Usb-tallennus

SonyBRAVIA.

Jos ajastetun tallennuksen laittaa tuollaiselle kiintolevylle (tai tikulle en tiedä toimisiko tikku) tallentaako hiljaisessa tilassa että tv ei käynnisty itsestään?

MIkä on hyvä kiintolevy, kokemuksia? Jossain kehuttiin Buffalo Ministationia?

6

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tallennus taustalla

      Ainakin Pansussa tekee nuo taustatallennukset ilman kuvaa. Tv:n virtaledin väri taitaa vain vaihtua punaisesta oranssiksi ja kovalevyn ledi syttyy ja alkaa vilkkua tallennuksen tahtiin. Hm... taitaakin se tv:n ledi olla oranssi jo ennen tallennusta merkkinä siitä, että on ajastuksia.

      TV-valmistajilla on yleensä kotisivuilla listaa tuetuista ja testatuista kovalevyistä.

      Esim. Buffalon USB-liitännästä virtansa ottavat 1 TB:n levyt ovat olleet hyviä ajastuskäytössä. Kokeilin myös halvempaa Seagate Expansion -levyä, mutta ainakin se puolen teran levy käynnistyi hiukan liian hitaasti ja tv päätti olla tallentamatta sille ajastusta käytettäessä, vaikka muutoin se levy toimikin. Vaihdoin sitten takaisin Buffaloon ja otin sen Seagaten muuhun käyttöön.

    • Buffalo on OK

      Minulla on käytössä Sony Braviassa (W805) Buffalon teraisia ja hyvin ne ovat toimineet. Sony aloittaa tallennuksen valmistelun puolisen minuuttia ennen ajastusta ja lukitsee virittimen käytön tallennettavalle kanavalle, koska tv:ssä on vain yksi viritin. Etupanelin valoilla tv viestittää, missä vaiheessa se on menossa. Tallennuksen aikana voi katsella HDMI:n kautta muita ohjelmalähteitä tai USB-levylle aikaisemmin tallennettua materiaalia.

      Koska tarvittava minimi levytila on 32 gigaa, niin pienemmällä tikulla ei edes kannata yrittää USB-tikun "rekisteröintiä". Muutama HD-leffa sillekin mahtuu ja ainakin sitä voi käyttää ajansiirtoon. Maksimi levykoko on 2T ja ainakin tämä malli otta rekisteriinsä 8 massamuistia. Buffalo on hiljainen levy ja sopii hyvin tähän käyttöön. Sille on saatavilla teline tv:n takakanteen asennusta varten, mutta minulla on pari levyä tarranauha teipillä kiinni takakannessa. Ne saa helposti irti tarvittaessa..

    • Frasierit jemmaan

      Ainakin SanDisk Cruzer Blade 32 GB tikku tuntuu toimivan luotettavasti Sony KDL40W605BAE:ssa. Mahtuu noin vrk SD-laatuista tallennusta.

    • SonyBRAVIA.

      No testasin KInston Datatraveler 32 gb tikku - toimii.

      Näkyy yksi sd laatuinen vajaa 2 h elokuva vievän 2 gb tilaa tikulta. Täytyi tietokoneen kautta tarkistaa kun ei tv valikosta löytynyt tuota tallennusmäärää...

      Voiko tikku olla jatkuvasti kiinni töllössä?

    • Buffalo on OK

      Sonyn W805A näyttää vain vapaan levytilan tallenteiden listaa katsottaessa. Kun vapaata tilaa on vajaat 10 gigaa, niin se alkaa valittaa vähäisestä tallennustilasta. Kun tila loppuu, niin siihen loppuu tallennuskin;)

      Tietenkin tikku voi olla jatkuvasti töllössä kiinni, jos jaksaa käynnistysten yhteydessä katsella ilmoitusta rekisteröidyn HDD:n löytymisestä. Tallennuksen lisäksi HDD:llä on toisena käyttönä ajan siirto, jolloin laitetaan pause päälle ja siitä eteenpäin ohjelma tallentuu HDD:lle. Ohjelman katselua voi sitten jatkaa kun itselle paremmin sopii. Pelkällä tallennuspainikkeen painalluksella se tallentaa meneillään olevan ohjelman loppuosan.

      • ajansiirtoa

        Kun on ajansiirto päällä, niin tv tallentaa ohjelmaa koko ajan USB-laitteelle. Sitten katsoja voi milloin tahansa kelata ohjelmaa taaksepäin, jos vaikka oli mielenkiintoinen kohta, jonka haluaa nähdä uudestaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe