AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Mitä maksaa A-hepatiitti rokotus?

Mitä maksaa A-hepatiitti rokotus?

21 Vastausta 115 792 Lukukertaa
Onkos paljonkin eroa kunnallisen ja yksityisen välillä..

Mites lasten osalta hinnat?

Havrix

Havrix on a-hepatiittia vastaan tehty rokote joka on voimassa nykytietämyksen mukaan loppuiän ja maksaa noin 2x50€/hlö . Hinta on sama ostat mistä tahansa ellei työnantaja sponsoroi. Mutta olen vakaasti sitä mielä että kannatta ottaa Twinrix joka kattaa a+b-hepatiitin 3x50€/hlö. Myöskin on olemassa gammaglobyliini pistos joka on vasta-aine a-hepatiittiavastaan ja voimassa vain noin 3kk. Kalliita nuo rokotteet on mutta ei tartte ainakaan jälkikäteen sanoa et olis kannattanut ottaa!

Rokotteesta ja sen antamisesta

Itse rokote maksaa tosiaan saman verran, mutta yksityinen lääkärikeskus ottaa todennäköisesti jotain maksua siitä hyvästä, että pistävät aineen sinuun. Terveyskeskuksessa terveydenhoitaja piikitti, eikä siitä ilosta tarvinnut maksaa yhtään mitään =). Rokotteen tietenkin ostin itse omilla rahoillani apteekista.
Missäpäin terveyskeskus on ilmainen. Olen itse joutunut aina maksamaan polikliniikka maksuja jos olen vahingossa mennyt terveyskeskukseen! :/

Havrix

Lääkäriltä resepti, rokote apteekista, ja pistoksen antaa vaikka oman neuvolan terveydenhoitaja. Me tehtiin näin, lapsen rokote oli ehkä 35 egee ja omani n. 50 eli yhteensä n. 85 egee, ja tehoste 6 - 12 kk kuluttua saman verran. Oman reseptini pyysin työterveydestä, ja lapsen reseptin kirjoitti omalääkäri terveyskeskuksesta, kun oli sinne asiaan toisen lapsen vuoksi, ei siis vaatinut meiltä kummaltakaan etukäteiskäyntiä lääkärissä. Kela ei korvaa näistä mitään.

twinrix

hain lapsilleni koululääkäriltä Twinrix-reseptin ja itse ja vaimo saiime reseptin työpaikkalääkäriltä. Tällainen viiden hengen satsi maksoi 225 euroa. Twinrix annetaan kolmella rokotuskerralla: toinen kerta on kuukausi ensimmäisen jälkeen ja kolmas kerta puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Nämä kaikki sisältyivät tuohon reseptiin.
Lapset ottavat rokotukset terveyskeskuksessa ja itse ja vaimoni hoidamme samat hommat työpaikan terveydenhoitajan kanssa.

Twinrixin hinta 30.5.2008

...hain lapsilleni koululääkäriltä Twinrix-reseptin ja itse ja vaimo saiime reseptin työpaikkalääkäriltä. Tällainen viiden hengen satsi maksoi 225 euroa...(lainaus vuodelta 2006).
Rokotteen tämän päivän hinta viisihenkiselle perheelle (2 aikuista, 3 lasta) on 545,88e. Melkoinen hinnannousu?

Päivän hinta on

TWINRIX ADULT 3 x 42.98€ /hlö, mutta jos vaikka lähtee kolmen aikuisen kimpassa niin silloin 10 ruiskun pakkaus tulee hieman edullisemmaksi 372.68€
Lasten TWINRIX PAEDIATRIC 31.30€

Hintatiedot: http://www.apteekkariliitto.fi/asiakkaille/hinnat/Sivut/default.aspx

Kysymys

Otin ekan havrix-rokotteen vuosi ja 3 kuukautta sitten. En ole ottanut tehosterokotusta vuoden aikana niinkuin siitä sanotaan, niin voinkohan ottaa tehosteen nyt vai pitääkö koko homma aloittaa alusta? Resepti tehostetta varten on. Kiitollisena odotan vastausta.

havrix

kävin juuri äskön hakemassa havrixin vahvistusrokotteen. ensimmäisestä pistoksesta on kulunut 2 vuotta mutta työterveys on kuulema vanhvistanut infektiolääkäriltä ja tuotteen valmistajalta että vaikka aikaa on kulunut näin paljon niin silti antaa samanlaisen suojan edelleenkin

Onko

Onko kukaan ostanut kyseistä Havrix -rokotetta Espanjan apteekista? Vaatiiko reseptin? Minkä hintainen yksi rokoteannos aikuiselle oli?

havrix espaniasta

Havrixin saa ilman reseptiä, yleensä seuraavalle päivälle tilaavat. 26€

Vinkki...

Hae vinkistä ilmaiset rokotteet :)

ruottin puolelta

Tänään haettiin 2:lle hengelle havrix rokotteet sis. vahvisteenkin yht. 115€
Pitikö Haaparannan apteekkiin olla resepti vai onnistuuko ilman???
Me haettiin kundikaverin kans ilmaset b:t vinkistä. Melko röyhkeää :D

Lääkärikeskus Mehiläinen 2010

Pelkkä A-hepa-rokote maksoi v. 2010 lääkärikeskus mehiläisessä 58 euroa. Tuohon pitää vielä lisätä palvelumaksu päälle.
heh, miksi maksaa kun saa ilmaiseksi Vinkistä ? Toinen linja 15, on osoite.
joku Twinrix adult eli A+b hepatiitti mulla makso 50,06€ 3x eli kaikkiaan tulee 150.18€ eli aika kallis tuo hinta on.mutta säästyypä itsellä henki :D
Ketju on 2006 vuodelta. Etkö osannut aloittaa uutta. Muuten,kannattaako tuollaiseen uhrata 150 e
Herätkääs
http://www.rokote.fi/?gclid=CJSc_9mix6wCFWlXmAodg22tqA
http://hepatiitti.fi/etusivu.html? jo on ihmishenki rahasta kiinni.
Työkaveri sairastu työmatkalla 25 vuotta sitten. Maksa tuhoitui eikä ennättänyt maksan siirtoon.
 /   /  / Mitä maksaa A-hepatiitti rokotus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta