Jälleen yksi teiniraskaus?

Teinimamma?

Olen 16 vuotias tyttö ja olen kuukautisten loputtua 3 viikonloppua peräkkäin harrastanut suojaamatonta seksiä erään pojan kanssa. Nyt olen huomannut että rintani ovat hieman turvonneet ja nännit tummuneet. Alavatsalla on kummallinen tunne ja kipuja, huomasin että tunnen silloin tällöin pientä "nipistelyä" munasarjoissa(?) kuin joku nipistelisi hennosti sisältäni, tunne on uusi minulle. Lisäksi kauheaa närästystä kokoajan joka ei siis ole normaalia itselleni. join yksipäivä pari siideriä ja aamulla kamala darra vaikka normaalisti siitä ei olisi mitään tullut. Mitä luulette.. Onko syytä huolestua :( toivon nopeita vastauksia!

7

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huooooooooh

      Tee testi, saatat hyvinkin olla.
      Saat kyllä abortin, teiniäidiksi ei le pakko ruveta.
      Anteksi ilkeyteni, mutta jos ei tajua että suojaamattomattasta yhdynnästä voi tulla raskaaksi, ei varmaan tajjua paljon mitään lapsen hoidostakaan.

    • ..........

      Kyllähän tuo raskaus on täysin mahdollinen. Nyt sitten testiä tekemään. Edellinen puhui abortista, mutta kyllähän vaihtoehtoja on muitakin. Adoptioon antamista ei monikaan harkitse tässä maassa, mutta adoptiojonossa olisi paljon halukkaita pariskuntia. Myös jos lapsen haluaa pitää, teiniäideille on kyllä useita tukimuotoja ainakin isommissa kaupungeissa.

    • Samasaatilanteessa (:

      Moikka! (: oon vähä samassa tilanteessa ku sä, paitsi et tiedän et oon raskaana... mietin eka et mitä teen ja olin iha paniikis, mut päätin pitää sen vauvan. Mun kaverit ja perhe pitää mua iha hulluna, mut jos vaihtoehot on säästää tai tuhota uusi alkava elämä, nii tottakai säästän sen. :) Oon lukios mut saan pidettyyn välivuoden sielt, eli mun vauvan pitäis syntyy kesäkuus nii oon koulus kesälomaan asti (jos vaa pystyn) ja sit pidän seuraavan vuoden välivuotena. Ja okei tää kuulostaa kyl vähä kauheelt, mun omastki mielest, mut laitan sen mun pikkusen sitten 1-vuotiaan hoitoon, et pääsen ite jatkaa kans kouluu. Ellei sen lapsen isä sit jäis hoitaa sitä sen jälkeen ku meen ite kouluun, mikä ois parempaa ku mahtavaa! (: Plus sain kuulla et nuorille äideille on omii tukiryhmii ja muutenki jos on epävarma olo nii sua autetaan kyl! Oon ite vaa onnellinen (ainaki viel täs vaiheessa) ja ainaki viel täs vaihees sen lapsen isäki on pysyny kuviois ja tukenu mua. :) (Toivottavasti pysyy kuvios loppuun asti! :)) Mut hei toivon kaikkee hyvää sulle ja mieti tarkkaa et mikä on paras vaihtoehto sulle! Tää on paras mulle ja tiedän et pystyn huolehtii pienestä lapsesta. Ja oon ite kans 16, täytän ens vuon 17. (:

      • ........

        Tuli mieleeni, että sähän voit tehdä loput lukiosta aikuispuolella, jossa pakollisia kursseja on huomattavasti vähemmän eli siellä skipataan taiteelliset ja liikunnalliset aineet. Saat silti päästötodistuksen, ja voit osallistua kirjoituksiin. Ja sulle jää enemmän aikaa olla lapsen kanssa.


      • samassa tilanteessa (:
        ........ kirjoitti:

        Tuli mieleeni, että sähän voit tehdä loput lukiosta aikuispuolella, jossa pakollisia kursseja on huomattavasti vähemmän eli siellä skipataan taiteelliset ja liikunnalliset aineet. Saat silti päästötodistuksen, ja voit osallistua kirjoituksiin. Ja sulle jää enemmän aikaa olla lapsen kanssa.

        No itseasiassa oon ilmasutaidon lukiossa ja haluun suorittaa siel mun koko lukion. Muuten toi ois ollu iha hyvä vaihtoehto ja varmasti on muitakin aatellen! (:


    • Teinimamma?

      Kiitos kun ootte vastaillu vaikka vasta tänään tämän kirjoitin tänne! Tosiaan lisääki oireita on ilmaantunu, mun nännit on yhtäkkiä niin kipeät että ei koskemaan pysty ja järkyttävä pissahätä jatkuvasti! Myös valkovuotoa aika ripeästi.

    • saaraseksiäsaa

      Abortti kannattaa aina ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe