AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Ongelmana jääkaapin sulatus ja lattia!!!

Ongelmana jääkaapin sulatus ja lattia!!!

5 Vastausta 6 739 Lukukertaa
Moi!!

Neuvot olisivat tarpeen! Olen asunut muutaman vuoden vuokralla yksityiseltä vuokratussa kämpässä. Ongelmana on vanha jääkaappi. Siinä on pakastinlokeroon kertynyt iso kerros jäätä ja lokeron kansikin lohkesi. En ole uskaltanut sulattaa kyseistä jääkaappia, koska alla oleva parkettilattia kärsisi ihan varmasti kosteusvahingon. Nyt olen piakkoin muuttamassa ja pelkään mitä vuokrantaja meinaa kun näkee jääkaapin. Olenko jotenkin korvausvelvollinen?

pitää

sulattaa 1. vuodessa, laitat astian siihen mihin vesi valuu ja rättejä eteen jos tulee yli ja pyyhit heti pois ettei parketti turpoa, taitaa olla sinussakin uusavuttomuutta ? Operaatiossa menee 1-2 tuntia ja pidä jääkaapinovi auki niin sulaa helpommmin ja tietenkin virta pois ...

Jääkaapin sulatus

sen sulattaa sen helpommalla pääsee ja sähkön kulutus pienenee. Ei muuta kuin jääkaappi tyhjäksi ja kuumaa vettä astioissa kaappiin ja jos vain pakastelokeroon mahtuu laita sinne pikku kattila kiehuvaa vettä. Paksu sanomalehti alimmalle hyllylle ja ovi kiinni. Ympärille kaiken varalta vaikka froteepyyhe.Älä anna jäiden sulaa kokonaan vaan kun alkaa irrota rapistele ne pois vaikka puulastalla. Jos ei ala pakastelokero sulaa vaihda jäähtynyt vesi kuumaan uudelleen. Itselläni on juuri tuollainen vanha jääkaappi. Kun sen sulattaa muutaman viikon välein, niin koko hommasta selviää alle tunnissa sulatuksineen, eikä tavaroitakaan tarvitse aina poistaa kaapista. Muistat vain säätää kaapin nollille ja mieluummin irroittaa johdon seinästä jos se on mahdollista ja kuivata kaapin kunnolla ennen päälle laittoa. Ellei pakastelokeron alla ole omaa astiaa laita sinne jokin astia, että voit tiputtaa jäät siihen ja enimmät vedet.

Pikaisempi sulatus

Pikaisempi sulatus tulee kun laitat imurin letkun puhaltaan postopuolelta ja kapea suutin päähän.Ilma tulee lämpöisempänä ja koko ajan.Samoin voit työntää kapean suuttimen lokeron oven rakoseen ja muuallekin ahtaisiin paikkoihin.Sopivassa kulmassa irroittaa jäätä myös liuskoina kun ilma menee jään ja seinän väliin.

jää...

eli rutkasti rättiä ja moppia ja sanomalehtee veden keruuseen; ja kuumaa vettä kaappiin ja esim: hiustenkuivaaja käteen...

tossa ei mee kuin puol tuntia- ....pari pari tuntia jos ite otat sen ajan kaljaa kun jäät sulaa.....

kerran-pari vuodessa tapana tehdä se....

Olet ilmeisesti ns. "uusavuton". No nyt sitten netissä kaipailet apua vain pikkaisen työtä vaativaan kotitöhön... kukas sulla pesee vessanpöntön??? ... äitikö???

Älä hätäile

Googlaamalla löytyi ohjeet jääkaapin suatukseen:
http://www.finfood.fi/finfood/ffom.nsf/0/9407E181A57EEBD2C22565BB00468FE4?opendocument&ryhma=2
 /   /  /  / Ongelmana jääkaapin sulatus ja lattia!!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta