Lisää vain pakolaisia , kyllä se siitä..

tulukee vuan.

Ei kun vaan lisää islamistisia pakolaisia maahamme ja paljon. Kyllä se siitä alkaa. meinaan terrori iskut.

24

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totta 1

      tulukee vuan
      Ajattelisin niin että voisiko pakolaisia sijoittaa sellaisiin maihin jotka ovat mahdollisimman lähellä pakoilevan kulttuuria jolloin sopeutuminen olisi helpompaa.
      Lisäksi jos vielä kieli olisi sama tulo maassa .

      • hvn

        suomi ei voi päättää mihin pakolasia sijoitetaan. usa voisi ottaa myös pakolaisia, koska heidän toimistaan on tullut mijoonittain pakolaisia.


      • pakolaispolitiikka
        hvn kirjoitti:

        suomi ei voi päättää mihin pakolasia sijoitetaan. usa voisi ottaa myös pakolaisia, koska heidän toimistaan on tullut mijoonittain pakolaisia.

        suomen pitäisi voida päättää omista asioistaan ja karkoittaa pakolaisia, jos katsoo sen suotavaksi. kreikankaan ei tarvinut maksaa lainaansa takaisin, kun se niin itse päätti.
        tällä hetkellä suomi ei voi edes karkoittaa niitä pakolaisia jotka poliisi on määrännyt karkoitettavaksi jos heidän kotimaansa ei suostu ottamaan heitä takaisin. monet maat eivät suostu ottamaan rikollisia, joten suomeen jää se pakolaiseliitti


      • Elovena-Eeva

      • Eloneva-Eeva

        Afro amerikkalaista tietotaitoa ollaan saatu Nokiaa myöden ja hyväksi havaittu. Arfikan mantereen heikkolahjaiset osaavat ovelasti viritellä VIHA puheita suomalaisista.

        RASISTISIA toimintaa mikä on syrjimistä meitä valtaväestöä kohtaan. Nyt vielä pitäisi heille tänne Stadiin rakentaa asunnot. Kun omille nuorillemme ja ei niitä ole. Ei myöskään ole oikeudenmukaista toimia vastoin PERUSTUS LAKIA. Jossa turvataan jokaisen suomalaisen oikeudet. Menkää ja lukekaa perheistä jotka tulivat meille turvaan? Emme saa muuta kuin halveksuntaa huorittelua ja kaikenlasta kiilaamista joka paikasta. Tiedän että on väärin kirjoittaa. Tuo Tapanilan tapaus oli se olki joka katkaisi kansaistemme selän. Emme jaksa enää heitä elättää.

        Muutos on tapahduttava, jos joku haluaa, menköön sinne heidän majoihinsa jakamaan sitä avustusta. Valistus on sana jota he eivät tunne. Naiset heillä sitä tarvitsevat, ollakseen kansansa edellä kävijöitä VALISTUSTA, OPPIA kirjoittamaan lukemaan ja kasvamaan pois ISLAMIN ORJUDESTA.


    • hvn

      islamistissa maissa elävillä ei ole mitään terroristigeeniä. terrorismiä kylvää esim. usan toimet lähi-idässä. (syyttömien ihmisten nöyryytys esim. irakissa) ja tietenkin entinen siirtomaapolitiika. suomessa voi hyvinkin elää islamin uskoisia, kunhan heidät hyväksytään tasa-arvoisiksi IHMISIKSI. me tarvitsemme mamuja, jotta hyvinvointivaltiomme säilyisi. työvoimapulaa ei ehkä ole, mutta työhaluisista on pulaa.

      • xD_annaminunkaikkikestää

        hahahahahaaa


      • kjhygfd

        Joo, tämä maahan hyväksyy jopa pentuja mestaavat terroristitkin tasa.arvoisiksi ihmisiksi, jotka otetaan tänne keikkansa jälkeen takaisin loisimaan täysillä tuilla ja siihen päälle isketään vielä terapiat, joissa pähkäillään, että mikä ihme tässä meidän yhteiskunnassamme saa nämä raukat lähtemään siviilejä tappamaan?


    • Mamut

      välittömästi kauaksi Suomesta.Tämä niiden hyysääminen ei Suomalaisille hyvää tiedä.kuten olemme taas nähneet.

      • TekeeSamatAlkaaTajuta

        Jos arabian alueilla ei olisi länsiasukkaan vaarallista, kannattaisi tehdä niin, että menee itse sinne "lisääntymään" ja "poikimaan" ja "vie asunnot", "tunkee itsensä joka paikkaan" ja vaatii "vähemmistön aikeuksia" ja "omalle uskonnollensa tilaa ja rahaa", aivan kuin itsessä ei olisi luomiskykyä lainkaan vaan asettautauisi "Arabian kaupunkeihin kuin lapamato suoleen".

        Yleensä ihminen tajuaa ongelman vasta siinä vaiheessa, kun hän itse on hyväksikäytön tai jonkun imun (=kuten syöpäkasvain, joka vie mehut) kohteena. Jos kaveri muuttuu hyväksikäyttäjäksi, alkaa tuntua kurjalta, haluaa katkaista välit.

        Mutta nykyisen pro-eu-hallituksemme aikana ei tule mitään tapahtumaan, he ovat hyväksymässä ihan kaiken, mikä käsketään Brysselistä.


    • noterrorismtous

      Jotenkin lapsellista syyttää USAA niistä terroristi-iskuista, joita muslimit tekevät. Iskun jälkeen vyörytetään syy muulle taholle, näinhän lapset tekevät hiekkalaatikolla, jos toinen vie toisen lapion.

      • KeskusteluaEiVoiSeurata

        Palsta on layoutilta niin suuri, ettei aina tiedä, mihin nämä vastaukset on kirjoitettu ;). Hirveän huono luokea leiskaan, jossa 3-4 kommenttia vie koko selaimen näytön. Jotain pitäisi tehdä, css pitäisi vaikka muuttaa layoutin leveysmäärittely, se ei saisi levitä koko näytölle tai se olisi 70-80 %.


      • äkwelt

        Ei Usaa voi syyttää kuin omasta terroristaan. Se on kuitenkin aiheuttanut ketjureaktion terrorismin lisääntymisessä.


    • SenPituinenSe

      Kuka on Tanskan iskujen takana? Jotenkin tuntuu, ettei tähän vaikuta rakenteelliset järjestelyt. Tämä on euro-suvaitsevaisten valinta, jotta he saisivat yhä enennän "tykinruokaa" tänne ja verotettavia. Muutamien puolueiden opettajille ja sairaanhoitohenkilöstölle töitä sekä sijoittajille asuntovuokrausta ja tonttikauppaa. Tämä on mm. Vantaan tie.

      http://yle.fi/uutiset/tanskan_paaministerilla_tiedotustilaisuus_koopenhaminan_iskuista__yle_lahettaa_suorana_1130/7806443

      Ei tätä viitsi edes pähkäillä, itse aiheutettujen ongelmien joukossa tämä on vain yksi. Toinen on päihteet, rikollisuus ja muutakin löytyy. EU-eliitti on riippuvainen aivan kuin "holistit", he ovat omasta vallanpidostaan "humaltuneet", näin ollen tämä touhu tulee jatkumaan, veikkaan ettei muutosta tule.

      Todella tyhmää sakkia, sodat ja kreikka on jotenkin taltutettavissa, mutta tätä ei taltuta mikään, maan sisällä on valtava joukko kannattajia tälle vapaalle liikkuvuudelle, he itse hyötyvät sitiä hallinnon työpaikkoina.

    • TuleeOlemaanTätä

      Jotenkin huvittaa, että Tanskan iskusta on kymmeniä uutisia, pääministeri pitää tiedotustilaisuuden. Onko tämä kaikki sitä, että tahdotaan sanoa rivien välistä: "Anteeksi, nyt kansalaiset, mutta meidän vapaa liikkuvuus tulee jatkumaan. Seremonioita tarvitaan taltuttamaan paikallisten katkeruutta vapaasta liikkuvuudesta, sharian ja uskontojen levittämisestä alueille, joissa niitä ei ole alunperin edes ollut."

      Nyt tehdään sitten iltamia televisioon tästäkin aiheesta, että saataisiin mukamas selvitettyä ongelma.
      YLEn Homoilta 12.10.2010
      https://www.youtube.com/watch?v=CHVEUyvuD_4

      Vasemmistolaiset, eli taistolaisten lapset ja sukulaiset tästä ajasta sekä vihreät ja osa kokoomusuvakkeja menevät sinne parantamaan maailmaa.

      Rahaa tulee palamaan ensi viikon kuluessa muutama sata tuhatta euroa mm. poliisitoimien valmistilaan.

      Kotimaa 15.2.2015 klo 9:30 | päivitetty 15.2.2015 klo 9:35
      Poliisiylijohtaja: Suomessa varaudutaan terrori-iskujen kopiointiin
      http://yle.fi/uutiset/poliisiylijohtaja_suomessa_varaudutaan_terrori-iskujen_kopiointiin/7806395

      Verratkaa tähän, viranomaiset lykkäsivät, odottelivat neljättä lastensuojeluilmoitusta yms., viranomaiset toimivat enemmäin, kun se sopii heidän omiin tarkoituksiinsa. Niin tulee käymään näiden iskujenkin suhteen, Supo on ottanut mallin Ruotsista, eli mm. Syyriasta palaavat eivät joudu oikeuteen vaan heidät jätetään normaaliin yhteiskuntaan "toipumaan itsestään". Pistokokeita ja seurantaa kenties? Pikkulapsen kohdalla ei tehty mitään,vaikka mustelmat toistuivat.
      7 terveydenhuollon työntekijää tutki 8-vuotiaan Eerikan vammoja – miksi kukaan ei epäillyt pahoinpitelyä?
      Julkaistu: 11.2.2015 20:40
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423589442328.html

      Hallitusherrat istuvat palavereja, puheenpitäjiltä kuluu aikaa. Paljon, paljon tulee rahaa palamaan, kun selitetään, että vapaa maailma, vapaa liikkuvuus on se mitä eliitti juuri nimenomaan tarvitsee. "Lahtaushan" ei koske muita kuin sitä vastustavia.

      Kotimaa 23.10.2014 klo 6:59 | päivitetty 23.10.2014 klo 14:16
      Suomi valmistelee Syyriasta palaaville sopeutusohjelmaa – "Jihadisteja ei hyysätä"
      http://yle.fi/uutiset/suomi_valmistelee_syyriasta_palaaville_sopeutusohjelmaa__jihadisteja_ei_hyysata/7544231

      Tilanne on kuin yksittäisten tapausten "natsi-saksan" menoa. Ainakin toistaiseksi "puhtaaksi selittämiset" vain tekevät "valkopesun näkyväksi", joidenkin kohdalla se ei tule näkymään. Vielä se ei keljuta, mutta ehkä siinä vaiheessa, kun joka viikko tulee kymmenittäin uutisia, televisio-iltamia iskuisita (vert. homoiltamat) ja hallitus- sekä eu-eliitin mukamas paikallista väestöä suojelevat äänenpainot. Itse tätä haluvat, siis tekopyhää.

      SDP:n kansanedustaja haluaa varmistaa Syyrian sodasta palaavien suomalaisten hoidon
      Juha-Pekka Tikka
      12.9.2013 klo 17:59 (päivitetty 12.9.2013 klo 22:37)
      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/syyria tuula vaatainen-8319

      Rouva "tekopyhä", joka on "kataisen käsikassara" joka suhteessa, tulee saamaan varmaakin viran Brysselistä:

      Ulkomaat 15.2.2015 klo 11:24 | päivitetty 15.2.2015 klo 11:26
      Räsänen: Juutalaisvähemmistön turvallisuudesta huolehdittava
      http://yle.fi/uutiset/rasanen_juutalaisvahemmiston_turvallisuudesta_huolehdittava/7806468

    • Valkopesu

      Mitä juuri sanoin, tätä tarkoitin, "...ei ole kyse... uskontojen vapaudesta.... jne..."

      Ulkomaat 15.2.2015 klo 11:55 | päivitetty 15.2.2015 klo 12:27
      Tanskan pääministeri: Puolustamme vapauttamme
      http://yle.fi/uutiset/tanskan_paaministeri_puolustamme_vapauttamme/7806485

      "Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidt sanoi tiedotustilaisuudessaan, että Kööpenhaminan iskut olivat hyökkäys tanskalaista demokratiaa vastaan.

      Hän vakuutti, ettei niillä ole vaikutusta sanan- tai uskonnonvapauteen Tanskassa.

      – Ajattelemme ja sanomme jatkossakin, mitä haluamme, Thorning-Schmidt sanoi.

      – Ei ole kyse lännen ja islamin tai muslimien ja muiden välisestä taistelusta. Vastakkain ovat yksilön vapauksia puolustavat ja pimeyden ideologiaa kannattavat, Thorning-Schmidt sanoi."

      Tuossa yllä on nyt luterilaisen maailman uusi "kirkonsanoma", kuinka he "valkopesevät", että on vapautta. Hallitusherrat ja -rouvat eivät tule massatapahtumissa jatkossakaan "lahdatuiksi", vaan kulkevat panssariautoilla. Orwellilainen yhteiskunta, eläinten vallankumos, kaikkea haluttiin, mm. uskontoja ja monipuolisuutta sitä saatiin ja seuraus on vuosi 1984.

      Elämme nyt siis Dystopiassa.
      Dystopia
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Dystopia

      "Dystopia (muinaiskreikaksi δυσ- τόπος; myös: kakotopia, antiutopia) on tulevaisuuden epätoivottava yhteiskunta.[1] Termi on tarkoitettu utopian vastakohdaksi, ja sillä viitataan usein kuvitteelliseen lähitulevaisuuden yhteiskuntaan, jonka odotetaan syntyvän vallitsevien yhteiskunnallisten kehityssuuntien kiihtyessä huippuunsa. Tyypillisesti tuloksena on ihmisarvoa loukkaava sortoyhteiskunta tai nykyisin myös ekologisen katastrofin kokenut maailma."

      • Vuonna1984

        "Vuonna 1984
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Vuonna_1984
        Nineteen Eighty-Four Alkuperäisteos

        Vuonna 1984 (engl. Nineteen Eighty-Four) on englantilaisen George Orwellin vuosina 1945–1949 kirjoittama romaani. Sitä on pidetty Aldous Huxleyn Uljaan uuden maailman ohella yhtenä 1900-luvun merkittävimmistä tulevaisuusfiktioista. Teos julkaistiin 8. kesäkuuta 1949"

        "Kirjan maailma
        Oseanian yhteiskuntaluokat

        Vuonna 1984 sijoittuu dystopiaan, Oseania-nimiseen valtioon, jossa myyttinen diktaattori nimeltä Isoveli valvoo kansalaisten kaikkia liikkeitä. Päähenkilö Winston Smith on virkamies Totuusministeriössä, joka väärentää historiaa vallanpitäjien haluamaksi.

        Maailmassa on kolme suurvaltaa, jotka ovat jatkuvassa sodassa toistensa kanssa. Nämä ovat:
        - Oseania, johon kuuluu pääosa entisistä brittiläisen imperiumin alueista sekä koko Pohjois- ja Etelä-Amerikka
        - Euraasia, johon kuuluu silloisen Neuvostoliiton alue sekä koko Eurooppa Britteinsaaria ja Islantia lukuun ottamatta
        - Itäaasia, johon kuuluvat Kiina, Japani ja eräät niiden naapurimaat.

        Nämä valtiot käyvät keskenään sotaa niistä osista maailmaa, jotka eivät kuulu niistä minkään varsinaiseen alueeseen. Näihin osiin kuuluvat muiden muassa Keski- ja Pohjois-Afrikka, Lähi-itä, Intia ja Indonesia sekä Euraasian ja Itäaasian välinen rajavyöhyke, johon kuuluu muun muassa Mongolia."

        "Kirjan tapahtumat

        Winston Smith työskentelee Totuusministeriössä. Hän inhoaa Isoveljeä, vaikkei sitä ulospäin näytä, koska se olisi ajatusrikos. Hän on kiinnostunut Emmanuel Goldsteinista, jota pidetään valtion vihollisena, koska uskoo hänen yhdessä työväenluokan kanssa olevan avain vallankumoukseen. Hän on myös kiinnostunut kaikesta vanhasta, jonka johdosta hän käy usein syrjäisessä käytetyn tavaran kaupassa. Smith epäilee työtoverinsa O'Brienin olevan Goldsteinin kannattaja.

        Eräänä päivänä Smith saa lapun toiselta työtoveriltaan Julialta, jossa Julia kertoo rakastavansa Smithiä. Ennen tätä Smith piti Juliaa Isoveljen uskollisena tukijana, mutta päätyy tapaamaan tätä salaa, jolloin hän huomaa, että Julia on Isoveljen vastustaja. He tapaavat toisiaan salaa ja päätyvät yhdessä kertomaan O'Brienille olevansa "valtion vihollisia", jolloin O'Brien kertoo olevansa Goldsteinin tukija. Smith saa O'Brienin kautta kirjan, jossa kerrotaan valtioiden poliittisesta sekä väestöllisestä rakenteesta.

        Pian tämän jälkeen ajatuspoliisi saa Smithin ja Julian kiinni ja he joutuvat Rakkausministeriöön, jossa heitä kidutetaan ja aivopestään. Smithille selviää, että O'Brien on uskollinen valtiolle, koska tämä toimii Smithin kiduttajana. O'Brien kertoo, että Smithiä kidutetaan niin kauan, että hän rakastaa Isoveljeä, minkä jälkeen hänet tapetaan. Smithiä kidutetaan fyysisesti ja henkisesti, kunnes tämä pyytää kiduttajaa kiduttamaan Juliaa hänen sijaansa. Hänet päästetään pois Rakkausministeriöstä. Viimeisessä luvussa hän tapaa Julian, muttei ole enää kiinnostunut hänestä. Kirjan lopussa hän huomaa rakastavansa Isoveljeä Julian sijaan."

        "Vaikutteet ja vaikutukset

        Romaanin dystooppinen yhteiskunta on saanut vaikutteita Stalinin Neuvostoliitosta, mutta se mahdollisesti kuvaa myös aikansa brittiläistä yhteiskuntaa, jossa sota-ajan säännöstely oli edelleen voimassa ja jossa lehdistö yhä hehkutti (todellisuudessa kuolevaa) brittiläistä imperiumia. Vuoden 1950 suomennoksesta kustantaja oli poistanut erään erityisen ilmeisen viittauksen Neuvostoliittoon. Viittaus on mukana vuoden 1999 suomennoksessa. Neuvostoliiton romahdettua vuonna 1991 uudeksi orwellilaiseksi yhteiskuntajärjestelmän nykykuvaksi on esitetty niin Pohjois-Koreaa kuin erinäisiä islamistisia valtioita.lähde?

        Romaanin nimi on erään teorian mukaan saatu ottamalla kirjoitushetken vuosiluku ’48 ja kääntämällä sen numerot toisin päin muotoon ’84. Kirjan julkaisemisen aikoihin länsiliittoutuneiden ja Neuvostoliiton välit kiristyivät muun muassa Berliinin saarron vuoksi. Kirja oli kielletty Neuvostoliitossa ja muissa sosialistisissa valtioissa. Sitä pidetään nykyisin universaalina varoituksena totalitarismista ja siitä ovat lähtöisin yleiseen kielenkäyttöön vakiintuneet käsitteet "isoveli valvoo", ajatuspoliisi, ajatusrikos, ja "sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa"."


    • Halla-ahon_äänestäjä

      EU TEKEE PARHAILLAAN OHJELMAA, JOSSA SUOMI PAKOTETAAN OTTAMAAN MAAHAN MONIKERTAINEN JOUKKO ULKOMAALAISIA SOSIAALIHUOLTOON TYÖTILANTEESTA RIIPPUMATTA, lue asiantuntijan asiaa käsittelevässä Libe-valiokunnassa jäsenenä istuvan Jussi Halla-ahon esitys alla

      Mamut ovat usein sopeutumattomia, kulttuurishokki, juurettomuus syynä ja tämä voi aiheuttaa myös käyttäymisongelmia, seuraavassa tästä esimerkki, missä MAMUT PILKKAAVAT UHRIA ELI MAMUJEN TAPANILASSA RAISKAAMAA TYTTÖÄ http://i.imgur.com/i220TxN.jpg http://4.bp.blogspot.com/-cEowFIBvxf4/VQRbx4ZN4qI/AAAAAAAABs4/YQ7YMMrrrvQ/s1600/Sympatiaa.png http://aijaa.com/MsIb8o

      KUKKAHATUT tuovat Suomeen juurettomia mamuja, joiden on vaikea sopeutua kulttuurishokin takia. Kukkahatut ovat syyllisiä ja aiheuttavat rikokset, joita mamut eivät ehkä tekisi omassa maassaan. Kukkahatut vetäytyvät vastuusta ja peittelevät mamurikoksia, tekee ne suomalaisetkin -argumentilla: JOS MAMUJA EI TUODA, EI OLE MAMURIKOKSIA, SE ON FAKTA (suomalaisia ei voida ajaa maasta, mutta mamuja ei tarvitse ottaa). MAMUTUS ON PYSYVÄ JA PALAUTUMATON, OTETTUJA EI ENÄÄ VOIDA PALAUTTAA

      Muutos-puolueen puheenjohtaja yrittäjä, hum. kand. Jari Leino kertoo leppoisaan tyyliinsä kuvin ja sanoin vakavista asioista eli mamuraiskaajista, itäeuroopan mustalaiskerjäläisistä, monikulttuurisista nuorisojengeistä ja näiden yksityistapausten jatkuvasta mediapeittelystä ja muista kevään merkeistä https://www.youtube.com/watch?v=dfnkiNXq-Ok Jari Leino Show 04/2015: Tapanilan törkeä somalijoukkoraiskaus

      EU AIKOO JAKAA MASSIIVISESTI UUTTA MAMUA SUOMEEN. Tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees), Halla-aho kertoo suunnitellusta taakanjaosta, joka toisi massiivisesti uusia mamuja Suomeen http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

      JUSSI HALLA-AHO KERTOO MAMURAISKAAJIEN PEITTELYSTÄ SUOMESSA http://www.halla-aho.com/scripta/henkilot.html Mieleen palaa muutaman vuoden takainen sattumus Malminkartanosta. Tuolloin kaksi 15-16-vuotiasta poikaa raiskasi metsässä 15-vuotiaan tytön. Jostakin syystä uutisoinnissa toistettiin sitä, että tyttö oli palaamassa konfirmaatioharjoituksesta. Uutisoinnissa ei kuitenkaan mainittu sitä, että raiskaajat olivat somaleja, jotka olivat palaamassa KORAANIKOULUSTA. Nämä seikat kävivät ilmi oikeudenkäyntipapereista

      LUE LISÄÄ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041815464058_uu.shtml

      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=12734&start=90#p472828

      KUKKAHATUT TUOVAT TÄNNE PORUKKAA, JOKA EHKÄ EI RAISKAISI OMASSA MAASSAAN suomalaisia, MUTTA TÄÄLLÄ JUURETTOMANA, vika on kukkahattujen, tulokset kauheita. VARO KUKKAHATTUJA, vasemmistoliittolaisia, vihreitä, ...

      Tapanilan somaliraiskaajavitosten kuvat ja nimet http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=8349&start=15

      Tapanilan raiskaajavitosten nimet ja syntymäajat, mohammed, ahmed, aweis, gutala, jama http://mitavittua.fi/2015/03/raiskaajien-nimet-nyt-taalla/

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031319350781_uu.shtml Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero Lauantai 14.3.2015 klo 16.47 Tutkijan mukaan ulkomaalaistaustaisten henkilöiden tekemien raiskausrikosten suurta määrää on vaikea selittää. Oikeusministeriön vuonna 2012 teettämän selvityksen mukaan joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on ulkomaalaistaustainen. Selvityksen pohjana käytettiin pääosin tuomioistuinten tuomioita vuosilta 2006-2010. Perustekomuotoisissa raiskauksissa ulkomaalaistaustaisten tekijöiden osuus oli selvityksen mukaan 34 prosenttia ja törkeissä tekomuodoissa 41 prosenttia.

      TÄÄLLÄ EPÄILLYT TAPANILAISRAISKAAJAT ASUVAT http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/272180-tapanilan-raiskaus-taalla-epaillyt-asuvat Helsingin Tapanilassa tehdystä raiskauksesta epäillyt teinipojat ovat kotoisin Vantaalta ja Helsingistä. Helsingin käräjäoikeuden tänään julkaisemasta vangitsemisvaatimuksesta käy ilmi, että neljä epäiltyä asuu Vantaalla. Heidän osoitteensa ovat Koivukylässä ja Rekolassa. Viides epäilty on kotoisin Helsingin Roihuvuoresta. Epäillyt ovat syntyneet vuosina 1997-1999. Yksi on 18-vuotias ja loput neljä alle 18-vuotiaita.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      SUOMESSA VIIME HETKET VÄLTTÄÄ VIRHEET RUOTSIN MAAHANMUUTOSSA. Presidentti Obama lähetti edustajansa Ruotsiin tutkimaan juutalaisvaistaista liikehdintää, jonka Ruotsi on aiheuttanut muslimisaatiolla tuomalla maahan radikalisoituvia (MIELENKIINTOINEN TILANNE, YLE, JOKA YLEENSÄ KOPIOI LAISKANA RUOTSIN UUTISIA ON VAIENNUT TÄSTÄ TYYSTIN, KOSKA YLE, HESARI JNE. PYRKIVÄT VAIENTAMAAN MAMUTUSKESKUSTELUN SUOMESSA)

      Obaman lähettiläs Ira Forsman toteaa, että Ruotsissa juutalaisilla on todellinen vaara tällä hetkellä ja että Ruotsissa esim. muslimikaupungissa Malmössä on juutalaisviha suurta http://www.sydsvenskan.se/malmo/judehatet-annu-stort-i-malmo/
      Judehatet ännu stort i Malmö. USA-sändebudet mot antisemitism Ira Forman anser att politikerna tydligare måste tala om vem som står för judehatet i Malmö. – Vi måste vara uppriktiga: Det är en liten minoritet inom den muslimska gruppen som attackerar judar. Ira Forman kommer till Malmö i en tid när antisemitismen breder ut sig i Europa. Efter flera terrordåd känner även svenska judar att hotet mot dem blir allt mer påtagligt. Toulouse: en rabbin och tre barn dödas av en islamist. Paris: fyra judar dödas i en kosherbutik. Köpenhamn: En man dödas när en islamistisk terrorist slår till mot en tolvårig flickas bat mitzva-fest. I Malmö handlar det än så länge om "vardagstrakasserier": Vandalisering, klottrade hakkors och glåpord: "Judesvin".

      RUOTSIN TILANNE VÄLTETTÄVISSÄ

      Ruotsalainen kansankoti on viime vuosikymmenten aikana ottanut vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu Pohjoismaa. Maahanmuuton vaikutusten arviointi on Ruotsissa ollut kuitenkin lähes mahdotonta. Suomen Perusta –ajatuspajan tilaamassa Kansankodin kuolinvuoteella -raportissa arvioidaan monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia.

      https://www.suomenuutiset.fi/suomella-viime-hetket-valttaa-ruotsin-virheet-maahanmuutossa/ Suomi on maahanmuuton suhteen nyt siinä tilanteessa kuin Ruotsi parikymmentä vuotta sitten. Simon Elon kirjoittamassa Kansankodin kuolinvuoteella – raportissa pohditaan, mitä Ruotsissa on tehty ja mihin ongelmiin liberaali maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan johtaa. http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf

      Lue myös Simon Elolta, kuinka Ruotsin hyvinvointiunelma upposi mamutukseen https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuuden-vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/ Uuden Ruotsin pääkaupunki. Malmön kaupunki on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja usealla mittapuulla esimerkki ruotsalaisen monikulttuurisuuspolitiikan epäonnistumisesta. Sydsvenskanissa toukokuussa 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana töitä tekemättömän tai opiskelemattoman väestön määrä on Malmön työikäisen väestön keskuudessa on noussut 13,9:stä yli 24:ään prosenttiin. Joka neljäs malmöläinen ei tee kaupungin silmin katsoen yhtään mitään.

    • 7585456344
      • otemporaomore

        Uusi

        Päättäjille tiedoksi, että tulevaisuudessa tuo turvapaikanhakijoiden määrä tulee vain kasvamaan - miettikääpä siis valmiiksi kantaväestön verotuksen tiukentamiset ja palveluiden karsimiset tulijoiden elättämiseksi.

        Aniharva turvapaikanhakijoista saa turvapaikkastatuksen - suurin osa saa oleskeluluvan toissijaisen suojelun perusteella itsensä sekasortoiseen tilaan saattaneista muslimimaista sekä Venäjältä. Ja tulijoita todellakin tulee riittämään...

        Päättäjillemme tiedoksi myös, että olette sitoutuneet Suomen kansan etuja ajamaan, ette koko maailman sosiaalitoimistoksi!


    • rotu-realisti

      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

    • helko

      Näin on päättäjät on niin tyhmiä ihan kuin laput silmillä.Vääräuskoiset pitäs tappaa oli sitten vaikka veli.Miten ihminen voi sopeutua yhteiskuntaan kun hänellä on omat lait ja asetukset.

    • Aboriginaali

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe