AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / käykö visa electron prahassa?

käykö visa electron prahassa?

3 Vastausta 2 263 Lukukertaa
tietääkö kukaan miten yleinen vis aelectron on Prahassa? olen parin tunnin päästä menossa ja en ehdi vaihtamaan valuuttaa...

Käy käy

Käy monissa ravintoloissa ja kaupoissa maksuvälineenä, sekä seinästä saa käteistä. Automaatteja on tuhkatiheään keskustassa.

Tässä

Hieman hassu kysymyksesi...mutta kaikkeahan saa kysyä.Itse olen viimeisen 12kk aikana matkustanut:Mexico,Costa Rica,Ecuador,Guatemala,Espanja,Saksa,Portugali,Usa,Tsekki,Slovenia,Slovakia,Italia...taiskohan joku jäädä....Visa E kelpaa ihan missä vaan...jopa hiekka-aavikolla jos laitteet vaan on.Tosin eihän se aina suomessaakaan kelpaa jos on yhteyksissä häikkää ja maailman jokaisessa kolkassa on pankkiautomaatteja josta saa rahaa Visa E kortilla.Joten anna palaa vaan!Visa E on niitä varten joilla on rahaa...luottokortit on köyhille,joilla ei ole varaa maksaa reaaliajassa :-)

ai ku kiva

Ai ku kiva ku tiedät noin hyvin,ku oon miettiny käykö Visa E ympäri maailmaa,ku en tahdo edes ottaa tavallista Visa/pankkikortti yhdistelmää haluan pitää tilini reaaliajassa. Thanks.
 /   /  /  /  /  / käykö visa electron prahassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta