kingi

tersrar

Voi juma....eikö enää yhtään surkeampaa ohjelmaa voida prime timeen laittaa. Noi ämmät esittelee vaan itteään ja siinä se sit onkin, huumoria ei ole, musiikista puhumattakaan.

58

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi surkeus

      Sanoppa muuta! Ja miksi tuon Armi Toivasen pitää joka roolissa säkättää niin ettei siitä saa mitään selvää. Eikö hän muuta osaa?

      • ap,pa

        Juu, jos katsoo ihan mitä tahansa armin juttua niin aina sama rooli päällä, jopa siinä kaappari-elokuvassakin bimborooli päällä.


      • Ainoa tapako

        Toivanen ajattelee sketsihahmoille kuuluvan tälläisen, nopean tavan puhua papattamalla ja epäselvästi. Se on hänen mielestään ainoa tapa olla koominen.
        Jo aikoinaan tämä papatus, mukaanlukien kovaäänisyys oli Speden ja Loirin käsitys komiikasta ja sketsihahmoista.


      • miirja

        Olen myös kyllästynyt tuohon Toivaseen.Mutta Ari Vatasta kyllä katselee ja Jani Pesonen oli kyllä seksy tyyppi.Oli suosikkini..


    • Benna

      Luulin, että "2 Girls 1 Cup" edusti sitä syvintä kuilua, johon mikään sivilisaatio voi upota. Olin väärässä.

    • Pa*kaa

      Ihan käsittämättömän huono! Ei naurata yhtään, jopa ne oikean idolsin huonoimmat osallistujat on sentään oikeasti hauskoja. Tässä mukahauskassa ei ole mitään hauskaa. Onneksi ei tarvitse katsoa

    • anarkomarko

      ihme maan pulustajat, jotka suuttuu jonku kankaan palaisen tallomisesta.

    • m441

      Olen aina ollut sitä mieltä että näyttelijät ja musiikki ei ole hyvä yhdistelmä. Tulipa tänään taas tämä todettua.

    • Venividivicijoo

      Ei jatkoon! Huono oli ja pettynyt olo kotikatsomolla.

      • venividivicijoo

        Ja sitä Suomen lippua ei tallota! Edes huumorimielessä.


      • tyrmistynyt
        venividivicijoo kirjoitti:

        Ja sitä Suomen lippua ei tallota! Edes huumorimielessä.

        Ei todellakaan Suomen lippua saa kohdella noin epäkunnioittavasti. Hirviniemelle rangaistus tästä.


    • liian pitkälle

      26.5.1978/380
      Suomenlaki:
      8 §

      Joka julkisesti turmelee Suomen lipun tai käyttää sitä epäkunnioittavasti taikka luvattomasti ottaa paikaltaan yleisesti nähtäville asetetun Suomen lipun, on tuomittava Suomen lipun häpäisemisestä sakkoon. (21.4.1995/588)

      • luglug

        Turha paskalaki, ihan niinkun jumalanpilkkalakikin. Kun tehdään lakeja niin otetaan se kukkahattu pois päästä ja annetaan ihmisten elää ellei ne satuta ketään okei?


      • Suomalaiset...

        Paitsi se ei ollut Suomen lippu,ei sinnepäinkään!


    • Olipa heikko esitys

      Noin 5 minuuttia riitti, sitten vaihtui kanava. Tää on kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Jaa että miten voi arvostella kun ei katsonut koko ohjelmaa? Mutta eikö se ole aivan kohtuuton vaatimus että pitäisi vielä katsoakin, kun ohjelma on täyttä sitä itseään. Sitäpaitsi kyllä 5 min otos riitti vallan hyvin. Paska on paskaa, ei siittä muutu.

      • Mosse Moilanen

        Kannatti nyt sitten viiden minuutin perusteella tehdä johtopäätös 1,5 tuntia kestävästä ohjelmasta ja sen ekasta jaksosta. Oisit nyt kattonu ees ekat puol tuntia, niin oisit saanut kattavamman näkemyksen.
        Ihme itkemistä.


    • Aku aikuiseksi

      Hirviniemi yrittää epätoivoisesti pysyä kansan suosiossa. Tuskin mauttomat temput tähän jää.

    • Pettynyt jo useasti!

      Kingi!

      Ohjelma oli kaikkien aikojen pohjanoteeraus! Enpä muista milloin olisin nähnyt noin mautonta ja surkeaa ohjelmaa. Piti katsoa enissmäinen jaksi läpi vain sen takia kuinka huonoksi viihdeohjelma voi mennä ja tulihan sieltä Akun talloma Suomen Lippu! Häpeäisitte!
      Eikö teillä ole edes kanttia kertoa asiakkaittenne suuttumuksesta verkkosivuillanne. Itsehän olette paskanne luonneet! Facebook sivuja ilmeisesti sensuroitte kun sieltä ei negatiiviata palautetta löydy. No onneksi Suomi24, Vauvat, Kaks , iltalehti ja Iltasanomat julkaisevat jotain kirjoituksia TEIDÄN SUURESTA MOKASTA!

      Aliarviotte nyt kyllä pahasti Suomalaisen TV-n katsojan pahimmankertaisesti.

      Olisin ollut menossa ostamaan Gigantista TV:n mutta kun se on pääsponsorina ohjelmassa jota ei olisi missään tapauksessa pitänyt lähettää....Tv:n oston siirrän muuhun paikkaan!

      MTV3 ei ole ilmeisesti olemassa minkäänlaista ennakkosensuuria? Milloin Subilla juontajat pomppivat kännissä suorassa lähetyksessa, ja AVA:n Sokkohäät ja nyt tämä Kingi floppi.
      Ei taida Maikkarin pöllöillä olla munat hyvin uunissa!

      Ja kiva että kohta alkaa taas näiden MTV3 kalustoon kuuluvien uusia ohjelmia pöyrimään TV:ssä! HALOO! Eikö ketään muita ole???

      Tommi... entinen MTV3 katsoja!

    • King Kongo

      MTV3 = Samaa pskaa vuodesta toiseen

    • 2154467

      Hirviniemi on niin surkea näyttelijä ettei sitä oteta muuhun kuin tällaisiin surkeisiin ohjelmiin. Se ei pääse näyttelemään elokuviin tai teatteriin kun on niin huono yhden ilmeen näyttelijä. Tämä lipun häpäisy oli kaiken huippu. Kyllä maikkarilla menee huonosti ja taito rakentaa viihdyttäviä ohjlemia on todella ala-arvoista. Tästä osoitus Hirviniemeä joka toisessa ohjelmassa ja loput ohjelmat korvataan yksi-ilmeisellä Riku Niemisellä. Kaiken kruunaa ärsyttävä Krista Kosonen joka luulee olevansa hyväkin näyttelijä ja hyvinkin hauskan hauska.
      Alapääjutut näyttävät kovasti kiinnostavan Kososta ja Hirviniemeä, hankkisivat seksielämän ettei jutuissa koko ajan alapääjuttuja.
      En tähän astikaan ole pitänyt MTV: n kanavia juurikaan tasokkaana, mutta tämä alkaa jo riittää näiden kanavien ala-arvoisesta tasosta: Sub:n surkea ohjelmatarjonta, viihdejuontajat heiluvat kännissä ja toisella kanavalla häpäistään kaikkea mahdollista lipusta mielenterveyden kanssa tasapainoilevien ihmisten kustannuksella. Ja tämäkö Kingi on sitten sitä älykästä huumoria? Ilmeisesti Hirviniemi kun on käynyt ihmettelemässä ja pilkkaamassa kaikki maailman kansat ja ihmiset, on sitten hevosen tai lampaan kanssa seuraavassa Kingin jaksossa. En katso enää mitään kanavaa mitä MTV:n konserniin kuuluu.

    • Ketä laki koskee

      Ihmettelen ellei Suomen laki koske tässä lippuasiassa Mtv kanavaa ja Hirviniemeä.
      Ihmettelen, jos tämä painetaan villaisella.
      Miltä tuntui veteraaneista katsella ja kuulla tälläisestä? Nyt mielestäni hyvän maun raja ylittyi. Jos tälle tielle lähdetään, ei millään ole enää väliä.

      • A.H.

        Hirviniemi on Hirviniemi. Onneton örvelö. Mitä muuta sellaiselta voi odottaa?

        Kyllä lain täytyy koskea yhtä lailla surkeita TV-show-juttujakin. Tuskin mä voisin suorassa TV-showssa pahoinpidellä jotain ja välttää rangaistuksen vain sanomalla, että mukilointi kuului esitykseni ideaan.


      • Suomalaisetjamuslimit

        Otan jonku rievun,laitan siihen vähän väriä,mitoilla ei väliä = Suomen lippu? Nyt herätys toopet! Hirviniemi saa mitää sanktiota kun ei ole syytä sellaiseen ;)


    • säälittävää parkumis

      Kingi oli hyvä, nauroin vedet silmissä. Vaihtakaa te ykstotiset, mielensä pahoittajat kanavaa. Katsokaa vaikka vain elämää ohjelmaa ja itkekää muiden mukana kun joku määkii siellä.

      • Pahalta näyttää

        Jos nauroit vedet silmissä katsoessasi Kingiä, niin voit hyvin jättää ne aamupillerit ottamata. Muuten siinä käy niin, että kohta alat nauramaan vedet silmissä jopa uutisia katsoessasi.


      • säälittävää parkumis
        Pahalta näyttää kirjoitti:

        Jos nauroit vedet silmissä katsoessasi Kingiä, niin voit hyvin jättää ne aamupillerit ottamata. Muuten siinä käy niin, että kohta alat nauramaan vedet silmissä jopa uutisia katsoessasi.

        Jos tässä maassa on paljonkin kaltaisiasi ihmisiä, niin ei toden totta naurata. Tsekkaa tästä edes turhapuron leffoja, ne vitsit menee varmaan paremmin perille.
        Hyvää talven jatkoa vaan.


      • Härski Hartikainen

        Naulan kantaan!


    • tyytyväinentäti

      10 min. katsoin Kingia, surkeaksi totesin ja menin tyytyväisenä ylen1-kanavalle katsomaan jakson laatubrittisarjaa Scott & Baileytä. Onneksi on kanavia mistä valita!

      • Mut hei

        No eiköhän löydy joukko, jotka eivät tykkää yhtään Scott & Baileysta.
        Katsoppas kun noita televisio-ohjelmia tehdään silleen, että vähän niin kuin jokaiselle olisi jotain. Jos jotkut eivät pidä jostakin, niin he voivat katsella jotain toisenlaista ohjelmaa. Lapsillekin näytetään Pikku Kakkosta ja varttuneemmille vaikkapa sisustusohjelmaa.
        Sitten on se että aikansa kutakin, joten jossakin vaiheessa jokin loppuu kokonaan. Näin kävi esim. 1980-luvun sarjalle Kate ja Alley, että ei mitään nyt sentään loputtomiin joudu katselee. Tämä sääntö ei toteudu tietenkään Kauniiden ja rohkeiden kohdalla, ja toistaiseksi näyttäisi muutaman muunkin kohdalla olevan sama homma.


    • pilkka omaan nilkkaa

      Oli kyllä hyvä etenkin Armi on tosi hyvä. Akulla oli ajankohtainen aihe ja siitä suuttuneiden ei kannata tuomita muslimiterroristeja

    • tv-verotuote

      Katsoin joskus yhden jakson putous-ohjelmaa ja se riitti, sen koommin en ole katsonut näitä myöhempiä ja näitä kommentteja lukiessa olen tyytyväinen etten ole katsonut. Mitä järkeä on laittaa joku Hirviniemi jokaikiseen ohjelmaan naamaansa vääntelemään. Muutahan hän ei osaa, ja kovasti ihmetyttää kuinka monta sarjaa eri nimellä tehdään, -sama naamanvääntelyteema kaikissa.
      Taitaa olla tämä Hirviniemi pestattu kanavaltakarkottajaksi - jotta saadaan myytyä kaikille joku maksullinen kanava!
      Ehkäpä siirryn radion kuunteluun....

      • ämteeveefucked

        "Taitaa olla tämä Hirviniemi pestattu kanavaltakarkottajaksi "

        Hyvin on toiminut, pariin vuoteen en ole MTV3:n ohjelmia katsonut, enkä katso ennen kuin se "pelle" siirtyy muualle munaamaan.


    • mat sano

      Taas nähtiin Hirviniemen "ammattitaito". Miehestä ei ole enää kuin alapään vitsien heittoon, kun taidot eivät anna lahjoja mihinkään muuhun. Muka Suomen hauskin mies. Pelkkä naama jo äörsyttä vaikka turpa pysyisi kiinni.Typerä muutenkin koko ohjelma.
      Ja sitten tämä Rabbit filmsin tuottajan, mikä vidun Patarakka nyt olikaan, kommentit: kai siellä tuotantopuolellakin pitäisi olla edes yksi aikuinen. Viihteen ja taiteen varjolla hänen mielestään voi tehdä kaikkea.

      Samaa kuraa ja sontaa eri nimellä. Miten Holma lähti tällaiseen? Ryvettyy mies ennen aikojaan.

      Lopettakaa tämä paska ohjema tai siirtäkää katseluaika yöllä kello kolmeen.

      • pkzcozickjkl

        Juuri niin! Akulla AINA samanlainen rooli, kaksimielisiä viljelevä hahmo.
        Marja Tyrni, Harjakainen, Pastori Luttinen, Samppa Linna...
        EI NAURATA enää.


    • Lopettakaa jo!!!

      Aku Hirviniemen ja vaimonsa tunkeminen joka ohjelmaan, on ihan uskomatonta! Parhaana iltana nämä pärstät useammassa ohjelmassa virnistelemässä! Ovat niin kuluneita lärviä, että kanava vaihtuu heti, kun jompi kumpi sinne ilmestyy!!

      • Häh?

        Anteeksi, mutta mä kun kattelen niin vähän telkkarii, niin missä ohjelmassa näkyy Hirviniemen vaimo? On päässyt menee ohi.


      • lLpo
        Häh? kirjoitti:

        Anteeksi, mutta mä kun kattelen niin vähän telkkarii, niin missä ohjelmassa näkyy Hirviniemen vaimo? On päässyt menee ohi.

        Jos et Niina Lahtista tiedä niin taidat olla radiokansaa.


    • Kyllästyny myös!!

      Suuna päänä irvistelee joka ohjelmassa! Joutaisi oikeesti Akun kanssa jo oikeisiin töihin, pois jo julkisuudesta!!

    • erwe534ter

      Eikös nämä sketsihahmot jo nähty aikoinaan Putouksessa? Miksi niille piti nyt tehdä oma laulukilpailu? Näyttelijä taso on saman toistoa, sketsihahmot viljelevät samaa mitä ollaan jo nähty. Kingi ei ole antanut yhtään mitään uutta, vaan samaa toistetaan kaksimielisillä jutuilla ja halvennetaan mahdollisimman paljon vähemmistöjä ja psyykkisesti sairaita ym. Hirviniemellä noussut "hieman" julkisuus päähän ja luulee että hän voi tehdä mitä huvittaa ja että kaikki hänen vitsinsä/hahmonsa ovat hauskoja, mutta näin ei ole: Hirviniemi on huono näyttelijä joka turvautuu yhteen samaa konseptiin, eli alatyylisten juttujen viljelyyn. Kaikki hänen sketsihahmonsa ovat oikeastaan pieniä variaatioita edellisistä, alapäähuumoria viljeleviä, muuta kun hän ei osaa. Ymmärtäisi poika ettei hän ole hyvä näyttelijä, eikä koomikko vaan keskinkertaisen kesäteatterin harrastelijanäyttelijän tasoa. Ehkä poikaa on ottanut päähän kun parempiakin koomikkoja ja näyttelijöitä loytyy ihan perus stand-up-komiikasta ja se ettei hänellä ole tarvittavia lahjoja noista hyvien näyttelijöiden tasolle.
      Samaa voisi sanoa Kososesta. Luulee olevansa hauska mutta kun ei ole. Ja mitä tähän Hirviniemen vaimoon tulee niin ärsyttävyys on huipussaan kun hän alkaa selittää jotain änkyttäen ja määkien.

      Muutenkin koko Kingin porukka alkaa olla jo nähty ja se on ollut sitä jo useamman vuoden ajan. Olisivat lopettaneet ajoissa Putouksen tekemisen ja siirtyneet johonkin muihin projekteihin. Voihan se olla niin ettei tuon tason näyttelijät pääsekään muuhun kuin ala-arvoiseen viihdeohjelmaan jossa kierrätetään kaikki mahdollinen uudestaan. Koko Kingin konsepti osoittaa että ammattitaito ja sen taso on ala-arvoista. Olisiko Petteri Summasesta ollut pelastajaksi, en tiedä mutta Summasen kohdalla voi sanoa että ymmärsi lopettaa aikanaan ajoissa ja keskittyä muuhun. Julmahuvin jälkeen Isänmaan toivot ja se että nämä ohjelmat ymmärrettiin lopettaa ajoissa.

      Kaiken kaikkiaan Kingi on huono ohjelma joka ei anna mitään uutta. Tämän Kingin tarkoituksena on kait nyt sitten tarkoitus tehdä jotain radikaalia että saadaan uutiskynnys ylitettyä ja tuo polku on mahdollisimman väärä. Näitä Kingin näyttelijöitä en pidä ammattitaitoisina näyttelijöinä enkä arvosta heitä ammattinsa puolesta juurikaan. Tulossa on monta hyvää näyttelijää jonossa aina Justimuksista ja muista lähtien ja luulenpa että nämä Kingin tasoiset kuluneet näyttelijät päätyvät kohta uutisankkureiksi tai radioon juontamaan jotain aamushowta.

    • Kyl ei jaksa alkaa

      Kyllähän tämä Kingi on parempi kuin Putous. Alkuun harkitsin, että katsoisin sitä 1000 ja yksi Rikua, mutta sitten kun tulikin mainos, missä oli se Saijonarasta, niin päätin jättää katsomatta.
      Kyllä se Saijonaaras on niin rasittava Rikun sketsihahmo, että ei sitä jaksa katella, ei vaikka olis ainoastaan 10 sekunnin annos tota. Huh huh.
      Sitä jos meinais katsoa, pitäis vetää ensteks sellanen määrä viinaa kurkusta alas että muuttuis itekin Rikun esittämäksi sketsihahmoksi.
      Sellanen taas ei sovi tämmöselle raittiille miehelle.

    • FenderIbanezGipson

      Kyllä Kingi täyttää paikkansa viihde-ohjelmana.. biisit on covereita ja hahmotkin...
      Mutta.. mikä Juicen biisi on alun alun jinglenä ja lopussa?... Popedakin joskus...

    • side on stage

      Elämässä....

    • 543654646

      Missä suomalainen älykäs huumori? Kingi ei ainakaan sitä ole. Jopa Manitbois ja Pulttibois älykkäämpää huumoria.

    • ensi lauantaina taas

      Mielestäni Kingi on parempi kuin Putous oli. En ensin meinannut edes alkaa katsomaan, kun harvemmin on telsu kolmosella Mutta pitihän se eka jakso katsoa sitten uusintana, kun siitä niin kova haloo nousi. Että sikäli onnistunut mainostemppu. Toinen jakso katsottiin myös ja kyllä naurettiin. Eipä telkusta tällä haavaa parempaakaan suomalaista viihdeohjelmaa tule.

      Aku kyllä venyy moniin taitaviin suorituksiin. Armi Toivanen taas on vähän turhan samanlainen joka roolissa: puhuu nopeasti ja huitoo.

    • juu ei

      Heh heh. Nopeastipa se Martti Alanen alkoi tökkiä. Oli se alkuun huvittava, mutta toi viime lauantainen Martin esitys sekoitti pakan.
      Jos ei tämän iltainen Martin esitys oo parempi kuin viikontakainen floppi, niin mun puolesta Martti joutaa kisasta ulos.
      Alan peukuttaa Hippu Kylbergiä. Ne sen bimbokaverit on hauskoja.

      • Terijoki rules

        Tsiisun Nieminen rules :) Aku pelas itsensä ulos väärällä hahmon valinnalla. Otti kaveri riskin pilkkaamalla Suomen lippua ja Veteraaneita aikana jolloin naapurin putinki huohottaa niskaan.


    • hurahuhahhei

      Siis aikuiset leikkimässä pukuleikkejä - tai esiintymsleikkejä!! Siinäpä suomalaista laatuviihdettä ja oikein alapäähuumorilla höystettynä!! Kannattaisi miettiä kanavan johdossa organisaatiomuutosta tai jotain saneerausta sillä kuka ammattitaitoinen ohjelmapäällikkö tällaista suosii?? Meidän lapset saisi ilmaiseksi esiintymään Hirvinaamana tai Kuustosina .....tosin se mauton huumori ehkä jäisi vähemmälle.

      Joku aiempi kirjoittaja mainitsi että kyllästyttää tuo Hirviniemen perheen mukanaolo joka ohjelmassa. No, mites Kuustosen perheen sitten?? Mikko mukahauska-Kuustonen alkaa olla myös joka hemmetin ohjelmassa, - vähän samalla lailla kuin Reijo Salmisen jälkikasvu jo vuosia ollut. Naamojen vaihdos saattaisi tehdä hyvää katsojaluvuille. Ainakin enemmän kuin nämä nykyiset "temput".

    • Oikea putosi

      Ai, ai, että teki Akulle hyvää pudota ekana!! Jospa nyt älyäisi jo häipyä muutamaksi vuodeksi kokonaan julkisuudesta!! Kulunut, mikä kulunut!! :))

    • Hymyä huuleen..

      Mutta, eikö hauskinta ole se, mikä tälläisen ohjelman ympärille kerääntyy?

      Ihmiset kohkaavat kuin yhtenäistaloudessa siitä, mitä la iltana koko "kansalle" esitetään, ja kun ihmiset eivät jaakaan samaa näkemystä asian tilasta, ollaan hyvin hyvin pettyneitä.

      Ohjelmaahan ei voi koko aikaa edes katsoa, hyviä pätkiä siellä täällä, mutta kokonaisuus on käsittämättömän surkea, ja se on totta, että mikä kartelli ihmisten castaamisessa eri ohjelmiin on menossa, ajatellen että uuteen pop and rolliin tulee taas M Kuustonen ja Jaakko Saariluoma, Pääskysaaren luotsatessa, tuota samaa ironialla maustettua pikkuhauskaa.

      Mielenkiintoista on sekin, että muut julkisuuden hlöt käyttäyvät kun saavat "kunnian" olla imitaation kohteena, siten miten yhtenäisyystaloudessa kuuluukiin, ajattelevat että heidän täytyy olla otettuja, koska ovat vedettyjä mukaan ja tulevat "tunnustetuiksi" julkisuuden hlöiksi, joissa on jotain pintaa mihin tarttua (kaikissahan on kun tarkemmin asiaa miettivät, kuka tahansa kelpaa).

      Oi, joku osasi imioita kun lattoi lippipsen väärin päin päähän (luovat siis vain näköishahmon ja sitä rataa (outoa, että Kososen Akun imitointi meni täysin metsään..), osaa selvästi pyritään käsittelemään silkkihanskain kun jostain toisesta kaivetaan se ivaavampi karikatyyri esille (mikä ei ole edes hauskaa, koska on liian osoittelevaa).

      Mutta, todellakin ihmisten käyttäytymiset jonkun tyhjänpäisen ohjelman ympärillä on varmaan hauskin osa (varsinkin julkkisten ja muiden ihmisten käyttäytyminen jopa kingi-katsomossa, jotkut katsojat näyttävät selvästi ihmettelen jo, että oliko tuo muka hauskaa, että missä hei mennään? ja julkkispariskunta ihan täpissään suosiota osoittamassa, koska vedettiin silkkihanskain mukaan, vaikka rankemmalle karikatyyrillekin olisi ollut tilaa, kuin todistaen sitä kuuliaisuuttaan,, näin kuuluu nyt tehdä, koska ohjelma on osa "yhtenäisyyskulttuuria" ja suurta näkyvyyttä, eikä vastaan voi harata, erkaantua siitä).

      • Parodiaa..?

        Luin jostain hyvin kirjoitetun arvostelun, missä todettiin tuollaiset parodia yritykset aika onnettomiksi, koska tekijöillä on iva (ironia) mielessä hahmoja tehdessään, he katsovat siis muita ylimielisesti ylhäältä alaspain, on siis muodostettu yleensä parodioille, satiireille ym. vastaaville päinvastainen asetelma, missä yleensä alhaalta päin paljastetaan ettei keisarilla ole vaatteita, ts. ylhäällä olevat saavat tuta.

        Tuotahan se tiestysti on, jos ironian takana on oikea ylimielisyys, se huumori kuivuu nopeasti ja vain sellaiset hlöt, jotka haluavat nauttia aidosta ivasta, uppoutuvat mukaan täysillä, muilla vähän tuo hei, missä mennään vaihe.

        Parodiaksi tuo ohjelma on siis huono, jos kukaan sitä siksi edes tunnistaa, vaan kyseessähän näyttää lähinnä olevan kavalkadi eri näköishahmoja, imitointia, ironisia karikatyyreja jne. Parodian ajatus on hukattu johonkin eikä ole kovin onnistunut, sillä ironia hahmojen takana on liiallista.

        Näyttelijöiden olisi pitänyt uskaltaa yrittää laulaa oikeasti ja näyttää emotioita jne. jotta olisi pysytty parodian tyylilajissa, ts. katsojat olisivat voineet samaistua ihan tosissaan hahmoihin, nythän karikatyyrien ja ironian varassa pyöriminen vie unholaan koko ajatuksen lauluohjelman parodioinnista, koska lähtökohtaisesti muistutetaan sitä samaa, mitä aikoinaan Idols ym. kisojen ollessa kyse, että mistä tuollaisia ihmisiä tulee ja miten ne voi kuvitella pärjäävänsä, se omituinen ylimielisyys ja iva noita ihmisiä kohtaan, jotka kehtasivat itsensä tv-näyttää, nythän tuo ajatusmaailma on jo mennyttä, eivätkä ihmiset ihmettele, että miksi joku suihkulaulaja kehtaa tulla tv-esiintymiseen omalaatuisine piirteineen, silloin aikoinaan odottivat kaikkien olevan valmiita ja reippaita, jopa amerikan idols käsitteli oman luokan hörhöt vain kurioseetteina, ei painottuen niihin.

        Suomessahan vähäinenkin eroavaisuus kuvitellusta täydellisyydestä on suuren ihmettelyn ja vähättelyn aihe. Ja siihen tuokin ohjelma pyrkii, ei parodialla näyttämään koko kuvioita, vaan menemällä mukaan tuohon "suomiajatteluun" jossa ihmiset ovat hei "outoja", ja sitten ironia kehiin.

        Kyllä Aku on selvästi putousajoista kehittynyt, nuo viimeisimmät karikatyyrit, imitoinnit on aika vaikeita tehdä ts. pysyä hahmossa kauan, se vaatii aikamoista keskittymistä siihen tilanteeseen ettei ala omalla naurullaan pilaamaan sitä hahmoa, siitähän kaiketi näyttelemisessä on kyse (tosin hänen muiden ns.normaali hahmojen esittämiset ovat vähän onttoja, koska ei ole tietoa ihmisistä tarpeeksi, siihen ei riitä imitointi kyky), että pysyy hahmo kasassa ja uskaltaa sen tehdä, useastihan monet näyttelijät eivät ns. kehtaa vaan alkavat nauraa kesken kaiken, koska eivät voi/uskalla mennä sen rajan yli, missä vaan pitäisi se tehdä.


    • Nyt riittää jo!

      Aku oli hyvä Marja Tyrninä, sen jälkeen alkoi toistaa itseään! Liikaa on ollut esillä, parhaana päivänä useamman kerran naama telkussa! Jos tuohon ei katsoja kyllästy, niin on sen ..................äit!

    • mentiin naimisiin

      Eniten mua huvitti ne stylistit. Olivat luomassa suurta, uutta tyyliä Martille. Hehheh ja lopuks ei muuta muutettu kuin vaatteiden värit.
      Muuttumisleikkimökissä nää heitteli Martin päälle vaikka ja mitä. Oli kultaiset releet ja mitä kaikkea ne keksi siinä.
      Sit Martti tuli ja vetäisi sen Pink Floydin biisin.

    • TäysNolla

      Ei helvata mitä löysää jaskaa koko kingi.. aivan surkeita sketsejä.. kuzi nytkytys imitointia ja
      pelkkää alapäähöistettyä vähä-älysten sohlausta. päissään tai aineissa koko sakki, eihän
      tommoista saissea kukaan selvinpäin kykene ulostamaan.

    • Anitahirvoset

      Ekan kerran nauroin kingille. Anitahirvosjuttu oli se mitä ei pystynyt ihan totisena katsomaan.

    • Shittiä

      Surkeista surkein ohjelma. Pelkkää alapää huumoria ja törkeetä. Pitäs vähä näyttelijöidenkin ajatella mitä esittää ja miettiä sitä että lapsiakin on tv :n ääressä. Tosi törkee laulu Kylbergiltä 14.2. ja koiratkaan ei oikeesti/jatkuvasti nylkytä niinkun Toven kennelissä. Ikäraja laitettava moiselle ohjelmalle tai esitysaika puolen yön jälkeen. Mitähän ens lauantaina saa odottaa, varmaan Kylberg on jo tosi toimissa! Tosi ala-arvoista! Väli sketsit menettelee, niissä ei alapää ole kovin suuressa roolissa. Eikö nykyään enää osata ohjelmia muusta väsätä ku alapäästä?

    • 19001

      Tämä on sitä pinnallista näyttelemistä, joksi arvostettu näyttelijäproff V esa Vierikko tätä ohjelmaa Nybergin haastattelussa kutsui.
      Taiteen, taikka taiteeksi kutsuttavissa kulttuuri pläjäyksissä on erilaisia muotoja.

      Oopera, jatzz, klassinen musiikki, suomi iskelmä, ym, kaikista ei voi jokainen pitää....

    • Kylmääki

      Ohjelma oli katsottava mutta Kuustosen tytön omat naurut omille jutuille eivät olleet näyttelemisen arvoista aatelia.
      Toivottavaa olisi jos repliikki kestää 20 sekkaa ettei sinä aikana amatööriverheitä
      ja naaman vääntelyä esiinny.
      Kaikki hänen hahmot olivat todella heikkoja suorituksia,mutta onneksi joukossa oli niitä kokeneita näyttelijöitä jotka turvasivat katsojalle sen Kingi-Ilon ja tason.

    • Shit_

      Sanoppa muuta pas-ka mikä pas-ka

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe