Mikä musta tekee niin ihmeellisen

Kakaise ulos!

että rakastuit muhun noin häiriintyneen syvällä tavalla? Kerro nyt.

56

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei yhtään

      mikään, se on sen ihastujan mieli

      • ap.

        Mahdotonta. Muutenhan niitä rakastumisia tulisi sille koko ajan.
        Mutta oikeesti, en ole tiennyt että noin pahasti voi rakastua. Mitä tuskaa, suoraan sydämestä. Tämä nousisi päähän, ellei kyseessä ole niin vakava tapaus.


      • ???
        ap. kirjoitti:

        Mahdotonta. Muutenhan niitä rakastumisia tulisi sille koko ajan.
        Mutta oikeesti, en ole tiennyt että noin pahasti voi rakastua. Mitä tuskaa, suoraan sydämestä. Tämä nousisi päähän, ellei kyseessä ole niin vakava tapaus.

        Millä tavalla vakava tapaus?
        Heiskanenko?


      • ap.
        ??? kirjoitti:

        Millä tavalla vakava tapaus?
        Heiskanenko?

        On kuka on. Kriittisessä tilassa. Käänne huonompaan voi tapahtua koska tahansa. Ollaan varovaisia.


      • Voi luttana sentään.
        ap. kirjoitti:

        On kuka on. Kriittisessä tilassa. Käänne huonompaan voi tapahtua koska tahansa. Ollaan varovaisia.

        Ollaan varovaisia, joo, hipsutellaan ääneti sukkasillaan. Herra Jumala on sallinut suosionsa armon langeta kuolevaisen ylle. Pirkko on siis niin täysin hajalla xD


    • vittu kun vituttaa

      prkl

    • Oikea Tosimies71

      No ei tässä vielä ihan syvästä rakkaudesta puhuta. Se tulee sitten aikanaan, jos on tullakseen. Voihan olla, ettei rakastutakaan,,,

    • jyglijijökugxgh

      Aloitanko vastaukseni että "rakas Jumala"? :D

    • illan rukoilija

      Kirjeeni hänelle alkaa aina:

      Rakas Herrani =D
      Antaisitko suukon.
      -minä

    • piiska viuhuu

      ja nyt polvilles niinku olis jo !
      tämä ei ole pyyntö, tämä on käsky !

    • Oikea Tosimies71

      Anna tulla! Ai, ai, ai, ai , ai, ai saatana! Ai , ai , ai, ai

      • sivusta muistutan

        Tosimies ei itke. Kärsi hiljaa vikisemättä :D


    • niin siinä kävi

      Unessa jonka tässä näin joku kerta häneltä tuli myöhemmin kuin itseltäni.

    • Oikea Tosimies71

      No se on kyllä todellisuutta-Tosimiehen kanssa!:-))

    • ap.

      En osaa käsitellä näitä rakastumisia. Ei ole eka kerta kun tulee vastaan. Pahimmasta, eli syvimmästä päästä on, ellei jopa pahin. Hyvin syvästi rikkova luonteeltaan tämä keissi. Ja nainen on niin ihana kullannuppu. Hyvin vaikea tapaus.

      • on täällä outoja!

        Ihan outo oot itse. Kullannupou, häiriintynyt??? Kannattaa vähän miettiä.


      • liian lovestunut

        Kyl sä tiedät -oot vaan niin ihqu ;)


      • Sano suoraan!

        Kyse on siis vain tunteista hänen (naisen) puolelta?

        Aloittajalla ei voimakkaita tunteita tuota naista kohtaan? Koet ahdistusta ja haluaisit päästä eroon?


    • ..eikä kulu pois.

      Kaikki sussa. Ihmeellinen ihanainen.

      Rakkaus vaan on..

    • se on tosiaan

      huolestuttavaa kun ihminen ei ymmärrä omaa parastaan. ajatte itsenne sellaiseen nurkkaan josta ei ole ulospääsyä sen sijaan kun voisitte aloittaa puhtaalta pöydältä uuden uljaan ja tasa-arvoisen elämän.

    • 19401349013910

      Tuskin tää mulle on, mutta vastaan omasta puolestani, jos toisi jotain näkökumaa. Harmitti miten mokasin kaiken. Olin jo turtunut ja etsin vain "jotakuta". Sitten löytyi hän, joka oli kuin minä, monella tavalla. Kerrostunut. Taiteellinen. Ulkoa lämmin, sisältä kuitenkin tyhjä ja rakkaudeton. Sellainen riipivä tuska, jota hän tuskin tiedostaa itsekään, minä näin sen. Ja minkä vuoksi? Vain nähdäkseni sen lipuvan pois ja kääntävän selkänsä. Sydämeni joka oli jo aiemmin kyynistynyt, annettiin maistaa todellista rakkautta ja sitten se heitettiin pois ja naurettiin ivallisesti. Sellaista tuskaa on vaikea kuvata.

      Kuitenkin omassa tapauksessa tilanne on jo tasaantunut ja olen palannut tähän turtumukseen, joten mistään kriittisestä hätätilanteesta ei voi puhua. Jotenkin vaikea uskoa, että tulee ikinä vastaavaa tilaisuutta, en usko, että löytäisin enää vastaavaa vilpittömyyttä kuitenkaan, sydämeeni on rakentunut niin vahvat tiilimuurit ettei niitä kovin helpolla murreta. Masentavaa oikeastaan edes miettiä koko tilannetta. Parempi vaan keskittyä johonkin muuhun. Ehkä pystyn vielä rakastamaan, mutta en kyllä usko rakastuvani enää koskaan. Siinähän on ero.

    • siveämpää puhetta

      Siinä tuo tosimies itseänsä kehuskelee kuin paraskin kauppamies. Tällaisissa kaupoissa on vaan se paha puoli ettei tavaraa oikein pysty testaamaan. palautusoikeus kun ei oikein ole korvattavissa.

    • Sopiiko tuo?

      Jospa aloittaja kertoisi ketä tarkoittaa niin välttyisi siltä että palstan jokainen henkilö käy vuorollaan kirjoittamassa oman tarinansa. Täällä on kohta kaikki vakiokaipaajat.

    • ap.

      Naisten pitäisi rakastua vain tasaisiin ja ymmärtäväisiin miehiin. Isällisiin luonteisiin. On se puoli minussakin, mutta vasta toissijainen luonteenpiirre. Suurimpia "virheitä" maailmassa on se, että naiset rakastuvat vääriin miehiin, jotka tosin jollain kierolla tavalla ovat niitä oikeita. Kun epäkypsä mies on kypsien naisten rakkauden kohde, niin siitä on tavallaan leikki kaukana. Ne miehet, joihin ei rakastuta, kyyläävät murhanhimoisena vierestä ja terapioivat naisia, jotka ovat melkein yhtä murhanhimoisia joskus.

    • nainen ei ymmärrä

      Kerropas ap miten väärät ja kierot miehet ovatkin niitä oikeita?

      • ap.

        Siten että ei kaksi kunnollista kestä toisiaan. Ne näkee toistensa viat, jotka on molemmilla samoja. Ihminen ei kestä omia virheitään toisessa.


    • nainen ei ymmärrä

      Olen hieman eri mieltä ap. Tietty riippuu mitä pidät kunnollisena? Ei-kunnollinen rikkoo kunnollisen helposti, mutta ei se tarkoita että täysin samanlaisia tarvitsee olla vaikka olisikin kunnollisia? Itse ainaskin siedän virheitä toisissa ja nykyään itsessänikin.

      • Liibalaabaabääbää

        Ja kuka helvetti sen taas määrittelee, mikä on kunnollista, hyväksyttävää, "normaalia", mikä ei? Meitä on joka junaan ja pitää hyväksyä se, että oikeuskäsityksemme jne. voivat poiketa tousistaan hyvinkin paljon.


    • blaa blaa

      Ja pohtia on palannut. Sano nyt vielä pikku pupuseksi.

    • Nainen,,

      Äh millään häiriintyneellä tavalla vaan ihanalla :) sinussa vaan jotain kaipaamaani; vetoa seksuaalisesti, luonnetta ja asennetta! Olet varmasti kokenut kaikenlaista siksi kai luulen että ymmärtäisimme toisiamme monellakin tapaa.....

    • varmaankin

      "pupuseksi" on eroottinen laji.
      playboynkin symbolissa on kanin korvat

    • 10+3

      Vedät puoleesi kuin Magneetti..

    • uneton lakkoilija

      "Were all feeling the change
      But we don't know why"

      Hänestä voin sanoa (en vastaa siis aloittajalle) että en tiedä. En itse koe mitenkään olevani "häiriintyneen rakastunut" sillä elämäni kulku ei perustu rakkauden ja parisuhteiden muodostuksen ympärille. Olen sillä tavalla riippumaton/itsenäinen ja se tekee minusta ehkä pelottavankin kun en ole sellainen hihassa väkisin roikkuva nainen.Olen ehkä aika erilainen ja erilailla vahva riippumattomuuteni takia.

      Hänessä oli jotain.. en osaa edes selittää sitä. Jotain samanlaisuutta ja jotain erilaisuutta. Älykäs. Mä tarvitsen ihmistä joka haastaa mua sillä puolella. Ehdottomasti hän on yhtä vahva luonne kuin minäkin.

      En siis noin vain hyppää niskan päälle ja pyöritä mieleni mukaan, sillä vaikka vahva luonteinen olenkin olen naisena ehkä harvinaisuus sillä en kuitenkaan halua olla se käskijä. Multa saattaa tulla kuuluva protesti asiaan mutta jos hetken päästä mua kääntyy katsoon saattaa sanoistani huolimatta nähdä hiljaisen tyytyväisen hymyn. Mutta tämänhän mä tietenkin yritän salata koska eihän se nyt käy päinsä että se asia musta tulisi esille! (nämä näitä naisen monimutkaisuuksia joita miesten on vaikea ehkä ymmärtää.)

      Hänen puheistaan kuulee että hän on syvällisiä asioita pohtiva ihminen joka on elämää jo kokenut ja siitä paljon oppinutkin. Sen vaan kuulee. Ja se on erittäin hyvä sillä itse tykkään pohtia myöskin kaiken näköistä ja täysin taukki mies jonka pää lyö tyhjää alkaa vain saamaan pinnani kiristyyn.

      Hän haastaa siis mua myös elämänkatsomuksella, ajatuksillaan ja elämän opeistaan voisin oppia jotain sellaista mitä en ole vielä oppinut.

      Mulle irl hän on ollut kovin kiltti ja se teki vaikutuksen.. Hän kuitenkaan ole liian kiltti mulle irl. Sanoi kyllä suoraan jos tein jotain joka vitutti. Senkin teki kuitenkin kauniisti. Kunnioitettavaa jos ei vain vieraskoreutta.

      Onhan hän hyvännäköinenkin mutta mulle tärkeämpää on aina ollut luonne.

      Lyhyesti: hän haastaa minua monessa suhteessa ja se että joku pystyy haastaan mua joka osa-alueella teki vaikutuksen.

      Monesti naureskellut olen asialle. Hänessä on jotain mikä sulattaa mun sydämeni, saa mut hymyileen, Haluaan hänelle vain onnea elämään, halattavaa. En tiedä.. hänen hermoilutkin mulle joskus sai mut hymyilemään kun oli niin hassua että joku mulle sillai puhui ja sai mut hiljaisiin mietteisiin. Oikeasti ajatteleen asioita.

      Joo.. enköhän ole ylistänyt hänet jo maasta taivaisiin tällä tekstillä. Jos lukee niin varmaan jo riittää.. tuli varmaan jo pontti selväksi? :) Lupasin etten tänne tallaisia koska herra ei voi irl sanoa mitään jos sattuisi kiinnostaa! Piti tehdä lakko ja olla enää kirjoittamasta mitään hänestä tänne mutta no joo.. se nyt vähän meni pieleen.

      • hyvänenaeka

        Ihan mukavaa luettavaa, mutta onko jollain tupsahtanut maaninen vaihe päälle?


      • Uneton lakkoilija
        hyvänenaeka kirjoitti:

        Ihan mukavaa luettavaa, mutta onko jollain tupsahtanut maaninen vaihe päälle?

        Ei ole kakssuuntaista mulla. Oliskin niin saisi sairaseläkkeen joka lähes palkan suuruinen. Sillä mukavasti eläis sitten sellaiset 40-50 vuotta elämääni ilman työ/työttömys huolia. Hullana ei olis huolen häivää sellaisista


      • ???
        Uneton lakkoilija kirjoitti:

        Ei ole kakssuuntaista mulla. Oliskin niin saisi sairaseläkkeen joka lähes palkan suuruinen. Sillä mukavasti eläis sitten sellaiset 40-50 vuotta elämääni ilman työ/työttömys huolia. Hullana ei olis huolen häivää sellaisista

        Niin helpostiko kaksisuuntaisille nasahtaa eläke?


      • ap.

        Tämähän oli rakkauskirje!


      • uneton lakkoilija
        ap. kirjoitti:

        Tämähän oli rakkauskirje!

        Jos mun kirjoitusta tarkoitat niin.. kerroin vain ajatukseni hänestä kun kerran pyydettiin. Täällä muut haukkuu kaikkia katkerina joten parempi että joku edes näyttää mallia siitä miten pitäisi kirjoittaa kaivatustaan.

        En mä silti voi sanoa että rakastunut ihan olen. Ei kai rakastua voi jos ei toista hyvin tunne? Ei siksi rakkauskirje.. pikemminkin ihastuskirje.. :)


      • Tuossa uutinen siitä
        ??? kirjoitti:

        Niin helpostiko kaksisuuntaisille nasahtaa eläke?

        Kannatava bisnes tuo hulluus! Jos ei saa muuten itseään sekoaan niin psyykelääkkeitä hommaa jostain vaikka joltain tutulta ja sillä sitten "hulluksi" Kyllä sillä valtiolta vetäisi rahaa PALJON jos kehtaisi olla niin röyhkeä!

        Siinä on pieni juttukin teeskennellystä "hulluudesta" jolla joku tekee rahaa!

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013101017584645_uu.shtml


    • sen vuoksi

      Näin sen ihmisen sen hullun maskin takaa.
      Näin sut...

    • höpö höpö

      piiloilkeä viesti, häiriintyneeseen ei totta tosiaan kannata rakastua tai voiko edes, olisiko se kuitenkin vain sääliä mitä luulet rakkaudeksi

    • Huokaus uuh!

      Jaaha!. En näe mitään ihmeellistä sussa, kuka olet. En hänessäkään, kuka lie. En sanoisi häiriintyneeksi, tuskin edes oikeata rakkautta, rakastan kuitenkin:). Olisin häiriintynyt jos häiritsisin häntä, en häiritse. Kauan olen ollut ihan hiirenhiljaa, ja näillä mennään jatkossakin.

      Hänelle jota olen ajatellut vuosia, hyvää alkanutta viikkoa, ei tietenkään tajua et multa ja satakertaa parempi niin :)

    • provo!

      ei mikään, ja tiedät sen itsekin olet.

    • No mutta oletpa

      itserakas ja itsevarma. Mistä tuo kaikki kumpuaa? Todella jotain mitä ei uskoisi kenenkään itsestään kirjoittavan, ajatuksissaanhan voi olla vaikka Kalifi Kalifin paikalla, mutta tekstiksi muutettuna tuo antaa vain naurettavan kuvan kirjoittajastaan.

    • se paskatapaus

      Koska sä tunnut ainavaan täydellisemmältä mitå enemmän suq vaan tunnen sun pikku vikas vaan täydentää sun täydellisyyttä

      En tarkoita että näytät tai olet kuin joku pornotähti mutta sinussa on jotain joka saa ainavaan paremman tunteen susta

      sun persoonas on täydellinen (mun mielestä) ja hökaunis mutta lyhyt ulkomuotokin on ihana...
      Mä en vaan voi vastustaa sua enkä ees tiedä miks...

      Kai oot kanta-hämeestä ? :D

      • voi mia mia

        Epävakaa Mia tääälläkin! Tunne-elämältään epävakaa persoonallisuushäiriö on vaarallinen mt-sairaus. Hallitsemattomat raivo purkauksesi tarvitsevat häkki hoitoa.
        Räjähdät ja revit muilta silmät päästäsi.


      • se paskatapaus

        Fuck that ymmärrettävää selitystä mulla :D jos jäi epäselvää kysykää...


      • Mikko..............
        se paskatapaus kirjoitti:

        Fuck that ymmärrettävää selitystä mulla :D jos jäi epäselvää kysykää...

        Pääs on sairas. Mee hoitoon MIA MIA


      • Lfglöch
        Mikko.............. kirjoitti:

        Pääs on sairas. Mee hoitoon MIA MIA

        Komee, fiksu, hyväkäytöksinen, normaali, ei mitää kummallisuuksia. Vaikea elämäntilanteeni vaikuttaa tunteiden syvyyteen.


    • ja mitä kaikkea viel

      toivottavasti olet se oikea henkilö niin se että
      - olet oma itsesi ,
      -ajattelet muitakin kuin itseäsi
      - olet komea
      -olet kohtelias
      -olet ihana
      -hyvä kuuntelija
      -olet kannustaja
      -olet söpö
      -jne loput sanon kahden kesken

    • 17+13

      Ja miten se rakkaus oikein sitten ilmenee? Piirteleekö se sydämiä sun ikkunaan vai kui?

    • Hitto en tiedä !!!!!

      En tiedä uuuuhh, en tiedä muuta kuin, että uuuuuuuuuuhhhhhhh.....

    • Ei mikään tästä

      maailmasta. Ei totta totisesti mikään. Jos voisin, valitsisin kohteekseni sellaisen, jolla on sydän, ja kyky ja rohkeus kuunnella sitä.

    • päivänselvyys

      Ihme, kun et itse näe sitä tai ehkä juuri siksi ettet itse näe sitä. Kultainen ihana sydämesi sai minut polvilleni.

    • mielenhäiriössä

      Geenit.
      Vibat.

    • syvä tunne

      Se oli kokonaisuus, ei sitä voi selittää. Sinussa on sopivasti särmää ja tukeva syli. Uskon rakkauteen ensi silmayksellä, eikä se vaan mene ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe