AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Viinarannasta?

Viinarannasta?

6 Vastausta 6 726 Lukukertaa
Hei,
onko kukaan tilannut ko.liikkeen internet-sivuilta valmiiksi etukäteen juomat, tuovat satamaan jos tarpeeksi suuri tilaus.

Oletteko saaneet kaikki täsmällisesti mitä olette tilanneet, millaista on ollut palvelu, millä olette maksaneet?

Tarkoitus olisi lähteä hakemaan Tallinnasta hääjuomat, ja tuo satamaan tuominen tuntuisi olevan aika kätevä vaihtoehto ettei tarvitse autolla ajella oudossa kaupungissa? Eli autolla sinne, viinat autoon, sen jälkeen vaikka Citariin "normaaliostoksille" ja sitten heti takaisin?

arvaus:

Maksat liikaa, saat mitä sattuu, joudut ihmettelemään missä on "kyyti", saat pöljän ja ennenkaikkea "köyhän" maineen (venäjän mahvia hoitaa operaation enivei) ja pahimmassa tapauksessa karkotuksen Eestistä.

Aika pieni olis hinta pikku opiskelusta. Siis kyseessä on mukava maa johon vois mennä vaikka häämatkalle.

viinarannasta

etpä näytä olevan tietoinen viinarannan systeemistä.tavara tilataan pari päivää ennen luettelon mukaan,jos ei ole ,niin ottavat yhteyttä.minulla on kaikki ollut,peli on ollut reilua ja hinnat sopivat.miksi vesku löytyy aina kaltaisiasi paskoja,jotka tietämättömyyttään tyhmällä tavalla yrittävät ajaa karikolle toisten suunitelmat.kun pääset laitoksesta,niin hanki passi ja käy virossa,niin silmäsi aukeavat.

Veskulle

Veskulla on tainnut mennä puurot ja venäjän Mafia sekaisin ja on varmaankin saanut karkoituksen Eestistä? Alkon myyjä tai trokari ??

kiitos

Hei,
ja kiitos noista asiallisista ja aikuisemmista viesteistä. Noita negatiivisiakin kommentteja näköjään aina saa, vaikka kuinka asiallisesti kysyy. Mutta kukin tavallaan ja oman "sivistyksensä" pohjalta tänne kirjoittelee.. ; )

aaa

vastaus

Viinarantaan on sen verran lähellä satamaa ja sinne on helppo mennä autolla ilman etukäteistilauksiakin. Edullisemmasta päästä kauppoja. Palveli virolaisen epäystävällistä, mutta juomat on hinnoiteltu euroina, joten kärry täyteen vaan ja kassalle
 /   /  /  /  / Viinarannasta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta