Groupon matkan maksu

käytännön kysymys

Miten matkan tilaus käytännössä menee, luin että maksun jälkeen varataan matka ja jokaisella lähtijällä tulee olla oma groupon lahjakortti, voiko käydä niin että seurue ei pääsekään samaan aikaan..ja osoite oli Hesassa, omko siellä joku toimisto missä voi käydä?

16

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmatpäivät

      Asiat hoituu netin kautta, ei muuten. Ja kyllä, voi käydä niinkin ettei paikkoja riitä kaikille, lahjakorttejahan voi ostaa mielinmäärin, niillä ei ole mitään tekemistä paikkojen määrän kanssa. Halpuus perustuu juuri siihen, ettei kaikki aina mene ihan just niin kuin oli ajateltu. Mikäli varmuutta ja laatua haluat, osta matkasi muualta.

    • Tiini44

      Kun varasimme matkan Grouponilta, oli valittava jo lahjakorttia ostaessa ajankohta, jolloin matkalle haluaa lähteä. Sen näki, kuinka monta lahjakorttia kyseiselle ajankohdalle on vielä jäljellä. Sen jälkeen kun lahjakortit oli ostanut, mentiin varaamaan matka matkanjärjestäjältä ja koko porukalle varasin samalla kerralla, majoitumme samassa huoneessa. Varaukseen vielä maininta samassa huoneessa majoittumisesta.

      • Luupääpalttu

        Oliko teillä mikä sivu kun varasitte? Tuolla grouponin sivulla on nyt tuo tarjous pohjois-kyprokselle mutta tuo varaussivu sisältää vain matkustajien tietooaikan ja alas voi heittää jotain kommenttia mutta missään ei ollut mainintaa hotellin valitsemisesta :-/ tuossa tarjouksessa on kolme hotellia.


      • diilimatkailija
        Luupääpalttu kirjoitti:

        Oliko teillä mikä sivu kun varasitte? Tuolla grouponin sivulla on nyt tuo tarjous pohjois-kyprokselle mutta tuo varaussivu sisältää vain matkustajien tietooaikan ja alas voi heittää jotain kommenttia mutta missään ei ollut mainintaa hotellin valitsemisesta :-/ tuossa tarjouksessa on kolme hotellia.

        Hotellia ei valitse asiakas vaan matkanjärjestäjä. Mielestäni grouponin sivulla luki, että jokin seuraavista vaihtoehdoista varaustilanteen mukaan... Kommenttiosioon tietysti voi kirjoittaa hotellitoivomuksen, mutta tuskin sitä juurikaan huomioidaan.


    • Huijarifirma

      Olette menettäneet rahalla Grouponile, onneksi olkoon! Ota mikä vaan varaus, niin muuttavat sen varmaan, jotta olet aiva sekaisin aikatauluista. Täysi Huijarifitrma

      • Clubsimena 21.2

        Lähdemme 21.2 lähtö aamulla 10.00 Club Simenaan tai ainakin pitäisi? Jouduin vaihtamaan sp osoitteen ja vasta eilen huomasin lähettää uuden osoitteen Go-int. :lle.
        Onko jollain muuttunut tämä matka?


      • Omppu!
        Clubsimena 21.2 kirjoitti:

        Lähdemme 21.2 lähtö aamulla 10.00 Club Simenaan tai ainakin pitäisi? Jouduin vaihtamaan sp osoitteen ja vasta eilen huomasin lähettää uuden osoitteen Go-int. :lle.
        Onko jollain muuttunut tämä matka?

        Toivottavasti olet tuolloin vielä lähdössä.. tuntuu olevan niin, että kaikki noina päivinä ja lähiviikkoina matkustavat on saaneet uudet muutosliput, joissa on kaikki matkan yksityiskohdat muutettu; lentoyhtiö, lentoajat/päivät, majoitus/ateriat kadonneet tai muuttuneet huokommiksi sekä lentokenttäkuljetukset muuttuneet vain yksisuuntaisiksi.. Kannattaa tarkistaa! Meitä on jo melkoinen joukko kenen matkat eivät ole enää sitä mitä on maksettu!


    • Lomalaiset

      Täällä myös huhtikuun all inclusive-reissun varanneet. Eilen tuli vahvistus, jossa hotelli ei mikään tarjouksessa olleista vaihtoehdoista, all inclusive muuttunut aamiaiseksi, matkatavaramaksut väärin ja lentokenttäkuljetus vain paluumatkalle. Taidan yrittää soittaa Grouponille huomenna. GO:lle reklamointi hieman hankalaa huonon englanninkielen vuoksi. Joten, te jotka sinne kirjoittelette/soittelette, olisi kiva jos huomauttaisitte, että tarkistaisivat muidenkin tälle keväälle Grouponin matkan ostaneiden tilausvahvistukset ja lähettäisivät uudet korjatut vahvistukset ilman, että jokaisen pitää erikseen olla yhteydessä. Saman tyylisiä virheitä/puutteita näyttää olevan nyt tosi monella.

      • Omppu!

        Lomalaiset: minä mainitsin juuri eilisessä, toisessa yhteydenotossani GO:lle että tarkistavat asiakkailleen lähettämiään lipputietoja, sillä meitä on todella monia, kenelle heiltä on lähetetty 'lippupäivityksinä' ihan vääränlaisia matkalippuja. Ootellaan, mitä vastaavat..


    • Lomalaiset

      Omppu! Kiitos todella paljon. Odotellaan, mitä tapahtuu, vai meneekö vielä huonompaan suuntaan. Meillä oli sentään matkustajien nimet ja matkapäivät oikein, kaikilla ei nekään. Muuten, pitäisikö siinä tilausvahvistuksessa olla myös syntymäajat, meillä ei ollut kuin nimet? Joku nimittäin kirjoitti, että syntymäajat oli väärin....

      • Lippo

        Matka p-Kyprokselle 29.3-5.4.2015...
        Lentoaikataulut muuttunut jo kahdesti..Otimme yhteys lennot Oulusta jotka sopivat em.aikatauluihin! Nyt tuli uusi vahvistus ja uudet lentoaikataulut,jotka eivät passaa alkuunkaa alkuperäiseen suunnitelmaan,lennot maksettu ja varattu... Todella syvältä!
        Onko kellään samallaisia ongelmia jatkolentojen suhteen???
        Eipä ole koskaan käynyt näin ,vaikka paljon matkusteltu!
        Pitääpä huomenna alkaa selvittään.


      • Evgueni

        Heip! Miten nopeasti matkaliput tulee sähköpostiin? 2 viikkoa kulunut jo siitä kun lahjakortit maksettiin...


      • syksyllämatkattiin

        Meillä kesti noin 6 viikkoa


    • fgbdf

      Itse kysyisin, kun tein varauksen Go internationalin sivuilla, siinähän kysytään security codea ja minä taisin laittaa sen lahjakortin koodin, lahjakortit on liitteenä. Meneeköhän homma ihan mönkään vai onko toivo vielä menetetty?

    • Lomalaiset

      Heips jälleen. Soittelin Grouponille, tosi avulias nuorimies vastasi. Oli tietoinen jo ongelmista ja kuunteli minua monta minuuttia. Tarkisti mitä olimme varanneet/ostaneet ja oli yhtä mieltä kanssani, että ko. maksua vastaan pitää saada 5 tähden hotelli All Inclusive-paketilla ja lentokenttäkuljetukset meno-paluu. Heidän selvitystiiminsä hoitaa asiaa kiivaasti. Kirjasi valitukseni ylös ja lupasi heiltä viestiä s-postitse heti kun saavat selvityksiä GO:lta. Totesi, että viikonlopun aikana sattunut jokin iso moka Norjan päässä. Joten voidaan kai nyt odotella rauhassa ja ellei mitään kuulu pariin päivään, niin soitelkaa muutkin viimeistään silloin Grouponille Helsinkiin.

    • maksakaa

      Voihan vitalis!

      "Totesi, että viikonlopun aikana sattunut jokin iso moka Norjan päässä. Joten voidaan kai nyt odotella rauhassa ja ellei mitään kuulu pariin päivään, niin soitelkaa muutkin viimeistään silloin Grouponille Helsinkiin."

      - Lentoajat muuttuu
      - hotelli muuttuu
      - Board Basis muuttuu(all inclusive)

      Hah, mitä paskaa
      Groupon sanoo,että ottakaa yhteyttä Go Internatioaliin
      - olen ottanut yhteyttä Grouponiin ja Go Internatioaliin
      - Norjasta lupaavat rahat takaisin (Tottakai,kun eivät pysty lupauksiin)
      - Groupon ei vastaa mitään


      Älkää ostako mitäänn Grouponilta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe