AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Alkoholi ja laihdutus

Alkoholi ja laihdutus

7 Vastausta 18 133 Lukukertaa
Kyseiset asiat ei kovin hyvin sovi samaan lauseeseen mutta mikä olisi mielestänne paras alkoholijuoma laihdutuksen kannalta? Itse en juo kuin 1 kerran kuussa mutta tuolloin tulee otettua 4-5 annosta viiniä tai kevyt siideriä olisiko viina parempi vaihtoehto esim. lightlimsaan sekoitettuna? Tietääkö joku kuinka paljon viina sisältää kaloreita, yritin netistä etsiä mutta en löytänyt selkeää, yhtä oikeaa vastausta? Kiitos!

heissan

kuivat valkkarit (75kal/lasi) ja kirkkaat viinat, joko dietti limuilla tai mehuilla on hyviä ja "kevyitä" vaihtoehtoja.

ei väliä mitä juot

kun otat älä syö niin voit juoda ihan mitä tahansa etkä lihoo ollenkaan.krapulassakaan ei sitten kannata herkutella koska muuten menee puihin.

ihan sama

Noilla juomismäärillä on ihan sama mitä juo, mieluiten sitä mistä itte tykkää.

Toi syömättömyys on ihan hemmetin tyhmä vinkki, tulee varmaan tosi höpö olo kun polvet nälästä notkuen ryhtyy viinaa kittaamaan... suorastaan vaarallista.

Samaa mieltä

Joo, kyllä toi syömättömyys kuulosti aika pahalta, kyllä nyt jotain pitää syödä ja veikaampa että kannattaa syödä vielä ihan hyvin, ettei tule entistä heikompi olo seuraavana päivänä. Pitäisi vaan keksiä terveellinen krapularuoka, ;)! Viimeksi testasin iltanaposteltavana valkosipulin makuisia lehtileipäsiä, olivat rasvattomaan kermaviiliin dipattuna tosi hyvä(vikki löytyi itseasiassa täältä palstalta!) ja kaikki kasvikset on tosi hyviä dipattuna...parempia kuin sipsit. Joten nämä voisi toimia myös hieman krapulaiseen oloon.
Mutta jos joku vielä tietää sen viinan kalorimäärän enempiä kaivelematta niin olisin kiitollinen,;)!

viinan kalorit

alkoholin (siis ei hiilari, protsku, rasva - alkoholi on oma energianlähteensä) energiasisältö on noin 7kcal/g. Litrassa 100% alkoholia olisi siten 7000kcal ja 0.5l pullossa 40% 7000/2.5/2=1400kcal.

Likööreissä, oluessa, viineissä voi toki olla hiilareita tai rasvaakin, tosin usein sitten alkoholipitoisuus on pienempi.

Toi on hyvä idea napostella vihanneksia, myöskin esim. ruispalojen päälle tehdyt tonnikala-tms. pizzat on paljon parempia (maultaan ja kaloreilta) kuin rasvainen grilliruoka.

Mutta yksi päivä millään ruokavaliolla ei voi kaataa laihista - laihtuminen tapahtuu ajan funktiona... kestävyyslaji nääs :)

alkoholin

kirkas viina, vodka 100g/220 kcal

Kalorimääriä

Kyllä alkoholipitoiset juomat voivat lihottaa kovastikin. Älä silti jätä syömättä, vaan valitse terveellistä ruokaa. Ja kumpi nyt on tärkeämpää, viina vai ruoka, jos valita pitää? Alkoholijuomien kalorimääriä löytyy vaikkapa täältä: http://www.weightlossforall.com/calories-alcohol.htm
 /   /  /  /  / Alkoholi ja laihdutus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta