he ovat aina oikeassa...oli asia mikä hyvänsä.

    • äänestäjä

      Voisiko joku kertoa toimiiko seurakunnan alaisuudessa "lahko" ,yhteiskristillinen miesten järjestö, joka jakaa niitä Raamattuja vankiloihin, sairaaloihin, varuskuntiin ym?
      Rahoitetaanko tämä Raamattujen jakaminen seurakunnan kassasta vai miten?

      Seurakunta, kirkko ja uskonto ovat hyviä asioita ihmiselle. Mutta se, että uskontoa tyrkytetään toiselle kuin hurmoksessa ja yritetään aivopestä tuttuja uskolla, saa monetkin karttamaan kirkollisia toimituksia ja asettaa ison kynnyksen mennä kirkkoon. Yleensä nämä kiihkouskovaiset (melkeimpä maallikkosaarnaajat) ovat niin täynnä omia näkemyksiään ja valistavat olevansa joka asiassa oikeassa, että saavat tavallisen seurakuntalaisen pakokauhuun. Heidän uskonsa tuntuu niin teennäiseltä, aivan kuin he eivät itse luottaisi oman uskonsa voimaan vaan pakosta yrittävät käännyttää toisia.

      Minusta jokainen ihminen saa uskoa tavallaan. Ei ole yhtä oikeata tapaa olla uskossa ja seurakunnan jäsen. Ei ole pakko käydä kirkossa, sillä usko Jumalaan on ihmisen sisällä. Kaikki eivät tarvitse Raamatun korulauseita ja vertauksia. He tuntevat sisällään Jumalan voimman ja osaavat turvata häneen hädän hetkellä. Kiittää ja ylistää hiljaisuudessa. Jokaisen ihmisen usko on erilainen.

    • Ääni täälläkin

      Nimenomaan, jokaisen ihmisen usko on erilainen ja me kaikki ihmisetkin olemme vielä erilaisia. Ei voi olla vain yhtä ainoaa oikeaa tapaa eikä sitä kukaan kiihkouskovainen voi muille määritellä.
      Seurakunnan tilaisuuksissa olisi varmasti enemmän väkeä, jos voisi mennä ilman korkeaa kynnystä tosiuskovaisuudesta.
      Eli käykää äänestämässä seurakuntavaaleissa, jotta saisimme jotain muutosta aikaan kpään seurakunnassa.

    • Eroa haluava

      Kankaanpään Seudussa 30.10 ollut kirjoitus "valheet seurakuntavaaleissa" on erään henkilön mielipide. Mutta tämä sama henkilö on tähän mennessä kieltänyt naispapit ja tulee vaalien jälkeenkin kieltämään, tämä on niitä katalia vaali juonia. juonittelun taustalla seisoo vain ja ainoastaan yksi henkilö. Niinisalon kabinetissa on istuttu monet illat miettimässä miten herra saa pysymään herran pelon seurakunnan yllä. Tämä porukka hajoittaa mutta ei rakenna.

    • jjjjjjjjjjjjjjjj

      Höpöhöpö. Suurimat seurakunnan arvostelijat ovat juuri niitä, jotka eivät
      osallistu seurakunnan toimintaan. Arvostellaan sen perusteella mitä lehdissä kirjoitellaan ja siellähän kirjoitetaan pääosin vain negatiiviset asiat. Niinisalon kirkon rahoitus tulee 100% muualta kuin Kankaanpään seurakunnan varoista. Seurakunnan papeilla on täysi oikeus, niin kuin kaikilla muillakin saarnaavaan haluavilla mennä Niinisalon kirkkoon puhumaan. Tämän kauden aikana on hyvin nähty mitä enemmistönä kirkkovaltuustossa ja -neuvostossa olevat "kirkolliset" ovat saaneet aikaan.

    • moraaliton??????

      Mietin kun onko oikein että "virallinen linja" menee tekemään vaalityötä vanhainkodille ennakko vaali päivänä, mummot on ylipuhuttavissa aika hävytöntä peliä kun millään ei ole rajaa.... onko se edes laillista tehdä vaali paikalla vaali työtä luulisi siinä asemassa tietää lain....

      • vanha taktiikka

        Ovathan nämä sairaat ja vanhukset hyvin otollista äänestäjäkuntaa varsinkin kun heille puhutaan kadotuksesta ja h******n tulesta. Vääristellään ja maalataan kauhukuvia tulevasta väärästä, jos naispapit saavat vallan.

        Muutenkin näiden kiihkouskovaisten käytös sairaaloissa ja vanhainkodeilla on röyhkeää ja ala-arvoista.


    • rairairairairairai

      Nimimerkillä jjjjjjjjjjjjjjjj kirjoittava on varmaan tämä entinen kapiainen, tekstin sisällöstä päätellen.

    • 818

      Ainahan ehdokkaat on mummoja kyyditelly, ja se on kyllä aikamoista mummojen aliarvioimista, jos luulet, että ne olis niin vietävissä. Kyllä monella täysin järki vielä pelaa ja ihan itse päättävät ketä äänestävät.
      Ja kyllä se on vielä laillistakin.

      • dementikko

        Pitäähän niitä huonojalkaisempia talutella äänestyskoppiin...entä jos käsi tärisee eikä muistikaan oikein pelaa....auttaaks ne sielunveljet numeron teossa??


    • kaikkien Jumala

      Jumalan valtakunta ei rakennu ymmärryksen eikä minkään maailmassamme arvostetun varaan, vaan se on yksinomaan Jumalan laupeutta ja armoa. Ei vaadita tutkintoa, ei sukua, ei mainetta eikä edes laupeuden tekoja päästäkseen osalliseksi Jumalan valtakunnasta. Se on samassa tarjolla lapselle kuin aikuiselle, yksinkertaiselle kuin viisaalle, rikkaalle kuin köyhälle, naiselle, miehelle ja eri sukupuolisuuntautuneille. Kukaan meistä ei ole toistamme parempi Jumalan edessä. Olemme kaikki tasavertaisia hänen kasvojensa edessä.
      Jumala ja hänen henkensä asuu sisällämme. Emme tarvitse ulkokultaisuutta ja itsemme ylentämistä uskoomme. Mutta jos emme usko tosissamme, täydestä sydämestämme Herraan, joudumme kiihkouskovaisena sitä oman sielumme hyvinvoinniksi toisille tyrkyttämään.

    • sunnuntaina nährään

      Älkää ny vaa herra jumala kukaa äänestäkö sitä seurakunna parhaaks liikettä ! Mistä noita oikei tulee tuollasii itsevaltiaita ja jotku sielä o jo nii korkkiruuvilla ku yrittää haalia ääniä nii suopeena naispapeilleki jo .
      Siin toises puoluees siinä kirkon linjalla on ihan normaaleit ihmisii jotka ei nii ylennä itteensä. Sitä mä aattelin äänestää.

      • su uurnilla

        juuri näin


    • Isä ja Poika ???????

      Onko naisen paikka hellan ja nyrkin välissä, jos ei niin tiedät ketä silloin äänestät..
      Kankaanpää tarvitsee naispappeja . Vuoden naispapiksi valittu Korpelakin aikoinaan kun kävi täällä kerran saarnaamassa kirkko oli täynnä. Meidän kirkkoheramme kävi Esim Seinäjoella antamassa koe saarnan Seinäjoen kirkkoherran haku pestiin liittyen. Kirkosta lähti suurin osa kesken pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe