Miksi perhe on joillekin naisille

jättäkää muut rauhaa

kateuden merkki? Pitää hajottaa väkisin toisten onnellinen ja ihana perhe, ja jättää lapset isättömiksi? Ei ne lapest halua nähdä isälläään viesta perheenrikkojaa vaan äidin, ja äiti haluaa oman miehen ja lasten isän.'Onko pakko rikkoa? Vetoan naisiin joilla ei ole miestä, jättäkää perheet rauhaan, liian paljon on isättömiä lapsia, jotka ei teidä enää mikä on isä.

13

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakari sasalaiskeiju

      On pakko, monesti kun itsellä ei ole mitään pitää rikkoa muidenkin onnellinen perhe jotta itse tuntu kohoo, järkyttävää että kehtaa mutta yksinäinen lapseton nainen kehtaa mitä vaan kunhan itsellä on pokkaa rikkoo.

    • it takes 2 to tango

      Eiköhän sillä isälläkin ole vastuu perheen rikkomisesta, ei pelkästään tällä toisella naisella, mietipä sitä...

    • Sometimes three

      Joillekin naisille naimisissa oleva mies on saalis ja parempi kuin sinkkumies, mutta onnellista liittoa ei ulkopuolinen tyrkky voi rikkoa. Miehellä on siinä liian paljon menetettävää, eikä siinä pieni ihastus paljon vaa´assa paina. :)

      Päinvastoin iskemistä yrittävä, takiaisena kimpussa pyörivä ja itseään tyrkyttävä nainen tekee itsestään hieman säälittävän.

    • Itseäsi petätkö

      Että pääasiako on ehjä perhe vaikkei mies rakasta. Kunhan ei tule toista naista niin kulissit ainakin pysyvät. Ei sitä toista naista tule jollei miehesi aktiivisesti hae sellaista. Johan on kamalaa että tuollaisen miehen kanssa menit perheen perustamaan. Itsesi huijaamisen sijaan ota ero ja anna äijälle kenkää sillä se pettää jo sinua. Kyllä ne sänkyhommatkin kokeilee jo kauan ennen kuin vaimo tietää yhtään mitään. Kiero mies ei jätä entistä ennen kuin on uusi suhde varmaa.

    • Maanantainainen

      Mieheni ihastui villityksessään naimisissa olevaan naiseen. Ihan hassu, soitteli joka päivä, kulki kylällä naama onnellisessa virneessä ja oli muutenkin hölmö.

      Soitin naiselle, että jättäisi rauhaan kun näkee että mies on sekaisin. Siihen nainen: Minulla on niin vähän ystäviä että yhdestäkään en itse luovu.

      Ja yhdessä juoksu jatkui.

      Soitin miehelle, heidän keskustelunsa seurauksena vaimo kertoi: Suhteemme on parantunut, kun mieheni näkee, että minusta on kiinnostunut joku toinenkin mies.

      Parin vuoden kuluttua vihelsin pelin poikki. Yksi turha ero ja molemmilla omilla tahoillaan menee erilaisesti kuin olisi naimisissa ollessa mennyt.

      Sekä miehenä että naisena jättäisin naimisissa olevat ihmiset rauhaan, enkä mitenkään hullaantumista provosoisi. Näin moni perhe säilyisi, jokaisessa suhteessa tulee aikoja jolloin rakastaa vähemmän ja silloin on altis houkutuksille, jopa typeryyksille.

    • Avio-on-ongelma

      Mikä "onnellinen"? Mitä jos aloittaja selvittäisi paremmin oman osansa, jos ukko riekkuu aidan vehreämmällä puolella. On tainnut jäädä muutama muukin asia epäselväksi, jos pitää kateutta jonakin syynä.

    • eikateutta

      Tuskin siinä on kuitenkaan kateudesta kyse vaan rakkaudesta tai rakkauden puuttumisesta. On itsekästä ja vastuutonta ryhtyä suhteeseen perheellisen kanssa tai perheellisenä katsella ulkopuolisisa, mutta ei siihen tarvita kateutta. Rakastumisestahan siinä on kysymys, ja jos perheellinen rakastuu uuteen, se kertoo että avioliitossa on jo jotakin vialla.

    • tuihcklovcx

      Rauhotu lissu ja mee pois!

    • Sometimesthree

      Outo kysymys avaajalta. Tottakai sinkkunainen voi kadehtia sitäkin, että toisella naisella on hyvin toimiva parisuhde ja yhteiset lapset. Kaikkeahan tässä maailmassa voi kadehtia, jos on sellainen luonne. On myös sinkkunaisia, jotka eivät moisesta välitä tai ole välittävinäänkään (tiedä sitten mikä on totuus). Sitä paitsi, aika monet pitkässä liitossa elävät saavat kipinää siitä, että joku "sinkku yrittää päästä väliin". Ehkä vähän raadollista, mutta näistä jutuista voi olla mukava kahdestaan kotona spekuloida.

    • hjkö

      Sen verran voisi se toinen osa puoli tehdä kuitenkin että ilmoittaa samoin tein ettei mihinkään ryhdy ennen kuin parisuhde päätetty loppuun. Jos siis suhde on niin huono että on valmis pettämään niin pitäisi olla myös valmis eroamaan. Sitten on näitä naisia jotka haluavat varatun miehen jottei tarvitse sitoutua. Uskoisi jokaisella olevan sen verran arvoa jotta ymmärtäisi perheelliset jättää rauhaan. Sääli kun täytyy omatuntoa kohentaa varatulla. Ehkäpä nämä ihmiset ovat niin tylsiä ettei kukaan jaksaisi heitä vierellään katsoa ilman "jännitystä"

      • Sometimesthree

        Miten omatuntoa kohennetaan varatulla? Äidinkielesi ei taida olla suomi?

        Varatut usein kohentavat itsetuntoaan tarkistamalla saisiko sinkkua vähän jallitettua, vaikkei ryhtyisikään mihinkään sen vakavampaan.


      • hjkö

        Pahoittelen etten jaksa välittää pilkuista yms pikkusista merkeistä kun kirjoitan nettiin.. En vaan ymmärrä miksi jotkut lähtevät sellaiseen..kilpailuvietti? Tunteeko itsensä paremmaksi jos varatun saa? Ja entäpä varattu sitten? Missä kaikki kunnioitus avio-/avopuolisoa tai tyttö-/poikaystävää kohtaan.


      • Sometimesthree

        Ahaa mielestäsi tuo järjetön lauseesi on pilkkuvirhe. No, huh huh - taisinpa törmätä humalikkoon lissukkaan?
        "Sääli kun täytyy omatuntoa kohentaa varatulla."

        Varatun kanssa vehtaaminenhan on alennustila, jossa riskinä on hylkääminen. Kyseessä on "ihmisuhdepoliittinen" itsemurha. Hyvän parisuhteen rakentaminen moisen uhkayrityksen jälkeen voi viedä vuosia ja "kolmaspyörä" huomaa viettävänsä loppujen lopuksi yksinäistä vanhuutta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe