AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / nilkkojen turpoaminen

nilkkojen turpoaminen

2 Vastausta 2 636 Lukukertaa
epäilin nilkoissani ollutta turvotusta ja nyt vihdoin sain vastauksen vaivaan. Minulla on sarkoidoosi. Se tulee tuntemattomasta syystä, kenties viruksen mukana ja myös perintötekijät vaikuttavat sen puhkeamiseen. nilkat ovat turvonneet, saattaa puhjeta myös muihin niveliin ja keuhkoihin. Keuhkosairaus sen onkin, keuhkokuvista ilmenee sairaus ja keuhkojen tulehdus. eli jos teillä on samantyylisiä oireita kuten turvonneet nivelet ja sinipunertavat alueet niissä, saattaa kyse olla sarkoidoosista. Kannattaa selvittää, koska monia muita haittoja saattaa ilmetä

Sarkoidoosista

Yksi epäilys sarkoidoosiin on, että se olisi punkin aiheuttama tauti. Toiset sanovat sitä MS-taudin sukulaiseksi, toiset reumaa muistuttavaksi. Toiset väittävät autoimmuunitaudiksi, toiset em. punkin levimäksi bakteeriksi. Eikä se ole aina keuhkosairaus pelkästään... Tiedän muutaman, joilla on neurosarkoidoosi ja tauti näkyi vasta selkäydinnesteestä.

Moninainen sairaus se kuitenkin on. Joskus se on krooninen mutta useimmat paranevat siitä.

nilkkojen turpoaminen

Nilkkojen turpoamista aiheuttavat eräät verenpainelääkkeet. Eröiden verenpainelääkeiden sivuvaikutuksena nilkat turpoavat.
 /   /  /  /  / nilkkojen turpoaminen
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta