AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Wlan tukiasema Buffalo Airstation g54

Wlan tukiasema Buffalo Airstation g54

7 Vastausta 27 468 Lukukertaa
Koneena kannettava Fujitsu Siemens Amilo. Käyttis XP. Sisällä wlan. Wlan tukiasema on Buffalo Airstation g54.

Ei kenelläkään ois suomenkielisiä ohjeita tuon wlanin asennukseen? Paketissa (PRKL!!!) tuli vain enkkukieliset, ja niistä mitään ymmärrä... Muutenkin tietokonetermit vaikeita, saati sitten englanniksi.

Herjoja on mm "vajaa liitettävyys", ja välillä toimii verkkokaapelilla. Kertaakaan en ole saanut yhteyttä toimimaan.

Täällä on jo ollut paljon vastaavia ohjeita, mutta kiva jos joku vielä vaivautuisi jeesimään!

tuolla

joilla saat sen verkkosi asennettua, mutta tietenkin joudut hieman opiskelemaan samalla asioita ;))
Siinä on niin monta vaihetta että kannattaa perehtyä itse tai sit antaa osaavan henkilön hoitaa homma.

ohjeet

Mulla on juurikin sama tukiasema ja suomenkieliset pika-asennusohjeet tulivat kyllä mukana.

Jos et muuten saa toimimaan, niin kyllähän mä ton voisin skannatakin ja lähetää maililla. Tässä vähän hankala selittää kun ei saa kuvia liitettyä :)

suomi kunniaan ;)

Heippa!

Olen tuon koneen kanssa tusannut jo nyt yhteensä kohta 6 tuntia, joten mielelläni ottaisin skannatut ohjeet! Jos olet ystävällinen ja jossain vaiheessa joudat, niin sähköpostiosoite on sannamari ät hotmail piste com.

Varmistuksena kysyn kuitenkin vielä, kun en niitä "englanninkielisiä kuviakaan ymmärtänyt", että siihen tukiasemaan tulee siis kolme johtoa: pakkauksen mukana tullut virtajohto, pakkauksen mukana tullut valkoinen litteä verkkokaapeli(?) ja sitten kolmas johto on puhelinjohto?

Kiitos sinulle jo etukäteen!

Ei puhelinjohtoa

Tarvitset WBRG54:n lisäksi ulkoisen ADSL-modeemin, jossa on Ethernet-liitin (LAN) ja mieluiten kaksi verkkokaapelia (CAT5/CAT6 RJ45). Puhelinjohtoa ei tuohon tukiasemamalliin pidä kytkeä muuten kuin ADSL-modeemin kautta.

Ensimmäisen verkkokaapelin kytket WBRG54:n WAN-liittimestä ADSL-modeemin LAN-liittimeen. Toisella verkkokaapelilla kytket tietokoneesi yhteen WBRG54:n neljästä LAN-liittimestä.

Useimmissa tapauksissa internet-yhteyden pitäisi nyt toimia ihan tehdasasetuksillakin. Langattoman verkon konfigurointi on sitten vielä hoidettava (jokin salaus ja sama salasana sekä tukiasemaan että tietokoneeseen). Kun langattoman verkon asetukset ovat kunnossa, voit irrottaa verkkokaapelin tietokoneestasi.

eipä paljon hyötyä

Se suomenkielinen vihkonen ei opasta oikeastaan yhtään mitään. Ei sen huonompaa ohjekirjaa voi olla olemassakaan, jollei sitten ole muuttunut sen jälkeen kun itse ostin sen vehkeen.

Case closed

Asia on päässyt finaaliin. Luojan kiitos. Kolme päivää ihmettelin kun ei johdot oikein riittänyt... Kävin kysymässä myyjäliikkeeltä mikä mätti, niin sanoivat sieltä että minulla oli pelkkä reititin, vaikka oisin tarvinnut vielä modeemin. Niinkuin tuossa yllä jo minulle annettiin ystävällinen ohje. Ei ihme ettei mikään toiminut!

Ymmärrän että myyjällekin voi sattua vahinko, vaikka yritettiin kyllä tehdä selväksi mitä halutaan ostaa. Pakko oli kuitenkin antaa palautetta siitä ettei niitä suomenkielisiä ohjeita löytynyt. Olivat vähän nolona. Sietääkin ;)
 /   /  /  / Wlan tukiasema Buffalo Airstation g54

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta