Onko "kokemuksia" Oinas

YSTÄVÄNÄ ??

Onko hän itsekäs.Eli tarkoitan sitä,että kun hänellä menee huonosti soittaa ja purkaa itseänsä.Mikä on ihan kiva asia.Mutta hänellä kun menee "kaikki"hyvin ja ystävällä ei.Tuntuu että hän ei jaksa kuunnella ystävänsä "murheita"Joka tapauksessa OINAS on mahtava tyyppi.:):)

7

1482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oinasneito-

      ystävänä olen hyvin lojaali. minulle on kyllä tosiaan tärkeää, että jos kaikki menee perseelleen, on joku, jolle voin purata sydäntäni. Mutta se ei voi olla kuka vaan, eli jos oinas kerran sinulle huoliaan purkaa, niin onnea! hän luottaa sinuun :)
      itse kyllä kuunelen mielelläni myös muita, ja muut tietävät, että voivat puhua minulle.. tottakai poikkeuksiakin löytyy, ei me kaikki samanlaisia olla :)
      mutta jees, oinaat ovat uskollisia ystäviä. pidä se mielessä ;>

      • Härkäneito

        on äärettömän lojaali. Hän kuuntelee minun huoleni kun niitä on ja vastavuoroisesti minä hänen. Myös ilot jaamme keskenämme.
        Oinaan luottamus ei ole helposti saavutettavissa, mutta sen kun saa tiedät ansainneesi sen. Uskollisen ystävän olen elämän myrskyihin saanut :).
        Tästäköhän syystä puolisonikin on oinas?


    • kalaN

      ovat kyllä tosi mukavia. Yleensä oinailla ei ole montaa ystävää, mutta ne harvat ovat sitäkin rakkaampia. Eräs oinas ystäväni soittaa minulle aina hyvällä tuulella ollessaan ja sitten muistelemme kaikkia vanhoja juttuja. Meidän huumorit synkkaavat tosi hyvin yhteen ja kaipaan tätä ystävääni usein (asumme kaukana toisistamme).

      Oinas on erittäin lojaali ja rehellinen ystävä. Välillä tällainen herkkä kala kyllä loukkaantuu, mutta tiedän ettei hän tarkoita koskaan pahaa. Mutta uusille tuttavuuksille ja ns. puolitutuille oinaat ovat yleensä melko töykeitä ja röyhkeitä, se ei vielä ole selvinnyt että miksi! Kertokaa joku!

      • O>o

        ..Olemme töykeitä puolituttuja kohtaan,jotta voisimme suojella itseämme mahdollisilta kolhuilta joita mahdollisesti tulemme saamaan näiltä uusilta tuttavuuksilta. Aluksi pitää aina olla varuillaan..Jos on töykeä ensin,on vastapuolesta rasittavaa ruveta kinaamaan(useimmiten) joten oinas jätetään rauhaan ja juttu kulkee taas kuin vettä valaen omien ystävien seurassa.
        Näin meillä.


      • Kukka
        O>o kirjoitti:

        ..Olemme töykeitä puolituttuja kohtaan,jotta voisimme suojella itseämme mahdollisilta kolhuilta joita mahdollisesti tulemme saamaan näiltä uusilta tuttavuuksilta. Aluksi pitää aina olla varuillaan..Jos on töykeä ensin,on vastapuolesta rasittavaa ruveta kinaamaan(useimmiten) joten oinas jätetään rauhaan ja juttu kulkee taas kuin vettä valaen omien ystävien seurassa.
        Näin meillä.

        asia on vähän niin, että mä ainakin oinasnaisena vaistoan helposti ihmiset jotka voivat satuttaa mua henkisellä tasolla ja ei voi sanoa että kohtelisin heitä älyttömän töykeästi, mutta en myöskään halua olla heidän kaveri :)Itse olen kylläkin myös hieman ujo luonteeltani, joten osa voi johtua myös siitä. Mutta suurin osa siitä on sitä ettei halua satuttaa itseään. Mistä tietenkin seuraa ainakin mulle vaikeuksia rakkauselämänän puolella. On tosi vaikea luottaa ja rakastua ihmiseen. Ja varsinkin kun mies on jo muutaman kerran jättänyt, vaikka oon itse ollu täysin rakastunu.


    • kaksosen

      paras ystävä.Juttu luistaa ja hauskaa piisaa.Kaksonen ja oinas ovat samalla aaltopituudella.Oinas on kyllä niin omapäinen,ettei mitään rajaa ja kaksonen peesaa mukana.

    • oikku4

      Totta kuin vain voi itse oinasmiehenä minulle on jopa sanottu,että olen vaikeasti lähestyttävä, mutta ne jotka minut tuntevat ilmeisesti olen kuitenkin luotettava ystävä. kieroilua en siedä lainkaan ja pintaliitäjät jätän oman onnen nojaan. olen myös vähän varautunut ihmisten suhteen onhan minuakin jujutettu. toivon tulevalta naisystävältä luotettavuutta ja uskollisuutta . toki oinas taitaa olla haastava kumppani, mutta kun kerrran kolahtaa niin se on menoa sitten. oinas näet haluaa varmistaa ettei toinen yritä jujuttaa , jos tuleva naisystävä tai jopa vaimo tämän ymmärtää saa minusta uskollisen aviomiehen ja ystävän, mutta pintaliitoa en siedä, vaikka suomi on hyvin omaksunut amerikasta ns smalltalkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe