Fargo

Billy Bob

Hero-kanavalla esitettävä Fargo on paras sarja pitkästä aikaa. Siinä on sopivasti mustaa huumoria mutta ei turhaa moraalisointia.

12

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • khkfhkfhdk
    • justjustjaa

      Sääli, että Fargo loppuu tänään. Nyt ei uudelta Herolta tule enää muuta kuin hömppäpömppää, jota ei jaksa aikuinen ihminen katsoa. Californication/Mad men/Nurse Jackie voisivat olla hyviä, mutta ei viitsi enää aloittaa katsomaan, kun ei ole alusta asti seurannut :(.

    • tykkäsin kovasti

      Tää Fargo oli kyllä pitkästä pitkästä pitkästä (X 1000) aikaa sellainen sarja mitä odotti innolla ja jaksoi seurata herkeämättä joka jakson.

      Oli tosi hyvä kun nuo näyttelijät olivat (ainakin minulle) entuudestaan tuntemattomia. Yleensähän näissä jenkkisarjoissa on aina ne samat näyttelijät jotka kiertävät sarjasta toiseen.

      Voi kun samalla tyylillä saisivat tehtyä lisää tällaisia sarjoja.

      • jaa-a, that's so

        Kyllä, hyvä oli. Sanoisinpa jopa, että pidin tästä enemmän kuin tanskalaisesta Silta-sarjasta! Käsikirjoitus oli hyvä, näyttelijä hienoja, heidän esittämät hahmot monisyisiä ja jopa luonto, Minnesotan talvi, esitti yhtä roolia. Kertakaikkisen hieno sarja! Toivottavasti kausi kaksi tulee pian. Alkuperäinen elokuva, Coenin veljesten Fargo, johon tämä sarja perustuu, on myös ehdottoman kova leffa.


      • jaa-a, that's so
        jaa-a, that's so kirjoitti:

        Kyllä, hyvä oli. Sanoisinpa jopa, että pidin tästä enemmän kuin tanskalaisesta Silta-sarjasta! Käsikirjoitus oli hyvä, näyttelijä hienoja, heidän esittämät hahmot monisyisiä ja jopa luonto, Minnesotan talvi, esitti yhtä roolia. Kertakaikkisen hieno sarja! Toivottavasti kausi kaksi tulee pian. Alkuperäinen elokuva, Coenin veljesten Fargo, johon tämä sarja perustuu, on myös ehdottoman kova leffa.

        http://minnesota.cbslocal.com/2014/07/22/fx-plans-2nd-season-of-fargo-tv-show/

        Jahas, kausi 2 tulossa aikaisintaan syksyllä 2015 eli Hero esittänee sen keväällä 2016? Mutta upealta vaikuttaa 2. kauden skenaario: "...season two will be set primarily in North Dakota in 1979 with a younger version of the Lou Solverson character (played by Keith Carradine in season one.) His daughter, Molly, who Allison Tolman portrayed, is just 4 years old." Eli silloin saadaan tietää, mitä Sioux Fallsissa tapahtui vuonna -79, jolloin Isä Solverson oli siellä poliisina... Tästähän hän mainitsi Lorne Malvolle kahvilassa ja Gracelle talon etuterassilla viimeisessä jaksossa. Can hardly wait!


    • BLOOD IS LIFE

      Ihan hyvä sarja en kyllä nähny ihan joka jaksoa. Kate Walsh on ihan hyvä näyttelijä. Eilen siinä jaksossa sanottiin että suomalaiset on alkoholisoituneita seksihulluja. Nurse Jackie on ihan hyvä sarja. Se on hoitaja jolla on lääkeriippuvuus.

    • elokuva pitäs nähdä

      Ei tämä musta ollut ollenkaan niin hyvä kuin odotin. Eka jakso oli lupaava, muissa ei enää sitten ollutkaan ihan niin toimivaa komiikkaa. Joka jakson alussa toistuva sepitys tositarinasta alkoi ärsyttää. Taiteellisuus toimi kohtalaisesti, vaikken sellaisesta yleensä pidä. Ei lähimainkaan Breaking Badin tasoa. Odottelen sen spin-offia Better Call Saul.

    • tvkatselija 20 v

      jaa erikoista kun minusta ja monesta muusta minun ystävistäni ja tutuista on todennut että HERO kanavalta ei ole tullut vielä mitään mikä voisi kantaa sanaa televisio-ohjelma arvo nimeä.

      kaikki HBO sarjat voisi lopettaa ja näyttää jotain näistä:
      kotikuntoon (kaikki tuotantokaudet), open all hours, isä ted, kovat koppalakissa, kyllä herra ministeri, lunta tupaan, mennään bussilla, pitkän jussin majatalo, sohvanvaltaajat, bill cosby show, hei me pamputetaan, konnankoukkuja kahdelle, columbo, hilut kintuissa... ja lukuisia muita

    • Ei muuta

      Fargon oli nerokas sarja pitkästä aikaa. Odotan josko uusia jaksoja vielä tulisi.

    • jaa-a, that's so
    • voi ei, pilalle meni

      No just! Heti kun joku sarja menestyy, sitä aletaan täyttää näillä mega-julkkis-näyttelijöillä, jotta ne saavat sitten paistatella ja keimailla julkisuuden valokeilassa. Samalla varastavat muilta näyttelijöiltä kunnian ja menestyneen sarjan tuoman maineen.

      Joka ikisessä jenkkisarjassa kiertävät aina ne samat naamat. Luulisi sieltä Hollywoodista löytyvän sadoittain uusia tuoreita kykyjäkin.

      • jaa-a, that's so

        No ei 1-kauden Billy Bob Thornton, Martin Freeman tai Keith Carradine nyt ihan turhia jätkiä hekään ole elokuvarintamalla *lol*. Ja ansaitsivat kukin kannuksensa sarjassa ihan hyvällä näyttelemisellään...

        http://www.imdb.com/title/tt2802850/fullcredits/

        Muut 2. kauden näyttelijät vaikuttavat olevan suht' tuntemattomia - ainakin minulle ja ehkä täällä Suomessa yleensäkin. Sarjan tyyli/juoni/sisältö niin originelli, että Dunstin pistettävä parasta näyttelijätaitoaan kehiin mikäli aikoo onnistua. Pelkkä kuuluisuus ei nyt taida riittää. 2. sarjan kirjoittaa sama heppu kuin ykkösenkin eli oletan juonen olevan yhtä iskevä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe