AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Mistä TUKIHOUSUT??

Mistä TUKIHOUSUT??

7 Vastausta 3 809 Lukukertaa
Pari päivää sitten tehtiin rasvaimu reisiin ja alavatsaan ja nyt tarttisin kunnon tukihousut. Mun mielestä näistä tukisukkahousuista ei ole mihinkään. Kuka tietää missä noita tiukempia tukihousuja myyydään??

täältä

www.lymed.fi

helpoiten kun

nimeltä terveystuotteiden palvelukeskus. (omist.Terttu Lilja)
lääkärikadun ja manskun kulma, töölöntullissa.

Kiitos ja halaus!

Ihanaa kun vastasitte! Kokeilen josko olisi tänään auki tuo Liljan puoti. Hyvää pääsiäistä!

Kerro

Ole kiltti ja kerro, mitkä tuntemukset sinulla on? Onko ollut paljon kipuja? Minä olen menossa rasvaimuun (reidet) ensi viikolla. Vähän jännittää... Kiitos jo etukäteen, jos viitsit vastata.

Vastaus

Tänään on 9. päivä rasvaimun jälkeen ja mustelmat on vielä tosi isot, reidet on kipeät ja turvonneet. Onneksi varasin reilusti toipumisaikaa, menen vasta maanantaina töihin eli 11. päivä leikkauksen jälkeen. Muista juoda paljon vettä, hankkia kunnon TUKIHOUSUT eikä mitään sukkahousuja ja käyttää tarvittaessa särkylääkettä. Lopputuloksen näkee vasta kuukausien päästä joten ei kannata hötkyillä, vaan toipua maltilla. Onnea matkaan!

Kiitos

Kiitos iMUROITU asiallisesta vastauksesta. Hyvää kevättä!

Hyvä olo

Ihmeen hyvin sujui tuo rasvaimu. Pari päivää käytin särkylääkkeitä toimenpiteen jälkeen. Viiden päivän kuluttua olin jo töissä (ei onneksi ole raskas työ) Tietysti imetyt alueet ovat arkoja, ja varon, etten vahingossa esim. kolhi niitä mihinkään. Tukihousut (sain sairaalasta) ovat tosi napakat, mutta niihin on jo tottunut. Mustelmia ja turvotusta on vielä. Lopputuloshan näkyy n. puolen vuoden päästä, joten rauhassa nyt odottelen...
 /   /  / Mistä TUKIHOUSUT??
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta