AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Otetaan kissanpentu

Otetaan kissanpentu

11 Vastausta 2 977 Lukukertaa
Olisiko kellään luovutusikäisiä kissanpentuja? Etsin äidilleni uutta kissaa, koska entinen kuoli. Jos joltain löytyy, niin annan mailiosoitteeni. Kissa pääsisi varmuudella erittäin rakastavaan ja hyvään kotiin, eikä todellakaan kesäkissaksi. Olisi hyvä, jos pentu olisi koiriin tottunut.

Kissanomistajaksi

pääsee Varkauden eläinsuojeluyhdistysten kautta. Heillä on myös pieniä/nuoria kissoja hoteissaan. Kävin joitakin aikoja sitten Naumasella katsomassa kissoja ja siellä oli toinen pieni ja toinen jo aikuinen mutta niin ihana ja ihmisrakas kuin olla voi. Suosittelen. Näistäkin kissoista se isompi oli upea kokonaan mattapunainen, vähän valkoista. Toinen paikka on sekin Kuvansissa. Osoitteet varmaan löytyy kun haluaa.

Lykkyä tykö.

Osoite ja puh

Koira- ja kissahoitola Naumanen, Koulunmäki,
78880 Kuvansi, puh 017-5582212

löytyy varmasti

löytyy varmasti kissoja kun kattelet vähän vaikka varkauden lehtee. siellä tuntuu melkeimpä joka päivä olevan luovutettavia kissoja tai koiria..

Kissanpentuja

Heips,
Täällä Seinäjoen lähellä olisi tarjolla toissapäivänä syntyneitä kissanpentuja (siis luovutusikä vasta elokuussa). Kerro jos osui lähelle ja jos kiinnostaa, niin kerron kissoista lisää.

Kissanpentuja

Annetaan kissanpentu Kirkkonummelta. Luovutusiässä parin viikon päästä.Mustavalkoinen tai mustavalko-ruskea. Talossa on koira.

kissanpentuja?

onko vielä pentuja vapaana? =)

kissanpennut

Hei, valitettavasti kissanpennuille on jo kodit, mutta tänään syntyi pentu ja muut syntyvät ihan kohta. Vieroitosiässä noin kahden kuukauden kuluttua. Jos siis on kiinnostusta, niin vastaa tähän viestiin.

Kissanpentu

Hei,
Missäpäin asustelette? Olemme 5:n hengen perhe Vantaalta Korsosta(3lasta:3-,7-ja 9-vuotiaat) ja haluaisimme kissanpennun lähiaikoina. Minulla oli aikoinaan kissa asuessani vielä kotonani vanhempien luona 10 vuotta sitten. Haluaisimme poikakissan,värillä ei väliä.
T.Sanna Waber

kaksi kissanpentua

Hei, Kaksi kissanpentua luovutusiässä kahden kuukauden päästä. Asustelevat Kirkkonummella. Toinen on poika, mutta toisesta ei ole tietoa. Poika on musta-valkoinen ja toinen on mustavalko-ruskea.

Kissa luovutusiässä (poika)

Hei.
Alkavalla viikolla luovutettavan poikakissan ottajat eivät vielä ole soittaneet, joten teillä on mahdollisuus saada se, jos haluatte.
ootko hulluks tullu ku kysyt?
 /   /  /  / Otetaan kissanpentu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta