AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Papa-kokeen tuloksista, osaako joku kertoa?

Papa-kokeen tuloksista, osaako joku kertoa?

4 Vastausta 1 199 Lukukertaa
Sain tänään kotiin papa-kokeen tulokset: Yleinen luokitus oli normaali solukuva, papa-luokka oli 1. Infektio-kohdassa oli ympyröity sauva ja 1 (luokitus 1-3, mitä lie tarkoittaa) ja reaktiivisessa muutoksessa leukosyyttien määrä 2. Kypsyysindeksi 0/80/20. Osaako joku luotettavasti selventää minulle nämä epäselvät kohdat? Vaivaa kauheasti, kun ei kaikkea tuosta tiedä, ja soitto lääkärillekin on monen mutkan takana.

sain myös tänään papa tulokset .

Mahtaisko joku tietää omasta kokemuksesta, mitähän mahtaa tarkoittaa Epiteelisoluatypia sekä ASC-US (merkitykseltään määrittämätön atypia) eli poikkeava löydös =luokka II, Onkohan tämä vakavaa? Kontrolli 6kk kuluttua.
Harmittaa kun ei noista ymmärrä muuta kuin että jotain on normaalista poikkeavaa.

Tuohon

kysyjän juttuun en tiedä. Mutta sulla jos on papa lk II ja asc-us, se tarkoittaa vaan että soluissa on pientä, lähes aina jostakin infektiosta johtuvaa reaktiivista häiriötä, esim. bakteerivaginoosista johtuvaa, tai en tiedä voiko pelkkä hiivakin aiheuttaa. Se täytyy vaan kontrolloida kertaalleen mutta siitä ei tarvi muuten huolestua. Ei siis ole syöpään viittaavaa.

Kiitos paljon tiedosta!

onneksi on aina joku joka osaa neuvoa. Kiitos.

Mulle juuri

eli atypia tarkoittaa että solumuutoksia on ja määrittelemätön, ettei niitä osata tarkasti määritellä..Epiteelisoluatypia tarkoittaa että muutokset ovat epiteelikerroksessa ja luokka kaksi tarkoittaa että muutokset ovat hyvänlaatuisia, kyseessä voi siis olla esim. tulehduksen jälkitila tms. sitten vaan seurataan korjaako elimistö itse itsensä, vai pitääkö asiaan puuttua. Ja tietääkseni kun merkinnät ovat tuollaisia, siellä on kondylooma virus yleensä. itselläni oli siis juuri samat merkinnät.
 /   /  /  / Papa-kokeen tuloksista, osaako joku kertoa?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta