AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / leijona nainen + rapu mies

leijona nainen + rapu mies

7 Vastausta 1 263 Lukukertaa
Olisin halunnut tietää mikä horoskoopeissa esiintyvä eroavaisuus tekee yhteiselämästämme niin monin verroin vaikeammaksi kuin ''normaalissa'' parisuhteessa. Tuntuu ettei toinen todellakaan ymmärrä mitä tunnen tai miten ajattelen.
Olemme kyllä yhdessä asustelleet jo viisi vuotta, aina on pystytty erimielisyyksienkin yli pääsemään.
Ainoa paikka jossa ymmärrämme täysin toisiamme on makuuhuone.
Olisiko kenelläkään vinkkejä miten elämästä voisi tehdä edes hiukan helpompaa?

neuvo

Pidä se rapu vaan seksikaverina ja ota tositarkoituksella joku muu kuin vesimerkki. Tässä tapauksessa vaihtamalla paranee.
I´ve been there.

eiköhän

ole muustakin kiinni ku vain horoskooppi merkeistä. jos ei toimi niin ongelma on muussa kuin horoskoopeissa, usko pois! ite oon kans jellona ja mies on rapu, hyvin ollaan tähän asti pärjätty ja onnellisia ollaan.

ei onneton

onnellisia olemme ei kyse olekaan siitä.. vaan tässä hainkin sitä miten eritavalla ajatukset ja toimiminen eritilanteissa hankaloittaa elämää tottahan tiedän ettei kaikessa kyse ole horoskoopista, mutta syy miksi sen tähän soppaan sotkin on se että horoskooppimerkkien ''mukaiset'' luonteenpiirteet tulevat esille meissä molemmissa.. ja juuri niistä ongelmia tulee

leijona m ja rapu n

Ihan kuulostaa samalta. Saamme riidoissa toisemme aivan sekopäiseksi.
Sängyssä taas aivan huippua. Ja muutenkin, kun ei tulisi riitaa. JOtenkin nämä merkit varmasti vaikuttaa jossain määrin.
Mikähän Mervi on horoskoopiltaan...? Matti ainakin on rapu..

Oinas auringossa

Muita merkkejä en tiedä

samaa...

Meillä aivan sama juttu... Mä olen Leijona nainen ja mieheni Rapu. Seksi on loistavaa, ja muutenkin elämä hymyilee. Mutta erimielisyyksiä tulee helposti ja aivan turhista(kin) jutuista. :) Mutta kaikki vaikeudet on voitettu ja helvetin hyvä niin. :)

Just näin

Mulla on kokemusta yhdistelmästä leijonaN-rapuM muutamankin suhteen verran. Yhteistä mun kokemuksille on, että seksi on aivan loistavaa!!!! ...ja niin näyttää muillakin olevan ;)

Molemmissa suhteissa olen ollut aivan rakastunut ja hullaantunut. Vaikeuksia on ollut ymmärtää miehen jääräpäisyyttä ja äkkipikaisuutta. Myös sellainen ensin kaikki on hyvin ja elämä ei voisi olla paremmin ja seuraavalla sekunnilla elämä potkii päähän ja kaikki vituttaa -asenne hieman kummaksuttaa.
 /   /  /  /  / leijona nainen + rapu mies

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta