AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Amfetamiini seuloissa

Amfetamiini seuloissa

9 Vastausta 832 Lukukertaa
elikkä lähi-isältä löytynyt seuloista pitkin kevättä amfetamiinia,josta päihdetyöntekijät ja toimeentulotuen sosiaalityöntekijä olleet tietoisia, eikö heidän olisi kuulunut tehdä lastensuojelu ilmoitus asiasta lasten vuoksi?

Mutta ei annetaan asian vaan olla, joka onneksi tuli nyt ilmi ja lapset palautuvat virallisesti minulle. Ei ole käytännössä yhteishuoltajuudellakaan mitään virkaa. Huumeiden käyttäjän etu menee lastenkin etujen ohitse.

no mutta

on päässyt noin pitkälle että ensinnäkin lapset eivät ole äidillään??? toiseksi huumeitakäyttävällä isällä? ja vielä amfetamiinia!!!!

jos sulla on ollut ongelmia, toivottavasti nyt pystyt olemaan turvallinen ja selvä ja rakastava ja huolehtiva äiti...parempi myöhään kuin milloinkaan! tsemppiä!

ihan ensinnäkin

ei minulla ole ollut ongelmia, enkä ole päihteitä koskaan käyttänyt vaan isä ja meillä suomessa yhteiskunta pitää päihdeongelmaisten puolia eli koska isä oli hoidossa jne...oli hänelle suotava vuorostaan vastuu lapsista. Saada mahdollisuus ja jokainen joka tietää päihteiden käyttäjät kuinka mestareita he ovat puhumaan...On tilanteita jotka eivät mene niinkuin pitäisi, ehkä siitä syystä kyseiset viramomaiset vaikenivat, koska aikoinaan puolsivat hoidossa olevan huumeiden käyttäjän puolia.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja näin tuli ikävä kyllä todistetuksi viramomaistenkin virhe arviot, vaikkakin tässä tapauksessa lapset osa kärsijöitä. Totuus vain päihdeongelmaiset saavat lukuisia mahdollisuuksia eli aikoinani hävisin, kun isä puhui paremmin.

Arvasinkin vastaavanlaista kommenttia ja tiedän vaikea ulkopuolisten ajatella ja hyväksyä, ettei minulla ole ollut, eikä ole ei päihdeongelmaa eikä muitakaan ongelmia, paitsi ex-mies. Kohta varmaan tulee kommentti: kannattais etukäteen miettii kenen kanssa lapsia tekee.

kirjoitin ton

käsitit väärin: en halunnut kritisoida, mutta ymmärrät varmaan, että aensin tulee mieleen että äidillä on pahija ongelmia jos hän ei joko halua , tai jos häneltä otetaan lapset.

sen olen omasta kokoemuksesta huomannut (lapseni isä jonkunasteinen persoonallisuushäiriöinen) että lastensuojeluviranomaiset ovat ainakin täällä helsingissä puolueellisia isien puolesta, eikä äidin jaksamista (esim perheväkivaltatilanteessa) kukaan oikein mieti.

oma kokemukseni on niin sanotusti taruakin ihmeellisempää, niin hullu täti on tuolla kampin lastensuojelussa töissä!

teki virkavirheitä jne, ja on ilm. vieläkin virassaan, en enää ikinä hae apua viranomaisilta. olisivat varmaan ottaneet lapseni pois, jos olisivat pystyneet löytämään mitään virhettä tai vikaa musta.

kyllä tämä mun mielestä on m,iesten maailma.

ymmärrän

arvaa mitä tämä minunkin tapaus kertoo Helsingistä.

Tähän

Niin tosiaankin ihmiset automaattisesti uskovat, että äidissä on jotain vikaa, jos lähivanhemmuus myönnetään isälle.
Isyyden suojelu on todella valtaisaa kaikkialla pääkaupunkiseudulla.
Itselläni on parhaillaan menossa taistelu vasten väkivaltaista isää, joka myös on siis jonkinmoinen narsistisen persoonan omaava.
Kaikkeni yritän, että asiassamme käy hyvin. Toivottavasti sosiaalitoimi nöyrtyy myöntämään ongelman faktatiedon edessä, toivottavasti enää mitään vakavampaa ei tarvi sattua lapsilleni.
Sosiaalityöntekijät ajattelevat yhtälöä kuinka lapsi parhaiten säilyttää tiiviin yhteyden molempiin vanhempiin.
Hyvä äitihän pitää yhteyden lapsiinsa vaikkei saakaan lähihuoltajuutta.
Väkivaltainen tai muuten ongelmainen isä sensijaan voi häippästä kuvioista, jos päätös ei ole hänelle edullinen.
näkyykö subu vastasyntyneen veressä jos on käyttänyt raskauden aikana ja saako testata lasta ilman äidin suostumusta?kauanko subu näkyy jos reilu vuoden vetäny?kauan piri näkyy?
tää on näitä pieniä mitkä ei huumeista tiie hölkästäkään mutta leikkii niin tietävää. jos niin oliskin et olis totta,ni ei kai vastausta täält oottais..eihän,vauva?
Sääliksi käy teikäläisten lapset.
Sinulle Puputex: testaamista tuskin tarvitaan, sillä lapsellesi on tod.näk. tullut jo elämän mittainen ja pysyvä vamma! Sinua ajatellessa ei voi muuta, kun toivoa, että lapsesi huostaanotetaan mahdollisimman pian ja hän saisi jonkun uuden perheen, jossa häntä arvostetaan. Sinä voit minun puolestani vetää itsesi vaikkapa vessasta alas!
 /   /  /  / Amfetamiini seuloissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta