AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

jousimies mies

7 Vastausta 2 651 Lukukertaa
Olisin kysynyt seuraavaa.. onko jousimies mies todellakin sellainen että hän voi jättää naisensa
vain yhtäkkiä ja rynnätä heti seuraavan naisen kainaloon? OLen itse leijona ja takana on 8kk seurustelu. Jäin kiinni valkoisesta valheesta ja
siitä lähtien hän on ottanut minuun etäisyyttä ja
tullut kylmemmäksi minua kohtaan kuin jäävuori.
Kaipaako jousimies mies ex rakastaan ja onko mahdollista että hän antaa anteeksi ja palaa luokseni? Hän sanoo yhä rakastavansa minua. Hän on juuri tavannut uuden naisen, ryyppää melkein joka päivä tämän naisen kanssa ja silti on kysynyt yhteisiltä tuttaviltamme kuulumisiani. onko mitään mahdollisuutta että palaamme yhteen vai pitäisikö minun jo mennä elämässäni eteenpäin? Kaikki kommentit sekä mielipiteet otetaan vastaan!

toivoa on...

jousimies on välillä liiankin äkkipikainen..ne haluavat mennä ja tulla oman mielen mukaan..jos yrität kahlita jousimiestä ei hän ole siinä enää kauaa...itse seurustelen ja välillä minullekin tulee olo päästä taas vapaana kuin taivaan lintu...mut si taas kultani yllättää iloisesti enkä haluaka lähteä mihinkää..pidä pieni etäisyys niin jousimies on kokonaan sinun...älä pidä hirveitä kuulusteluita..ymmärrä häntä..pieni valkoinen valhe voi olla kohtalokas jousimiehen kanssa..mutta jos ette palaakaan takasi yhteen niin ole silti onnellinen viettämästäsi ajasta jousimiehen kans..se o voinu olla hyvinki sun elämäs parast aikaa...jousimiestä ei unohda niin hevillä..ja jos tämä jousimiehesi on nuori niin sillä o vielä suurempi halu mennä ja tulla miten lystää...älä vain vangitse...siitä ei tuu si yhtää mitää jos yrittää hallita toista.. mut aina on toivoa...=)ole optimistinen...:)

näin on

aivan niin ollut yhessä oinaan kanssa pian 8 vuotta mutta tämä jouskari nainen ottaa välillä lomaa rakkaastaan ja pakenee omiin oloihinsa

hakee pönkitystä omalle egolleen

sanoisinpa, että jouskarisi hakee uudesta naisesta pönkitystä omalle egolleen, joka on saanut pienen kolhaisun. Näyttää siltä, että useimmat jousimies miehet eivät vain voi olla ilman naista tai naisia, aina on vähintäänkin joku flirtin kohde jossain ja jos oma nainen loukkaa niin tukea haetaan toisesta naisesta. Mielestäni on hyvinkin todennäköistä, että hän nyt leikittelee uuden naisensa kanssa hetken ja palaa myöhemmin luoksesi. Osoita olevasi avoin ja vastaanottava jos haluat hänet vielä takaisin.

en usko että menneti

jos pelat kortisi oikken mutta me olla kaikki ennen kaikea yksilöitä itse kysyn mielipitesen vahvistusta matta täyyt muista merkinme edustajat voivat juoda myös kavereiten seurassa mutta ainakin minä kaippan mennyttä joten eihän sitä tieddä vaikka saaisit häneet minä uskon kyllä että jos tiedät mitä olet tekemässä niin voitte joskus olla yhessä mutta nyt se on paljonlti suun päätöksisttä kinni sillä sinun pitä olla se aktivisenpi osapuoli

jousimies mies

Olen jousimies ,miespuolinen.Eikä kukaan nainen ole koskaan ollut kiinnostunut minusta,eikä syyttä.Ymmärrän tämän.Joten jatkan tätä lohdutonta elämääni onanistina.Pakko on joskus purkautua,koska halut on annettu.valitettavasti

jousimies mies aina

kokemuksesta jouskari miehen kanssa 17 vee ja hän edellenkin on mun perässä ja haluaa olla silloin tällöin mun kaa, sitten taas lähtee eikä hänestä ota selvä..
mutta hän on maailman paras ystävä ja rehellinen mies ei osaa valehtella eikä tykkää jos hänelle valehdellaan,,, sen takia olemme vain ystäviä ja pysymmekin.
itse olen kalat n eikä meillä ole yhteinen elämää koska emme sovi toisellemme.
Ei kaikki jousimiesmiehet nussi ,eivätkä edes pidä naisista ,tää on tätä tyhjänpäiväistä yleistystä.Jousimiesmiehissä on myös homoja ja jopa runkkareita,joita naiset ei kiinnosta enempää kuin eilisen päivän Hesari.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta