AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Muutto Virosta Suomeen

Muutto Virosta Suomeen

11 Vastausta 1 330 Lukukertaa
Aloin seurustelemaan Virolaisen naisen kanssa, ja jos hyvin menee, niin hän muuttaa jossain vaiheessa tänne Suomeen. Mitä papereita silloin tarvitaan, esim. hänen asioidessa virastoissa, terveyskeskuksessa jne. Pitääkö hankkia henkilöllisyystodistus täältä Suomesta, vai käykö Viron paperit. Eli jos hän ei ole Suomen kansalainen, mutta asuu Suomessa. Voiko hän ilmoittautua työttömyyskortistoon? (puhuu täysin sujuvaa Suomea).

Tässä Taas joku, joka heti vastustaa, tyyppillinen

suomalaisen mielipide! Mutta miksi et mene Viroon asumaan, siellä ihmiset eivät ajattele vielä noin, että muukalaista pitää omasta palkasta ja maksuista ylläpitää. Jokainen, joka siellä haluaa pärjää, niin osaa viroa (ainoa valtion kieli, ei niin kuin Suomessa) ja löytää työpaikan ja rakentaa oman hyvinvoinnin. Oletteko huomanneet suomalaiset siellä käydessä, miten paljon nyt Viro rakentaa..

alkuperäiselle kirjoittajalle

Niin, miksi et muuta Viroon? Siellä riittää varmaan töitä sunlaiselle kundille, kun maa vaurastuu kovaa vauhtia. Miksi pitäisi muuttaa Suomeen yleensäkin? Onko Suomi joku turvapaikka kaikille köyhemmistä maista tuleville? Ai niin, eihän Viro ollutkaan mikään köyhä maa enään...

Täällä Suomessa kuitenkin saa kaikenlaisia tukia pitkin elämää ja suomalaiset työtätekevät maksaa kaiken kaikille, myös niille, jotka eivät heti saa töitä ja pamahtavat paksuksi heti kohta.

Ois se tietysti mahtavaa, jos saisit muijasi heti duuniin ja maksamaan veroja tähän maahan. varmaan olet ajatellut asiaa etukäteen, hyvä!

Älä jaksa

Saarnaa vaikka "Mokusuhteessa 4KK"-viestin kirjoittajalle. Virolaisilla on hyvin hyvin pieni työttömyysprosentti Suomessa, toisin kuin "tummilla miehillä" Afrikasta tai Lähi-Idän sankareilla.

Jos hyvin menee

..niin muuta itse Viroon, ei täällä kukaan noin ajattele, kuin tämä edellinen vastaja. Jokainen, jolla on 2 kättä ja 2 jalkaa ja järki päässä, niin pärjää täällä, ei täällä ole semmoinen ajattelutapa, että joku työtön ja muukalainen syö leivän paikallisten taskuista, päinvastoin, tule ja rakenna nuorta Viroa ja tee lapsia!

onnea teille!

Minun mielestä teidän kannattaa asua siinä maassa jossa saatte eniten tuloja ja korkeimman elintason.

Ei mitään hävettävää siinä että vaimo menee työkkäriin. suurin osa näistä suomal naisten ulkom miehistä suomessa on työttömiä. Ja sitten vain työnhakuun.

Tarkennusta

Itselläni on vakituinen työpaikka, eikä tässä rahasta ole kysymys. Eikö nyt jokaisen työikäisen pitäisi yrittää saada töitä, itse en ainakaan osaisi olla jouten päivät pitkät. Ulkomaalainen pääsee myös tähän yhteiskuntaan paremmin sisään työn kautta.

kuuleppa

Mutta miksi et muuta Viroon? Saisihan sielläkin kunnon toimeentulon, kun kaksi on töissä, vai onko se kuitenkin niin, että täällä tytön on helpompi olla työttömyyden massassa huomaamattomana?

Kyllä sä sitten jaksat

Ole hiljaa! Tai valita vaihteeksi niille suomalaisille bimboille, jotka ovat löytäneet "elämänsä rakkauden" Alanyan rantalomalta tai niille bimboille, joiden afrikkalainen "tumma mies" on sossun kanta-asiakas.

Viro on EU-maa

Luulis onnistuvan todella helposti.

Virolaiset on työteliästä ja sopeutuvaa sakkia, joten ei sen kortistossa tarvi maata jos ei halua. Sikäläiset naiset on monesti ERITTÄIN omistushaluisia, ja siinä voi tulla muutama kymysys arjessa vastaan. Muista ostaa myös vahva sänky.

Mistäs bongasit ?. Minä tahtoo kanssa.

......

Jos olette avioliitossa sitten on helppoa muutta suomeen.Kaikki paperit kelpaa.Naisella on luultavasti työkirja....se on pakko otta mukana ja lääkärista kaikki paperit(on heillä tämmonen "haiguslood"...sitten on helpompi suomessa lääkereillä katsoa mikä sairauksia hänellä on ollut.Tottakai aloissa on pakko mennä työvoimatoimisto kirjee.Mutta jos kielitaitoa on hyvä,kyllä töitä löyty.Älä ole murhellinen.Kyllä kaikki sujuu hyvin.Kyllä tässäki voi elää,jos olette niin päätänyt.Jos sinulla on hyvä työpaikka,luulen että tässä on parempi asua.Eestissä on tosi vaikea löytä työpaikka.Ja jos kyllästyte tässä asumisesta,voi aina muuta eestiin takaisiin.Onnea teille.

heipä hei

Normaali vironpassi riittää ja piipahdatte maistraatissa hakemassa suomalaisen henkilötunnuksen, jotta oikeus suomalaiseen sos turvaan voidaan "käsitellä". Kela kortti kannatta sitrten hakea kuvallisena, niin ei tartte miljoonia papereita pyöritellä. Kaikki on paljon helpompaa, jos olette naimisissa..tosin viro on eu maa, joten eiköhän nää suomen viranomaisetkin oo oppinu tavoille..(aikoinaan sain kylmän kylvyn ulkomaalaisvirastossa, vaikka olin naimisissa ja virolaisella miehelläni työpaikka suomessa..ja ei ole muuten ollut päivääkään työttömänä tahi sairaana..)
 /   /  / Muutto Virosta Suomeen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
38 v. Uusimaa
34 v. P-Pohjanmaa
30 v. E-Savo
47 v. Uusimaa
40 v. Uusimaa
41 v. Pirkanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta