AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / KISSOJEN NIMIÄ

KISSOJEN NIMIÄ

61 Vastausta 19 490 Lukukertaa
MInkäslaisia nimiä teidän kissoilla on???
Meidän kissat on Milli ja Reinikainen... Reinikaista kutsutaan usein Reiskaksi tai Reinoksi. Voiko Kissa mennä sekaisin, kun on niin monta lempinimeä??

nimistä

Meillä on, Titta, Ninnu, Riku, Gunilla, Miisa, Nekku, Elli, Dami, Fani ja Lotta....

Meillä...

Hilma ja nyt on Selma. Hilmallakin oli nimet: Ikkunen, himmuska, himma ja selmalla on nimet: Semma, uttinen, utikka, utikainen, Nutti, Semmuska, ja sekin on nykyään ikkunen, yppi, Eikä ne oo mitenkään sekasin ollu. kyllä ne on kaikki nimensä tuntenu.

meillä

on cindy,söpö,tassu,chili,miranda,piki,pave,oona
+pennut joiya on noin 10

Nimiä

Meillä on Jekku-Patteri ja Lätsä-Pekka Päivärinta, ihan lyhyesti Jekku ja Lätsä vaan. :)

Meillä...

Meillä on 4 kissaa:Sipsu,Mörris,Hupu,lumi :D

Manu

Sitten on ollut vuosien mitteaan sellaisia kuin Mikki, Viki, Kirre, Pörri, Kisu, Hinni ja Misse. Kyllä kissa useammankin lempinimen tunnistaa, jos vaan on sapuskalle kutsusta kyse.

mulla on

kaksi poika on Kidi ja tyttö Gilda. monia lempinimiä on, mutta parhaiten tulevat kutsuttaessa omilla nimillään. Tosin lempparit ei varmaan sekoita kissaa, luulen että ne tunnistaa omistajansa äänestä.

Meillä..

Meillä on 7 kissaa ja kasvatamme niitä nimet ovat:

Miiru, Mirri, Roosa, Lupu, Venla, Kismet, Sasu.

Äitini kasvattaja nimi on Julentian.

Meidän

poika on Leevi ja tyttö Sikke

Mulla...

kissan nimi on Roope."Lempinimiä" mm. karvahanuri,rontti ja vauva.

meidän...

meidän kisun nimi on rasmus =D

Hei!

Miellä on kaksi kissaa; Sirius Harmaa ja Rillu. Sirius Harmaata sanotaan yleensä Sirreksi tai Siriksi. Rillu on vaan Rillu. :)
Miun mielestä kissa ei mene sekaisin monista lempinimistä.. :\ Kissa ei edes saata ottaa huomiota uusiin lempinimiin. Sanotaanhan Siriustanikin mm. SiriPiriksi, Pylleröksi ja Lutuseksi. :D <3
Tuskin kissa edes reagoi uussin nimiin... Jaa-a, en kyllä ihan varma.. Hyvää Kesää kissojen omistajille ja itse kissoille!!!!!!!!!! Ja muillekkin!!!!!! :D

Romppainen

3½ vuotias poju... Hyvin tuntee lyhemmätkin versiot Romu ja Romppis.

terve

Mun maukujien nimet on Netta ja Nelli.. Ne on oikein ihanat maatiais-siskokset..molemmillakin on vähäsen omia lemppareita mutta pyrin nyt aluksi ainakin puhumaan niille omilla nimillään..

kissojen ehdotus nimiä

keksikää kissojen ehdotus nimiä, aion hankkia kissan enkä tiedä etä mikä sen nimeksi tulee....

Nimiä

Edesmenneet komeat kaksi kolliamme olivat Kasimir ja Sylvester. Sitten oli Sohvaperuna-Sulo, ja jostain käsittämättömästä syystä äitini nimesi tyttökissansa Sohvi Kyllikiksi. :) Kivoja nimiä mielestäni olisivat ehkä Turo tai Montza... Tai Mushka. Tai sitten ei. :) Tykkäsin itse todella paljon Kasimir nimestä, se oli jotenkin niin hieno, ja niin oli kyllä kissa itsekin. Oikein komea pitkäkarvainen kolli. :) Ja kyllä varmasti kissa tottuu moneen lempinimeenkin, oma kissani kääntyy aina katsomaan vaikka kutsuisin sitä tasavallan presidentiksi taikka karvanaamaksi jne... Eiköhän kissa tunnista omistajansa kutsun enimmäkseen sen omasta (siis omistajan) äänestä. Varmaankin. :)
Meillä on Vilpertti eli Vilppu lempinimeltään, sit meil on Ruska ja Tomu

nimiä hih

tiku, taku ja simba on meil niminä
pentuja on ne ihkuja

Vanhasta lorusta :)

Mun kissalleni annoin nimeksi Moritz. :) Se on ikivanhasta lastenlorusta/sadusta, mikä kertoo kahdesta villiviikari pojasta jotka tekee kaikenmaailman kolttosia minkä kerkeää. Ja koska kisuni oli pienempänä juuri sellainen, oli sille pakko antaa toisen tämän sadun pojan nimi. loppu siinä sadussa kyllä on aika julma, että sitä en Moritzille tahdo, mutta kuitenkin. Nimi oli niin sopiva, ja hieno. :) Se ikivanha satuhan oli Maks ja Moritz. :) Mut Moritz oli hienompi nimi. :)

Nimi

Mie saan ehkä kissan ja pitäs päättää nimi sille se ois tyttö birma. Oon miettiny näitä: Mimmu, Mimmi, Mimosa, Pipari, Kamomilla, Piparminttu. Mikä on paras. Vastatkaa rehellisesti, nimi on mun mielestä tärkee.

haaveilee myös

Kaikista kaunein noista nimista on miun mielestä Mimosa, kavarillakin sen niminen ja todella kaunis kissa =)
Ehkäpä tässä ens syksynä on itselläkin mahdollisuus kissan hankintaan x) <3
mimosa sopii hyvin kissalle

Kissojen nimiä

Mun kissan nimi on Viiru... keksin sen ku kissamme oli niin viirullinen pentuna.. Me sanomme myös Viirua: Pieruksi , Pojaksi, Pässiksi ja niit nimii on paljon...Ei Viiru oo inakaa menny sekasin niin monista nimistä..

meillä

Kissojen nimiö ovat olleet, Misse, Emma, Oskari jota kutsuttiin myös Oskuksi ja Arttu
mun kissan nimeks tulee koda tai luukas :)

Nimiä

Meillä on Rolleliina lempi nimeltä Rolle, Ruska, Lenni ja Chisu... :)

Omat kissat

ovat Eetu, Santtu ja Hiski, ja sisareni kissat ovat Otto, Onni, Paavo ja Pentti (joka on kylläkin tyttö)

Nimiä

Mulla on kaksi 5-vuotiasta kolli kissaa, joiden nimet on Vili ja Taavi. Viliä kutsun välillä Viltsuksi tai Viliboyksi, Taavia kutsun välillä Tavskaksi tai Taavi-vaaviksi. Joskus kun joutuu huutamaan molempia niin huudan pojat ja molemmat tietävät että komennus tarkoittaa molempia =) että kyllä kisaat tietävät nimensä vaikka niitä olisikin paljon ja eikö se sanonta mennyt niin, että "rakkaalla lapsella on monta nimeä" =D

Meillä

Kyösti ja Petri.

Meillä o Nuppi

ku se sai pingispallon päähänsä 10 vk (nyt 14 vk)
Mun kissojen nimet on Lacu ja Costi :D

Ha ha

Reinikainen jos paiskataan nimeksi kissalle, niin mieleen tulee heti Tenho, joka on meirän kollikissan nimi =)

meillä huudetaan

JUSSII!. edelliset kissat olivat Keisari ja Roope. Myöskin Linda ja Lippe kuuluvat sukuun, vaan vanhan Missin, elämäni ekan kissin voittanutta ei ole, vaikka Ticoja oli kaksi ja Mirrekin sylissä keräsi aikanaan.
meil on nuppu ja minja

......................

Meillä on tällä hetkellä Armi ja Verna.Vernaa sanotaan nykyisin nimellä Kollo,sillä hän osoittautuikin pojaksi =O
Aiempien, jo vainaiden nimiä ovat olleet Hiski,Iines,Mirva ja Pipsa.

4 kissaa

Meillä on neljä kissaa ja joiden nimet on: Osku, Rölli, Nöpö ja Martta

4 MUSSUKKAA! <3

Mulla on neljä kisua joitenka nimet on: Mimmi,Sisu,Salli ja Sasu edesmenneet kisut olivat: Mökö,Täplä ja Cisu!

kissojen nimii

Eli meidän pojat on nimeltään ikäjärjestyksessä Riesa 13v, Sulo 6v, ja Hauki 3v. Ovat saaneet nimistä johtuen Riesa ja Hauki useita kysymyksiä, että mistä tommoset nimet, mutta ne on vaan tulleet jonkin ajan kuluessa kun kissat on saatu, eli ihan niiden omien ominaisuuksien takia.

Hauella oli pentuna ihan hauen vatsapuolen värinen maha. Riesa.... no tuskin tarvii kertoa enempää. Sulo oli vaan niin suloinen, että siitä nimi.

Meillä nimet oli päätetty etukäteen

Meillä on 2 kissaa, jotka molemmat ovat Vaasan kissatalosta, joten nimet heillä oli jo valmiina. Molemmat ovat poikia. Ensimmäinen kissa jonka otimme sieltä on nimeltään Vilkku. Vuoden päivät vierivät ja päätettiin hommata Vilkulle kaveri, joka hommattiinkin joulun jälkeen. Sen nimi on Pomeranssi, tosin meidän mielestä se on niin pitkä nimi että kutsumme yleensä pelkkä Pome. Mieheni tosin keksi uuden nimen Pomelle, nykyään eniten taidetaan käyttää nimeä Poseidon tai lyhemmin Pose.

Meillä

Meil on kaks poikakissaa. Toinen on musta jolla valkoinen masu ja toinen on ruskee raidallinen. Nimet on Diesel ja Gizmo. Dieseliä sanotaan vin-diisseliks tai diisseli-biisseliks ja Gizmoa sanotaa dj-gismoks tai gizmo-heppuliks.

En mä oikeen usko, että nämä pennut vielä nimiään tuntevat, tulevatkohan koskaan tuntemaankaan.
Meillä on kolme kissaa. Vanhin, 8-vuotias, on nimeltään Penni. Olin itse 10-vuotias kun kissa meille tuli ja nimen keksin kirjasta "Penni - Suomen vanhin kissa". Koko ajan vain saa kuulla vitsiä "Nyt sitä pitää kutsua SENTIKSI, hekoheko"... joo, ei naurata. Se on tuon kissan nimi, ei rahayksikkö, kiitos. Lempiniminä mm. Pennonen, Pentti, Pena, Pentsooni, Hullu katti. Tunnistaa Penni-nimen lisäksi Pennosen ja Penan.

Nuorempi kolli on 4-vuotias Picasso, joka sai nimensä taiteellisesta nenäpilkustaan (muuten vaaleanpunainen nenä, mutta sivussa yksi musta pilkku). Lempinimiä mm. Piksu, Piksu, Picasso Pikinokka, Piksinen. Tunnistaa noista kaksi ensimmäistä, jopa paremmin kuin "virallisen" nimensä.

Ainoa tyttömme on Picasson sisko samasta pentueesta, Yavanna. Lausutaan siis J:llä. Mielestäni tuo on todella kaunis nimi ja niin on kissakin. Ensimmäisenä ihastuinkin sen kauniisiin kasvoihin, kun näin sen ensimmäisen kerran. Alkuun sitä kutsuttiin nimellä Nättikasvo, mutta pian syntyi se oikeakin nimi. Lempiniä mm. Javski, Javskina, Jaku, Jaksu, Jakukukunna. Tunnistaa noista kaikki :)
Meillä on ollut ja on tämännimisiä kissoja: Mölli, Kira, Viivi, Ninni, Veera, Tuulikki, Roosa, Natalie, Ella, Elli, Alli, Illu, Poppanen, Pikku Myy, Poju, Uniikki, Ville, Karvinen, Lilli, Mikko.. :) Ja kymmeniä lempinimiä on ollut... Ei ne niitä kaikkia välttis oo tunnistanut mutta ei se niitä oo näyttäny pahemmin haittaavankaan :)
Meil oli kissat Tassu, Siru ja Snurre, mut Tassu ja Siru kuoli just, et Snurre jäi yksi :(. Mut nyt saatii kaks pient kisun pentuu, tyttö ja poika, pojan nimeks tuli sisu ja siit keksittiin tytöl Sipsu. Haluttiin kaikki S:llä alkavii kun kissat oppii parhaiten kaikki mis on S:sää. Snurre ei vaan oo yhtää tykänny pikkukisuist, kulkee vaan vatta maas jos alas joutuu tulee ja kihisee pennut nähdessää, yleensä vaa pysyttelee ylhääl
meillä on Viivi tyttönen ja "pikkuveljensä" Nemo.Ensimmäinen kissani oli Vilma ja viime vuonna kuoli rakas vanha poikamme Velmu(RIP).
Söpö, jolla myös kutsumaniminä Öpö ja Ömppö. Semmoinen vähän ömpöttävästi tuijottava, sulavasti liikkuva, kieltä aina näyttävä, pyllyä pyörittävä kissaneiti. koviakokenut ja sanoo aina " iu " ja " kurr "
Meillä on uroskissa, jonka nimi on Kasi. (vissiin virallisesti Kasimir) Se on 16v ja kolme vuotta vanhempi kuin minä, eli eräänlainen "isoveli" XD
Meillä taas poika kissat joiden nimet on sörsselsön ja härski :)
Meillä on aika erikoiset nimet, eka kissa oli puhdasrotuinen jonka virallinen nimi Briza's Sinh Aquila, kasvattaja kutsui Qvillaksi mutta siitä tuli sitten ajan myötä Killus :)
Sitten kun toka tuli niin ei se nyt voinut vaan yhtä nimeä saada joten siitä tuli Amelia Josefin, kutsumanimet Jossan ja Fine.
Kolmannella sama juttu, siitä tuli Tiger Lily, kutsumanini Lily :)

Ja olen ruotsinkielinen jos mietitte että onpa erityisen outoja :) Ovat aika ihmismäisiä mutta sopivat meidän tytöille todella hyvin!
Meidän kissan nimi on Arvi. Arvi söisi vaikka koko ajan, jos vain annettaisi, siksi kissa tunnetaan myös nimellä Possu.
meillä on sarah ja ronja
Meidän poika on Rontti (edellisten omistajien antama nimi) ja tyttönen on Tuksu. Ja ei, häntä ei ole nimetty Johanna Tukiaisen mukaan, vaikkakin siitä tuli aluksi aina hyvät naurut kun kerrottiin kavereille mikä pikkuisen nimi on. :D
Meillä on 2 kissaa, tyttö ja poika, tytön nimi on Nöpö ja pojan nimi on Pörri.
Niillä ei ole varsinaisesti lempinimiä, mutta on kuitenkin kutsumanimiä. :)
Nöpön on: Nöpsö, Nöpötin...
Pörrin on: Pörötin, Pöröttäjä...
Entä elvis tai minttu? kenties Chi?
Meillä Vapaa Gustaf (Kustaa) ja tulossa söpöliini Alfred (Allu).
mun kissan nimi on jekku je se on 16 viikkonen
Minä tykkään erikoisista nimistä kissoilla. Ei mitään Uunoa ja Suloa vaikka joku saattaa niistäkin tykätä.
Meillä on Katti, Miska, Dante, Shakira, Ada, Julius, Zahra, Domino ja Zorro.
Mahtaakohan meidän kollillemme kaimaa löytyä,kun nimenä on Boldis?
Vanhempien luona Niki. Oma kissa Ellinoora, lempinimeltään Elli. Kämppiksen kissa puolestaan Aome.
Vihdoin joku kysyy! Mun katit on nimeltään; PULLA, KANELI, KOOKOS, ANANAS, TIRAMISU ja RUSINA.
Meidän poikakissan nimi on Timpe ja saan pian oman tyttö kissanpennun!♥ Nimiä? En oo vielä keksiny♥
Meillä on Esko :)
 /   /  /  / KISSOJEN NIMIÄ

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta