Tollot syö eineksiä

einekset = shit

Kukaan täydellä järjellä varustettu itseään kunnioittava ihminen ei syö eineksiä kuin äärimmäisessä hädässä! Eineksien syöjät ovatkin poikkeuksetta vähämielisiä vajakkeja, ja tyhjä tila aivoissa kasvaa yhä suuremmaksi sitä myötä, mitä enemmän sitä eineksillä ruokitaan.

18

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauhasta muistuttaaa

      Pitää paikkansa !

      Tosin , semmoinen poikkeus on että esiteini ja teini-ikäisten tyttöjen tulisi syödä eineksiä. Kas kun kaikki hormoni ja lääkejäämät saa nuo tissit kasvamaan isommiksi ja isot tissit nyt vaan on kivoja.

    • eines osana ruokaa

      Valmiiksi viipaloitu tai paloiteltu liha on eines! Missä kulkee oma rajasi? Tämä on turhista aiheista se kaikkein turhin.

      • iso ei eineksille!

        Einesten syöjien tollous tulikin taas todistettua. Kehtaat verrata valmiiksi viipaloitua lihaa esim. Saarioisten einesateriaan. Näillä on eroa kuin yöllä ja päivällä.


      • määritteleeinessaira
        iso ei eineksille! kirjoitti:

        Einesten syöjien tollous tulikin taas todistettua. Kehtaat verrata valmiiksi viipaloitua lihaa esim. Saarioisten einesateriaan. Näillä on eroa kuin yöllä ja päivällä.

        Tiedätkö, Tollo, mitä eroa on eineksillä kokonaisuudessaan ja valmisruoalla? Pystytkö yleensäkään ymmärtämään lukemaasi, vai löydätkö vain merkityksiä omasta päästäsi?


      • lanttumaakari
        määritteleeinessaira kirjoitti:

        Tiedätkö, Tollo, mitä eroa on eineksillä kokonaisuudessaan ja valmisruoalla? Pystytkö yleensäkään ymmärtämään lukemaasi, vai löydätkö vain merkityksiä omasta päästäsi?

        Einekset ovat näköjään sulattaneet aivosi.


      • Lanttuva amerikan..
        lanttumaakari kirjoitti:

        Einekset ovat näköjään sulattaneet aivosi.

        Ei se lanttukaan näemmä ole hyvästä.


    • Osta parempia

      Tuntuu että täällä eineksiä vastustavat ovat aika vajakkeja, yhtä tasokkaita juttuja kuin tuolla uskontojansa perustelevien osastoilla.
      Toki maalla on mukavaa ja mitään muuta kuin aikaa on odotellessa ensi kevään kylvöjä, niin voihan sen aikansa käyttää siihen ruuan tekoon.

    • havaittu

      Valmista "sitä", valmista "tätä", valmista "tota" ja vielä maun mukaan maustettua ruokakermaa. Kiehauta 3 minuuttia ja "nauti". (se tyyppiesimerkki hlö:stä, joka ehdottomasti "välttää" eineksiä). Oikeat ruoanlaittajat eivät ko. aiheella itseään tehosta.

    • purkkejapurnukoitapu

      Syökää vain eineksiä, tulee allergiat ym
      Tupakoitsijat ja uusavuttomat mättää einesruokia ja sitten eivät osaa edes lajitella sitä saastemäärää mikä niistä tulee!

      • Uskonto ruuastako

        Koska ne allergiat alkaa? 50 v niitä popsittu ajoittain...
        Lienee niitä mitkä saa allergian kaikesta, koulujen sisäilmakin on myrkkyä nykyjunnuille, kun ei tuuleteta ja painuta välkällä pihalle.


    • thisisshit

      Ei kaikki eines ole pahasta vaan niistä löytyy myös hyvää, joiden käyttö säästää kuukkausaikaa kuten hernari (tuskin kukaan nykyään liottaa herneitä vuorokauden ja hauduttaa soppaa vielä pari tuntia), tomaattisäilykkeet pastakastikkeiden tai laatikkoruokien tekoon, etikkaiset eri ruokien oheen tai osaksi, esikeitetyt pavut jne..

      Jos tarkoitit eineksillä pakaste-aterioita ja muuta vastaavaa, olen kanssasi samaa mieltä - itse käytän niitä hyvin harvoin ja silloinkin tuunattuina jonkin tuoreen elintarvikkeen kanssa kuten pakastepizza vähän maustaen lisää, lisää raastettua juustoa pintaan tuoreen tomaatti/sipuli-salaatin kanssa tarjoiltuna.

      Oikeastaan kaikki einekset tarvitsevat lisää makua ja sisältöä, mutta toimivat pohjana helpottaen hommia kuten joulun laatikkoruoat - vähän kermaa, mausteita jne...sekoittaen ja kuumentaen uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea.

      Aivoissa ei ole tyhjää tilaa ja jos sellainen muodostuu, niin se täyttyy nesteellä eli vain eineksiä syöviä voi kutsua myös vesipäiksi eli vajakeiksi.

    • Einesvoiollahyvää

      Kiusallista on syödä kokkaavan perheen pöydässä, kun heidän itse grillaama kana ei maistunut ollenkaan niin hyvältä kuin kaupasta ostettu broitsku. Eikä heidän kanapasta ollut minkään makuinen verrattuna erääseen eineshyllyn herkulliseen broileripastaan. Ja kun en kehtaa sanoa ääneen mitä ajattelen.. Ei voi muuta kuin kuunnella heidän itsekehuaan loistavan terveellisestä kotiruoasta..

      Kyllä eineksiäkin mahtuu ruokavalioon. Tuskin kovin moni syö _pelkästään_ eineksiä eikä yhtään mitään muuta. Ja mitähän eroa on einesruoalla ja koulujen, päiväkotien, vanhainkotien, sairaaloiden ja työpaikkaruokaloiden safkalla..

    • ImBECELLIT

      Itse söisin ihan mielelläni silloin tällöin eineksiä jos sillä tarkoitetaan mikroon heitettäviä valmisruokia. Niissä on vain erityisesti se vika että 90 %:ssa on rasvana käytetty rypsiöljyä joka EI ole terveellistä jatkuvasti syötynä, siinä on ihmiselimistölle liikaa omega-6-happoa ja sen lisäksi näissä eineksissä on paljon erilaisia lisäaineita joita ei tietenkään ole itsetehdyssä ruuassa. -
      Koulujen,päiväkotien, vanhainkotien, saaraaloiden ja useimpien työpaikkaruokaloiden ruuissa on sama vika - virallisterveellinen taho on aivopessy kaikki käyttämään sitä iänikuista rypsiöljyä ja keinotekoista margariinia.
      Päiväkotiin ja kouluihin voi laittaa lapsille omat eväät, samoin työpaikalle voi ottaa, mutta vanhukset ja sairaat on heikoilla, huonolaatuisen rasvan armoilla.

      • einesvoiollahyvää

        – Oliiviöljyn rasvasta 80 prosenttia on kertatyydyttämätöntä öljyhappoa, joka ei kuulu välttämättömiin omega-3- tai omega-6-sarjan rasvahappoihin. Rypsiöljystä kertatyydyttymättömiä rasvahappoja on noin 60 prosenttia, mutta siinä on myös välttämättömiä rasvahappoja: 20 prosenttia omega-6-perheeseen kuuluvaa linolihappoa sekä noin kymmenen prosenttia omega-3-perheeseen kuuluvaa alfalinoleenihappoa. Tässä mielessä rypsiöljy on erinomainen kasviöljy, Riitta Freese Helsingin yliopistolta selittää.

        http://www.studio55.fi/terveys/article/rypsioljy-vai-oliivioljy-asiantuntija-vastaa/3154118

        No, faktoja on monenlaisia. Ei nykyään tiedä mihin voi uskoa. Italialaiset tutkijat llöytävät oliiviöljystä hyviä puolia, suomalaiset rypsiöljystä. Miksiköhän näin.. :)


    • Nimimerkki6+3
      • Suo siellä vetelä

        Niinpä, nämä kotiruuasta huutelijat vaan suosivat juuri karppaamisia ja perinteisiä eväitä eli kuten linkissä "vaan ongelmia aiheuttavat kova rasva ja suola" juuri sitä mitä täällä kehutaan kotiruuassa hyväksi...


    • valitettavasti

      Einesruuan syöjät ovat tolloja uusavuttomia ja karppaajat kuuluvat samaan kategoriaan.
      Einesten syöjät ovat myös tupakanpolttajia ja roskkaajia.Säilykepurkit myös heittävät minne sattuu ja näille tolloille uusavuttomille siisteys on lähes tuntematon juttu, suurimmaksi osaksi.

      • Eines onkin hyvää

        Sinä valitettavasti olet itse tollo uusavuton. Einesruoan syöjät eivät ole mitään tolloja uusavuttomia tai välttämättä tupakanpolttajia tai roskaajia. Sinä itse viskelet ne purkkisi minne sattuu, joten sinulle se siisteys on lähes tuntematon käsite, suurimmaksi osaksi. Turha syytellä toisia, kun itsekin syyllistyt siihen.

        Einesruoat onkin enimmäkseen kiireisten ihmisten ruokaa, aina ei tarvisekaan alkaa mitään kummemmin laittamaan, riittää että lämmittää jotain tai syö vaikka ihan vaan voileipää tai salaattia ja se on siinä. Tolloutta ja uusavuttomuutta, ei ole se ettei halua tai kerkee ruokaa laittamaan, joillekin työ on paljon tärkeämpi juttu, kuin hellan viressä notkuminen.

        Todellakin kaupasta ostettu broitsku ja broileripasta onkin hyvää ja moni muukin einesruoka. Te einesruokien moittijat ja einesruokaa syövien haukkujat, voitte syödä vaikka kengänpohjia, sahanpuruja tai kynsiänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe