Topfield CRC-1400

Tiki1

Kuka osais neuvoa, Topfield CRC-1400 You Tube ei toimi , ilmottaa vaan virhe lataus ei onnistu, yritä uudelleen. Netti kyllä toimii ja löytää haetut videot.

25

1873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä firmware?

      Tuota YouTubea on korjattu päivityksillä aina silloin tällöin...

      Mikä firmware-versio?

      Uusin löytyy
      http://www.topfield.fi/epages/FinTop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/FinTop/Categories/Tuotetuki/Ohjelmistopaeivitykset
      CRC-1400/2400: v. 1.14.02 (22.8.2014)
      TRC-1400/2400: v. 1.09.01 (25.8.2014)

      Huomaa, että joissakin Topfieldin HD-boksin päivityksissä versionumeron muuttuessa enemmänkin lakkaavat vanhat tallenteet toimimasta... muutoksia salauksiin kai... USB-tikun pitää olla tyhjä, ehkä vasta alustettu ja kopioi sitten sinne vain päivitystiedosto, koska muutoin päivitys voi keskeytyä vaikka boksi näkisikin uuden version tikulta.

      • Heitä se mereen

        Ja hanki kunnon digiboksi esim Dreambox . Googla "dreambox" niin löydät paikan mistä voit ostaa sellaisen.


    • notsodreambox

      Miten katsot dreamboxilla CI salattuja hd-kanavia?
      Dreamboxit vielä vanhanaikaista tekniikkaa ja järjetömän hintaisia muihin enigma2-bokseihin.

      • Vu+

      • Vu+Duo2:een vaihtanu

        Kaikki eivät tarvitse CI -salattuja HD-kanavia. Kaikki eivät halua ostaa maksukortteja ja maksaa kuukausimaksuja.

        Muutoin ne Dreamboxit, kuten Vu Duo2, voittavat kaikki Topfieldit 6-0, esim. tallenteita voi editoida ja siirtää tietokoneellekin myös maksuttomilta HD-kanavilta ja kanavakortin SD-kanavilta ja riittää prossutehoa salattujen kanavien tallenteissa siirtymiseen 2x, 4x ym. eteen ja taakse, joka ei toimi Topfieldissä... Minulla on vanha Topfield TRC-2400 naksavalla ja sekavalla kaukosäätimellä ja äänekkäällä tuulettimella ja softabugeineen, joita ei ole korjattu eikä korjata... Ostin sitten Vu Duo2:n kun siihen saa nykyään DVB-T2/C:nkin ja nyt voisin heittää mereen Topfieldin, jos se vaan olisi sallittua, mutta laitan mielellään vahingon kiertämäänkin, kun kerran ihmiset tykkäävät ostaa Topfieldiä... OSTA HYVÄ HD-TOPFIELD...


      • notsodreambox
        Vu+ kirjoitti:

        Dreambox 7080HD on Dreamboksin uusin malli ja se erittäin suorituskykyinen digiboksi. CI .n saa toimimaan softalla.

        http://www.compusat.fi/product.asp?sua=1&lang=1&s=1684

        On näköjään dreambox saanut uudet mallit ulos, se tasaa hintaeroa muihin kun prosessori ole enää vanhaa mallia. Kun katselin saksan hintoja niin kaksi duo2 saisi 7080:n hinnalla.

        Ostin puolitoista vuotta sitten saksasta GB quadin 2*c/t viritimellä, kovalevy ja postitus vajaa 300 e. Katselin silloin myös ns. markettibokseja, mutta 4x tallenteiden katselua dvb-tekstityksellä ei löytynyt (finnsatissa oli 2x). Uudempi plus malli kalliimpi (vanhaa mallia ei enää myydä), sitä ei mielestäni kannata hankkia. Nyt valitsisin todennäköisesti duo2 tai ET10000. Hankin sen kaapeliverkon ilmaisten kanavien katseluun 2x ja 4x nopeudella, kortteja minulla ei ole koskaan ollut. On minulla lautanenkin, mutta sillä tulee katsottua uutiskanavia ja lähinnä ränkättyä kanavia, no formuloista tulee katsottua lähdöt. Emolevyllä olevat satelliittivirittimet ovat herkkyydeltään hyviä ja kanavien vaihto on todella nopeaa.


      • enymmärrä-

        Ihmettelen vain että miksi pitää katsella ohjelmia x nopeudella?? En näe moisessa järkeä enkä tarvi moista ominaisuutta.


      • pikakatselulle_käyttöä
        enymmärrä- kirjoitti:

        Ihmettelen vain että miksi pitää katsella ohjelmia x nopeudella?? En näe moisessa järkeä enkä tarvi moista ominaisuutta.

        EI ohjelmia koko aikaa yleensä katsotakaan pikana. Mutta ohjelmassa voi olla tylsiä kohtia, jossa ei puhuta kuin harvakseltaan, niin voi käyttää 2x:ää ihan mainiosti, mutta Topfield HD:n 2x, joka on oikeasti 3x, on hiukan liikaa siihen. Myös jotain sarjaa voi katsoa, että onko siellä kiinnostavia kohtia ja keskusteluja. Urheilukisoista voi pikana etsiä kiinnostavia kohtia ja sitten palata taaksepäin niiden uudelleen katsomiseksi, myös niiden urheilusuorituksien katsominen hidastettunakin oppimistarkoituksessa. Topfieldissä HD-kanavilla ei välttämättä edes pääse liikkumaan, jos on maksukanava ja on epäilty, ettei prosessoritehot riitä. Lisäksi pikana voi etsiä muutoin musiikkiohjelmasta tai show'sta oman suosikkiartistin esityksiä.
        Kyllä käyttöä löytyy.


    • CRC-2400

      "OSTA HYVÄ HD-TOPFIELD... "

      Minulla on jo CRC-2400. Se pikakelaa salattujakin kanavia niin nopeasti, että en voi käyttää noita nopeuksia mainosten yli hyppimiseen, koska nopeuta on liikaakin.

      Ei valittamista. Elokuussa julkaistiin päivitys, joka valmistajan ilmoituksen mukaan korjasi joidenkin kanavien tekstitysongelmia. Itselläni ei niitä ollut esiintynyt, mutta asensin päivityksen silti. Eräällä ystävälläni on uudempi CRC-1400, ja hänellä oli esiintynyt satunnaisia tekstityshäiriöitä, jotka katosivat päivityksen myötä.

      Meillä molemmilla on kaapissa varakoneina myös vanhemmat Topfieldit. Omani on vuodelta 2006 ja toimii tarvittaessa hyvin.

      Maananataikappaleita on tietysti kaikissa merkeissä.

      • Ei enää Topfieldiä

        Maahantuojan huollon mukaan se pikakatselun toimimattomuus maksukanavien tallenteilla on ominaisuus, vaikka se estää tallenteessa siirtymisen, kuten urheiluohjelmassa ei voi siirtyä taaksepäin voidakseen katsoa suoritusta uudestaan.. Joku muukin on sitä ihmetellyt ja vastaus on ollut tuo sama eli ominaisuus. :-(

        Mutta kun myyn boksin pois, niin eipä sitten tarvitse tuosta viasta mainita mitään...


      • Dreambox tai Vu+
        Ei enää Topfieldiä kirjoitti:

        Maahantuojan huollon mukaan se pikakatselun toimimattomuus maksukanavien tallenteilla on ominaisuus, vaikka se estää tallenteessa siirtymisen, kuten urheiluohjelmassa ei voi siirtyä taaksepäin voidakseen katsoa suoritusta uudestaan.. Joku muukin on sitä ihmetellyt ja vastaus on ollut tuo sama eli ominaisuus. :-(

        Mutta kun myyn boksin pois, niin eipä sitten tarvitse tuosta viasta mainita mitään...

        Tällä hetkellä parhaat digiboksimerkit taitaa olla Dreambox ja vu . Muuhun ei kyllä kannattaisi laittaa rahansa. Nämä digiboksimerkit ovat todella toimintavarmoja ja monipuolisiä laitteita. Pienenä esimerkkinä, jos taloudessa on kaksi tai enemmän digiboksia näillä ei tarvi rinnakkaisikatselukorttia ollenkaan ja pärjää vain yhdellä kortilla, näitä voi ajastaa vaikka känykällä... siis noissa on ominaisuuksia vaikka muille jakaa!!


      • pikapikakatselua

        > pikakelaa... nopeutta on liikaa

        Niinpä... Ne Toofieldin pikakatselunopeudet ovat mitä sattuu.
        Näytöllä lukee 2x, 4x, 8x jne. mutta ne eivät ole HD-tallenteilla edes lähelläkään luvattua, eivätkä SD:lläkään ole oikein, mutta se on Topfieldin ominaisuus...


    • CRC-2400

      "Näytöllä lukee 2x, 4x, 8x jne. mutta ne eivät ole HD-tallenteilla edes lähelläkään luvattua, eivätkä SD:lläkään ole oikein, mutta se on Topfieldin ominaisuus... "

      Ei minua kiinnosta pätkääkään ovatko nopeudet oikein vai eivät. En voi käyttää pikakelauksissa mainosten yli hyppimisessä yli kahdeksankertaiseksi ilmoitettua nopeutta, koska muuten en ehdi pysäyttää pikakelausta ajoissa ja joudun kelaamaan takaisin päin nähdäkseni sen ohjelman osan, joka alkaa heti mainosten jälkeen.

      Joskus olen kyllä pikakelannut pidempienkin pätkien yli, jolloin toki käytän suurempaa nopeutta. En voi tietää onko nopeus ilmoitetun mukainen, koska minulla ei ole mittaria nopeuden mittaamiseen kellon lisäksi, mutta nopeutta on joka tapauksessa aivan tarpeeksi. Minulle on samantekevää onko nopeus 32-kertainen vai 31-kertainen.

      • pikakatselua...

        Noh, alimpia pikakatselunopeuksia voisi tietenkin käyttää tekstitettyjen ohjelmien pikakatseluun, jos olisivat sitä mitä lupaavat. Esim. nopeuksissa 2x ja ohjelmasta riippuen myös 4x ehtii lukemaan tekstit ja ohittamaan ohjelman tylsimmät kohdat... Eikä kukaan tietenkään käytä suurimpia nopeuksia kuten 32x:ää pikakatseluun vaan vain mainoksien yli hyppimiseen, jolloin ei tietenkään ole sillä mitään väliä, onko nopeus 32 vai 31... :-)

        Vanhassa 2005 helmi-maaliskuun vaihteessa ostamassani Topfield TF5100PVRt 160GB:ssä (joka toimii edelleen virtalähteen konkkien vaihdon ansiosta) nopeudet ovat OK ja ehkä hiukan alemmat kuin 2x, 4x ja 8x, mutta se ei pahemmin haitannut. Jos siinä olisi HDMI-liitäntä, niin sitäkin tulisi edelleen käytettyä, mutta ehti jo tottua parempaan kuvaan. Hyvää siinä oli se, että YLE:n ja AVA:n tekstitykset toimivat myös 2x-pikakatselussa hyvin ja ihmettelen, miksi eivät sitä saaneet toimimaan HD-Topfieldissä. Paljon muutakin hyvää oli 5100PVRt:ssä, kuten TAP, PIP, tallenteiden editointi (Topfieldin HD-boksissa se editointi rikkoo pikakatselun), tallenteiden siirto tietokoneelle, tallenteiden listassa pitkät nimet yms. Topfieldin HD-boksissa eivät myöskään teksti-tv-tekstitykset ole kohdallaan tallenteissa vaan tulevat 5 sekuntia etuajassa softabugin takia (suomenkielisiä teksti-tv-tekstityksiä on esim. joissakin suomenkielissä ohjelmissa kuten elokuvissa).

        Mutta Vu Duo2:ssa toimivat tekstityksetkin ja on kaikki 5100PVRt:nkin hyvät ominaisuudet! En näe syytä, miksi joku vähänkin tietokoneen käyttöä tunteva hankkisi edelleen noita perusbokseja, joiden ohjelmistoa ei enää kehitetä, kun paljon parempiakin on tarjolla. Näkee hiukan enemmän vaivaa kanavien virittämisessä ja suosikkilistan tekemisessä (tai pyytää jonkun avuksi ensimmäisellä kerralla), niin sitten peruskäyttö ei eroa perusboksista ja laitetta on jopa helpompi käyttääkin, kun kaukosäädin on suunniteltu järkevästi kuten ennen esim. 5100PVRt:ssä. Ja laitteen tuuletin on hiljainen ja asetuksista voi sen nopeudenkin jopa itsekin säätää. Siis ei Topfieldiä enää. Malli 5100 oli vielä hyvä ja sen ohjelmistoa kehitettiin, mutta uudet mallit eivät.


    • CRC-2400

      "En näe syytä, miksi joku vähänkin tietokoneen käyttöä tunteva hankkisi edelleen noita perusbokseja, joiden ohjelmistoa ei enää kehitetä, kun paljon parempiakin on tarjolla."

      Muista en osaa sanoa, mutta itse en ole keksinyt mitään ominaisuutta, jota kaipaisin Topfieldini tarjoamien lisäksi. Kun se lisäksi toimii kuin junan vessa, en aio lähteä kauppaan rahaa tuhlaamaan vain saadakseni käyttöni ominaisuuksia, joille minulla ei ole mitään käyttöä.

      Ymmärrän toki oikein hyvin, että jos joku joitakin lisäominaisuuksia tarvitsee, hän ei osta Topfieldiä, vaan boksin, jossa ne ominaisuudet ovat. Asia on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen. Ei hyvin toimivaa ja tarpeet täyttävää laitetta kannata vaihtaa pelkän vaihtamisen vuoksi.

    • moon31121966

      Mulla ei lähtenyt enään maksukanavat toimimaan elisan kaapelikortilla crc 1400 mallilla. Vaati uuden ohjelmistopäivityksen niin johan kanavat löyty.

      Itse tuokin tieto piti netistä hakea miksei maksukanavat näy. Ei ollu hajuakaan elisan liikkeissä tai help deskissä mistä vika johtuu. Hemmetin rahastusta koko help desk....itte tietää paremmin asiat kun ne.

      • moon19663112

        Ilmeisesti kanavien pimeneminen käytön aikana ja joutu käynnistämään boksin uudelleen että palas näkyviin korjaantui tuolla päivityksellä. Ainakaan ei mitään ongelmia ei ole boxissa ollut viikon sisällä.


    • Aluksi outoa

      Onko mallien CRC-1400 ja TRC-1400 käyttöliittymissä eroja?

      Näyttääkö kaapelimallin boksi tallenteiden nimet järjestyksessä: ohjelma-02, ohjelma-03, ohjelma-04, ohjelma? Siis vanhin viimeisenä, muut järjestyksessä. Saako tapaa muutettua (ilman nimen muutosta)?

      Jos EPG:ssä naksuttelee sellaisen kanavan kohdalle, jolla ei ole EPG-tietoa (siis tyhjä), valinta hypää ajallisesti alkuun. Jos esim. klo 17.00 tutkii EPG:tä ja selaa illan myöhäisiin ohjelmiin ja seuraavaksi selattavaksi tulee kanava, jolla ei ole tietoa, selaus hypää takaisiin siihen hetkeen, jota kello selatessa on. Ja pitää taas naksutella loppuiltaan.

      Onko kaapelimallissa mahdollista levittää EPG:n lokeroita, jotta saisi edes muutaman kirjaimen näkyville ohjelman nimestä? Muuten kuin vaihtamalla EPG:n näyttötapaa kanavakohtaiseksi.

      Päivitys on uusin.

      • kjhkjh

        ”Onko mallien CRC-1400 ja TRC-1400 käyttöliittymissä eroja?”

        Eiköhän EPG ole sama.

        ”Näyttääkö kaapelimallin boksi tallenteiden nimet järjestyksessä: ohjelma-02, ohjelma-03, ohjelma-04, ohjelma? Siis vanhin viimeisenä, muut järjestyksessä. Saako tapaa muutettua (ilman nimen muutosta)?”

        CRC-1400 saa tallenteet näkymään aikajärjestyksessä ( ohjelmanimineen ), kun teet asetuksen silloin, kun tallenteet ovat näkyvissä. Valkoinen nappi Option ja vaihda
        Lajittelun kohdalle Aika
        Nimeä tyhjänä
        Lukitse Ei lukitusta
        Toiston asetus Ei käytössä

        Silloin viimeisin tallenne on viimeisenä ja kaikissa on ohjelman alkuperäinen nimi.

        ”Jos EPG:ssä naksuttelee sellaisen kanavan kohdalle, jolla ei ole EPG-tietoa (siis tyhjä), valinta hypää ajallisesti alkuun. Jos esim. klo 17.00 tutkii EPG:tä ja selaa illan myöhäisiin ohjelmiin ja seuraavaksi selattavaksi tulee kanava, jolla ei ole tietoa, selaus hypää takaisiin siihen hetkeen, jota kello selatessa on. Ja pitää taas naksutella loppuiltaan.”

        Boxin Asetuksissa valittaessa Lisäasetuksista EPG-tyyliksi Matriisi(?) näkee nopeasti selattavista kanavista ( kanavat allekkain ja kellonaika etenee ylhäällä ) minkä kanavan tietoja ei ole ja vaihtaa OK:lla sille kanavalle avaa uudestaan EPG:n. Muut EPG-tyylit ovat minusta hankalia käyttää.
        EPG:n ollessa auki saat punaisesta napista vielä vaihdettua tyyliä niin, että kello on vasemmalla, mutta on mielestäni hankala.

        ”Onko kaapelimallissa mahdollista levittää EPG:n lokeroita, jotta saisi edes muutaman kirjaimen näkyville ohjelman nimestä? Muuten kuin vaihtamalla EPG:n näyttötapaa kanavakohtaiseksi.”

        Kuten edellä: useimmat ohjelmanimet mahtuvat kokonaan näytölle.

        Käyttöliittymä eroaakin aika paljon.
        Näköjään ohjekirja s. 38 näyttää EPGstä vain tuon tyylin, jossa kellonaika juoksee ylhäällä ja ohjelmanimi näkyy kokonaan eikä kuvailemaasi tapaa ollenkaan.
        https://www.dropbox.com/sh/0e0lzcqd7344nh6/AAAt_yHIpnCJAEthiE6WewYHa/1. Ohjekirjat/TRC-1400_Fin_UserReference_2013_Feb_Web.pdf?dl=0


      • jatketaan
        kjhkjh kirjoitti:

        ”Onko mallien CRC-1400 ja TRC-1400 käyttöliittymissä eroja?”

        Eiköhän EPG ole sama.

        ”Näyttääkö kaapelimallin boksi tallenteiden nimet järjestyksessä: ohjelma-02, ohjelma-03, ohjelma-04, ohjelma? Siis vanhin viimeisenä, muut järjestyksessä. Saako tapaa muutettua (ilman nimen muutosta)?”

        CRC-1400 saa tallenteet näkymään aikajärjestyksessä ( ohjelmanimineen ), kun teet asetuksen silloin, kun tallenteet ovat näkyvissä. Valkoinen nappi Option ja vaihda
        Lajittelun kohdalle Aika
        Nimeä tyhjänä
        Lukitse Ei lukitusta
        Toiston asetus Ei käytössä

        Silloin viimeisin tallenne on viimeisenä ja kaikissa on ohjelman alkuperäinen nimi.

        ”Jos EPG:ssä naksuttelee sellaisen kanavan kohdalle, jolla ei ole EPG-tietoa (siis tyhjä), valinta hypää ajallisesti alkuun. Jos esim. klo 17.00 tutkii EPG:tä ja selaa illan myöhäisiin ohjelmiin ja seuraavaksi selattavaksi tulee kanava, jolla ei ole tietoa, selaus hypää takaisiin siihen hetkeen, jota kello selatessa on. Ja pitää taas naksutella loppuiltaan.”

        Boxin Asetuksissa valittaessa Lisäasetuksista EPG-tyyliksi Matriisi(?) näkee nopeasti selattavista kanavista ( kanavat allekkain ja kellonaika etenee ylhäällä ) minkä kanavan tietoja ei ole ja vaihtaa OK:lla sille kanavalle avaa uudestaan EPG:n. Muut EPG-tyylit ovat minusta hankalia käyttää.
        EPG:n ollessa auki saat punaisesta napista vielä vaihdettua tyyliä niin, että kello on vasemmalla, mutta on mielestäni hankala.

        ”Onko kaapelimallissa mahdollista levittää EPG:n lokeroita, jotta saisi edes muutaman kirjaimen näkyville ohjelman nimestä? Muuten kuin vaihtamalla EPG:n näyttötapaa kanavakohtaiseksi.”

        Kuten edellä: useimmat ohjelmanimet mahtuvat kokonaan näytölle.

        Käyttöliittymä eroaakin aika paljon.
        Näköjään ohjekirja s. 38 näyttää EPGstä vain tuon tyylin, jossa kellonaika juoksee ylhäällä ja ohjelmanimi näkyy kokonaan eikä kuvailemaasi tapaa ollenkaan.
        https://www.dropbox.com/sh/0e0lzcqd7344nh6/AAAt_yHIpnCJAEthiE6WewYHa/1. Ohjekirjat/TRC-1400_Fin_UserReference_2013_Feb_Web.pdf?dl=0

        Kiitos neuvoista, mutta eipä auttanut tallenteiden nimissä. EPG:n tyylin saa vaihdettua malliin kello vasemmalla ja yläpalkissa kanavia. Mieluinen vaihtoehto olisi vain yksi kanava kerrallaan näytössä. Siitä näkisi kokonaisina lyhyidenkin ohjelmien nimet.

        Taitaa kaapeli ja antenniversioissa olla sen verran eroja, ettei voi apuna käyttää toisen version ohjekirjaa. Joillakin laitteilla on ohjekirjat puutteellisia ja kikka löytyy toisesta ohjeesta.


    • vielä harjoittelemaa

      > Kiitos neuvoista, mutta eipä auttanut tallenteiden nimissä.

      Miten sinä ne tallenteet haluat järjestää? Voit valita sieltä joko aika- tai aakkosjärjestyksen.

      Tuossa muuten Topfieldin HD-boksien tallennelistassa on harmittavasti paljon vähemmän tilaa tallenteiden nimille kuin esim. TF5100-mallissa, jossa näkyivät pitkätkin nimet. Tilaa vie turha esikatselukuva, joka on tosiaan turha sillä se näyttää yleensä edellistä ohjelmaa, mainoksia tai tyhjää, eikä käyttäjä itse voi valita siinä näkyvää kuvaa.

      > EPG:n tyylin saa vaihdettua malliin kello vasemmalla ja yläpalkissa kanavia.
      > Mieluinen vaihtoehto olisi vain yksi kanava kerrallaan näytössä.

      MENU -> Järjestelmän asetukset -> Lisäasetukset
      EPG-tyyli = yksi kanava

      SItten jos ei vieläkään näy oikein EPG-näytössä, niin sielläkin voi vielä valita näyttötiloja jollain värinapilla, jonka jälkeen se on edellä määrätyssä yhden kanavan näyttötilassa.

      Tämäkin voi auttaa:
      http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php/91154-Topfield-HD-boksiin-laittamani-asetukset-tehdasasetusten-palautuksen-jälkeen

      > Taitaa kaapeli ja antenniversioissa olla sen verran eroja, ettei voi apuna käyttää toisen version ohjekirjaa

      On sama käyttöliittymä. Mutta eikös "kjhkjh":n laittamassa linkissä ollut juuri sen TRC-1400-mallisi käyttöohje?

      • oppimista

        No nyt on EPG melkein hyvä, kiitos.

        Tallenteet akkosjärjestykseen, mutta nyt ensimmäinen samanniminen on viimeisenä ja loput aikajärjestyksessä:
        Bones-2
        Bones-3
        Bones-4
        Bones

        No kyllä tuon kanssa tulee toimeen. Oudoksuttaa vaan moinen.

        Juu, on mulla oikean laitteen ohjekirja, mutta ajattelin jos toisen mallin kirjassa olisi hieman tarkemmin selitetty toimintoja.

        Boksi päätyi mulle, kun edellinen omistaja olisi heittänyt sillä vesilintua puolen vuoden jälkeen. En ole Topfieldien kanssa ollut tekemisissä, joten nyt on pientä opettelua uuteen käyttöliittymään.


    • Nimimerkki-

      Taattu toimivuus suomen olosuhteissa luulisi olevan merkittävä tekijä kun hankkii boksia. http://www.testatutlaitteet.fi/

      Youtube ongelmaan en osaa ottaa kantaa.

    • Jarezu

      sama vika täällä, topparin tekninen tuki sanoi että edes viimeisin ohjelmistöpäivitys ei auta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe