AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Hyviä hotelleja?

Hyviä hotelleja?

23 Vastausta 4 616 Lukukertaa
Olen järjestämässä ryhmämatkaa Roomaan (teemme itse hotelli- ja lentovaraukset) ja haluaisin kysyä teidän jo Roomassa käyneiden suosituksia hyvistä hotelleista. Hotellissa pitäisi olla ainakin ilmastointi, suihkut ja wc huoneessa, runsas aamiainen ja tallelokerot huoneessa. Ja tietenkin hotellin sijainninkin pitäisi olla ihanteellinen. Onko kukaan majaillut tälläisessa hotellissa? Olen todella kiitollinen vastauksista sillä vastuullani on monen työtoverini -ja itseni- viihtyvyys. Muitakin matkavinkkejä otan mielelläni vastaan...

Näissä

Jos kaipaatte luksusta niin Cavalieri Hilton on silloin paikallaan. Sijainti on korkealla kukkulalla ja sieltä on ilmainen bussikuljetus tunnin välein "keskustaan".Hotellissa on myös ihana puutarha ja uima-allasalue.Majoittuminen on kylläkin kallista. Kun taas Hotelli Nazionale ja Marcella Royal ovat keskustan hotelleja, joissa kattoterassien aamiaisravintoloista on upeat näköalat yli kaupungin.Aamiaiset ovat monipuoliset ja hinta kohtuullinen.Näistä kolmesta hotelleista on itselläni hyvät kokemukset,mutta kannattaa katsoa vielä hotellien omilta sivuilta tarkempaa tietoa.Toivottavasti tulee paljon muitakin suositeltavia hotellivaihtoehtoja!Hyvää matkaa!

Baileys hotel

Hei! palasimme justiin mieheni kanssa häämatkalta jossa vietimme matkan lopuksi vielä yhden yön Roomassa hotelli Baileysissa****. Hotelli oli loistavalla paikalla sillä siitä saattoi kävellä espanjalaisille portaille ja fontana di treville ja pääjuna asemalle(tosin taksimaksu junalle oli 5 €). Hotelli on rauhallisella pikkukadulla ja hotelli itsessään tyylikäs mutta pieni. Aivan loistava henkilökunta! Kaikki mainitsemasi yksityiskohdat löytyvät tuosta hotellista ja on erittäin siistikin!
yöpymisen hinta riippuu ajankohdasta mutta meillä oli 150€ kahdelta/yö.
tripadvisorin sivuilla on helppo löytää halvin majoitus kyseiseen hotelliin kun voi syöttää päivämäärät ja sitten painaa hae, niin se vertailee kaikki hinnat valmiiksi. Toivottavasti teille tulee ihanaa Roomassa, me ainakin aiomme palata!!!

Hotel Fiamma

Olin Roomassa kesäkuun puolessa välissä neljä päivää.Hotel Fiamma on aivan loistava vaihtoehto. Hotelli sijaitsee noin 300 metriä Terminin rautatieasemalta pohjoiseen osoitteessa Via Gaeta 61. Hotellin henkilökunta puhuu englantia hyvin, mutta italiaa kannattaa puhua mieluusti. Hotellihuoneissa on kylpyhuone, jossa on WC, suihkukaappi ja jalkakylpy (marmorikaakelit). Huoneissa on myös ilmastointi, minibaari ja satelliitti-TV, josta näkyy noin 30 kanavaa. Aamiainen on buffet-tyyppinen sekä yksinkertaisesti todella monipuolinen, jossa tarjolla on mm. ananas-, greippi- ja appelsiinimehua, cornettoja (hillotäytteisiä voisarvia), vissyä, kahvia, teetä, maitoa, mysliä, muroja, vaaleaa leipää, leikkeleitä, juustoa, marmeladia ja jogurttia. Huoneessa ilmastointi on hyvä ja se takaa myös mukavat yöunet, koska huoneessa on mukavan viileää yöllä. Liikenne ei myöskään aiheuta kovaa meteliä, vaikka hotelli sijaitseekin keskusta-alueella. Hotellilta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.

Lisätietoja:

http://www.leonardihotels.com/Fiamma/index2.jsp

Jalkakylpy

Jalkakylpy ! Kuule se on BIDEE, joka on tarkoitettu alapäänpesuun !
Kyllä irtosi makeat naurut, kun tekstiä luin sorry vaan mutta kyllä tuo pitäisi aikuisen tietää.

Kyseessä ei ollut bidee

Ihan tavallinen jalkakylpy oli kyseessä eikä mikään bidee. Kai minä nyt sen tiedän paremmin kun sinä kun et varmaan itse ole kyseissä hotellissa käynytkään.

Se siitä sitten.

bidee

Hotellinen kph:ssa on yleensä aina bidee, jalkakylpyä ei ole olemassakaan. Pese sinä jalkasi bideessä tai pytyssä, ihan sama, hölmöytesi joka tapauksessa näytit tyttöpieni, voi voi sentään !

Lisää aiheesta;-)

Hauska keskustelu. En ole kyllä elämässäni koskaan kuullut "jalkakylvystä". Toki bideessä voi myös jalkansa pestä. Ei silti tarvitse maalaisia mollata; maailmalla kohtaa niin paljon uutta ja mielenkiintoista.

että tällaisia

Että tällaisia asiantuntijoita näillä palstoilla juuri on. Uskomatonta.

huvittava tapaus

Aivan, olen samaa mieltä, tuntui kyllä huvittavalta, että joku kertoi bideen olevan jalkakylpyä varten. Mikäs siinä, sattuuhan niitä mokia "maalaisille" mutta kun matkakohteita kertyy, niin aina oppii jotain uutta ja oppii erottamaan marmorinkin kaakelista. Tuntui olevan kirjoittaja kovasti nenäkkään tietävältä eikä rohjennut mokaansa myöntää, noh sattuuhan sitä.

Hienotunteisuus

Moi! Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi sellaista jännää juttua, että kun näin kirjoittelemme kasvottomina, tulee vähän päästeltyä ikävään sävyyn itsetietoisia kommentteja. Hienon ihmisen tunnistaa ensisijaisesti siitä, että hän osaa olla hienotunteinen toisia kohtaan. Hieno ihminen ei ole välttämättä sellainen, joka kyttää mokia ja nauraa niille. Jokainenhan meistä paljon matkustaneista ei-maalaisistahan muistaa myös sellaisen asian, että päivällisillä hienotunteinen emäntä mokaa heti sen perään ,jos joku 'maalainen' on juuri mokannut. Sitä kutsutaan hienotunteisuudeksi ja vieraiden huomioimiseksi. Jokaisella meillä on sivistystasomme, syntyperämme ja mitä kaikkea, mutta se joka nauraa toiselle ilkeyttää ei ole kovin pitkällä vielä kehityksessään. Kun matkakokemuksia jatkossa hankitte, muistakaa jonottaessanne ja liikkuessanne auttaa toisianne ja huomioida lähimmäisiänne. Sellainen käytös erottuu edukseen ja kaunistaa ihmisiä ja muut voivat ihaillen mietti: Kukakohan siniverinen tuossa liikkuu kun on niin uskomattoman hieno ihminen.

pån vouachqé
Hei! Harkitsen matkaa Roomaan heinäkuussa mutta hotelli on vielä vähän hakusessa.. Kerroit että tuo Fiamma on Terminin pohjoispuolella. Olen kuullut vähän kaikenlaista Terministä niin onko se turvallinen ja rauhallinen alue? Kiitos jos viitsit vastata!

Grand Palazzo Carpegna

http://www.ratestogo.com/Hotel/EN/Domus_Mariae_Hotel_Rome

Oltiin tuolla kuun alussa viikon verran. Hieno hotelli, josta löytyy nuo kaikki vaatimasi. Miinusta tulee siitä että sijaitsee noin 4km keskustasta. Metroasema (Cornelia) on vieressä, joten kannattaa ottaa viikkolippu(16e) ja käyttää metroa liikkumiseen. Suosittelen.

Hotelli Napoleon

Tulimme juuri toissäyönä kotiin toiselta Rooman matkaltamme ja olimme 5 yötä apartmentosissa ja 2 vimppaa yötä Hotelli Napoleonissa **** henkilökunta oli aivan mahtavaa, laski leikkiä baarissa ja piti yllä hauskaa tunnelmaa. Aamiainen buffet: pekonia, mukakasta, jugurtteja, kakkuja montaa sorttia + normi murot, myslit, leikkeleet. Capucinnoa tarjoiltiin pöytiin kun pyysi, muuten tuotiin tee tai kahvi+maitokannu (kuuma).
Sijainti oli metroasema Vittorio Emanuellen kohdalla, edessä oli puisto. Hinta 168.-/2 hlö. Siellä oli Walesilainen pariskunta jotka olivat hotellissa jo 7 kertaa!
Ilmastointi, kylpyamme, tallelokero, minibaari (emme käyttäneet muuhun kuin oman limun kylmänä pitämiseen jne.) Suosittelen, katso ihmeessä heidän nettisivunsa googlettamalla.

tosta bideestä vielä?

Siis mikä on bidee, onko se sellainen pieni pönttö? Meillä oli myös omassa huoneessamme sellainen, muistutti vähän isoa lavuaaria, tosin eri muotoinen ja matala, sellaiset hanat joista voi vääntää vettä ja vesi menee rei'ästä viemäriin. Emme oikein ymmärtäneet mikä se oli, joten jäi käyttämättä? Mihin sitä siis käytetään ja miten? :D

P.S Olen vielä nuori ja en kovin paljon matkustellut, ainakaan keski- tai Etelä- Euroopassa, joten ei ole kauheammin kokemusta noiden maiden tavoista.
Hyvät kysymykset sinulta. Nuo samat asiat on askarruttaneet minuakin ...nuoruuteni kun olen elänyt pikkukaupungeissa... Tosin olen alan suunnittelija, arkkitehti, mutt en rehellisesti osaa sanoa miten päin moiseen matalaan ruukkuun pitäis asettua, jotta kulkuset ja pakoputken aukko tulis pestyä. ...eikä muuten tuttavapiiriini kuuluvatkaan ole osanneet vastata kun heiltä olen hiukka humoristisesti asiaa tiedustellut.

Eli jos istun ko 'ruukun' päälle selkä seinää vasten, niinkuin yleensä wc-pöntölle, niin se bideen hana jää selän ja seinän väliin eikä oo ihan helposti käytettävissä.
Jos taas yritän istua polvet seinään päin, niin uskoisin 'pakoputkeni' jäävän kyl sen 'istuimen' ulkopuolelle, kun en enää ihan teinipoika oo.

Onneksi kotonani mulla ja meillä on vain sellainen köyhälistölle tarkoitettu bidee-suihku wc-istuimen (pöntön) yhteydessä, jota minäkin osaaisin käyttää, jos joskus haluaisin. Mutt vähiinpä tuokin on jäänyt. Ehken naisväki sitä joskus aikoinaan 'uutuuttaan' kokeili, mutt tuskin sekään vakituisesti enää...

Joten kyll se bidee meilläkin OLISI enempi jalkojen ellei peräti vain kumisaappaiden pesuun sopiva...

terveisiä vaan sille 'jalkakylpyimmeiselle' - nauretaan ihan yhdessä noille kaupunki-snoppareille...
Varsinkin kun moisia bideitä ei ole vuosikausiin mihinkään uudisrakennuksiin suunniteltu.
Ne kun on tosi typeriä kalusteita.

Bideen käyttö

Bidee (tai bidet) on siis alapesuu tarkoitettu allas. Suomessa käsisuihku (tunnetaan myös nimellä bideesuihku) ajaa saman asian.

Erillinen allas on peräisin ajalta, kun lämpimän/kylmän veden säätely oli vaikeampaa.. eli allas on tarkoitus laskea vettä täyteen, ja sen jälkeen asettua siihen kuten pöntölle. Ei sillä, eipä tuo varmaan haittaa jos jalkojaankin siellä pesee, mutta se nyt ei ole bideen ns.virallinen funktio.
Italiassa bidee löytyy vielä joka kodista.

http://www.wikihow.com/Use-a-Bidet ;)

Bideestä vielä

Hassua, että se on niin erikoinen juttu, SILLÄ
olen syntynyt vuonna 1976 ja lapsuudenkotini oli rakennettu vuonna 1967.
Ko talossa oli kylpyhuoneessa amme, lavuaari ja bidee. (WC-oli erikseen.)
Sitä ei kyllä koskaan (kaiketi?) käytetty, mutta itse olen sellaisen "kummastuksen" kanssa asunut samassa taloudessa Etelä-Suomessa ensimmäiset elinvuoteni.

Siis sitä vaan, että on niitä täällä pohjolassakin nähty : D
Bideé löytyy varmasti vaikka olisi kuinka huonot pesutilat muuten. Ei kovin kätevä. Varmaankin jäänös ajalta, jolloin käsisuihkuja ei ollut vaan suihku oli ylhäällä ja käytettiin sitten suihkumyssyä ettei tukka kastunut.. Tämmöstä ihmettä meidänkin lapsenlapset ihmetteli.
Käsisuihku monesti yltää pytyn päälle. Sehän on siivojallekin siten kätevä.
Hienommissa hotelleissa on niitä pyyhkeitäkin monenlaisia ja ainakaan meidän isäntä ei niiden päälle oikein ymmärrä, kun aina vaan meneen täyssuihkuun.
Nyt sentään alkaa olla jo termostaattihanojakin aika paljon, kun ovat hoksanneet sen säästävän vettä.
Täytyy myöntää, että minäkin enimmäkseen pesen siinä jalkojani. Siihen se on kätevämpi.
Tässä teille bideitä vanhempia ja uudempia malleja. Ei se kässiuihkukaan aina ole kätevin, varsinkaan tottumattomalle ja ahtaissa tiloissa.

http://www.google.com/images?um=1&hl=sv&rls=com.microsoft%3Asv%3AIE-SearchBox&rlz=1I7TSEH_svSE377SE377&biw=1001&bih=451&tbs=isch%3A1&sa=1&q=bid%C3%A9&aq=0&aqi=g1g-s1g4&aql=&oq=bide
Mihinkähän se japanilaisten vessanpyttyjen kuivaava puhallus sitten on tarkoitettu, te arvon selvänäkijät - tukan kuivaukseenko...
justa oikein tiesit ...jos et hiuksia tukalla tarkoittanut...
No voi jumalauta miten ääliömäinen keskustelu jostain bideistä! Ei ees liity asiaan
Samaa mieltä, että voi herra jumala,mutta kuitenkin sen verran kommentoin, että edelleen Italiassa vannotaan näiden alapesupyttyjen nimeen, kuulin syksyllä Italiassa, että tämä pytty vaikuttaa hotellien luokitukseen, se on oltava, kun sitä ihmettelin, että miksi se on näinkin uudessa hotellissa, eikä suihkua. Sen vuoksi se kummajainen siellä töröttää, ja minäkin käytän sitä tosiaan jalkojen pesuun, ja myös tarvittaessa kenkien. Ja suvaitsevuutta hyvät ihmiset, sitä toivon, tyhmiä kysymyksiähän ja kommenttia ei ole olemassakaan, sen ainakin minä olen tähän ikääni mennessä oppinut.
 /   /  /  /  /  / Hyviä hotelleja?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta