AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Ilmaisia Fontteja

8 Vastausta 14 553 Lukukertaa
Niin,josko tietäisitte jotain hyvää fontin imutus sivua.

et sitten

edes googlata?????

fontteja

tuolta löytyy linkkejä fontti-sivuille (linkit ovat sivun alaosassa)

http://groups.msn.com/FileShareFinland/links.msnw

Paras

http://dafont.com/en/

Voi esikatsella fontteja omalla kirjoituksella

fontit.dy.fi

fontit.dy.fi

fontteja @ typetek

Itseasiassa googlasin tuota 'ilmaisia fontteja' ja ensimmäisten joukossa listalla oli tuo edellämainittu .dy.fi -> alkuosassa roikkuin myös ilmeisen kaupallinen firma nimeltä Typetek (http://typetek.fi). Itseasiassa silmiini osui heidän sivustonsa otsikko, joka oli mielestäni ihan hauska; "Fontteja @ Typetek".

Itseasiassa huomasin heti, että heillä ei ole ilmaisia fontteja tarjolla, mutta otin heihin siitä huolimatta yhteyttä tiedustellen asiaa, mielipidettä ja ohjeita.

Olin erittäin yllättynyt saamastani ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta, sillä minulla ei ollut aikomustakaan ostaa fontteja ja sen kerroin jo alussa. Jokatapauksessa sain erittäin ystävällistä palvelua ja neuvoja verkkometsästykseen, tosin kaupallisilla saatesanoilla höystettynä, mutta kuitenkin. He mainitsivat muutamiakin osoitteita, joista ilmaisia fontteja voisi löytyä, kävin läpi muutamia, ja löysin tarvitsemani lopulta helpoiten yllätys, yllätys Microsoftin linkkilistoilta.

Eli hyvä lähde aloittaa ilmaisten fonttien kaivuu on http://www.microsoft.com/typography/links/links.aspx?type=free∂=1

Anyway, jos jossain vaiheessa pääsen graafisella suunnittelu-urallani eteenpäin ja ryhdyn oikeasti ostamaan fontteja -> otan todennäköisesti yhteyttä Typetek:iin.

Tästäpä tulikin sitten keskimääräistä pidempi viesti tällä foorumilla, mutta vastaapa kahteen asiaan, eli ilmaisuuteen ja kaupallisuuteen:-)

-A

Maksullisia fontteja

Mielenkiintoinen ketju.

Päädyin elämäni ensimmäistä kertaa ostamaan laillisia fontteja, ja otin yhteyttä Axen mainitsemaan Typetekkiin.

Kiitos.

Sain juuri sen mitä tarvitsin ja vähän enemmän. Hyvää, ystävällistä ja erittäin nopeaa palvelua...netistä tosin olisin saanut fonttini hieman halvemmalla, mutta ainakin omalla kohdallani suomenkielisestä palvelusta oli erittäin paljon apua.

- Jenni

Fontit.net

http://www.fontit.net/

Suomenkielinen fonttisivusto. Noin 10 000 ilmaista fonttia ladattavana. Mahdollista esikatsella fontti omalla tekstillä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta