Haukiputaan suurperheet

Suviseurat..

En ole tulossa arvostelemaan tätä uskonlahkoa, mutta haluan ottaa kantaa tähän, että tehkää sen verran lapsia, että niistä huolehtimaan pystytte. Kyllähän tuo vähän viikonloppuna suretti kun 11 lapsen perheessä 3-7vuotiaan ikäiset lapset olivat puistossa vähin vaattein klo 23 aikaan.

30

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinpä!

      Samaa mieltä, jouduin vastikään todistamaan tapahtumaa, jossa vaunuissa nukkuva vauva työnnettiin mäkeä alas autotielle. Vauvan vahdiksi oli laitettu 2 ja 3-vuotiaat sisarukset....Onneksi ei mitään sattunut.

    • LarsLeeviLeavings

      Jumala suojelee meidän lapsia, jos jotain sattuu se on Herran tahto

      • ksdfjskdfj

        No et voi olla tosissas....!!! Haloo!!!! Miks se teidän jumala ei suojele teidän lapsia niiltä pedofiileilta? Kysynpä vaan. Onks sekin se herran tahto?????


      • lestapuuki
        ksdfjskdfj kirjoitti:

        No et voi olla tosissas....!!! Haloo!!!! Miks se teidän jumala ei suojele teidän lapsia niiltä pedofiileilta? Kysynpä vaan. Onks sekin se herran tahto?????

        No et voi olla tosissas....!!! Haloo!!!! Miks se teidän jumala ei suojele teidän lapsia niiltä pedofiileilta? Kysynpä vaan. Onks sekin se herran tahto???

        Se on herran tahto
        tv
        Lars Levi


      • Tervemieli
        lestapuuki kirjoitti:

        No et voi olla tosissas....!!! Haloo!!!! Miks se teidän jumala ei suojele teidän lapsia niiltä pedofiileilta? Kysynpä vaan. Onks sekin se herran tahto???

        Se on herran tahto
        tv
        Lars Levi

        Lars Levi: SAIRASTA!!!!! EI VOI MUUTA SANOA!!!! Terv. mieluummin ateisti ku lesta


    • tätä mieltä

      Tievoksi, että mulla ei oo ku yks lapsi tai nyt jo siis aikuinen. Mahtuu niitä pieniinki perheisiin holtittomia vanhempia. Ei oo vaan niin näkyvää, jos puistosa yks tai kaks lasta yksinään. Kauhiaa seki, että äitin pittää päästä heti kohta synnytettyään baariin, kun on sinnitellyt 9kk iliman kalijaa ja ravintolaelämää. Kyllä meitä on moneksi. Tuntuu ihan uskomattomalta, että tuohon aikaan illasta ja nuin pienet ovat keskenään ulukona. Olisin ottanu ja vieny lapset kottiin.

    • lastenpuolesta

      Tuollaisesta lasten heitteillejätöstä tulee tehdä lastensuojeluilmoitus !

      • mikäsulla

        Tuollaisesta lasten heitteillejätöstä tulee tehdä lastensuojeluilmoitus !

        Ei me aina voida valvoa kun pitää joka viikko ottaa annoksemme alkoholia
        ja tietenkin käyttää hyväksi lapsiamme.

        Larsta Levin


    • onkohan näin?

      Missä täällä on puisto?

      • Haapakangas3 taitaa olla

        Haapakankaalla! Täällä paloaseman lähellä asuu paljon noita suurperheitä paljon.


      • eläkeläinen
        Haapakangas3 taitaa olla kirjoitti:

        Haapakankaalla! Täällä paloaseman lähellä asuu paljon noita suurperheitä paljon.

        Ihan tyhmää maksaa veronmaksajien rahoja lapsiin
        Jos lapsia haluaa niin ne pitää myös itse pystyä elättämään.
        Eli lapsilisät pois,kaikki lapsivähennykset pois.
        Kaikki millä tuetaan lapsiperheitä pois.
        ps.eläkkeet ylös


      • Eräs äiti
        Haapakangas3 taitaa olla kirjoitti:

        Haapakankaalla! Täällä paloaseman lähellä asuu paljon noita suurperheitä paljon.

        Ehkei kuitenkaan Haapakangas 3:sta ole nyt kyse? En hoksaa yhtään 11-lapsista perhettä täältä, vaikka kuvittelin alueen lestadiolaisperheet tietäväni. :) Vai liekkö sivusta seuraaja mennyt laskuissa sekaisin... Eikä täällä ole mäkiäkään, joita alas olisi voinut vauvan vaunut työntää kuten tuossa yhdessä viestissä väitetään ylempänä. Pidetäänpä kaikki lapsistamme huolta, niin lestadiolaiset kuin muutkin!


    • Hjklöpoiklo

      Haapakangas kuhisee sisäsiittoisia letukoita...

      • junni

        Olisko Haapakangas 1, täällä huristelevat mönkiällä ja kelekalla holtittomasti ja noin äkkipäätä laskin niin toista kymmentä tenavaa on ja pulla uunissa että lisää tulee..


      • pasi6969served
        junni kirjoitti:

        Olisko Haapakangas 1, täällä huristelevat mönkiällä ja kelekalla holtittomasti ja noin äkkipäätä laskin niin toista kymmentä tenavaa on ja pulla uunissa että lisää tulee..

        Junnilla tais tulla laskuvirhe, se on kuulemma vasta kymmenes tulossa! Pidähän artic-cat talilissa ettei vaan tulis kiusausta kaahailla holtittomasti. ♡♡♡♡


    • Judas Priest

      Kas vain kuinka rakentavaa keskustelua täällä Haukiputaan keskustelupalstalla. Heti ollaan syyttämässa vanhollislestadiolaisa siitä ja tästä. Pitäisikö kyseenalaistaa koko uskonto ja kysyä oikeita asioita sekä vaatia niihin perusteltuja vastauksia? Suurin osa kommentoijista on käynyt rippikoulun, osa normi ev.lut ja toiset SRK:n oman riparin. Mitä siellä opetettiin??
      Mitä muuta voi olettaa vanhemmilta, jotka ovat hankkineet lapsia niin paljon, etteivät edes jouda niistä huolehtimaan. Tämä uskonlahko on niin tietämätön nykymaailman asioista, että joutavat jäkikasvustaan huolehtimaan. Ja heille pitäisi kuntien sosiaalitoimien pyrkiä järjestämään kotiapua, kodinhoitoa , jotta jaksaisivat nykymaailmassa omaa perinteistä uskontoaan harjoittamaan, Voi hyvä Jumala.....Aamen

      • huolettaa....

        Tämän kaiken on pakko liittyä jollai tavoin ko.uskontoon kun naapurikunnassa sama meininki.Hädintuskin kävelytaitoiset lapset on tiellä yksin tai 2,3,4,5 vuotiaiden sisarusten kanssa.Ei se ole herran tahto jos liukkaalla kelillä tie on arvaamatta täynnä lapsia ja kun raskas ajoneuvo ei pysähdy ajoissa..Kyllä sivistuneen ihmisen pitää pystyä huolehtimaan ja turvaamaan lastensa elämä.


    • paska akka

      näinhän se on että lestavanhemmat eivät pysy kaikkien kersojen mukana vaan laskevat että montako on hukassa

    • Palosotilaskin

      Olet tehnyt virheen mikäli et ole lapsista viranomaisille ilmoittanut.

      Ei asiat jeesustelemalla korjaannu

      • pastori-silli

        Ilmoitat esim.piliisille:Hei!Minä tääkkä taas.Tiellä on paljon pieniä lapsia..Leikkivät ajotiellä,voisitteko tulla sakottamaan vanhempia.Tuntomerkit:1-4 vuotiaita,eivät anna ottaa kiinni,eikä ole henkilökorttia ja osa heistä ei ole vielä oppinut puhumaan.Tiedoksi kuitenkin se että pesä on varmaan jossain lähellä? Luulisitko poliisin puuttuvan asiaan pikaisesti ja voihan olla että seuraavana päivänä kun virkavalta porhaltaa paikalle niin kaikki ovatkin juuri päiväunilla ja ilmiottaja saa rangaistusen aiheettomasta ilmoituksesta.


    • vastaus eläkeläisill

      No mutta ihan oikein! Kaikki tuet pois lapsiperheiltä. Samalla voidaan lopettaa eläkeläistenkin hyysäys: jos haluavat vanhaksi elää, säästäisivät vanhuuden turvaksi rahat itse aikoinaan. Sairaitakaan ei kannata hoitaa, kuolkoot jos eivät osaa itseään hoitaa. Kouluja ei tarvitse yhteisillä rahoilla laittaa, halukkaat voivat lukea itse kirjoista tarvitsemansa taidot ja tiedot, vanhemmat opettakoot kersansa lukemaan.
      Tällä Adolfin aloittamalla tiellä saamme verot nollaan, ja rodun puhtaaksi, sitähän tarkoitit, vai mitä??

      • eläkee

        joo,suuret eläkkeet joutaa leikkaukseen


    • Kauan elänyt

      No näinhän se sydämensivistys tulee esille teillä täydellisillä kirjoittajilla.

      Jospa jokainen huolehtisi, että oma porstua on puhdas ja opettelisi ajattelemaan kaikista ihmisistä parhain päin.

      Mistä tämä itsekkyys ja ilkeys syntyy? Sitä tutkikoon jokainen sydämessään.

    • täällä on mukavaa.

      Minä arvelen ,että, ihmisistä on tullu pikku hilijaa ilikeitä.heillä on kaikkea,he ovat kyllästyneitä itteesä,kaikkea hyvää on liikaa,ja lissää pittää saaha.enemmän ku tuolla naapurilla,on hilijalleen unohtunut tyytyväisyys ja ennen kaikkea nöyryys ja kunnioitus lähimmäisiä kohtaan. muistan hyvin lapsuuteni ja nuoruus-aikani,meillä ei ollu mittään mukavuuksia kotona,mutta oli siti aina ruokaa ja rakkautta,vaikka sitä ei sillon tajunnu,niin kyllä meillä oli hyvä koti,olimme oikeastaan aina ilosia vekkuleita,ja omia pikku persoonia,ajattelen lämmöllä lapsuuttani,ja olen rakentanut oman identtiteettini sen rakennus-aineista.kiitos viisaille vanhemmilleni.

    • Fiksua touhua

      Olisit tullut sanomaan tai soittanut. Tiedät missä asutaan. Rohkeutta peliin.

    • justiisa

      vitun lestat saatana

    • defacto

      Kirjottakaapa jostaki muusta kansanryhmästä samallalailla niin joudutte vastuuseen. Ihme ku lestoista on tullut vapaata riistaa kaikenlaisille kiihottajille. Ovat erittäin hyvää työtä tekevää ja suomea pystyssä pitävää porukkaa. Toisin ku monet teistä räkyttäjistä!

    • YHPerhe

      On täällä puttaalla myös jotain YH äiskiä, jotka ei osaa huolehtia ainokaisesta lapsestaan. Yksin poika tuli kerran ympäripäissään mopolla kotia juopuneen äidin tykö.

      • junni

        joo mutta nämä lestat tekee tuota samaa ns, selvinpäin..ja kymmenkertaisesti.


    • PONZO

      EI LESTAT MISTÄÄN MITÄÄN VÄLITÄ. LAPSIA KYLLÄ PUSKETAAN TULEMAAN JOKA VUOSI. SÄÄLIKSI KÄY NE LESTA NAISET.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe