AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

takuusumma?

3 Vastausta 691 Lukukertaa
Tilasin tossa saunalahden plus-paketin netistä. Siinä tilausta tehdessä tuli ilmoitus että löytyy jo minun nimissä oleva liittymä. Tämä johtuu siitä että mulla on joskus ollut saunalahden liittymä mutta sillon oli vähän tiukkaa taloudellisesti eikä ollut rahaa maksaa yhtä laskua joten se meni perintään jota oon nyt perintäfirmalle maksanut ilman ongelmia. Pelkäsin että tän takia mulle määrättäis maksettavaksi nyt jokin takuusumma ennenkuin lähettävät mulle liittymän?

Tänään kuitenkin kolahti postiluukusta kirje saunalahdelta jossa oli uusi sim kortti eikä mtn mainintaa mistään takuusummista. Eli nyt kysynkin tietääkö kukaan voiko tuo takuusummalasku tulla mulle vielä esim parin pvän päästä vai saanko liittymän ilman sitä?

Kiitos vastauksista.

takuusummat

ei pitäisi tulla enään jälkeenpäin. Se tulisi aina ensin ennen sim-korttia ja liittymän avaamista.
Yleensä takuumaksu tulee jos on merkintä luottotiedoissa.Yleensä maksuhäiriöissä Luottotiedoissa oleva merkintähän pysyy kaksi vuotta voimassa ja jonka jälkeen kun tilanteeseen johtanut maksu/maksut on maksettu, merkintä autom.poistuu tiedoista.

Credit

Vähän korjausta. Maksuhäiriömerkinnästä riippuen maksuhäiriömerkinnät näkyvät luottotiedoissa 2-4 vuotta;

LKP Tililuottoon tai luottokorttiin liittyvä maksuhäiriö - 2 vuotta
YVK Yksipuolinen tuomio velkomusasiassa - 4 vuotta
UMV Ulosottomenettelyssä todettu varattomuus tai muu este - 4 vuotta
UMS Velalliselta ei ole suppeassa ulosotossa löytynyt varoja velan suorittamiseksi - 4 vuotta

Merkinnät eivät poistu ennen määräajan umpeutumista. Ainoastaan jos maksuhäiriömerkintö on aiheutunut virheellisesti, poistuu merkintä kokonaan (tämä on harvinaista!).

Takuu?

Jos olet esim. tehnyt maksusuunnitelman perintätoimiston kanssa, ei sinulla välttämättä ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta