kaupungin oikeusturva-ja vahinkovakuutus.

Culius Directus

Kun tahallisuutta arvioidaan, kyse on siitä, mitä rikoksen tekijä on tekohetkellä halunnut saavuttaa tai mieltänyt saavuttavansa. Jos tekijän tarkoituksena on ollut aikaansaada haluttu seuraus, kyse on selkeimmästä tahallisuuden lajista (ns. dolus determinatus). Lähes yhtä selkeä tilanne on myös se, kun tekijä ei sinänsä ole pyrkinyt saamaan seurausta aikaan, mutta on varmuudella ymmärtänyt näin tapahtuvan (ns. dolus directus)

Mikään vakuutus ei korvaa Pyhäjärven kaupunginhallituksen (2013-14) aiheuttamia vahingonkorvauksia, lakitoimiston palveluja eikä mitään muutakaan riita-asiaan liittyvää. Jokainen valtuutettu/päättäjä vastaa omasta osuudestaan henkilökohtaisesti.

51

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Culius Directus

      Joka tahallisesti tai tuottamuksesta aiheuttaa toiselle vahingon, on velvollinen korvaamaan sen, jollei siitä, mitä tässä laissa säädetään, muuta johdu.

      Vahingonkorvausta voidaan sovitella, jos korvausvelvollisuus harkitaan kohtuuttoman raskaaksi ottaen huomioon vahingon aiheuttajan ja vahingon kärsineen varallisuusolot ja muut olosuhteet. Jos vahinko on aiheutettu tahallisesti, on kuitenkin täysi korvaus tuomittava, jollei erityisistä syistä harkita kohtuulliseksi alentaa korvausta.

      • Culius Directus

        Jos vahinko on aiheutettu tahallisesti, on täysi korvaus tuomittava, jollei erityisistä syistä harkita kohtuulliseksi alentaa korvausta.

        Vahingonkorvaus käsittää hyvityksen henkilö- ja esinevahingosta sekä 4 a ja 6 §:ssä säädetyin edellytyksin kärsimyksestä. Milloin vahinko on aiheutettu rangaistavaksi säädetyllä teolla tai julkista valtaa käytettäessä taikka milloin muissa tapauksissa on erittäin painavia syitä, käsittää vahingonkorvaus hyvityksen myös sellaisesta taloudellisesta vahingosta, joka ei ole yhteydessä henkilö- tai esinevahinkoon.


    • ????????????????????

      niin?

    • ei tarvitse epäillä

      Nyt tuli vastaus tästä käräjäoikeuden päätöksen maksumiehistä ja niin se on.

    • Lemmy 1

      Joo, noinhan sen arvelin menevänkin. Sen verran tahallista se touhuilu on ollut.

      • Kirjoitusten taso

        Taidat Lemmy 1 olla niitä Proolaisia? Vai mitä?


    • juuri niin

      aloituksen lause
      "Jos tekijän tarkoituksena on ollut aikaansaada haluttu seuraus, kyse on selkeimmästä tahallisuuden lajista (ns. dolus determinatus). Lähes yhtä selkeä tilanne on myös se, kun tekijä ei sinänsä ole pyrkinyt saamaan seurausta aikaan, mutta on varmuudella ymmärtänyt näin tapahtuvan (ns. dolus directus)"

      Tikanmäki & Rapo & Piippo & Sarkkinen joukkion toiminta TÄYTTÄÄ tahallisuuden TUNNUSMERKIT.

      • naseva nimimerkki

        Eiköhän mitä tahansa ja kuka tahansa tekee jotain niin tarkoituksena ole aikaansaada haluttu seuraus!

        Onko tyhmempää tekstiä vielä olemassa?

        Seuraavaksi haluan saada aikaa tuohon ylle nasevan nimimerkin!


      • Tyyli vapaa
        naseva nimimerkki kirjoitti:

        Eiköhän mitä tahansa ja kuka tahansa tekee jotain niin tarkoituksena ole aikaansaada haluttu seuraus!

        Onko tyhmempää tekstiä vielä olemassa?

        Seuraavaksi haluan saada aikaa tuohon ylle nasevan nimimerkin!

        Taisit saada sydämentykytyksiä tekstistä?
        Rikos on todella tapahtunut, ja rangaistavaa siinä on lisäksi tahallisuus, kolme kertaa kun ei kerrasta tullut riittävä röyhkeys ilmaistuksi.


    • kyrpä Erkki

      joutaa nuo dinosauruksen maksamaan- ja vaihtoon

    • Alea iacta est

      lainaus Wikipedian sivulta:
      Alea iacta est on latinankielinen lentävä lause. Se tarkoittaa sanantarkasti "Noppa on heitetty", mutta se suomennetaan yleisesti "Arpa on heitetty".
      Roomalaisen kirjailijan Suetoniuksen mukaan Alea iacta est on Julius Caesarin lausumat sanat, kun hän ylitti joukkoineen Rubikonin ja lähti Roomaan ottaakseen kaiken vallan. Tämä tapahtui tammikuun kymmenentenä päivänä vuonna 49 eaa. Tarinan mukaan Caesar seisoi Rubikon joen pohjoisrannalla joukkoineen, 5000 miestä, ja tämä oli viimeinen mahdollisuus kääntyä takaisin sillä joen ylittäminen olisi sodanjulistus. Pohtiessaan seuraavaa siirtoa sanotaan paikalla olleen Caesarin armeijaan kuulumattoman hahmon ottaneen torven Caesarin armeijaan kuuluneelta mieheltä, ja puhaltaneen hyökkäysmerkin. Tämä käsitettiin korkeammilta voimilta tulleena merkkinä jolloin Caesar lausui sanat kreikaksi, mutta historian kirjoihin merkittiin latinistettu muoto: "Alea iacta est" ja joen ylitys alkoi.
      Ehkä edellä kerrottu kuvaa parhaiten nykyisen hallituksen epätoivoista taaperrusta nykymaailmassa. Katsotaan kuinka käy. Maksajathan ovat me kuntalaiset – eivät päättäjät. Myös me, jotka emme valinneet heitä päättäjiksemme maksamme.
      Eilisessä Ylen A-talk ohjelmassa oli paljon mielenkiintoista keskustelua naisten ja miesten tasa-arvosta yrityselämässä. Kuitenkin siellä ei käsitelty sitä kunta-alalla olevaa ongelmaa – entä jos kunnanjohtajaksi tuleekin nainen? Kuten Pyhäjärven ja viimeisimpänä Kittilän naiskunnanjohtaja on erotettu vanhojen partojen eli hyväveli – ei hyväsisar - verkoston toimesta. Jos kaupunginjohtaja(nainen) puuttuu vanhojenpartojen pitkään kuntalaisten rahoilla pelaamiseen, on johtaja saatava pois hinnalla millä hyvänsä. Eiköhän meillä kiistat alkanut lentokenttäasiasta ja Kittilässä hissiasiasta.
      Kaupunkimme tarvitsee todellakin jotain muutosta päättäjiimme. Harmi vai, että nuoret ja myös hieman vanhemmat eivät ole näköjään kiinnostuneet omista asioistaan!!

    • tekijöiden vastuu

      Maksajia eivät ole kuntalaisetm, vaan ne, jotka ovat syyllistyneet aloittajan
      tarkoittamalla tavalla (Culius Directius) tähän tulemaan.

    • alea iacta est

      Lukekaa Conn Igguldenin teokset(5kirjaa) jotka kertovat tarinan Julius Caesarista. Toisaalta melkein vastaava kertomus löytyy myös Coscinnyn ja Underzon Asterix –tarinoista. Yhtymäkohtia löytyy paljon meidän kaupunkimme päättäjien toimintaan. ”Alea iacta est ”on heitetty kevättalvesta vuonna 2013 ja sen päätös tullee nyt vuonna 2014 – toivottavasti! Toivotaan, että muu – n.2000 vuotta sitten – tapahtunut ei toistu meidän ajassa. Meillä nykyajassa ei ole keisaria vaikka joku ehkä niin luuleekin!!!!

    • et tu,brute

      Julius Caesarin viimeisten sanojen sanottiin ollen ”Et tu, Brute” eli ”sinäkin Brutukseni”. Brutus oli Caesarin luottoystävä.
      Tässä ehkä ”aasinsilta” siihen, että nuorten pitäisi entistä enemmän kiinnostua sekä omasta mahdollisuudestaan opiskella että osallistua oman tulevaisuuden suunnitteluun. Toki pienellä paikkakunnalla kuten meillä Pyhäjärvellä se ei ole helppoa(opiskelu). Silloin on yksinkertaisesti tehtävä radikaali päätös ”lähden pois täältä”.
      Tästä ”aasinsilta” päättäjille – lisää opiskelupaikkoja ja työpaikkoja. Helppo tehtävä. Jos lakimiesten(naisten) palkat(vero) jäisivät Pyhäjärvelle, olisi asia ehkä paremmin ymmärrettävissä – mutta!!!!! Nekin menevät muualle – ok suomenmaan pohjattomaan kassaan ja - sinne etelänmaihin.

    • silmukka-ansa

      kaupungin oikeusturva-ja vahinkovakuutus.

      perusfakta on sekin, että ko. vakuutustyypin muutokset (korvattaviin luetellut /lisätyt) asioiden pitää olla olleet voimassa kaksi vuotta, jotta siitä voi yleensä yrittää hakea korvausta.
      joten, jos tikanmäki ja tikkanen runkkasivat kaupungin vakuutusta v.2013 aikana, rinnevaaran ajojahdin innoittamana, niin vesiperän saavat.
      ajojahti käynnistyi tammikuussa 2013.

      elikkäs äläkää uskoko ainakaan vakuutusjutuissa näihin vittulanjänghän varvasastujiin.

      • lemmy 1

        Oikeat maksajat ovat ainoastaan hammaslääkäri/myötäpuolet ja muut tunnottomat peesaajat. Piste.


      • Kirjoitusten taso
        lemmy 1 kirjoitti:

        Oikeat maksajat ovat ainoastaan hammaslääkäri/myötäpuolet ja muut tunnottomat peesaajat. Piste.

        Taidat olla lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mitä?


      • kyläläinen
        Kirjoitusten taso kirjoitti:

        Taidat olla lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mitä?

        on tahi ei nii tolokun mies se kuitenkin on, aidosti pyhäjärvisten puolella


      • tolokku joo
        kyläläinen kirjoitti:

        on tahi ei nii tolokun mies se kuitenkin on, aidosti pyhäjärvisten puolella

        Ei se sitten olekaan Proolainen!


      • Lemmy 1
        Kirjoitusten taso kirjoitti:

        Taidat olla lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mitä?

        Tarvitaanko tähän vielä johtavan lomittajan lausunto?


      • Lemmy 1
        kyläläinen kirjoitti:

        on tahi ei nii tolokun mies se kuitenkin on, aidosti pyhäjärvisten puolella

        No ainakin sen verran, että takaisin Pyhikseen olis tarkotus muuttaa. Lemmy ei ole Proolaisia, ainoastaan oikeuden puolesta.


      • Vaivaako
        Kirjoitusten taso kirjoitti:

        Taidat olla lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mitä?

        DEMENTIA?


    • Pyhäjärven L.Luke

      Lucky Luken kirjassa "Tohtori Doxeys eliksiiri" kuvaa hyvin kaupunkimme päättäjissä riivaavaa tautia. Tohtori jo etukannessa kehuu "lääke, joka parantaa kaikki vaivat". Onko tämä se lääke ,joka hoitaa kaikki Pyhäjärven kuntapäättäjien eripuran? Onneksi Lucky Luke kirjan päätteeksi hoitaa homman. MUTTA KUKA ON MEIDÄN LUCKY LUKE???? Kuka päättää tämän järjettömän kaupunkimme rahojen tuhlauksen niiden "WANTED miesten ja naisten" metsästykseen. Jotenkin tuntuu, että Pyhäjärven kaupungin päättäjien toimista voisi luoda uuden sarjakuvakirjan, joka kiinnostaisi pitkälle tuleviin vuosikymmeniin kuten "Morrisin" Lucky Luke.

      • ja pikku myy.

        Tyttö trio on sata varmasti aloittaja tässä sotkussa,ovathan he miestenvihaajia kaikki.


    • käräjäoikeus

      vai "tyttö trio". Mitenkäs se nyt noin? Oletko ihan varma?

    • ahneus ja valta

      Sovinistiset miehet ja salasovinisti naiset= kaupunginhallitus vm 2013-14, tästä kokoonpanosta moneen pahaan taipuneet mustan pisteen seuraajat ruumiillistuvat.

    • lain mukaan toimitaa

      Culius Directus

      Kiitos, kun selvennit meille, kuka on vastuullinen.

    • Bravo PRO!

      Eikös vaan, hyväveliverkostolaiset sekä tikanmäki/rapo /piippo pahuusakselin pyörittelijät ja rasvaajat; eikös vaan, Pyhäjärven proosta on tullut enemmän kuin vain touhujanne häiritsevä kiusallinen hiekka ylimielisyytenne rattaissa?

      Proo on lahjomattomasti puolustanut kuntalaisten pieniäkin asioita, nostanut esiin hallinnossa sellaisia epäkohtia ja harmaan alueen säännöillä tehtyjä ratkaisuja, joita ylimielisellä vallanomimisella on saatu aikaan, demokratiaa lahmaten vuosikymmenien ajan paikkakunnalla.

      Pro on paljon enemmän, kuin kirottava hiekka valtakoneiston rattaissa.
      PRO on tosi tuulettaja, jota ilman Pyhäjärvi ja pyhäjärviset hukutettaisiin valheiden ja vedätysten savuverhoon, tukehdutettaisiin hapenpuutteeseen.

    • kypsennystä.

      Nimettömänä jätetyn herjausviestin lainaus alkaa - jäävuoren huippu
      " Arvoisa rouva kaupunginjohtaja
      Olet varmaan lukenut Pyhäjärven Sanomista Pittää Sannoo palstalta Pentti Ristisen kirjoituksen. Siltä varalta, ettet ole, laitan sen tässä luettavaksesi. Eikö olekin mahtava kirjoitus? Miten siinä osattiinkin niin osuvasti Sinua kuvailla. Riidankylväjä, hyvin oivallettu, sillä sehän Sinä todellakin olet!

      Ja tuo työpaikkakiusaaminen. Miten naulan kantaan sekin. Laskepa joskus huviksesi, kuinka monta ihmistä Sinä ja Sinun liehakkosi olette tähän mennessä eliminoineet. Oletpa kaatanut ihmisiä kuin viikatemies viljaa. On lähtenyt tai pantu lähtemään tai muuten vain nitistetty niin työntekijöitä kuin luottamushenkilöitäkin, kaikkia, jotka eivät tanssi Sinun pillisi mukaan.

      Onhan täällä Pyhäjärvellä nyt vain yksi ja ainoa oikea mielipide: Sinun mielipiteesi. Kun iltaisin niittotouhuistasi väsyneenä kaadut vuoteellesi, lasket varmaan päivän saalista ja suunnittelet tulevaa niittoa välittämättä lainkaan siitä inhimillisestä kärsimyksestä, jota toiminnallasi kanssaihmisillesi tuotat.
      Luulenpa, että suorastaan nautit ihmisten tuhoamisesta. Ei sitä muuten
      kukaan noin aktiivisesti harrastaisi. Tiedä kuitenkin, että kun kuvottavasti hajuvesille lemuten (peitätkö sillä jotain muuta hajua?) puuskutat kunnantalon rappusissa, Sinua ei seuraa yksikään kunnioittava katse, ei yksikään
      arvostava ajatus, päinvastoin!

      Kyllä Sinua ihan ylesesti pidetään uskomattoman v:maisena
      akkana ja ihan käsittämattömänä valehtelijana. Jopa omat rahalla ostamasi p:eennuolijat Sinua häpeävät ja takanapäin kauhistelevat. Vaan kyllähän Sinä tämän tiedät itsekin. Tämän vuoksihan Sinä niin tarkoin salasit henkilöstökyselyn tulokset oman vastuualueesi osalta. Vaan salailu on ollut turhaa. Kyllä Sinut tunnetaan ja totuus Sinusta tiedetään ja se tieto leviää....Eiköhän lie
      kohta Heinolassa asti.

      Eikä se ostamasi kallonkutistaja henkilöstön mielipiteitä Sinusta pystynyt
      muuttamaan, ei sinne päinkään Lisäsi vain varmuutta Sinun v:maisuudestasi ja pohjattomasta itsekkyydestäsi ja itserakkaudestasi.

      Lakia Sinä et kunnioita lainkaan. Senhän tietää jo puoli Suomea. Ja kuten Iisalmen Sanomatkin Heikki Harjulan suulla sanoo, Sinä olet vastuussa kunnassa viime aikoina tehdyistä laittomuuksista. Sinä yksin!!! Sinä olet johdatellut kokemattomat ja lakia tuntemattomat päättäjät tälle laittomuuksien tielle j a saattanut itsesi lisäksi koko kunnan naurunalaiseksi.

      Tiedä se, että Sinä olet vastuussa kunnan huonosta maineesta, Sinä olet vastuussa siitä inhimillisestä kärsimyksestä, jota vainoamillesi ihmisille olet tuottanut ja Sinä olet vastuussa kaikesta siitä kärsimyksestä, jota ajamasi politiikka on kuntalaisille tuottanut ja tulee jatkossa tuottamaan.

      Muista tämä aina, ajattele sitä iltaisin, näe siitä unta öisin. Seuratkoon tämä tieto Sinua kuin varjo kannoillasi koko loppuelämäsi ajan Sinä riidankylväjä, hajottaja ja tuhoajal

      Nimimerkki Narsistit kykkivät kunnanmäellä.

      P5 Ja se ruosteisella romulla ajeleva ‘poikaystävä”, joka harva se päivä kunnantalolle saapastelee. On siinä kaupunginjohtajalla ritari. Koko kylähän sitä seuraa ja nauraa! Ei kyllä monikaan nainen ilkeäisi moisen kanssa kavereerata, mutta niinhän sitä sanotaan, että vakka kantensa valitsee ja vertaiset vertaistensa kanssa." lainaus päättyy



      6.3.2014 tekstin Suomi24;llä siirtäneen lähete
      Lainattu teksti on suora kopio jonkun tuntemattoman henkilön ajatuksia ja sylkemistä kaupunginjohtajaa kohtaan, järkyttävää vihaa ja inhoa pursuavana ja rivien välitkin katkeruutta tihkuen. Kirje tuo ulkopuolisellekin pahanolon, inhon tuntemuksia aiheuttava, kuinka se on vaikuttanut henkilöön, jolle kirje on nimettömänä toimitettu?

      Pyhäjärvellä toimii todella pahan hengen ydinporukka, heidän piiloviestinsä on rehellisille ihmisille; poistu omin jaloin, tai me tuhoamme sinut ja elämäsi totaalisesti.

      Tunnen suurta myötähäpeää, Pyhäjärvellä tarvitaan kiireesti ammattiapua, ja ei vähiten Tikkalanmäellä, kuntahallinto on täystuhon tiellä.

      22.11.2014
      sivistyneen ihmisen purkaustako. KYSYN.

      • rumpsuttaja

        Oi. Tuttuja "kirjemmöijä" Näitä on nähty muuaallakin. Tuttu kirjailija. Valitettavasti. Pikkasen juoruja. Muistiinpanovlineet mukana. Kynä ja vihko must. Tästäjän tämä lähtee...


      • lemmy 1

        Kuka on ollut noinkin herkällä mielellä kirjoittaessaan ylläolevan purkauksen? Onkohan lääkitys kohdillaan?


    • vast. ott virhe

      tuo kirjeen sisältö istuu prikulleen hallituksen puheenjohtajaan.

    • yhteistyöllä

      tai hänen sklaisiin

      • Selevin päin

        Nyt korkki kiinni!


    • C.I.A Pyhäjärvi

      Voi kuinka iholle on nimetön kirjoittaja kirjoittanut, itsestään varmaan tai hyvin pitkäaikaisen ystävänsä edesottamuksia seuratessa syntyy vastaava tietämys viraston työilmapiiristä. Korostan vuosien, vain vuosien ajalta tällainen vuodatus saa polttoaineensa.

      "Ja tuo työpaikkakiusaaminen. Miten naulan kantaan sekin. Laskepa joskus huviksesi, kuinka monta ihmistä Sinä ja Sinun liehakkosi olette tähän mennessä eliminoineet. Oletpa kaatanut ihmisiä kuin viikatemies viljaa. On lähtenyt tai pantu lähtemään tai muuten vain nitistetty niin työntekijöitä kuin luottamushenkilöitäkin, kaikkia, jotka eivät tanssi Sinun pillisi mukaan.

      Onhan täällä Pyhäjärvellä nyt vain yksi ja ainoa oikea mielipide: Sinun mielipiteesi. Kun iltaisin niittotouhuistasi väsyneenä kaadut vuoteellesi, lasket varmaan päivän saalista ja suunnittelet tulevaa niittoa välittämättä lainkaan siitä inhimillisestä kärsimyksestä, jota toiminnallasi kanssaihmisillesi tuotat. "

      Oma näkemykseni; nimetön kirjoittaja teki kirjeensä sekakäyttäjänä, vainoharhaisena joko huumausaineen tai vahvan lääkityksen alaisena, ja hän on hyvin kouluttautunut, pitkään kaupungin sisäpiirissä toiminut.

      Rinnevaara tuli virkaan toukokuussa 2010 ja lähti virkavapaalle kesäkuussa 2012.
      Kovin paljon pahaa aikaansaavaksi nimetön törkyturpa Rinnevaaran julistaa, ihan kehottaa laskemaan saaliin.

      Selänne-lehden toimittaja Nuolioja uskalsi levittää vastuunkannuksia yksityiselle luottamushenkilöllekin, ja myös uskalsi todeta käräjäoikeuden tehneen virkamiehelle oikeutta, voisiko sanoa, kerrankin.

      • ei selvinpäin.

        Laita pökiö se korkki jo kiinni!


    • näin se menee

      Aloittaja on ihan oikeassa!!

    • pökäletappio

      kaupunginhallituksen treenauksesta ja tsempistä huolimatta tuli katkera häviö paskantamisen SM-kilpailuissa.

      • pöllämystynyt

        lapsille kerrotaan valtuutetun vastuusta näin;
        Valtuutettu xx oli kolmen päivän ryyppyputken jälkeen heräilemässä yöuniltaan sellin pankolla. Silmät oli pystyssä ja tukka sojotti joka suuntaan. Poliisi hyväkästä katsottuaan sanoi "Näkisitpä ittes turjake, niin olet kun viitamaan piru, etten sanoisi pöllämystynyt pökiö"


    • Lemmy 1

      Onkos muuten valtuuston maanantakokouksessa jo hallituksen ero jo käsittelyssä? Ei nauti luottamusta.

      • Lemmy 1

        Entäs myötäpuolet?


      • Lemmy 1
        Lemmy 1 kirjoitti:

        Entäs myötäpuolet?

        Surkea esitys.


    • uskokaa jo

      Jumaliste, haluatteko, että syyttömät veronmaksajat , ehkäpä ihan eläköityneet, maksavat tämän kaiken.
      Kaiken sen, josta varat olisivat oltu käytetty omaishoitajien palkkaamiseen, vapaaseen ja kaikeen siihen, että- omaishoitajat jaksavat tehdä rakkailleen sitä palvelua, joka on jokapäiväistä, mitä ei maksimoida, eikä reklamoida, eikä lasketa, mitä se rahana on. Se on sitä, mitä omainen, puoliso, vaimo, tai mies, tekee rakkaimmalleen, jolle on tällainen kohtalo suotu,. jota en itse tahtoisi, eikä kukaan muukaan Mutta se on se raha, johon on veroeuroilla osallistuttava.

      Joo on vain nähtävä, että kaupunki maksaa Tita Rinnevaaran ulosajoon lähes 70 000 euroa meidän veronmaksajien euroja, Se ei ole kokonaisuus.
      maksaa kaksinkertaisen kaupunginjohtajan palkkaa ( ainakin 12 x 8500 euroa/kuukausi) tai oikeudenkäynti-kuluja viimeisen Entäs ne taistelut, joita tikanmäki kumppaneineen teki, ne LMR Peltonen Oy:n lakiasiainkulut, lähes 70 000 eroa, että laskekaa hyvät ihmiset.
      vuoden aikana , ainakin 13 kuukautta. Nyt , jos valtuusto päättää, että stopp-

      Vaikka Jukka Tikanmäki olisi niin rakas kuin on, mutta nähkää nyt tämä veronmaksajien veroeurojen käyttö. Nämäkmin rahat , jos olisivat käytetty
      siihen mistä on pula, niin sanokaa se!"!

      • Ohhohhoh hoo

        Tarkoitatko tosiaan että luottamusmies joka toteuttaa sekä kuntalaisten, valtuuston ja hallituksen tahtoa, joutuu maksamaan omasta pussistaan kaupungin kuluja kymmeniä tuhansia? Oletko ihan pelle? Montako henkilöä meinaat saada seuraavaan hallitukseen?


      • Polokanmalliin
        Ohhohhoh hoo kirjoitti:

        Tarkoitatko tosiaan että luottamusmies joka toteuttaa sekä kuntalaisten, valtuuston ja hallituksen tahtoa, joutuu maksamaan omasta pussistaan kaupungin kuluja kymmeniä tuhansia? Oletko ihan pelle? Montako henkilöä meinaat saada seuraavaan hallitukseen?

        Perusjenkka on joka tapauksessa tämä:
        "Kun tahallisuutta arvioidaan, kyse on siitä, mitä rikoksen tekijä on tekohetkellä halunnut saavuttaa tai mieltänyt saavuttavansa. Jos tekijän tarkoituksena on ollut aikaansaada haluttu seuraus, kyse on selkeimmästä tahallisuuden lajista (ns. dolus determinatus). Lähes yhtä selkeä tilanne on myös se, kun tekijä ei sinänsä ole pyrkinyt saamaan seurausta aikaan, mutta on varmuudella ymmärtänyt näin tapahtuvan (ns. dolus directus)"
        .

        HO,n päätös oli, että Rinnevaaran erokäsittelyä ei saa panna täytäntöön.Mitä teki kaup hallitus? Käveli julkista valtaa valvovan tuomioistuimen päätöksen yli KOLME KERTAA ja runttaus päälle.

        TAHALLISESTI tehty työsyrjintä, tahallisuudesta aiheutuvista vahingonkorvauksista vastaavat tasan itsekkäät, ylimieliset jaa tyhmät ääniharavat.


      • härpätin

        Ei riitänse on minimi Elokuust 2013. 8500/kk 2 60t€\ vuos tikanpojan kulut!! Heputi häp!!


    • Lemmy 1

      No ehdottomasti myös peesaavat myötäpuolet vastuuseen. Alkupaukku on jo noin 90000€. Siitä se lähtee. Tarvitaanko tähän vielä johtavan lomittajan lausunto?

    • ihan eläkkeelläkin

      Totta hemmetissä.
      Eva-Riitta Pappilan lausunto, ja salli kumpulaisen lausunto. Mennään sitten eteenpäin.

    • Lemmy 1

      No miksi Salli Kumpulaisen? Onko jotenkin kytköksissä? Kallis on pieti joka tapauksessa. Mutta eiköhän ne myötäpuolet maksa, ainakin osan.

      • Kirjoitusten taso

        Oletko Lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mitä?

        Sillä laila!


    • mieli ja pide

      Oletteko panneet merkille, montako erilaista laskelmaa käräjäoikeuden päätöksestä on saatu kyhättyä. eurot ja nollat perässä vilisevät jokaisen silmissä miten tahtoo. tämähän onkin mielipiteen vaihtopalsta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe