AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / näppylät nännipihassa???

näppylät nännipihassa???

4 Vastausta 5 909 Lukukertaa
elikkäs mitä ovat nuo finniä muistuttavat harvinaisen rumat näppylät nännipihoissa, miten niistä pääsee eroon.. olen puristellut mutta ei auta, ärtyy vaan:( auttakee..

Normaalia

En ole varma mitä tarkoitat, mutta oletko tietoinen, että nänneissä kuuluukin olla sellaisia näppylännäköisiä rauhasia? Ne voivat olla lähes huomaamattomia tai sitten esiintyöntyviä. Niitä EI SAA PURISTAA, koska siitä voi aiheutua tulehdus.

Tässä linkissä on englanniksi tietoa nänneistä ja niistä "näppylöistä". Siellä on myös kuvia erilaisista nänneistä, joten voit katsoa, miten erinäköisiä normaalit nännit voivat olla. Se ei sitten ole mikään pornosivu kuvasisällöstään huolimatta, vaan kuvat ovat siellä näyttämässä normaalien rintojen kirjoa.

http://www.007b.com/nipple_gallery.php

Toivottavasti viestistäni on apua. Jos sinun tapauksessasi todella on kyseessä tällaiset normaalit nännit, sinun on vain hyväksyttävä niiden ulkonäkö. Minusta ne "näppylät" eivät ole ollenkaan rumia.

Ja ja ja...

Ja kun puhuin nänneistä, tarkoitin tietysti nännipihoja.
Mulla on kanssa ja ne kutiavat. Mitä tehdä?
Oletko atoopikko? Itselläni aikanaan kutisivat nännit ja ihokin meni rikki nännin ja nännipihan välistä. Nyt ongelma ei ole vaivannut. Kannattaa ainakin pestä alusvaatteet allergiaystävällisellä pesuaineella ja huuhdella huolella, ei siis vähävetisellä säästöpesulla. Samoin käytä hellävaraisia pesuaineita omassa peseytymisessäsi. Eli mieluusti allergiselle sopivia. Ilmahoitokin voi tehdä hyvää (olla vaikka ilmavassa T-paidassa ilman liivejä kotona silloin kun se on mahdollista).

Apteekista voi kysellä jotain sopivaa hoitovoidetta.
 /   /  / näppylät nännipihassa???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta