AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kirpputorit.

Kirpputorit.

4 Vastausta 970 Lukukertaa
Mitä kirppareita Kokkolassa on ja missä? Kallentorin ja Ykköskirppiksen tiedän, mutta onko muita? Onko vanha kunnon Kama-kirppis(huonekaluja) vielä olemassa?

Yhden tiedän ainakin

Muistaakseni olen kerran käynyt sellaisella kirpputorilla Kokkolassa jossa oli myös tavaroita. En vain saa päähäni mikä sen nimi oli, mutta se sijaitsee Pakkahuoneen kadulla sellainen vanhaan omakotitaloon tehty kirpputori. En muista numeroa. Sitten toinen kirppis löytyy jostain tehdasalueelta. "En ole koskaan käynyt siellä"

"kirppis"

Kannattaa käydä kattoon kokkosäätiön "kirppikseltä". Siellä on enimmäkseen huonekaluja ja muuta tavaraa. Ja hinnatkin ovat halvat. voi tehdä tosi löytöjä! Kokkosäätiö löytyy Niemen huonekaluliikkeen vierestä, samasta rakennuksesta.

Fida

Fidan kirpputori löytyy ihan Kallentorin läheisyydestä kuntoklubi Piukkiksen vierestä. itse tehnyt sieltä paljon löytöjä ja todella edullisesti.

Tässä olis

Kama on nykyään kirkonmäellä (neuvolan tiloissa) Heti ku lähet esim. prismasta ajelee kirkonmäkeä päin niin tulee vasemmalla vastaan kyltti.. neuvola! Baptisti kirpputori on minimanin lähellä. Sitten on agatha joka on samassa pihalla kun gigantti. Niin ja sitten on joku uusi kirppis jossain kirkonmäellä, liekö lähellä tai samassa rakennuksessa kun kama! Sitten on vielä kaustarissa, eli käännyt kaustariin Jyväskyläntieltä ja sitten vasemmalla lukee Kirppis, sieltä jostain pitäis löytyä. Siinä nyt oli joitakin!
 /   /  /  / Kirpputorit.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta