Persut ykköseksi eduskuntavaaleissa

Persut voittoon

Hei, nyt on selvästi alkanut keskustelu ensi kevään eduskuntavaaleista. Aloitetaan nyt sitten yksi ketju Perussuomalaisten kannustamiseksi vaalivoittoon. Heillä on hyviä ehdokkaita, joten jokainen löytää itselleen varmasti sen ketä haluaa äänestää. Nyt on aika saada Perussuomalaisille oma kansanedustaja myös täältä Lappeenrannasta. Eikös niin.

26

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Sonni

      Kyllähän se niin on että Soinin populistiporukka on taitonsa jo näyttänyt. Kakki tuli housuun jytkyn myötä, ei olut kanttia hallitukseen mennä. Nyt on kannatus mennyt ja jytky historiaa, onneks ihmiset on sen ymmärtänyt. Ja mitä lappeenrannan persu edustajasta ajattelen niin kukahan juntti sieltäkin nousee, ei jumalauta tuu ketään mieleen.

    • Superjytky tulee

      Uskon että jytkyjen Superjytky on tulossa keväällä. Nykyinen demari-kokoomusvetoinen hallitus ei ole yhtään kuunnellut kansalaisten mielipiteitä. Suomen asiat ovat mennet vain huonompaan suuntaan.

      Persut eivät menneet hallitukseen, koska he eivät hyväksy tukipaketteja etelä-euroopan maille. Rahan lapioiminen huonosti asiansa hoitaneille maille pitää lopettaa. Sen lopettaa nimenomaan Perussuomalaiset, jos he ovat suurin puolue vaalien jälkeen, ja saavat tehdä asiasta päätöksen eli ei enää tukipaketteja.

      Uskon todella, että nyt ihmiset ovat tiedostaneet, mitä puoluetta kannattaa äänestää. Niin monessa perheessä on tapahtunut romahdus taloudellisesti koska työttömyys on lisääntynyt. Verorahat pitää käyttää omaan maahan eikä ulkomaille ja ulkomaalaisille.

      • Kepulis

        No on persut ainakin parempi vaihto-ehto kuin kepu,jonka näytöt on annettu ja jälki kamalaa. Sipilän lisäksi ei siitä puolueesta löydy yhtään kelvollista tyyppiä ministeriksi. Väyrynen,pekkarinen,tiilikainen ja lehtomäki joutaavat jokainen pudota pois eduskunnasta tunaroimasta. Jätevesilaki ja talvivaara aiheuttaavat veronmaksajille päänvaivaa vielä vuosikymmeniksi eteenpäinkin niin ettei uusia töllösiä ole vara tehdä. Nyt ei pekkaroinnilla suomea suosta nosteta,vaikka tiilikainen kuinka räksyttää.


      • Savun Katku
        Kepulis kirjoitti:

        No on persut ainakin parempi vaihto-ehto kuin kepu,jonka näytöt on annettu ja jälki kamalaa. Sipilän lisäksi ei siitä puolueesta löydy yhtään kelvollista tyyppiä ministeriksi. Väyrynen,pekkarinen,tiilikainen ja lehtomäki joutaavat jokainen pudota pois eduskunnasta tunaroimasta. Jätevesilaki ja talvivaara aiheuttaavat veronmaksajille päänvaivaa vielä vuosikymmeniksi eteenpäinkin niin ettei uusia töllösiä ole vara tehdä. Nyt ei pekkaroinnilla suomea suosta nosteta,vaikka tiilikainen kuinka räksyttää.

        Eipä ollut Keskustan viimeisin "hallitusretki" kovin voitokas. Käräjille päättyi jutut ja lahjonnasta syytettiin yhtä jos toista.., joku sai lautoja pihalleen (Matti), toinen taulukoplauksessa mukana ja sitten oli "sukareita" vähän joka suuntaan.

        Onpa lyhyt kansan muisti.


    • Timo Sonni

      Siinä puhuu taas alan asiantuntija. Tyhmyys paistaa rivien välistä. Suljetaan vaan ovet ulkomaille ja jäädään kärvistelemään yksin tänne pohjolaan. jäädytetään samalla kaikki hankkeet ulkomaille ja kielletään ulkolaisten firmojen toimiminen suomessa kokonaan. Kyllähän se junttiporukka ripuloi housuun siinä vaiheessa kun hallituspaikkoja jaettiin. Ei ministereitä puolueesta, ei vastuuta mistään, kiva huudella kun asioista ei ymmärrä mitään. Laittakaa se Hakkarainen vielä tyrkylle johtopaikoille niin saatte juntit sitä mitä toivotte.

    • minävaan

      Älä unta nää,mieluummun jätän äänestämätä kun persulle ääntä annan,johan tuo on nähty muuta eivät aikaseksi saa älämölöä.

    • ei kiitos ei ei ei

      Ei todellakaan. Heidän mielipiteensä voi jättää omaan arvoonsa viimeeksi eduskuntaan meni sellaisia yksilöitä että oikein hävettää. Mitä nämä skandaaleilla ratsastavat yksilöt ovat saaneet aikaan? Ei mitään! Ai niin no ainakin ison taksilaskun veronmaksajille sekä lisännet 7 päivää lehden myyntiä. Todellakin! Perussuomalaisten kaikkea vastaan asenteella he nousivat viimeeksi, mutta se ei pitkälle kanna ja nyt kansa onkin huomannut ettei heitä enää kannata äänestää. Eihän suomen kansa tyhmää ole kyllä kansa virheistään oppii.

      • Ei kaikille

        Kaikki poliitikot puupäitä Stubbidoa myöten. Itsekäs, omahyväinen, selfie alexi. Mitä muuta kuin jättivelat on saanut aikaan?

        Äijä ei ollut edes ehdolla pääministeriksi, vedätti 150 000 ääntä EU-koplauksella ja päästi jykä käteisen pälkähästä. Huonolla käytöksellään on poika loistanut "Vittu mitä paskaa"- kommenteillaan. Onko pääministeriainesta noin öykkäripoika. Mikä tuossa oli Kokoomuksen arvojenmukaista, kysyn vaan? Ei tarvitse äänestää ketään, ekä kommareita kettuillessaan.

        Ihan hävettää koko pellejoukko.


    • bu98gv79å¨bvu

      "Eihän suomen kansa tyhmää ole kyllä kansa virheistään oppii. "

      Niin sitä luulisi mutta vieläkin moni äänestää kokoomusta. Ei suostuta avaamaan silmiä. Nyt sentään gallubit näyttää äänten valuvan keskustan laariin.. parempi sekin.

      Katainen veti täällä kaiken vituiks ja sitten pakeni eurooppaan.. Vasemmisto nieli kaikki vaalilupaukset ja meni hallitukseen, nyt jeesustelee ja eroaa hallituksesta ennen seuraavia vaaleja, samoin teki vihreät, huh huh.. Kohta vaalipuheet menee siihen tyyliin että myö yritettiin kantaa vastuuta ja vaikuttaa...japaskat, te käänsitte takkinne ja petitte äänestäjänne.

      Äänestäisin persuja jos puolueessa ei olisi niitä muutamaa täysidioottia jotka pilaa koko hyvän puolueen. taidan äänestää aku ankkaa tai hessu hopoa.

    • persutolalle

      Aivan sama voittaako persut vaalit, jollain tapaa ne onnistuu oppositioon jäämään kuitenkin ja takarivistä huutelemaan seuraavankin hallituksen ajan. Nähty on. Vastuuta pakenevaa pystybaarin sakkia..

    • persuonmersu

      Persuilla ei ollut mitään saumaa hallitukseen, näkemyserot rahan työntämisestä eurooppaan oli niin suuret. Helppo sanoa että pakeni vastuuta mutta totuus on kuitenkin se että puheet piti eikä takki kääntynyt niin kuin Arhinmäellä.

      • Takinkääntäjät

        Niin tai SDP:llä. Ja Keskustalla.


    • keppana.

      Kyllä,jytky on pinnan alla ja keväällä nousee pintaan.. Samaa mantraa jauhaa kokoomus ym sdp, että persut pakeni vastuuta kun ei mennyt hallitukseen. Miltä se olisi näyttänyt kun vaaleissa vastustetaan rötösherrojen ja -valtioiden tukemista ja sitten heitetään takki nurin että päästään hallitukseen...

    • Rytky

      Se vouhotus alkaa jo kansalaisia kyllästyttää. Uutta jytkyä e tule, tulee putous.

    • ei käy

      Ei tipu ääni perseille

    • olapojafpa

      Ei, kansalaisia alkaa kyllästyttää ihan joku muu meininki.. juu nou

    • lestadiolainen

      Mie pidän pään syvällä persseessä ja äänestän sokeasti kokoomusta niin kuin aina.. Uskon kokoomukseen ja jeesukseen. turha tulla muuta puputtamaan, ajatukseni ei ole omia mutta ne on hyviä koska muutkin ajattelee samoin. miljoona kärpästä ei voi olla väärässä, passka on hyvää.

    • geijo

      Persut ei kykene kantamaan vastuuta eikä heillä ole ratkaisuja ongelmiin, ei muuta kuin yksinkertaista propagandaa. Suomen kansa on liian fiksu persuhössötykselle.

      Alaspäin ovat menossa ja alamäki jatkuu. Hyvä niin.

    • hyvä ehokas
    • Näin äänestivät

      Eduskunta on hyväksynyt kansalaisaloitteen avioliittolain muuttamisesta. Aloite
      hyväksyttiin äänin 101-90.

      Kymen vaalipiirin äänet jakautuivat viisi puolesta ja kuusi vastaan. Paikalla olleet kansanedustajat äänestivät samoin kuin edellisessä käsittelyssä kaksi viikkoa sitten.

      Kymenlaaksota kristillisdemokraattien Sari Palm ja perussuomalaisten Juho Eerola sekä Jari Lindström äänestivät vastaan.

      Vastaan olivat myös Etelä-Karjalasta keskustan Ari Torniainen, perussuomalaisten Reijo Tossavainen ja kokoomuksen Jukka Kopra.

      Sosialidemokraattien Anneli Kiljunen, Jukka Kärnä ja Suna Kymäläinen sekä keskustan Kimmo Tiilikainen ja kokoomuksen Anu Urpalainen äänestivät lain hyväksymisen puolesta.

      Muutosta aiemmin puoltanut sosialidemokraattien kotkalainen kansanedustaja Sirpa Paatero oli äänestyksestä poissa.

      Tämä tulos takaa Persuille Jytkyjen jytkyn ensi kevään eduskuntavaaleissa.

    • YÄK

      PERSREIÄT POIS

    • peräpään sonni

      Persut o persiistä

    • Herätys

      Kiva kun tämä ketju on ihan liekeissä. Jatketaan keskustelua. Juu, uskon Persujen voittoon vaaleissa. Meiltä tulee kolme ääntä.

      Jos ei muu herätä ihmisiä vaaliuurnille, niin ainakin sitten tulee täysherätys, kun Suomessa tapahtuu ensimmäinen Isisin terroriteko. Suomesta on lähtenyt noin 50 ihmistä Isisin riveihin taistelemaan. Se on paljon näin pienestä maasta. Muutama on kuollut ja osa tullut takaisin. Siis maassamme asuu monta ääri-islamilaista terroristia. Uskomatonta, mutta tätähän siitä seuraa, kun tänne on kaikenmaailman terroristitkin tervetulleita elämään ilmaiseksi korkealla sosiaaliturvallamme.

      Perussuomalaiset vastustavat haitallista maahanmuuttoa. Jos puolue on suurin vaalien jälkeen, voidaan puuttua maahanmuuttopolitiikkaan ja vähentää maahanmuuttajien määrää. Myös rikolliset pitäisi voida häätää maasta lopullisesti.

    • tqauskip
    • sonnii ei onnista

      Kyllä se persujen aika on vaipua unholaan ei jää kaipaamaan edes hakkaraisen 17 vuotias tyttöystävä. Terve menoo puupäät!

    • Perspuol

      Persuko tämän maan nousuun saattaisivat? Millä ohjelmalla? "Homolain" kannattajiako haukkumalla?

      Jytky tuli ja vilahti ohi. Toista ei tule, persut jo tunnetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe