Miten vietella oinasmies?

Skorpparinainen

Miten vietella oinasmies? Minkalaiset naiset vetoavat oinasmieheen? Kertokaahann oinasmiehet....

7

4098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pistetään näin

      Rohkeat ja suorasukaiset :)

      • Skorpparinainen

        Eli voisko ton rohkeuden ja suorasukaisuuden tajuta siten, etta ei ole pahasta vaikka nainen tekisi aloitteen? Ja suoraan puhuminenkaan ei liene sitten saa saikkymaan? Esim. jopa tunteitten tunnustaminen ei saa pois tolalta normaalia oinasmiesta?


      • noin
        Skorpparinainen kirjoitti:

        Eli voisko ton rohkeuden ja suorasukaisuuden tajuta siten, etta ei ole pahasta vaikka nainen tekisi aloitteen? Ja suoraan puhuminenkaan ei liene sitten saa saikkymaan? Esim. jopa tunteitten tunnustaminen ei saa pois tolalta normaalia oinasmiesta?

        sillä minäkin olen pähkäillyt tämän ongelman kanssa. "Minun" oinaani on kyllä aika kova luu...mutta eipä mihinkään säikkynyt tunteitten tunnustamisesta. Mutta ei kyllä ole mikään helppo. Sillä yleensä ne konstit, mitkä muihin miehiin uppoaa ei uppoakaan ainakaan tähän oinaaseen. Kuitenkin ihan täysin rehellisellä pohjalla ollaan. Mutta ehkä se "vaikeasti tavoiteltavuus" onkin sitten oinaan luontaista käytöstä.


      • pistetään näin
        Skorpparinainen kirjoitti:

        Eli voisko ton rohkeuden ja suorasukaisuuden tajuta siten, etta ei ole pahasta vaikka nainen tekisi aloitteen? Ja suoraan puhuminenkaan ei liene sitten saa saikkymaan? Esim. jopa tunteitten tunnustaminen ei saa pois tolalta normaalia oinasmiesta?

        siis, mitä tarkoitat "poissa tolaltaan".. hmm itse ainakin annan välittömän palautteen,mitä perus ajatuksenani asiasta on, mutta toisaalta yön aikana sulattelen ajatusta ja saatan päätyä eriratkaisuun kuin alunperin olin ajatellut.


    • Vesimiesneito

      Mun oinaspässi mies ilmoitti minulle jo muutamien ekojen treffien jälkeen, että hän haluaa minut ja kysyä pamautti, että olenko kiinostunut vai en, ja vastaukseksi kelpasi joko kyllä tai ei. Ilmoitin vastaukseksi kyllä ja sen jälkeen hän ilmoittikin, että olen hänen naisensa. Joskus olen miettinyt, että olisiko hän jaksanut jahdata minua jos olisin vastannut jotakin ympäripyöreää tuohon hänen ekaan kysymykseensä. Olin kuitenkin itsekin ihastunut häneen ensi-silmäyksellä, joten en uskaltanut ottaa mitään riskejä, joten ajattelin, että tämän kanssa ei kannata rueta leikkimään hankalaa nakkia :).

      Tunnen muitakin oinasmiehiä ja luulen, että he joko rakastuvat tulisesti tai sitten eivät ollenkaan ja se selvinnee heille melko varhain, eli sinun ei tarvitse varsinaisesti vietellä vaan teet vaikutuksen olemalla oma itsesi ja keskustelemalla hänen kanssaan. Minä tein ekoille treffeille aloitteen ja osoitin oinasmiehelleni melko suoraan kiinnostukseni sekä fyysisesti että psyykkisesti :).

      Skorpparille tyypilissellä taktikoinnilla ja juonimisella et varmaankaan saa oinasta vieteltyä, käsittääkseni ne eivät pidä sellaisesta toiminnasta, eli sinuna pyytäisin vaan suoraan esim. oluelle, mutta antaisin oikkumiehen hoitaa loput. Oinasmies on myös omalla tavallaan melko hallitseva ja määräilevä, joten sinun tulisi antaa hänen hallita, muttet kuitenkaan saa alistua.

      On varmaan myös turhaa yrittää hallita tai hillitä tämän miehen menoja. Hän menee minne tahtoo milloin tahtoo jne. Itselläni ei ole ollut mitään ongelmaa, sillä suurimman osan vapaa-ajastaan hän haluaa olla kanssani, mutta sitten kun hän päättää mennä jonnekkin niin hän MENEE. Eli ei kannata olla takertuja, mutta osoita kuitenkin se, että välität hänen menemisistään ja tekemisistään positiivisella tavalla, yleensäkin marinalla ja kitinällä teet huonon vaikutuksen oinaaseen.

      Lisäksi hän haluaa olla ykkönen elämässäsi ja kaikessa, joten on hyvä jotenkin osoittaa hänelle, että hän on ykkönen sinulle sillä jos hän sinuun rakastuu niin hän tulee antamaan kaikkensa sinulle, mutta vaatii samaa sinulta, oinasmies on se joka kirjaimellisesti hakee sinulle sen kuun taivaalta tai mitä nyt ikinä keksitkin häneltä pyytää.

      Ja ehkä lopuksi tärkein, uskon että oinasmiehet pitävät elämänmyönteisistä ja iloisista, energisistä naisista.

      Noh, olenko yhtään oikeassa oinasäijät???

      • vesinainen

        olen myös vesimies ja poikaystäväni on oinas. meidänkin suhteemme alkoi lähes samalla tavalla:) ja muutenkin kuvauksesi oinasmiehen käytöksestä on osuva. osasit myös hyvin kuvailla sitä, kuinka oinasmiehen kanssa tulee toimeen!:)) eli anna hänen olla vahva MIES, mutta älä silti koskaan alistu mihinkään!


    • oikku4

      Näin sinkkuoinaana minua kiinnostaa jos nainen näyttää ihailevan ja kyllähän sen huomaa jos joku nainen inhoaa minua. minut voi vietellä olemalla myös oma itsensä en tykkää mistään kieroilusta. jos nainen osoittaa aitoa kiinnostusta ja on tosissaan ja sen pitää olla tosissaan en välitää mistään teeskentelijästä , oinas haluaa suorasukaisen naisen ainakin itseäni sellainen kiehtoo ja kyllähän imartelee, jos nainen kehuukin. toivon löytäväni sellaisen joka ei liikaa takerru ja kuitenkin antaa tilaa toiselle eikä liikaa määräile sellainen on kauhistus esim pomottaminen. Minut voi aika helposti hurmata esim viehkeällä katseella ja tukkaa sukimalla eiköhän se ole kiinnostuksen merkki ja ihailevalla pilkettä silmissä olevalla katseella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe