Naiset armeijaan

Akat armeijaan

Koska toteutuu että naiset menee armeijaan ja menee linjalle tykinruoaksi kun venäjä hyökkää? Suunnilleen kaikista muista on vaadittu tasa-arvoa ja se myös nyt saatu vaikka raamattu häpäisemällä mutta naisia ei saada armeijaan. On sairas tekosyy että naiset eivät voi puolustaa suomea. Vaikka sodan aikana kaatuu kansalaisia, niin ei naisia pidä siitä syystä pitää kotona että "yksi mies siittää vaikka 100 naista vuodessa".

Joten seuraava kansalaisaloite...naiset armeijaan, elämmehän jo vuotta 2014 emmekä viime vuosituhannen puoliväliä, kuten avioliittolaissa ym. tasa-arvoa vaativissa aloitteissa.

11

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä lie hintti olet..?

      Menen heti armeijaan, kunhan saadaan ensin KAIKKI miehet käymään se! Suomi on täynnä näitä hinteliä mammanpoikia, jotka eivät suostu armeijaan menemään. Ensin kielletään nössöiltä siviilipalvelus ja totaalikieltäytyminen, sitten voi naisetkin käydä armeijan.

      Valitettava fakta vain on se, että yhdellä naisella on enemmän munaa kuin Suomen nössömiehillä yhteensä!

      • Mikä lie normaaali

        Yksi nainen vastaa omassa suuruudessaan 6miestä, juu näin on.

        JA KANNATAN ALOITTAJAN EHDOTUSTA, tietysti jos joskus on oma öö ämmä, saattaa kyl se pysyy kotona, mutta kaikki muut rupikonnat sinne vaa näyttämään suuruuttaan. JES!

        Tää olis mahtavaa, ihan mahtava idea! Oikeesti!


      • Justiina hyvä

        (Nyt tiedän, miten sodat alkavat. Ne tapahtuvat samalla lailla, kuin lynkkaykset ja noitavainot aikanaan. Naiset alkavat huutamaan miehille, miten nössöjä he ovat, kun eivät mene ja tapa [tähän joku, josta nainen haluaa päästä eroon]. )

        Älä viitsi hullu huutaa. Et sinä saa halujasi sillä läpi, kun ketään ei kiinnosta mielipiteesi Suomen miehistä. Uhriutumisuhkailu on ainoa takuuvarma keino saada asiat läpi, mutta kun et voi kaikkia Suomen miehiä syyttää oikeudessakaan, niin aika tyhjäksi tällä kertaa jää.

        Sukupuolten välillä oikeudenmukaista on antaa naisillekin laillisia velvollisuuksia, eikä pelkkiä etuoikeuksia. Synnytysvelvollisuus ennen 27 ikävuotta olisi lähinnä tasa-arvoa, mitä tähän asiaan tulee. Mutta nyky-Suomessa moinen tuntuu jotenkin etäiseltä mahdollisuudelta.

        Kaiketi se sitten on naisillekin pakollinen palvelus, soveltuvassa tehtävässä. Ja jos synnyttää sitten myöhemmin, niin jokin taloudellinen korvaus siitä.


      • mmmiessss

        Voisit sinäkin valit armeijan sijan vakilan tai vuoden sivipalveluksen. Ei minulla ole sitä mitään vastaan.


    • Tasa-arvo

      Ei millään tavalla vastaa tasa-arvoa, että naiset ovat vapautettuja asevelvollisuudesta. Mitä perusteita muka on sille, että naiset eivät voi suorittaa asevelvollisuutta? – N. 500 naista suorittaa asevelvollisuuden vuosittain kertoen soveltuvuusongelmattomuudesta. Jos kansa haluaa puolustaa vielä maataan ja tasa-arvo jyllää, pitäisi asevelvollisuuskin tasa-arvoistaa – nykyaikaa...

    • kuulapsi

      Joissakin maissa "tasa-arvo" on menny niin pitkälle. Esimerkiksi norjassa on sukupuolineutraali asevelvollisuus: http://yle.fi/uutiset/norjalaisille_naisille_asevelvollisuus__meilla_on_kaikki_syy_olla_ylpeita/7529967

      Ruotsissa ei ole asevelvollisuutta ollenkaan, koska feministit ja kommunistit ovat vallanneet maan, ja siellä ajatellaan vain idealistisesti, mutta ei realistisesti. Siellä uskotaan vain rakkauteen mutta ei pelätä mitään, mikä tulee johtamaan Ruotsin tuhoon (miten tapahtuu pikkuhiljaa Ruotsin äärimmäisen maahanmuuton vuoksi).

      "Tasa-arvo" on vaarallista koska se tuhoaa (tai yrittää tuhota) sukupuolien luonnolliset erot.

      Miehet ja naiset on erinlaisia, ja meillä pitäisi sen vuoksi myös olla eri tehtäviä maailmassa. Miehet voi tehdä miehekkäitä asiota kuten puolustaa maata ja tehdä työtä, ja naiset voivat tehdä naisellisia asiota kuten olla kotona hoitamassa lapsia, siivota ja laittaa ruokaa.

      • 9+12

        Muuten ihan hyvä, mutta kun esimerkiksi naisista n. 1/4 synnyttää koskaan tai osaa laittaa syötävää ruokaa. Ja sodan ajan vahvuuskin on huikeat 230 000.

        Joten niitä tehtäviä pitää jakaa jotenkin vähän kekseliäämmin.


      • mmmmies3

        Mitä jos en halua tehdä miehikkäitä asioita? Ihan mielelläni voisin istua kotona kotiäitinä, leikkiä lasten kanssa, kun vaimo käy töissä ja elättää meidät.


    • konservatiiviakka

      Tsot, tsot.. Uljaat uroot puolustavat neitokaisia ja lapsia. Se on heidän tehtävänsä ja velvollisuutensa. Sitä vartenhan miehet ovat! Puolustavat maata ja elättävät perhettä.
      Johan sen sanoo luontokin, hyvänen aika!

      Hyvää ja onnellista uutta vuotta!

      • slkdhlsk

        Siinä tapauksessa nainen saa palata nyrkin ja hellan väliin. Siellä on naisen paikka. Johan sen sanoo luontokin!


      • Varo mitä toivot

        Luonto sanoo myöskin että miehen on lisäännyttävä mahdollisimman monen naisen kanssa, koska oman geenin jatkuvuus on elämäntarkoitus(raamattu on tosin hieman hillinnyt tätä luonnollisuutta, mutta siitä ollaan pääsemässä eroon. Siis raamatusta) Luonto taas ei velvoita isää huolehtimaan lapsista, koska se on täysin äidin tehtävä. Tai vielä luonnollisempaa olisi että mies vain johtaisi perhettä ja antaisi naisten hoitaa ruuan hankinnan, sitten kun nainen oli saanut ruuan valmiiksi niin hänet heitettäisi ulos jotta mies saisi syödä ja sen jälkeen paritella ja mennä nukkumaan, naiselle jäisi lopuksi ruuasta tähteet ja kaikki vähemmän maukas. Sitäkö sinä haluat? Ja eikös sitä sanota että ihmiset ovat vieraantuneet liikaa luonnosta. Omasta mielestäni ihan hyvä että ollaan vieraannuttu.
        Luonnollisuus on ihmisten historiassa aina tarkoittanut täydellistä naisen alistamista ja epätasa-arvoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe