Paras ystävä valehtelee

välit poikki??

Olen tuntenut hänen kanssaan jo ihan pienestä saakka. Yläasteella hän oli yksin koulussa (ala-asteen olimme eri kouluissa), hänellä ei ollut kavereita. Olimme tuon kuuden vuoden aikana hieman vieraantuneet toisistamme. Rohkaistuin yksi päivä juttelemaan hänelle. Siitä se lähti rullaamaan, meistä tuli parhaat kaverit.
Yläasteen aikana hänellä oli paljon vastoinkäymisiä. Hän kertoi niistä minulle ja tietenkin tuin ja kuuntelin häntä aina kun hän niin halusi. Tuona aikana välimme katkesivat hetkeksi, sillä hän valehteli minulle melko tärkeästä asiasta. "Paras ystäväni" pyysi anteeksi ja lupasi, ettei ikinä valehtelisi minulle.

Toisin kävi.... Nyt lukion viimeisellä kävi ilmi, että hän on valehdellut minulle vuoden. En tiedä mistä, eikä hän tuon enempää minulle kerro.
Miten voin enää ikinä luottaa häneen? Miten voin antaa edes anteeksi, kun itse olen ollut täysin rehellinen enkä ole levitellyt hänen asioitaan muille? Tämä kaverini tietää sen kyllä, että minuun voi luottaa ja se tässä ihmetyttääkin, miksi hän valehtelee..

8

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • välit poikki??

      Kuulemma on niin pelkuri, ettei uskalla kertoa totuutta. Aina ennenkin hän on kertonut totuuden (ainakin oletan niin), mutta nyt valehtelee.

    • unohda se..

      Ei tuollaisen kanssa kannata olla enää kaveri, aiheuttaa sinulle vain lisää mielipahaa. Jos on noin välinpitämätön, että kaverin menettäminen ei haittaa, niin anna olla.

    • Hämmästynyt

      hmmm.. Eipä oikein järkevän ihmisen touhulta kuulosta. Miksi valehdella parhaalle kaverille, joka on tukenut ko. tyyppiä monessa asiassa?? En voi ymmärtää.

      Eikö sellaisesta ihmisestä kannata pitää kiinni, joka kuunteleen eikä kerro toisen salaisuuksia eteenpäin?

      • Hämmästynyt

        Noita ihmisiä on nimittäin hyvin harvassa, jotka eivät kerro toisten asioita eteenpäin. Hyvin moni kertoo kaverinsa asiat esim. äidilleen..


    • ei tärvii

      Ei tärvi käveri öllä jöllei hälyä

    • eieieieieiiei

      Ei voi sanoa parhaaksi ystäväksi, jos valehtelee. Ei edes ystäväksi, kaveriksi ehkä voisi tai tuttavaksi..

    • HuolestunutAnonyymi

      Ääh sama homma olen ystäväni kanssa ollut jo pitkään kavereita ja olen ihan viime aikoina tajunnut että hän käyttää minua hyväksi?? Esim olimme meillä ja pelaamme erästä peliä jota molemmat meistä pelaavat kävin juomassa keittiössä ja uskon hänen käyneen puhelimellani ja varastanut minulta tosin vain peli maailmassa mutta silti pitäisikö lopettaa ystävyys suhde ja miten?? Olisi helppiä

    • skuhufrgrgyuhtgtyh

      Valehteleminen on ikävä asia. Jotkut oppii valehtelemaan jo penskasta alkaen: mullakin oli pentuna yksi sellainen kaveri, josta en silloin tajunnut, että kaikki mitä mä sille kerroin itsestäni tai perheestäni, meni sen juoruakkasiivoojaäidin tietoon joka sitten opasti kakaransa loukkaamaan minua kommenteissaan solvauksissa perheestäni eikä oltu mitään edes perhetuttuja, oli 1990-luvun alussa ja 1990-luvun alusta kyse, kun sellaisia "kavereita" mulla oli. Omilla vanhemmilla ei raskaan ja kiireisen uransa keskellä ollut samanlaista tai mitään mielenkiintoa miettiä toisten asioita, puhumattakaan ihmisten maineiden lokaamisesta. Ei sellaisiin pidäkään luottaa, jotka levittelee toisten yksityisasioita. Valitettavasti kusipäiden juoruamisen on tehnyt helpommaksi Facebook: nykyisin monien juoruämmien ei tartte edes persettänsä sohvaltaan nostaa, urkkiakseen puolituttujensa asioita ja repostellakseen ja vääristelläkseen muiden asioita ympäri internetiä.

      Sinua kiinnostaa kovasti, että onko jollakin kavereita. Miksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe