Musta raamattu

kuullut tästä

MIkä se on?

15

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -parta

      Raamatun kanssa tällä ei mitään tekemistä, mutta on sisältävinään "Mooseksen kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen kirjan - Mooseksen taika- ja henkioppi" (jos oikein muistan). Nämä on siis (muka) olleet Raamatussa tai ainakin Mooseksen kirjoittamia, mutta on otettu pois Raamatusta tai ei ole siihen hyväksytty, koska ovat liian "vahvaa" tavaraa eli on haluttu pimittää kristityiltä jne.

      Tosiasiassa "Mustalla Raamatulla" ei ole mitään tekemistä sen enempää Mooseksen kuin Raamatunkaan kanssa, vaan on sekalainen kokoelma kabbalistisesta perinteestä johdettuja ja muita loitsuja ja kirouksia. Selkokielellä sanottuna siis noituutta (jonka Raamattu yksiselitteisesti kieltää).

      Asioiden käytännöllisistä seurauksista olisi paljonkin sanottavaa... ihmistä kun kiehtoo pimeä puoli jotenkin luonnostaan ja houkutus saada ja käyttää voimaa jne... hetki sitten juuri lueskelin vanhoja Hymy-lehden numeroita 1960- ja 70-luvuilta, osuipa silmiin mm. Hypnoosi-oppaa mainos:

      "Avatkaa ovi uuteen maailmaan ja oppikaa hallitsemaan toisten ajatuksia hypnoosin avulla..."

      Tosiasia kuitenkin lienee että ihminen joka luulee käyttävänsä "voimaa" muiden ihmisten mielen manipuloimiseen ja olosuhteiden muuttamiseen, onkin itse niiden voimien sätkynukke jotka hänen välityksellä asioihin vaikuttaa eli on uhri enemmän kuin ne, joita luulee määräilevänsä.

      Ingelise Provsgaard, opettaja joka kiinnostui UFO-ilmiöistä ja ensin heilurin, sitten automaattikirjoituksen kautta sai yhteyden "avaruuden veljiin ja siskoihin" (henkioppaat = demonit), kertoo kirjassa KAUKO-OHJATTU, jonka on kirjoittanut uskoontultuaan ja vapauduttuaan henkivalloista joihin varomattomuuttaan sotkeutui, että ns. valkoinen magia ja musta magia kumpuavat samasta lähteestä.

      Kun olen henkilökohtaisesti tavannut nuoria jotka ehkä leikillään ovat pelanneet spiritismiä, lukeneet loitsuja ja sitten leikki onkin johtanut maailmaan, jossa ilmiöt ei enää ole olleet leikkiä... niin en kovasti suosittelisi tuollaisia kirjoja... kristittynä ajattelen, että miksi mennä häviäjän puolelle, kun voittajan kanssa on niin paljon mielenkiintoisempaa. :)

      Jokainen tyylillään.

      • Weihnachten

        Erittäin hyvä ja syvä vastaus! Saisiko sinulta kysyä sen Hymyn mainostaman Hypnoosioppaan nimeä ja kirjoittajaa? Lueskelen hypnoosista että olisi hyvät argumentit käytössä...

        Ei kun Hyvää Joulua sinulle, valistunut ihminen!


      • -parta
        Weihnachten kirjoitti:

        Erittäin hyvä ja syvä vastaus! Saisiko sinulta kysyä sen Hymyn mainostaman Hypnoosioppaan nimeä ja kirjoittajaa? Lueskelen hypnoosista että olisi hyvät argumentit käytössä...

        Ei kun Hyvää Joulua sinulle, valistunut ihminen!

        Erilaisten tuotteiden markkinointi eli nousukauttaan 1960-luvun aikakauslehdissä etunenässä mm. Hymy-lehti, kun kuka tahansa saattoi perustaa pienen nyrkkipajan tai toimia kotoa käsin, ja lehdissä mainostaa yhteydenotot postilokeroon... Suuri osa Box-osoitteella toimivista oli enemmän tai vähemmän huijausta, saattaa siis olla, ettei myöskään Hypnoosi-kurssi (mainoksessa ei mainitakaan sanaa OPAS, vaan KURSSI) ollut oikea kurssi ollenkaan, vaan mahdollisesti jonkun hätäisesti kirjoittama monistenippu tms. millä rahastettiin. Mainoksessa ei mainita oppaan/kurssin kirjoittajaa eikä nimeä:

        >>>>
        HYPNOOSI
        Avatkaa ovi uuteen maailmaan ja oppikaa hallitsemaan toisten ajatuksia hypnoosin avulla. Kurssi on suunniteltu niin helppotajuiseksi, että jokainen voi ohjeita noudattaen hypnotisoida jo kurssin luettuaan. Kurssin hinta 21,-. Tilaukset os. BOX 100 Pori.


      • -parta
        Weihnachten kirjoitti:

        Erittäin hyvä ja syvä vastaus! Saisiko sinulta kysyä sen Hymyn mainostaman Hypnoosioppaan nimeä ja kirjoittajaa? Lueskelen hypnoosista että olisi hyvät argumentit käytössä...

        Ei kun Hyvää Joulua sinulle, valistunut ihminen!

        Hypnoosista vielä... Hypnoosi ei ole ongelmaton, ja vaikka sitä esim. kristillisissä piireissä on liikaakin demonisoitu, mikä vie pohjaa asialliselta kritiikiltä, toinen äärilaita on hypnoosin esittäminen lääketieteenä ja hoitomuotona, vaikka - tämä on minun mielipiteeni - kyse on mielen puoskaroinnista tai ainakin sitä lähentelevästä toiminnasta.

        Voihan toki olla, että Matti Nykäsen syöksykierteen taustalla on urheiluvalmennuksessa käytetty hypnoosi/suggestio, mikä altisti nuoren ihmisen psyykettä yms. Mutta vaarana siis on että hypnoosiin jo lähtökohtaisesti kriittisesti suhtautuva sensaatiohakuisesti poimii tällaisia asioita ja vetää johtopäätöksiä jotka eivät ollenkaan pidä paikkaansa. Luultavinta on, että Nykäsen alamäki johtuu aivan muista syistä ja enemmänkin siitä, että nuoruus ja sosiaaliset suhteet uhrattiin urheilulle ja valmentamiselle, kuin valmennuksessa käytetystä hypnoosista. Tämä esimerkkinä.

        Salaliittoteorioiden luvatussa maassa Yhdysvalloissa on suurta huomiota saanut ns. Batman-ampuja James Holmesin tapaus, kun hänen väitetään tehneen iskun hypnoosissa. Tästä kerrotaan mm.:
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/11/batman-ampuja-james-holmes-kertoi.html

        En usko, että Holmes olisi hypnotisoitu murhaajaksi. Mahdollista kylläkin on että jos hän on johonkin hypnoosi- tms. istuntoon osallistunut, niin on sitä kautta joutunut henkivallan uhriksi. Etenkin jos on ollut jotakin alttiutta ennestään esim. parapsykologisten asioiden harrastamisen kautta tai mustat raamatut yms. Tässä kohtaa korostan Raamatun sanomaa, jonka mukaan varas (sielunvihollinen) on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, mutta Jeesus tuli antamaan yltäkylläisen elämän. Murhatyöt on aina epäsuorasti (synnin rikkova vaikutus turmeltuneessa maailmassa) tai suorasti (demonin valtaan joutuminen) sielunvihollisen henkivaltojen vaikutusta.

        Ja tuossa on se syy, miksi suhtaudun hypnoosiin erittäin erittäin kriittisesti, vaikka sinänsä pidän sitä neutraalina, ei demonisena menetelmänä. Menetelmän avulla voidaan saada positiivisia tuloksia, ok, eikä näissä tuloksissa tarvitse olla mitään paholaisen vaikutusta vaan kyse on yksinkertaisesti psykologiasta. On ohitettu tietoisen mielen rakennelmia ja lukkoja, ja päästy niiden ohi tai läpi operoimaan alitajunnan ja emotioiden alueille, esim. luoden sieltä käsin tunnetiloja, jotka saavat aikaan halujen ja käyttäytymisen muutosta. Voidaan myös poimia mielikuvia, muistoja ja havaintoja mitkä on unohdettu tai torjuttu. (Hypnoosia käytettiin mm. Bodomjärven murhien tutkinnassa 1960: Nils Gustafssonin ja Olavi Kivijärven hypnoosissa antamien "tietojen" perusteella jopa piirrettiin kuva mahdollisesta tekijästä.)

        Miksi hypnoosia ei pitäisi käyttää, jos menetelmä kerta on neutraali, psykologiaan perustuva? Koska se perustuu ihmisen joutumiseen tilaan, joka on hyvin lähellä esim. joogameditaation (ja mm. automaattikirjoitus) "tahdotonta, tyhjää" tilaa, missä ihmiseen voi päästä vaikuttamaan muukin kuin hypnotisoija. Ihmismieltä ei ole tarkoitettu tällaisessa tilassa operoitavaksi. Vaikka menetelmä sinänsä on neutraali, se altistaa (minun käsitykseni mukaan) voimille, jotka eivät ole neutraaleja.

        Hyvin mielenkiintoinen on entisen hindugurun Rabi Maharaj:n omaelämäkerrallinen GURUN KUOLEMA jonka hän kirjoitti tultuaan uskoon ja sanouduttuaan irti hinduismista. Kirjassa hän kertoo näkemyksensä kuinka demonit yhtä hyvin joogameditaation ja transsin kuin huumeidenkin kautta pääsevät manipuloimaan aivojen toimintaa. Tapasin Rabin 1990-luvun puolivälissä ja mm. olin hänen kanssa Huittisten kaapelitelevision suorassa lähetyksessä mihin pysähdyimme matkalla Helsingistä Poriin, kun hän Porin evankelisluterilaisen seurakunnan kutsumana tuli pitämään tilaisuutta Keski-Porin kirkkoon ja seurakuntakeskukseen.

        Hypnoosin avulla on saatu tietoja mm. henkilöiden edellisestä elämästä ja onpa olemassa "jälleensyntymisterapiaa" missä hypnoosin yms. avulla hoidetaan edellisessä elämässä syntyneitä traumoja. Kristittynä en usko jälleensyntymiseen.


      • -parta
        Weihnachten kirjoitti:

        Erittäin hyvä ja syvä vastaus! Saisiko sinulta kysyä sen Hymyn mainostaman Hypnoosioppaan nimeä ja kirjoittajaa? Lueskelen hypnoosista että olisi hyvät argumentit käytössä...

        Ei kun Hyvää Joulua sinulle, valistunut ihminen!

        Hypnoosi ja edellisten elämien muistot:
        Sen lisäksi, että ihmisestä hypnoosissa voidaan kaivaa tietoja, mitkä on torjuttu, sinne myös voidaan istuttaa ja keinotekoisesti luoda tietoja, mitkä eivät ole totta. En sano että hypnoositerapeutti niitä "tietoja" istuttaa, mutta aikaansaatu tila mahdollistaa sielunviholliselle pääsyn operoimaan mielen alueita, etenkin jos siis on okkultismin tai parapsykologian kautta jo ennestään altistumia/sidoksia näille alueille. Eikä siinä ole mitään hämmentävää, minun näkökulmastani, että hypnotisoitu pystyy kertomaan vuosisatojen takaisista tapahtumista, joista hänellä ei ole minkäänlaista omakohtaista tietoa. Minulle se ei ole todiste edellisistä elämistä ja jälleensyntymisistä, vaan osoittaa yksinkertaisesti, että sielunvihollinen - joka on ollut olemassa kautta ihmiskunnan historian - historiasta poimii asioita, ja istuttaa ne henkilön mieleen tämän omiksi - muka jälleensyntymisen kiertokulussa syntyneiksi - muistoiksi.

        Eräs tuttuni mm. toimi useita vuosia vaihtoehtoparantajana USA:ssa (kristalliterapiat, reiki) ja luuli palvelevansa Jumalaa, mutta uskoontultuaan häneltä kului vuosia niistä voimista vapautumiseen, ja itsekin läheltä seurasin tuota prosessia.

        Palsta on kirjallisuuspalsta, ja vaikka aiheena nyt onkin Musta Raamattu, en hirveän laajalti viitsi mennä näihin asioihin tässä, lopuksi sanon vain sen, että olen henkilökohtaisesti nähnyt kun riivattuja vapautuu ja tiedän, että persoonallinen paha on konkreettista todellisuutta eikä jotakin mielen lukkiutumaa tms.

        Tämä tästä... Uskoontultuani hävitin kaiken parapsykologisen kirjallisuuden ja mm. castanedalainen noituus, ja kun 2000-luvun alussa pidin antikvariaattia, myös siellä okkulttinen sekä pornokirjallisuus meni roskakoriin, mukaan lukien hypnoosikirjat. Myöhemmin olen jonkin verran kerännyt niitä kirjoja ns. tutkimuskirjastooni, muutamaan pahvilaatikkoon joita en pidä esillä. Kristillistä kirjallisuutta on kertynyt useiden tuhansien kirjojen kotikirjasto. :)


    • eräs vastaus

      kuuluu saatanan palvojien kirjoihin. näin olen ymmärtänyt. itse käytän vain kristittyjen raamattua. luen sitä ja rukoilen. siitä saa voimaa jatkaa eteenpäin ja purkaa tuntojaan jumalalle. kannattaa kokeilla.

      • oven aukaisija.

        Mustat " magiat "on helpompi tunnistaa harhaopeiksi,kuin laupiasta samarialaista esittävät sudet lampaiden vaatteissa.Vastaat ovelle koputukseen,ja siellä seisovat mies ja kaunis nainen " Herätkää lehti kädessä ".Molemmat hyvin pukeutuneita ,ja kauniisti hymyileviä.
        Hätäkello soi jossakin,nyt on oltava tosiaan varovaisia.Kutsunko heidät sisälle kotiini,vai suljenko oven ? Monet menevät ansaan,ja katuvat sitä raskaasti vuosia myöhemmin ilman yhtäkään ystävää.Sillä hetkellä olsi tarvittu Jumalan ohjausta,mutta,se ei kait ollut ajankohtaista ?


      • Kastamaton.

        Minäkin käytän erillaisia raamatunäkäännöksiä,vaikka en niitä kutsukkaan kristittyjen raamatuiksi.Raamatuissakin on virheellisiä käänöksiä,joten siinäkin on oltava varovainen,ja käytettävä järkeä,koska toisiaan sitovat raamatunlauseet eivät ole ristiriidoissa keskenään.Se ottaa vuosien tutkimisen,eikä täysin oppinutta ole maan päällä.


      • Kastamaton.
        Kastamaton. kirjoitti:

        Minäkin käytän erillaisia raamatunäkäännöksiä,vaikka en niitä kutsukkaan kristittyjen raamatuiksi.Raamatuissakin on virheellisiä käänöksiä,joten siinäkin on oltava varovainen,ja käytettävä järkeä,koska toisiaan sitovat raamatunlauseet eivät ole ristiriidoissa keskenään.Se ottaa vuosien tutkimisen,eikä täysin oppinutta ole maan päällä.

        Apostolit kirjoittivat paljon muistiin,senajan tapahtumista,mutta raamattua on senjälkeen käännetty muiden kuin tosikristittyjen aikana,ja toimesta.Pyhänhengen saaneiden kristittyjen kuoltua ei ole pyhää henkeä voitu jakaa kenellekkään kuolevaiselle,koska ei ole meillä jakajaa paikalla.Nyt meillä on pelkästään raamattu auttamassa ymmärtämään pelastus-suunnitelman hienoudet.Rukouksestakin on ohjeet.Rukoile hengessä,ja totuudessa sanoo raamattu.Kenellä meistä on pyhää henkeä,ja totuutta.Jokainen ratkaiskoot itse ?


      • -parta
        Kastamaton. kirjoitti:

        Apostolit kirjoittivat paljon muistiin,senajan tapahtumista,mutta raamattua on senjälkeen käännetty muiden kuin tosikristittyjen aikana,ja toimesta.Pyhänhengen saaneiden kristittyjen kuoltua ei ole pyhää henkeä voitu jakaa kenellekkään kuolevaiselle,koska ei ole meillä jakajaa paikalla.Nyt meillä on pelkästään raamattu auttamassa ymmärtämään pelastus-suunnitelman hienoudet.Rukouksestakin on ohjeet.Rukoile hengessä,ja totuudessa sanoo raamattu.Kenellä meistä on pyhää henkeä,ja totuutta.Jokainen ratkaiskoot itse ?

        Kenellä meistä on Pyhää Henkeä? No ei kenelläkään. Jos ei kerta "ole jakajaa paikalla". Mutta uskon kuitenkin, että Jumala jakaa Henkeään siellä missä tahtoo, eikä ole sidottu ihmisiin totuutensa välittäjänä. Nöyrä asenne Jeesuksen suhteen ja syntien anteeksiantamuksen todellisuus Hänessä ratkaisee. Sitä ei korvaa vuosien, vuosikymmentenkään Raamatun tutkimus ja käännösten vertailu, mikä tietysti on hieno ja valaiseva asia sekin.

        Monessa kohtaa voimme kyllä erehtyä, mutta pääasia on tärkein ja Jumala varmasti johtaa kotiin sen, joka Häneen (Jeesuksessa olevaan anteeksiantamukseen ja siitä avautuvaan pyhitykseen) turvaa eikä luota omaan ymmärrykseensä. Näin minä sen olen kokenut ja uskon.


    • -leuka

      Taas kerran päästiinkin uskomusten palstalle. On aina hauskaa seurata esim. "tultuaan uskoon ja sanouduttuaan irti hinduismista". Jokaisella on se ainoa oikea usko ja niitä on täällä lukemattomia. Kai Saksan natsitkin olivat syvästi uskonnollisia jumalalleen Hitlerille kun yltivät suuriin tekoihin (mm. Auschwitz).

      • -parta

        Näinhän se on... Eihän kukaan sellaiseen usko, mitä ei pidä totena.

        Se ei tarkoita, ettei totuutta (näissäkin asioissa) ole olemassa. Ja nimenomaan yhdenlainen totuus. Vai voiko totuus olla ristiriidassa itsensä kanssa? Jos on totta, että Jumalaa ei ole, niin Häntä ei ole, vaikka kaikki Häneen uskoisi. Jos taas on totta, että Jumala on, niin Hän on, vaikka kaikki Hänet kieltäisi. Yhtä totta sitten on, että Jumala on juuri sellainen kuin on, mistä seuraa, että muunlaiset Jumalan ja jumalallisuuden nimissä esitetyt uskomukset ja pelastustiet ovat false true, epätotta...

        Uskomuksista vapaata ja arvovapaata maailma ei olekaan. Uskomukset vaikuttavat myös tieteentekemiseen, niin objektiivista kuin se pyrkii olemaankin, ja tulevat kuvaan viimeistää siinä vaiheessa kun tutkimustuloksia tulkitaan ja sovelletaan.


    • -parta

      Toisinaan sekoitetaan Musta Raamattu ja Anton LaVeyn Satanic Bible (saatanallinen raamattu). Kumpikaan ei edusta saatananpalvontaa suoranaisesti mutta kummatkin (erityisesti Musta Raamattu) ovat saatananpalvojien suosiossa. Edellinen siihen sisältyvien loitsujen ja kirousten vuoksi ja jälkimmäinen koska korostaa ihmistä ja halventaa kristillistä moraalia ja uskoa.

      LaVey (kuollut 1997) edustaman satanismin ja saatananpalvonnan olennainen ero filosofisessa mielessä on, että jälkimmäinen keskittyy persoonalliseen pahaan, jonka olemassaoloon uskotaan, kun taas edellinen keskittyy ihmiseen ja niin nousee hyvän ja pahan käsitteiden yläpuolelle (mm. nietzscheläinen vaikutus). Satanismi pitää "pahaa" ja "hyvää" ihmisen luomina keinotekoisina käsitteinä ja kääntää sen, mitä yleensä pidetään pahana, ihmisen luonnolliseksi ja normaaliksi toiminnaksi ja näin ollen tavallaan hyveeksi, siis joksikin jota kuuluu tehdä. LaVeyn 1960-luvulla perustamassa saatanan kirkossa (The Church of Satan) korostettiin nautintoja pidättyvyyden sijasta ja nykyisellään sen suojissa taidetaan harjoittaa jos minkälaisia pakanallisia riittejä.

      Satanismin edustajissa on siis nykyisellään useanlaista suuntausta, mutta esimerkiksi Anton LaVey ei uskonut (ainakaan sanonut uskovansa) persoonalliseen pahaan, vaan kielsi Jumalan ja Saatanan olemassaolon.

      Kristillisestä näkökulmasta ei saatananpalvonnassa ja satanismissa pohjimmiltaan ole eroa. Tietyssä mielessä on sama, korostetaanko ihmisen (kristillisestä näkökulmasta: syntiinlangenneen ja Jumalasta eroon joutuneen) kykyjä ja mahdollisuuksia hallita ja vaikuttaa todellisuuteen esim. mielenhallinnalla, rituaalein ja "energioiden" ja/tai henkioppaiden tms. kautta vai Saatanalta "saaduin" voimin ja kyvyin. Kummassakin tapauksessa ihminen on synnin ja sen takana ja kautta vaikuttavien voimien orja. Hän ei itse käytä ja hallitse mitään vaan on pahan sitoma ja eksytetty.

      Kristillinen ajattelija C. S. Lewis sanoi jotenkin siihen tapaan, että sielunviholliselle ovat yhtä lailla mieleen ne, jotka eivät lainkaan usko yliluonnolliseen todellisuuteen ja kieltävät pahojen henkien olemassaolon, kuin ne, jotka ovat sairaalloisen kiinnostuneita yliluonnollisista voimista.

      Kumpikin suuntaus (ateismi ja taikuus/noituus) on kristillisen uskon vastainen ja harhaanjohtava.

      Anton Laveyn ja satanismin henkisinä oppi-isinä ja äiteinä voitaneen pitää teosofisen liikkeen varhaisia vaikuttajia mm. Madame Blavatsky. Nämä suurimmalta osaltaan kyllä uskoivat persoonalliseen olentoon, jota kristinuskossa nimitetään Saatanaksi, mutta sanoivat kristinuskon vääristäneen asian ja että "todellisuudessa" Lucifer edelleen on valontuoja. Tämä puoli teosofian juurissa on usein unohdettu. Satanismin ja teosofian (joka korostaa että totuus on uskontoja suurempi ja että jumalallista viisautta löytyy kaikista uskonnoista ja pyrkii yhdistämään ne) yhteinen piirre on ainakin se, että korostetaan ihmistä, ihmisen kehittymistä, voimaa ja kykyä. Satanismissa ihmisen ns. eläimellisyyttä ja teosofiassa jumalallisuutta. Kummassakaan ei tarvita Vapahtajaa, koska "totuus on ihmisessä itsessään ja hänen pitää vain oivaltaa se".

      Teosofialla ei ole yhtä yhteistä oppirakennelmaa, mutta olennaista on usko jälleensyntymiseen ja karman lakiin, myös astrologiaan. Teosofia onkin eräänlainen hinduismin jatke ja sen länsimainen muunnos. Hinduismin ja buddhismin lisäksi teosofiassa poimitaan "kristillisiä" vaikutteita, mutta ne totta kai tulkitaan teosofisesti. Esimerkiksi Jeesuksen sanojen "Minä olen tie, totuus ja elämä" kerrotaan tarkoittavan: "Minä (ihmisen syvin olemus) on tie, totuus ja elämä". Aatteelliselta pohjaltaan liike on siis lähellä satamismia, jossa ihminen itse on oma jumalansa.

      • -parta

        Wikipedian "tiedoissa" törmää harmillisen usein virheisiin, ihan asiavirheisiinkin, vielä harmillisempaa on jos niitä ei tiedä virheiksi vaan ottaa vastaan faktoina. Nämä kuitenkin lienevät korrektia asiatietoa, joten kiitos linkeistä.!

        Korjausta antamaani infoon löytyy ainakin:
        "Mooseksen kuudes ja seitsemäs kirja" (Musta raamattu)

        Ei siis Mooseksen kuudes, seitsemäs ja kahdeksas kirja niin kuin muistin.

        Keskustelupalstalla tulee lipsahduksia niin kuin normaalissakin keskustelussa, yksi virhe minkä tekstissäni heti huomasin on tuo taiteilijanimeä Olliver Hawk käyttänyt hypnotisoija/mentalisti, ei siis Oliver Hawk niin kuin kirjoitin vaan Olliver. Nopeasti kun kirjoittaa niin näitä sattuu...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe