AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Satulan ja ohjaustangon korkeus

Satulan ja ohjaustangon korkeus

5 Vastausta 5 561 Lukukertaa
Ostin äskettäin aivan uuden pyörän ja nyt minua askarruttaa satulan ja ohjaustangon korkeus...eli onko olemassa joitain ohjeita, joista tietää kuinka korkealla niiden tulisi olla?

Onko satula esim.liian korkealla, jos jalat eivät yletä maahan? Saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta en ole mikään pyöräilyn asiantuntija :( Toivottavasti joku ystävällinen ihminen osaisi neuvoa minua! :) Kiitos jo etukäteen!

eihän

maahan kuulu yltää, polkimillahan niitä pidetään. Ei vaitiskaan jalkojen yltäminen maahan on ainakin minun mielestäni kaupunki liikenteessä välttämätön. Oikea satulan korkeus on jos jalka tulee lähes suoraksi istuessasi satulassa ja poljin on ala asennossa. Satula voi olla ohjaustankoa n. 10 cm korkeammalla muissa kuin maastopyörissä joissa se voi olla vaikka 20 cm korkeammalla. Muista myös katsoa satulan ja ohjaustangon putkien merkit ylimmästä nostokorkeudesta, joka on merkitty ko. putkeen. Mistähän muuten ostit, kun myyjä ei sinua neuvonut ja asentanut pyörää mitoillesi.

Kysymys,

Onko toi niiden sun oikee nimes?

Muista

Et ohajinpylvään pitää olla sisällä 2,5 kertaa leveys, jos ei ole, voit saada kovat sakot tieliikenteeseen kelpaamattoman ajoneuvon kuljettamisesta

Satulan korkeus

Yksi hyvä ohje satulan korkeuteen on, että saa tarvittaessa nostettua itsensä siitä hiukan ylös, kun poljin on ala-asennossa. Työssyt eivät lyö niin pahasti arkoihin paikkoihin, jos ne sattuu huomaamaan etukäteen.

Kiitos hyvistä neuvoista! :)

Kyllähän se myyjä yritti sitä laittaa oikealle korkeudelle...itsestäni tuntui jälkeenpäin siltä, että se satula saattoi tulla hieman liian korkealle...nyt ei muuta ku pyöräilemään! :)

Kiitos erittäin paljon kaikille, jotka auttoivat minua hölmöläistä! :)
 /   /  / Satulan ja ohjaustangon korkeus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta