Tutkimuksissa käyty, mies ei halua hoitoja..

Surullinen1

Ihan rikki. En tiedä miksi tänne edes kirjoitan..Olen 39 vuotias nainen ja lasta yritetty vähän reilu vuosi, tuloksetta.

Kävimme tutkimuksissa, joista selvisi ettei minulla ole johtavaa munarakkulaa, eli tarkoittaa sitä, että hoidot pitäisi aloittaa. Pistokset ja tabletit ja myöhemmässä vaiheessa muut asiat.

Mies ei halua hoitoja, eikä enää koko lasta. Itseasiassa, ei ole varmaan koskaan halunnut. Nyt kun asia tuli konkreettiseksi, niin tämäkin asia paljastui. Hoidoista hän kieltäytyi jo alun alken.

En tiedä enää mitä tehdä, ole niin rikki etten näe mitään ulospääsyä..Olen niin yksin koko asian kanssa, ei ole mitään ulospääsyä, elämänhalua, ei mitään. Yhdessä ollaan oltu kohta seitsemän vuotta ja koen, että olen heittänyt elämäni hukkaan. Millään ei ole enää mitään merkitystä :(

5

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiirettä pitää

      Mene yksin hoitoon lahjasoluilla. Mene ulkomaille, koska Suomessa et luultavasti saa hoitoa parisuhdetilanteesi vuoksi. Jos olisit nuorempi, niin voisit vielä katsoa tilannetta, mutta nyt sinulla ei ole yhtään aikaa enää tuhlattavaksi.

    • omat hoidot

      Ajattelisin että hormonihoidot ovat sinun oman kehosi hoitoa ja voit ottaa niitä kysymättä mieheltä lupaa. Isommat hedelmöitystoimenpiteet tehdään tietysti yhteisellä päätöksellä. Luulen että miehesi hyväksyy lapsen vaikka ei nyt haluakaan tehdä ratkaisevaa päätöstä hankkia lapsi. Hyvin monet lapset ovat syntyneet ilman että mies olisi varsinaisesti halunnut isäksi, ja siihen sitten vaan totutaan.

      • Kiirettä pitää

        Mutta voi tulla tosi vaikeaksi harrastaa seksiä oikeina päivinä, jos mies ei halua osallistua. Koeputkihedelmöitykseen taas pitäisi luovuttaa spermaa purkkiin, jos siihen asti mennään. Spermapankin sperman käyttöön tarvitsee psykologin luvan, ja sitä ei tule takuulla herumaan, jos mies on ilmoittanut ettei halua lasta. Taas mihinkään muihin hoitoihin ei tarvitse psykologin lupaa, joten pahakaan aviokriisi sinänsä ei estä hoitoja, mutta jostainhan se spermakin pitää hommata.

        Aloittajan ikä on sellainen, että ei ole yhtään vuotta tuhlattavana ja pitäisi heti osata tehdä oikeat siirrot. Vaikea sanoa, että mitkä ne siirrot olisivat, mutta ehkä kannattaisi hakeutua ulkomaille hoitoon johonkin, jossa ei psykologilla ole valtaa ratkaista lahjasolujen käyttöä. Tai tietysti hyvä konsti olisi hankkia rakastaja, joka sitoutuisi seksiin ovulaatiopäivinä, mutta voi olla työläs projekti. Voi olla, että mies tottuisi ajatukseen hoidoista muutamassa vuodessa, mutta silloin on jo myöhäistä.

        Vinkkinä kaikille muille, että hoitoihin kannattaa hakeutua 35 ikävuoteen mennessä, niin ei joudu heti alkuun ajolähtötilanteeseen.


    • ??????????

      Jos on noin kauan elänyt ilman lasta pärjää lopunkin ilman aivan mainiosti. Kohta kun vaihdevuodet ovat edessä niin kiittelee kun ei mitään pikkukakaroita ole riesana.

      Kaikkea ei voi saada tässä elämässä ja sitten vain keksimään jotain muuta mielenkiintoista harrastusta tilalle. Olla onnellinen jos pysyy terveenä noin muuten.

      En ymmärrä ajatusta siitä että jos ei jotain saa, on heittänyt elämänsä hukkaan????

      Kuinka noin heikko voi olla vielä nelikymppisenä, luulisi jo iän ja elämän kokemuksen tuomaa vahvuutta olevan. Jos lapsi on noin suuri juttu niin sitä aletaan yrittämään viimeistään alle 30v.

    • voin auttaa

      Tutkimuksissa käyty, mies ei halua hoitoja.. haluan auttaa sinua. jos haluat raskaaksi, ota yhteyttä, kerron lisää. [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe