AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Tomtom navigaattori

Tomtom navigaattori

11 Vastausta 6 380 Lukukertaa
Jos ostan Tomtom navigaattorin pohjoismaiden kartoilla, voiko siihen saada myöhemmin euroopan tai pohjois amerikan kartaston. Jos voi, tiedätekkö missä hinnoissa kartastot ovat.

kyllä saa

Saahan siihen. Itselläni on Skandinavia, Saksa/Itävalta/Sveitsi ja Baltia. Olisiko kartan hinta jotain 60euroa tai sitten köh.. internetistä :)

Tomtomin yksi hyvä ominaisuus on yleisyys -> karttoja on saatavilla, monessakin paikassa.

Osta Garmin

yksi levyke , se kattaa koko eurooppa.

Miten hyvin se kattaa

kaupungit eri maissa? Varsinkin entisissa itämaissa.

Vaikea sanoa mutta

sillä. En ole ajannut muualla kuin Eesti itämaista mutta siellä toimii.
Samoin toimii hyvin esim. Ranska Espanja ym ym maat.

sehän on

Sehän on hyvä vehje,jos siin on Eurooppa mukana,eikä tarvii latailla muualta.Koska sekin maksaa aina lisää,vaik ois mikä navi jos ei oo just tolleen valmiina.Oliko siinä Saksa,Hollanti myös mukana? ja mitäköhän ko.vekotin maksaa? Ku oon itte kans vähän suunnitellu hankkivan navin. Kyl se on hyvä vehje,oltiin jokunen vko sit Saksassa sekä hollannissa ja ilman navii ois ollu aika paljon vaikeempi ajella siel,ku kilsoiki tuli n,3000.Kaveril oli Fujitsu siemens,toimi ihan hyvin,mut siihenki joutu lataa lisää karttoi,ei ollu edes Saksaa eikä Hollantia,tuskin oli ees Ranskaa.Luulen et siin oli vakiona vaan pohjoismaat.

Minulla on

ja hyvin toimii myös Saksassa ja Hollannissa. Ja huomaa velä että on savuken sytytin sähköliitäntä joten sen voi ottaa mukaan vaikka vuokraautoon Espanjaan.
Hinta en muista mutta uusi on siinä 500 euroa.

Tomtom kartat

Mene Tomtom:n www sivulle ja sieltä Maps -> Buy Now!.
Sieltä sitten valitset sopivan laitteen ja kartan, niin näet hinnat.

Esim. Tomtom One:n Euroopankartta maksaa 99,95 euroa ja USA-Kanada kartta saman verran.

Navigaattori

Kyllähän se on Becker ykkönen, ensiasennuksena MB:ssä, Bemarissa ja Audissa, joile kelpaa vain paras. On koko Euroopan tarkka kartasto, 46 maata, Balttian maat päätiestöltään. Miellyttävä käyttää ja hyvä näyttö, pitkäkestoinen akku yms., yksinkertaisesti number one, vaikka hiukka kalliimpi.

Mersun kartat

Juu, Ässämersuun saa kojelautaan kiinteäksi lisävarusteeksi navin, jossa ovat Euroopan kartat kovalevyllä, eikä maksa kuin hyvän käytetyn auton verran. Kyllä sillä navilla johonkin osaakin ainakin kaupungeissa, mutta kerran maalla kun kokeilin, niin havaitsin, ettei sitä voi käyttää. Käski ajamaan tielle, jolla kasvoi miehenmittaista vesakkoa! Muutenkin ohjaili kaiken maailman metsäpoluille.

Sitten kuulin, että syynä ovatkin kartat. Siinä Mesen navissa on Navteq-firman kartat. Suomessa toimivat kunnolla vain Teleatlaksen kartat, jotka ovat harvinaisempia. Mutta jenkkifirma Navteq osaa myydä paremmin ja vissiin halvemmalla huonompaa kamaa.

Kannattaa selvittää, minkä firman kartat navissa on, ennen kuin ostaa. Ainakin Blaupunktissa on Teleatlas, samoin Navicoren kännykkänavissa. Nokialaisissa naveissa taas lienee Navteqin kartat. Ja karttafirmaa ei voi itse vaihtaa.

voi sitä

vaihtaa ku laitaa vaa yhteen sopivan navi softan
 /   /  /  / Tomtom navigaattori

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta