Olen rakkausaddikti. MITEN pääsen eroon?

minävainMMMMM

''Kuuluuko tapoihisi ihastua salamannopeasti toiseen ilman, että edes tunnet heitä sen paremmin? Onko suhdehistoriassasi useita suhteita emotionaalisesti poissaoleviin ihmisiin? Hyppäätkö suhteesta toiseen etsien "sitä oikeaa"? Saatat kärsiä rakkausaddiktiosta.

Rakkausaddiktio eroaa muista addiktioista - kuten alkoholismista - sillä, että se on hyvin kokonaisvaltaista. Rakkausaddiktio vaikuttaa koko elämään. Testaa, onko sinussa rakkausaddiktin piirteitä. Katso kuinka moneen seuraavasta viidestä kysymyksestä vastaat myöntävästi. Jos vastaat vähintään neljään, saatat kärsiä rakkausaddiktiosta:''

Kesti kauan päästä tähän pisteeseen, tajuta, miksi rakastun renttuihin. Olen juuri tälläinen. Huono itsetunto, on karua myöntää ja yritän, olen yrittänyt n vuoden saada paremmaksi. Edistyn, mutta en mielestäni tarpeeksi hyvin. Täällä loput kuvaukset..
Auttakaa!

http://www.voice.fi/suhteet/ihastutko-ihmisiin-joita-et-voi-saada-testaa-oletko-rakkausaddikti/4/68260

Lähes kaikki täsmää minuun, paitsi se että en unohda ystäviäni, enkä ryyppää jos mies tekee oharit. Yritän kyllä laihduttaa, jotta näyttäisin paremmalta hänen silmissään. Tarvitsen apua, että pääsen tästä eroon!
EN HALUA OLLA RIIPPUVAINEN

8

1255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä addikti

      Sori jos oon suhun joskus rakastunut. Se oli vaan addiktion aiheuttamaa harhaa. Tuntuuko paremmalta? Voit välittää yhtä vähän kuin tähänkin asti.

    • yksivain..

      Onkohan tyttö hyvä tuollaiset nettitestit kovin luotettavia, ehkä olet nuori ja nuorena voi niitä suhteita olla tai huonoa tuuria... Kyllä minäkin yritän laihduttaa yms. Mutta eikö se tee itsellekin hyvää. Ei pahalla:)

    • Jihuu...

      Minä ole jakorasia. Mutta kiva että sillekkin löytyi tieteellinen selitys.

    • Emmää vaa

      Paitsi kerran hississä ihastuin. Apua,hihihih

    • kesk.aloittaja

      No siis kiitos, yhdestä asiallisesta kommentista! Olen aivan hukassa. Noi jotkut oireet täysin täsmää, ja minulla on huono itsetunto. En halua päästä tästä mitenkään pois, mutta

      ''Monella rakkausaddiktilla käyttäytyminen juontaa juurensa jo lapsuudesta. He ovat syystä tai toisesta oppineet vääränlaisen mallin solmia ihmissuhteita. Usein suhteen solmimiseen liittyy voimakas ihastuminen, jopa pakkomielle jotakuta ihmistä kohtaan. He myös etsivät väsymättä maailmasta suurta rakkautta, joka olisi juuri oikeanlainen heille. He ihastuvat nopeasti, mutta suhteet kuivuvat kasaan poikkeuksetta, kun alun hyvän olon tunne laantuu.
      ''

      Tämä lainaus on jo aika karkea, enkä oikein tiedä tunnistanko itseni...

      ''Mitä sitten on rakkausriippuvuus? Rakkauteen ja rakastumisen tunteeseen koukkuuntuneella on pakonomainen tarve saada kokea huumaannuttava ihastumisen tunne. Rakkausaddikti nauttii suuresti saadessaan vastakkaiselta sukupuolelta tai kumppaniltaan huomiota, hyväksyntää ja ihailua. Riippuvainen saattaa ripustautua kumppaniinsa pakonomaisesti ja pyrkiä rajoittamaan tämän elämäöä, sekä käyttää seksiä ja viettelyä pitääkseen kumppanin itsellään. Rakkausaddikti sekoittaa flirtin ja seksuaalisen mielihyvän rakkauden tunteeseen.''

      Mulla ei ole PAKKO saada ihastumisen tunnetta, enemmänkin nykyään välttelen pettymyksien takia. Nyt oon ihan normi, kun en ole ihastunut.
      Mutta toisaalta, itsetunto. Olen kirjoittanut päiväkirjaa vuosia, miettinyt perinpohjaisesti kuka olen, päässyt hieman eteenpäin. Mutta tuntuu että tää heitti mut ihan nollille. Kamalaa kun se oikein iski tajuntaan..
      YRITÄN rakastaa itseäni. Tiedostan että en rakasta, HALUAISIN haluta rakastaa itseäni.

      Turhauttavaa...

      MUTTA!
      Joillakin sivuilla on, ettei tälläinen ihminen voi olla hetkeäkään yksin. Mä olen ollut sinkku vuosia, sen takia että olen nuori ja haluan itsenäistyä. En ole mielestäni riippuvainen kenestäkään, ja minulle on henkireikä olla välillä yksin. En voisi kuvitella, että säätäisin kokoajan jonkun kanssa, nytkin yli vuosi kun kunnolla ihastuin.
      Nämä minun miehet ovat ns. renttuja, ja särkee sydämen. Luottoa rakkauteen, en tiedä onko. Olen katsonut peiliin, kun miettinyt pääni puhki että mikä minussa on vialla, kun kivat miehet iskee, ja minulla ei kolahda.

      Olen tullut siihen tulokseen että en halua vakavaa. En vain ymmärrä mikä raja on, kun ihastuessa kuitenkin menettä vähän itsestään, vaikka kovasti taistelen sitä vastaan. Ainoassa suhteessani pari vuotta sitten, en todellakaan unohtanut ystäviäni enkä perhettäni. minun mielestä sellainen käytös on järjetöntä.

      Mutta ihastuminen, paineiden luominen jollekkin jota en tunne.. Sosiaalinen status.
      Quilty...

    • höpön löpön

      onhan typerä testi

      ensinäkin niin miehiä ja naisia on moneen lähtöön niin miehet kuin naiset voivat harastaa emotionaalista tai tunteetonta seksiä!

      en kannata stereotypioita

      toiset seikkailevat elämässä ja se että välillä tulee pettymyksiä (ei tarkoita että aina tulee itse jätetyksi, myös toinen voi osoittautua sellaiseksi johon ei vain rakastu) eikä silti ole jokin luuseri vaikka välillä on maissa, löytyy joku uusi

      tietenkin jotain rajaa ja valikointia kannattaa tehdä

      naiset ja miehet ovat yhtä eätoivoisia useinkin, mitä tulee sellaisiin jotka todella haluavat löytää jonkun jota rakastaa, siinä ei ole mitään sairautta!

      kaikenkaikkiaan typerä testi. yksin ei ole hyvä olla! sinussa ja monessa muussakaan ei varmasti ole mitään vikaa, turha syytellä itseään liikaa! erilaiset ihmiset ovat joskus opettavainen kokemus vrt. jos ei koskaan ole ollut kuin yhden kanssa.

      älä mieti liikaa, ota kevyesti kunnes löydät sen "oikean"

    • SLAASuomi
    • huhhuhheijaa

      Vastasin aloituksen testiin kyllä kahteen kohtaan. Siten, en ole rakkausaddikti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe